Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 10:12
- Nahlásit

Cujinka

Ahoj, Tamčo, děláš si legraci,že jsou to ty mrňouskové, který jsme nedavno muchlovali? to neni ani možný jsou bohový !

inu
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 20:15
- Nahlásit

fotky budou zejtra, mám plný ruce práce. Už máme za sebou i první louží :-D

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 20:18
- Nahlásit

inu
a zítra ráno první kruhy pod očima po probdělí noci

Cujinka
pěkný mrňousci

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 22:08
- Nahlásit

Ahoj všici

Tak týden volna končí, už jsme z cest zpět. Tedy užili jsme si to na plný pecky. Dělo se toho tolik, že jsme u Fajkýšků stihli jenom fredčí závod s nabalováním hafíků po cestě a zase jsme frčeli. Ale Corča se socializovala, na vlak už z vysoka ....... - a to máme ohromnou radost

Fajka
To posezení a pokecík mi strašně chyběl .. prostě k tý vychajdě patřil a my ho nestihli, příště nás tam máte na dlouuuuuho - he, to se budete mít

ankaras
Roxana
Tedy holky, vy toho stíháte. Ty fotí s dětičkama jsou absolutně nádherný.
Pozdravujte Cujinku - prďolové jsou fantastický.
Já se jdu pokusit vydrhnout rybinu z rukou (Corči večeři) a pak hurá do hajan - na to se těším už od rána .

Podrbejte svoje miláčky za nás.

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 07:14
- Nahlásit

Laida
ahojky , vy jste měli prázdniny, co? jak jste užívali?
Stíháme, stíháme, ale poslední dobou jenom v práci, doma už ne a jak se jinak máte? Dobroš?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 07:53
- Nahlásit

Laida
To posezení a pokecík mi strašně chyběl .. prostě k tý vychajdě patřil a my ho nestihli, příště nás tam máte na dlouuuuuho - he, to se budete mít
ahojky, budem se mít bude, však se těšíme že zase někdy dorazíte na sníh... zrovna nám tu padá jak o ivot tož určitě ještě nějakou dobu bude

ankaras
Stíháme, stíháme, ale poslední dobou jenom v práci, doma už ne jak pak to? Ayrinky tě zaměstnává na 100 %?

Brý ráno všem....

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 07:54
- Nahlásit

Fajka
Dobrý ráno , to ne, Ayruša je zlato, teda naše vycházky se poslední dobou mění o udržení mých nervů na uzdě, včera mi málem vytrhla ruku z kloubu , ale jinak dobrý

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 07:58
- Nahlásit

ankaras
teda naše vycházky se poslední dobou mění o udržení mých nervů na uzdě, včera mi málem vytrhla ruku z kloubu
jéje co ti provedla?

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:02
- Nahlásit

Fajka
jéje co ti provedla? Berunka nám poslední dobou nějak zdivočela, tak dostala zpátky stopovačku, kterou jsem včera nepustila z ruky, protože jsem jí musela uklidnit a to jdeme prostě v pohodě jakou dálku a pak amok, začne lítat jak šílená a já držim tu stopku, tka si to asi dovedeš představit trvá to tak 10 vteřin, pak se zastaví a jde zase v klidu tak to mi včera udělala 2x a podruhý to bylo už na louce za barákem, tam lidi a ted koukali jak ayrin lítá jak blázen a já tam cukam rukama a celym tělem ze strany na stranu a ona přece už je jenom váha na mě, takže jsem se musela řechtat i já ale příjemný to nebylo , takže musíme začít vyrážet na delší trasy, aby se víc unavila a musim si pěkně obalit nervíky ale dobrý, včera jsem stála a dejchala z hluboka a když se zastavila, tak normálně přišla a sedla a čekala, tka jsem jí ještě pochválila a dala piškota, ale nejradši bych jí zahrabala

Cujinka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:06
- Nahlásit

ankaras
ahoj,tak ty dvě mrňata,jsou opravdu oni,už jsme je přestěhovalia jsou tady moc spokojení

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:07
- Nahlásit

ankaras
jé to je normoš tydle amoky, to Fajuš dělá taky.. když byla malá tak to bylo každou chvíli dneska už jen občas...když jsme někde kde to jde tak normálně odepínám vodítko ona kolem mě udělá 10 koleček a pak se poslušně přiřadí ke mě nechá se připnout na vodítko a pokračujem v chůzi zase dál
Když jí to čapne na zahradě tak proskakuje živým plotem koza jedna horší je když jí to chytne někde kde se nedá pustit to pak chce hodně taktiky a diplomacie aby jí z toho člověk dostal a neplápolal za ní na vodítku jak tydýt

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:14
- Nahlásit

Fajka
jj, já ty amoky znam od malamutky taky, dyť já ayrin taky pouštim bez vodítka a ona si lítá, ale ted to začalo být horší, tak musim vždycky nejdřív počkat, až se trochu zklidní a poblíž mě, ale snad to zmákneme do ted totiž nevěděla co to ty věci všechny okolo jsou, ale ted už to ví a tak za tim hned letí, tak makáme na přivolání, kdybych mohla začít od začátku tak už bych věděla, kde jsem udělala chybku ted nám to bude o to dýl trvat, ale zamakáme

Cujinka
jsou naprosto bohový !! petrovi jsem je ukazovala a nevěřil, že jsou to oni kdy odcházejí? abychom to ještě stihli

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:25
- Nahlásit

ankaras
kdybych mohla začít od začátku tak už bych věděla, kde jsem udělala chybku
jo tak to znám tedle pocit... sem na to podobně

Ale zjišťuju že když člověk chce a maká na tom dá se dohonit - opravit - doladit hodně věcí

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:29
- Nahlásit

Fajka
dohonit - opravit - doladit hodně věcí já myslím, že to půjde ono je to těžší o to, když máš hodně aktivního blázna , ale to taky znáš

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:38
- Nahlásit

ankaras
ono je to těžší o to, když máš hodně aktivního blázna , ale to taky znáš
jo tak to znám naprosto přesně

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:51
- Nahlásit

Fajka

jo tak to znám naprosto přesně na druhou stranu já jsem ráda , že mam divokýho psa, kterej je fakt lítavej a má rád pohyb, ale zatim to nevypadá teda podle popisu na akitu, která nepotřebuje moc pohybu a není to uštěkaný plemeno

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:03
- Nahlásit

ankaras
není to uštěkaný plemeno
tak tohle znám velice dobře, Aldo už to vypiloval, štěká klidně i 2 hodiny bez přestávky a každej štěk zakončuje vytím. Začně to ráno s probuzením a končí večer. Vytrhnout ho dokáže jen procházka a jídlo

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:13
- Nahlásit

Dania
to se nám zatim vyhýbá, ale ona hrozně štěká když se někde něco šustne blízko naší zahrady a nebo na něco, co ještě nikdy neviděla

Dania
Fajka
normálně holky, je to celkem trapný ale ayrin vbůec neumí chytat třeba piškoty ve vzduchu, jde to taky nějak naučit ?

inu
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:23
- Nahlásit

Fajka
šiš pani, jak jsi to uhodla? Spala jsem enem tři hodiny, malej kňoural jak nezavřenej. Stačí, když jdu na FéCé a kňourá taky
Teďkonc mi šlohl polštář, ale aspoň se uondal, tak bucá. Fotky budou vcuku letu

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:41
- Nahlásit

ankaras
ayrin vbůec neumí chytat třeba piškoty ve vzduchu

Aldo umí, ale jen když není línej, takže piškot chytí cca ve 30%. taky, proč by chytal, neni blbej a ví, že spadne na zem a tam si ho v klidu sebere....Ayrin to vidí možná stejně

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:47
- Nahlásit

ankaras
normálně holky, je to celkem trapný ale ayrin vbůec neumí chytat třeba piškoty ve vzduchu, jde to taky nějak naučit
ty vada a ty si jako myslíš že Fajka to uměla sama vod sebe jo??? tak na to teda zapomen i ty blbý piškjoty se musí naučit chytat!

inu
šiš pani, jak jsi to uhodla? Spala jsem enem tři hodiny, malej kňoural jak nezavřenej. Stačí, když jdu na FéCé a kňourá taky ále tak za ty tři roky co Fáju mám už taky ledacos vím

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:49
- Nahlásit

Fajka
piškjoty se musí naučit chytat! bože , to je fakt hrozný malamuťačku to nikdo neučil v životě a chytala jak profík

Dania
Ayrin to vidí možná stejně nejvíc je ten její otrávenej pohled, když jdeme a ted se rozhodnu že jí přivolam a ona se otočí a podívá se stylem : to si děláš srandu ne? ted jsem tam odtud odešla tak se nebudu vracet

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:53
- Nahlásit

ankaras
ten její otrávenej pohled, když jdeme a ted se rozhodnu že jí přivolam

jo, to je přesnej popis Aldo u toho ještě pláče, když se ke mně vleče, abych jako fakt věděla, že trpí

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:54
- Nahlásit

Dania
Aldo u toho ještě pláče, když se ke mně vleče, abych jako fakt věděla, že trpí masakr

Fajka
Dania

holky mrkejte i videjko
http://www.akitainu-bilahora.wz.cz/strana43.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:56
- Nahlásit

ankaras
malamuťačku to nikdo neučil v životě a chytala jak profík
no ale nevěř tomu že se jí hodil první piškot na hlavu a ona ho chytla jak profík

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:59 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Ahojte

o vikendu jsem bya total mimo spojeni, tak se az ted omlouvam za uvedeni v omyl - popletla jsem si US a UK skupiny, takze akity nebyly v NE ale uz v PA

Tak alespon vysledky ted:
http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2 009&GroupID=UTI&ScheduleID=82

Ad akiti temperament - asi je to kus od kusu, jako vse, ze me docela vyhovuýje, co mam doma - doma je to docela lenoch, ale prochazky miluje a neni problem jit na vylet 15-20km

jo a chytani piskotu - tak arisha to teda vzivote delat nebude, je to pod jeji uuuuroven, coz umi dat okazale najevo, zaaaano

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:00 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
první piškot na hlavu a ona ho chytla jak profík jo, to je jasný jenom že si fakt vůbec jí nepamatuju jako štěně a vim, že naši jí toho asi moc nenaučili ona to holčina asi nějak tak časem všechno pochopila

Roxana
ahojky , no já doma mam zatim divoký štěndo, takže když minulý týden roztál sníh a my vyšli na zahradu a viděli to , co pod sněhem vidět nebylo, tak jsem myslela, že nás táta odveze a hodí někam do propasti má tam túje a okolo nich byly kůly a už byly takový prohlilý, tak je chtěl měnit, aby se ty túje neprolomily a nesesunulo se to celý dolu, no, tka už nemusí kůly zmizely a byly řádně rozkousány

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

ankaras
enom že si fakt vůbec jí nepamatuju jako štěně
no to bude ono

ona to holčina asi nějak tak časem všechno pochopila
ano časem, a věř tomu že jí taky chví,li trvalo než získala postřeh a začala chytat jak profík
Takže dej Ayrin čas a trochu tréninku a uvidíš jak jí to ČASEM půjde

Roxana¨
ahoj
popletla jsem si US a UK skupiny, takze akity nebyly v NE ale uz v PA mě to stejnak nešlo kvůli připojení doma tak je to fuk jestli to bylo v neděli nebo v pátek

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:05
- Nahlásit

ankaras
no tak ty jsou boží, takový mrňata roztomilý!! jen jsem zvědavá, jakou hudbu k nim dá Tamara za 14 dní...

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:07 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
kůly zmizely a byly řádně rozkousány
cauko, tak to vlastne usetrila tatkovi praci ne
Fajka
mě to stejnak nešlo kvůli připojení doma tak je to fuk jestli to bylo v neděli nebo v pátek
ja to taky nevidela, nebyla jsem na prijmu ..

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání