| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
vlk
dát šiby do tašky, to by byl cirkus.... řádějí i v přepravkách
ja myslela neco takovyho
ale takl uvidis, jak to bude vypadat, zatim je asi cas
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
ankaras
tak velkou tašku stejně nemám.... a i kdybych měla tak už by to asi bylo zavazadlo nad povolený rozměry.......
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
Roxana
nebyly by ani v tomdle..... nemají rádi jakékoliv omezení.... šiba musí mít přehled, Arčí jsem se jako malé štěňátko pokoušela nést domů v tašce.... nebyla v ní ani tři vteřiny, ležela na klíně a byla hodňoučká a spokojená..... když jsme jeli na klubovku, tak to bylo to samý.... Arčí na klíně a Kvijová pod sedadlem a byl klid. V tašce zuřivé křepčení.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:05
- Nahlásit
vlk
Roxana
ach jo, kdyby tak chtěl někdo nosit mě v tašce, vůbec bych se nebránila
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:07
- Nahlásit
ankaras
ach jo, kdyby tak chtěl někdo nosit mě v tašce, vůbec bych se nebránila
já taky nee, jenže tak velká taška neexistuje.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:12
- Nahlásit
vlk
já taky nee, jenže tak velká taška neexistuje..... tak já jsem celkem malá, já bych se do nějaký vešla, horší by to bylo s nosností a kdo by se mnou dřel, možná takovou tu tašku na ¨kolečkách
- a kolik je vlastně Arčí a Kvijový?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:15
- Nahlásit
ankaras
Arčí bude mít v listopadu 8 a Kvijová v srpnu 3 ....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
vlk
Arčí bude mít v listopadu 8 , tak to je pěkný , vypadá jak zlobivý štěndo o tom šibáčkovi tam psali, že je mu taky 8, viď? to by možná dělali vychovatele Kvijový
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:34
- Nahlásit
ankaras
to by možná dělali vychovatele Kvijový
spíš by se z ní zbláznili.... Kvijová je taková hodně akční.... ale když jí dá Arčí najevo, že si zrovna hrát nechce, vystačí si i sama se sebou.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:50
- Nahlásit
vlk
Roxana
tak jsem našla další super článek, o psech pracujících v sutinách, jak vyhledávají lidi, oni ty psy vycvičí tak, aby jedni poznávali živé a mrtvé , ty se pak používají na hledání plošný jako v lese třeba a pak psy, kteří umí najít jenom živý lidi, prostě, aby ty mrtvé nehledali, ty jo, to je docela makačka jsou fakt dobrý !
Kvijová je taková hodně akční
to je dobře
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:56
- Nahlásit
ankaras
to je dobře
... to je někdy na mokrej hadr......
za chvíli jdu do práce, tak kdyby se ta paní z útulku ozvala, přepošli mi to na mejl prosím ať to pak v půlnoci nehledám tady v diskuzi....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:57
- Nahlásit
ankaras
tak jsem našla další super článek, o psech pracujících v sutinách, jak vyhledávají lidi, oni ty psy vycvičí tak, aby jedni poznávali živé a mrtvé , ty se pak používají na hledání plošný jako v lese třeba a pak psy, kteří umí najít jenom živý lidi, prostě, aby ty mrtvé nehledali, ty jo, to je docela makačka jsou fakt dobrý !
nj, zachranarina
vlk
ti budou vsichni vychovavat svorne tu malou prdoli kdyze se to chysta??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:59
- Nahlásit
Roxana
nj, zachranarina popisuje to tady paní, co pracuje se svou fenku i pro NASA a FBI a tak a prej hledali ostatky lidí z Columbie a všichni psi něco vyštěkali a nikde nic nebylo, tak prej tam lezli i na strom a nikde nic, tak prej si myslí, že ty ostatky při pádu zmrzly a snesly se jako mrholení a ti psi to cítili to jsou věci tohleto
vlk
nehledám tady v diskuzi dobrá, když písne, tak ti to tam přepošlu hned
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:59
- Nahlásit
Roxana
kdyze se to chysta??
jestli ho nechá vykastrovat útulek, tak co nejdřív, jestli nee tak bude muset počkat až se u nás dohárá......tipuju tak do půlky dubna.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:06
- Nahlásit
vlk
jestli ho nechá vykastrovat útulek, tak co nejdřív, jestli nee tak bude muset počkat až se u nás dohárá......tipuju tak do půlky dubna.....
ale ne, ja myslela tu stenulku
ankaras
jj, i v CR najdes par pesaku, co uz maji za sebou par ostrej nasazeni .. tra v turecku a tak
že ty ostatky při pádu zmrzly a snesly se jako mrholení a ti psi to cítili
ale to je sila tyjo !!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:12
- Nahlásit
Roxana
ale to je sila tyjo !!! NO, to jsem to ještě nedočetla do konce, když jsem to psala fakt super článek, to bych teda vůbec nečekala večer ho naskenuju danče, tak ti ho kdyžtak pošlu taky ale ty lidi musí mít celkem fakt dobrý žaludky - "na jedné farmě jsem dokonce slyšela koronera, jak říká že tohle vypadá jako kousky ohořelého podkožního tuku. Při nessině práci jsem si říkala, že se nesmím nechat ovlivnit tím, co jsem právě slyšela a musím věřit tomu, co ona říká. Ona k těm kouskům čichala ale neoznačila je. Jak se později ukázalo, byly to kousky ohořelého plastu. Zajímavé bylo když jsme byli voláni k takovému černému čemusi plnému vlasů. Nakonec to byly zvratky nějakého zvířete, které sežralo kus kance.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:18
- Nahlásit
ankaras
njn, to je proste pracovni pes ...
a posli, rada si poctu!
tak tady zase neco pro tebe
http://www.zachranari.cz/index.html?str=index
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:27
- Nahlásit
Roxana
tak tady zase neco pro tebe díky, projedu to
njn, to je proste pracovni pes
no jo, to vim viď, že se to děje a tak, ale když to takhle někdo popíše, co všechno hledají a co najdou, tak to je zase něco na přemýšlení , to bych dělat určo nemohla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
Roxana
jo štěndo... no to je zatím ještě na houbách, ale jestli to nebude letos tak příští rok určitě.... tak se tu mějte, jdu si vydělávat na chléb náš vezdejší.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:47
- Nahlásit
vlk
jo štěndo... no to je zatím ještě na houbách ty jo, ty budeš hotová psí mamka ať ti to v práci uteče
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:56
- Nahlásit
ankaras
no jo, to vim viď, že se to děje a tak, ale když to takhle někdo popíše, co všechno hledají a co najdou, tak to je zase něco na přemýšlení
tak to souhlasim
to bych dělat určo nemohla
to ja tez ne ... ale nejaky zakladni cviceni bys s Ayrinkou mohla urco vyzkouset .. je ti nekde na czpsovi zkusebak, se muzes mrknout, co je treba v ZZZ
vlk
tak at to pekne utece a je na hodne chlebiku .)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:59
- Nahlásit
Roxana
ale nejaky zakladni cviceni bys s Ayrinkou mohla urco vyzkouset - takhle když to napíšeš, tak to je fakt jedna z věcí, která mě vůbec nenadchne, při mém štěstí by nakonec Ayrin musela najít mě, aby jsem mohli vůbec domu ale připravujeme se na to běhání a kolo Ayrinu už v pátek bude 7 měsíců utíká to úplně šíleně !
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:01
- Nahlásit
ankaras
ale ne, tam je jako zakladni poslusnost .. nemysli hned na hledani mrtvol
Ayrinu už v pátek bude 7 měsíců
ty jo, toje fakt rychlovka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:04
- Nahlásit
Roxana
nemysli hned na hledani mrtvol to já nemyslim
ty jo, toje fakt rychlovka
to mi povídej, už je tak hrozně veliká mohla by se zase třeba na týden zmenšit
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:11
- Nahlásit
ankaras
Holky jsou uz taky damy Chari bude asi harat a tak je vylozene poslusna
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 07:17
- Nahlásit
Dobrý ráno, pro mě teda nic moc, něco na mě vlezlo, tak možná si pomarodim
Roxana
Ahoooj , poslala jsem ti mejlíka, tak mrkni.
Peta Minami
Chari bude asi harat a tak je vylozene poslusna takže neposlušná? kolik už jí vlastně je?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 07:43
- Nahlásit
Dobrý ráno
ankaras
ty huž si taky nemocná? týjo at už je jaro, jináč to není možný, všici jsou nějaký nachcípnutý
Co Ayrin?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 07:49
- Nahlásit
Fajka
ty huž si taky nemocná? krk začal bolet, rýma a trochu teplota, ale poněvadž toho mam tady v práci poslední dobou celkem plný kecky, tak se klidně ráda hodim marod akorát v pátek ještě musim jet do školy, tak musim vydržet a ono mi to do tý doby přejde a zase nic
Co Ayrin?
to je pořád větší a větší ďábel, lítá jak blázen , jsou to ale fakt trysky, myslela jsem si , že bude taková klidnější než ta malamutka, ale s klidem můžu říct, že se jí v běhu vyrovná , což se líbí petrovi, tak včera řádili na louce a já měla volno a jenom jsem je pozorovala , jináč všechno dobrý, jenom pořád roste
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 07:56
- Nahlásit
ankaras
já toho mám taky plný brejle ale hodit marod to u nás nejde
škola volá tak hlavně ať si ve škole fit
což se líbí petrovi, tak včera řádili na louce a já měla volno a jenom jsem je pozorovala
týjo to se tak někdo má.. já co si neodlítám a neodřárím to za mě nikdo neudělá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:05
- Nahlásit
Fajka
škola volá
to jo, ale zatim dělam, že jsem ohluchla
týjo to se tak někdo má.. já co si neodlítám a neodřárím to za mě nikdo neudělá
v tom si fakt stěžovat nemůžu, někdy i přijede z práce, jde sám s ayrin a potom jí přivede a jede domu , ale spíš chodíme oba, mně on přijde jako takovej pyšnej taťka jí zbožňuje, ale nepřizná to nahlas včera se mi ptal, kdy prej už by s nim ayrin mohla začít běhat
|