Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
ach jo , díky hned se na to mrknu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:23
- Nahlásit

ankaras
no jo,čéče tam maj už asi 3. akitu.. ,sem netušila,,že sou tak v kurzu

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
no, poslední dobou taky koukam, je jich docela dost v útulcích, ale ještě víc "daruji" tak snad se nějaký zadaří

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:27
- Nahlásit

jéžíš ten je krásnej.. a co to je pes nebo fenka?

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:30
- Nahlásit

Fajka
bude to fenka podle jména - Akina, zítra ráno do toho útulku napíšu o víc informací

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:34
- Nahlásit

ankaras
bude to fenka podle jména - Akina
ježíš já už potřebuju brejle.. já četla místo Akina akita... ..

To by mě zajímalo jakej je zas důvod že se jí někdo zbavil

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:36
- Nahlásit

Fajka

ježíš já už potřebuju brejle.. já četla místo Akina akita... ..

to je dobrý já četla Akina a říkala jsem si že to špatně napsali, že tam má být akita snad se ten důvod zítra dozvíme, každopádně mi hodně připomínala nejdřív toho pejsana v daruji mají skoro totožný ty bílý znaky

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:38
- Nahlásit

ankaras
já četla Akina a říkala jsem si že to špatně napsali, že tam má být akita taky dobrý

každopádně mi hodně připomínala nejdřív toho pejsana v daruji mají skoro totožný ty bílý znaky aby né, takhle má totiž vypadat správný uradžíííro

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:50
- Nahlásit

Fajka
jsou si hodně podobný, čert ví, třeba jsou to sourozenci zítra budu muset sednout a obepsat je jestli je nějaká změna nebo ne, z tý karanténky ze slovenska se neozývají, tak snad se nějakej páneček našel, ale divim se, že prostě nekomunikujou, četla jsem nějakej návrh zákona z lonskýho roku na bojový plemena a akita byla na třetím místě když dělají psům takový vizitky, tak to se to pak těžko hledá novej domov

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:59
- Nahlásit

ankaras
ale divim se, že prostě nekomunikujouhmmm taky dobrý když se nabízíš s pomocí ..že?

četla jsem nějakej návrh zákona z lonskýho roku na bojový plemena a akita byla na třetím místě
no to je tak kdž o věcech rozhodují lidi co jim vůbec nerozumí

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:03
- Nahlásit

ankaras
CO Ayrin? Byla si u toho veta?

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:07
- Nahlásit

Fajka

CO Ayrin? Byla si u toho veta?
no, ayrin se přestala culit tim svym pohledem a polehává, asi na ní něco leze, máme tam jet zítra ráno s mamkou, tak asi pojedeme i když dneska to bylo v pohodě, tak nevim, zase za to nic nedam, koukne na ni, zacáluju a budu vědět, že je OK, dneska kouká tak smutně, že si vykecala spaní doma ted kouká s našima v obýváku na telku a chvílema se přijde podívat, co tady jako dělam, zaleze mi do postele, chvíli mě pozoruje a pak jde zase do obýváku přijde mi jako kdyby to chtěla všechno spravedlivě rozdělit, s kym jakou dobu bude

hmmm taky dobrý když se nabízíš s pomocí ..že?
je to hrozný! moth se ozvali s polska lidičky, že by si pro pejsana přijeli na slovensko a zařadili ho do akita rescue bohužel se tam katka nedovolala a pejsek zmizel takže je to takový blbý, se snažíš, vidíš kolik lidí se snaží a stejně to nemá význam

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:15
- Nahlásit

ankaras
tim svym pohledem a polehává, asi na ní něco leze
a nechodí hodně se svěšeným vocasem?

A co tvoje choroba?

přijde mi jako kdyby to chtěla všechno spravedlivě rozdělit, s kym jakou dobu bude
jj to dělá Fajuš taky.. nejspokojenější je když nás nažena voba na jednu hromadu ...třeba gauč a lehne si nám k nohám... z jedný strany drbu já a z druhý páníček

takže je to takový blbý, se snažíš, vidíš kolik lidí se snaží a stejně to nemá význam
jj to je fakt na prd

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:20
- Nahlásit

Fajka

a nechodí hodně se svěšeným vocasem?
nene, ona je jinak v pohodě, to srandění dělá jenom na vycházce jinak je dobrá, baští, pije, h..... jsou normální teda spíš mi přijde, že tady chováme ještě koně

- moje choroba už je dobrá řekla bych měla jsem jenom velkou rýmu, ale brácha má spálovou infekční angínu, takže jsme ho uvrhli do pokoje, zavřeli a chodí k němu jenom mamka asi za dva dny, cojsme jí dali na stránky

z jedný strany drbu já a z druhý páníček
to jo, ayrin si taky lehá co nejblíž, ale když nechce hladit tak od tebe prostě odvrátí hlavu a naznačí ti že si vlezlá ale když ležíš tak přijde a lehne si k tobě a namačkne se k tobě, což mi teda vyhovuje je to super než dostane šok ze spaní a flákne ti jí tou pidi pacičkou to jenom heknu

jj to je fakt na prd
to každopádně , snad dostaneme nějaký lepší info o ostatních , pokud páníčky nestihl najít tak to už je druhá akita utracená za ten měsíc, teda vlastně ta první nebyla utracená, pán napsal, že byla otrávená

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:28
- Nahlásit

ankaras
nene, ona je jinak v pohodě, to srandění dělá jenom na vycházce jinak je dobrá, baští, pije, h..... jsou normální
aha.. no tak snad to bude dobrý... uvidíš co vet...

infekční angínu, takže jsme ho uvrhli do pokoje, zavřeli a chodí k němu jenom mamka chudák se musela vobětovat

než dostane šok ze spaní a flákne ti jí tou pidi pacičkou to si dovedu představit to plácnutí vod medvěda

pokud páníčky nestihl najít tak to už je druhá akita utracená za ten měsíc, teda vlastně ta první nebyla utracená, pán napsal, že byla otrávená
humus teda

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:36
- Nahlásit

Fajka

aha.. no tak snad to bude dobrý... uvidíš co vet...
možná až v pondělí nemam vycházky a ráno se to zase nehodí majitelům "kár"

o si dovedu představit to plácnutí vod medvěda

jo, máme doma medvěda, já vím, my víme tuhle jsem stála za plotem a soused o mě nevěděl a říká ayrin : nazdar medvěde, ty si ještě zavřená?

humus teda
každopádně, doufam, že se taky někdo ozve s dobrou zprávou, že si pejsana vzal, nejhorší to mají pejsani na tom slovenku, já bejt pes na slovensku tak se držim od útulků hodně daleko nechápu pak ten význam útulku pro psa, když jim dají 28 dní a pak konec

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:38
- Nahlásit

ankaras
máme doma medvěda, já vím, my víme
no vida když to už říká i soused tak to asi tak bude

nechápu pak ten význam útulku pro psa, když jim dají 28 dní a pak konec
jo už sem o tom slyšela.. ale rači se k tomu nebudu vyjadřovat veřejně.. nechci rozpoutat nějakej konflikt ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:51
- Nahlásit

Fajka

no vida když to už říká i soused tak to asi tak bude

však my jí doma taky říkáme medvěde je to takovej muj malej brumlík ted jsem jí šla zavřít, protože jako doma prostě nikdo nepůjde, tak pořád lezu ven a pak se mam z něčeho dostat a princezna prostě do kotce nepůjde, dělá jak zrovna na zahradě je nějakej "vokrádač" a štěká tam na někoho jak blázen, tak snad v noci nevezme někam čáru strach, že by jí někdo popadnul do náruče a odnesl už je pryč

jo už sem o tom slyšela.. ale rači se k tomu nebudu vyjadřovat veřejně.. nechci rozpoutat nějakej konflikt
jj, pravda

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:56
- Nahlásit

ankaras
strach, že by jí někdo popadnul do náruče a odnesl už je pryč
aby ne

tak pořád lezu ven a pak se mam z něčeho dostat a princezna prostě do kotce nepůjde, dělá jak zrovna na zahradě je nějakej "vokrádač" a štěká tam na někoho jak blázen, tak snad v noci nevezme někam čáru
fenky nebejvaj zdrhací

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:02
- Nahlásit

Fajka
fenky nebejvaj zdrhací
já vim, ale stjeně k naší výšce plotu na to pořád musíš myslet i když ayrina si to tady obsadila a asi se odtud nehodlá hnout on jí měl jít zavřít tatínek, ale zrovna teda jkao v tu chvíli dostal strašnou křeč do nohy no nic a jinak jak u vás? už si ten účetní program zdolala?

Roxana
a co ty paničko vlastně, co ten zítřek? jak to vypadá?

Dania
Héj, dančo si mi psala na icq a ono se mi to ukázalo až ted tak se omluvuju a zítra dorazim brzo

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:10
- Nahlásit

ankaras
on jí měl jít zavřít tatínek, ale zrovna teda jkao v tu chvíli dostal strašnou křeč do nohy
to bude křečus lenorus

i když ayrina si to tady obsadila a asi se odtud nehodlá hnout jj přesně Fajkýše nezajímají ani otevřený vrátka

a jinak jak u vás? už si ten účetní program zdolala
no tak něco trochu už jo.. ale to se musí průběžně ... řekla bych že 100 ovladatelnost (účetního programu ) budu mít až tak po roce používání ale co naděláš ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:15
- Nahlásit

Fajka

no tak něco trochu už jo.. ale to se musí průběžně ... řekla bych že 100 ovladatelnost (účetního programu ) budu mít až tak po roce používání ale co naděláš ...
jo, to je na mrtvici naše účetní, tý už přece jenom ty nový věci dělají problém a když se za ten rok do toho dostane, tak oni jí ten program předělají a upraví a jede zase od začátku když se naučí s kopírkou, tak kopírka je naprosto zastaralá, koupí se nová a to je nadávek s faxem neumí do dneška a to už co jsem tak pochopila ho tam mají 4 roky pak vždycky jenom přijde a řekne : tady to jsem rozštelovala, tak to prosim tě dej dohromady, tak vezmu knížku a už jedu ale poslední dobou taky stávkuju, jenom at si ten návod taky pěkně přečte

jj přesně Fajkýše nezajímají ani otevřený vrátka
tak to asi zase ayrinu by zajímaly, teda zatim ale pomazlit se s lidma z ulice, co na ní volají tak to fakt nemá nikdo šanci, ta se k plotu nepřiblíží a štěká na ně aby koukali zmizet, nebo dojde pro paničku tuhle přišla známá a lítali kolem zahrady s malym děckem, že prej se jdou podívat na pejska, protože malamutku všichni chodili hladit a ayrin po nich azačala štěkat,tak odchytla našeho tátu, prej co se jí stalo, jakou má špatnou zkušenost že tak štěká

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:26
- Nahlásit

ankaras
tý už přece jenom ty nový věci dělají problém a když se za ten rok do toho dostane, tak oni jí ten program předělají a upraví a jede zase od začátku
chceš jako říct že mě nový věci taky dělají problém jo tak to teda dělám že nevidim

prej co se jí stalo, jakou má špatnou zkušenost že tak štěká nic co by hlídá si to svoje když tam nejste

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:32
- Nahlásit

Fajka
hceš jako říct že mě nový věci taky dělají problém jo tak to teda dělám že nevidim
co? to jsem vůbec tim nemyslela myslela jsem to tak, že tý naší účetní už to dělá problém a že jí ty programy pořád obnovujou a ona než se do toho dostane tak ho má zase novej jinak na tebe jsem to určo nemyslela

nic co by hlídá si to svoje když tam nejste
jj, to je ono, jenže vysvětli jí to, to je takovej pár rejpalů a najednou máš za vrátky veta že jede na to týrání se podívat jako tady naproti měli vlčáka a tam jim veta posílal někdo každejch půl roku pak jim napsal papír, že pes je v pořádku a už sem nepojede lidi jsou prdlý, vůbec jim nedojde, že když sme předtim měli zlatíčko mazlící se s každym , tak ted třeba by mohli přijít k úhoně

a vy ste předtim měli s pavlem kokříka? jakej byl?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:40
- Nahlásit

ankaras
to jsem vůbec tim nemyslela
no jen aby

jj, to je ono, jenže vysvětli jí to, to je takovej pár rejpalů a najednou máš za vrátky veta že jede na to týrání se podívat
to víš lidi se vždycky spíš starají o to co dělaj ostatní než aby si zametly před vlastním prahem...

a vy ste předtim měli s pavlem kokříka? jakej byl?
s Pavlem ne, to sem si pořídila ve dvanácti letech tož byl jen můj. No řiká se že kokři jsou pěkný prevíti, kousavý a agresivní ale ten můj byl ten nejhodnější a nezlatější na světě.. miloval lidi, nikdy se nepral, neutíkal, mazlivka, citlivka (reagoval i jen na malinko zvýšenej hlas) a když se na něj vrhnul pes a prokous mu ucho tak on jen stál a koukal a v očích výraz.. proč tooooo děěěláááá???? Strašně mě chybí...

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:50
- Nahlásit

Fajka

Strašně mě chybí...
- to věřim a znam

miloval lidi, nikdy se nepral, neutíkal, mazlivka, citlivka (reagoval i jen na malinko zvýšenej hlas) a když se na něj vrhnul pes a prokous mu ucho tak on jen stál a koukal a v očích výraz.. proč tooooo děěěláááá????
týýý vado, takže to máš docela pěknej skok ayrina je taky takovej větší případ proti malamutce, ale přece jenom to neni takovej rozdíl, za což jsem ráda , zase můžeš potom s klidem říct, že si to zmákla obojí a už tě asi jenom tak nic nepřekvapí i když oni si na nás něco vymyslí vzápětí, když máš ještě tu radost, že si nad ní vyhrála
- takže fajuš je druhej hafín tvuj, jo? a pavel předtím měl psa?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:57
- Nahlásit

ankaras
týýý vado, takže to máš docela pěknej skok
ani né tak skok jako šok ... třeba jak se všude tvrdí že kdo si chce pořídit akitu neměl by to bejt začátečník a už předtím by měl mít psa.. tak je to zavádějící páč já psa měla a stejnak mě to při výchově Fajuš bylo k prdu

můžeš potom s klidem říct, že si to zmákla obojíno ještě není vše OK ale kéž by to už nikdy nebylo horší ...
a už tě asi jenom tak nic nepřekvapí - no troufám si říct že tvrdší povahu už do ruky sotva dostanu...

takže fajuš je druhej hafín tvuj, jo jo
a pavel předtím měl psa né neměl nikdy a hodně bojoval aby už žádnej další nebyl... dneska už si to bez Fajkýčka neumí představit...Luk mu k srdci moc nepřirost.. ale je to hlavně tím že ho poznal až když už byl starej... Fajušku zná od malý chlupatý kuličky a tak jí bere jako člena rodiny

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 23:07
- Nahlásit

Fajka

Fajušku zná od malý chlupatý kuličky a tak jí bere jako člena rodiny

- taky si jí vydupal trochu ne? vím, jak si říkala že akitu ne, tak pak jo, tak pak teda že červenou a nakonec se narodila jenom jedna žíhanka fenka , ale ona na něj dost trpí ne? stejně určo jako on na ní to znam, petr ani nechtěl jet pro ayrin do ostravy, že prej musí jet na fotbal, tak jsem udělala nátlak typu : "ty jo péto, ty nepojedeš? ty si necháš utéct ty malý kuličky, co si nikdy neviděl? já si jedu pro svýho prvního psa a ty půjdeš na fotbal? " tak den před odjezdem mi volal z práce, že teda pojede a od tý doby je "postiženej" ayrinkou ale nesmí se mu to řikat, to pak dělá jako že teda neni asi to je fakt všude stejný

třeba jak se všude tvrdí že kdo si chce pořídit akitu neměl by to bejt začátečník a už předtím by měl mít psa.. tak je to zavádějící páč já psa měla a stejnak mě to při výchově Fajuš bylo k prdu
- no, já bych vůbec nevěděla co mam dělat, asi by to se mnou dost zacloumalo, fakt vás obdivuju

- myslím si , že tady vedle v ulici s tim štěndem akity budou mít hodněproblémy, mají jí pořád jenom v kotci a ona tam občas pláče, ale to je fakt jak usedavej pláč a třeba 5 hodin a oni jí nechají , měli předtim haskouny v kotcích, to je přece jenom asi něco jinčího, kort když měli smečku a akitu si koupili s tím že prej (doslova) - "se rozhodli, že když už ty haskouni jsou starý, tak do tý volný části kotce koupí něco jinýho" no a doslechli se že máme akitu, teda jedeme si pro ní, tak si jí koupili 3 týdny před náma, dooknce volali tý naší chovatelce, bože !!!! ještě že si nepřivezli našeho sourozence

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 23:16
- Nahlásit

ankaras
no trpí.. spíš je to něco ve smyslu.. panička mě prudí páníčku pomooooc.. přesně jako tady:

Ale když si má vybrat za kým z nás dvou půjde tak sem to já...
jinak ale tím že tu akitu strašně chtěl a je tak o to lehčí bylo z něj udělat pejskaře ale nedá to na sobě až tak moc znát
to maj s Peťou podobný

no, já bych vůbec nevěděla co mam dělat, asi by to se mnou dost zacloumalo, fakt vás obdivuju já taky nevěděla.. ale tak sem furt četla zjišťovala, hodně se ptala i když nebylo skoro koho.. a na spustu věcí sem si musela přijít sama

myslím si , že tady vedle v ulici s tim štěndem akity budou mít hodněproblémy, mají jí pořád jenom v kotci a ona tam občas pláče, ale to je fakt jak usedavej pláč a třeba 5 hodin a oni jí nechají no to je hrozný
když vidím jak je Fajuš spokojená že může bejt pořád s náma ... v kotci ta akita k těm lidem nikdy pořádně nepřilne a nikdy nepoznaj jak úžasný dovedou akity bejt.. akorát z ní udělaj potížistku nebo agresorku bych ty lidi s chutí taky narvala do kotce

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 23:25
- Nahlásit

Fajka
tak zase on je kotec a kotec, sousedi mají haskouny v kotci celej den a a to je poloviční koteček a boudička co má naše princezna a jsou tam po třech a pouští je tak 5x denně na vyvenčení, potom s nima teda jezdí na těch závodech a tak, mají je pěkný, takže asi nějak nestrádají, ale tihle co si koupili ted tu akitu, tam jde o to, že oni s ní nejdou ani ven, Ale jo ! chodili, když byla maličká tady po ulicích, aby ukázali, že si koupili něco, co tady ještě nikdo nemá, od tý doby jsem jí už neviděla, jenom jí tam slyšim občas brečet
- no a pak kotec jako naše ayrina ona tam prostě musí spát přes noc, protože tady byla situace taková že pes nesměl ani do baráku, to se mi naštěstí fakt podařilo odstranit, takže tady s náma tráví hodiny za den ale je radši venku, to už je pak nervní a chce se jít podívat, co se tam děje, ale má ho otevřenej celej den a dokonce si tam chodí i lehnout a odpočívat, takže odpor k němu nemá a tráví tam jenom noc, nebo čas, než přijdu z práce, horší je to, když je jako ted nevyběhaná a neunavená za ten den a pak nastane situace, že mi tam prostě nechce jít to ke mě přijde na metr a já už jako - no hurááá a ona se tryskově otočí a zdrhne a směje se mi ze zahrady potvora malá

- ale když pak najdeš inzerát jako byla ta voliéra, tak to už je fakt na hlavu

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání