Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:07
- Nahlásit

ankaras
mně on přijde jako takovej pyšnej taťka
tak pyšnýho tatku pozdravuj

jí zbožňuje, ale nepřizná to nahlas
jo to je u chlapů většinou normální

Eště že to tu nečte

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:11
- Nahlásit

Fajka
Eště že to tu nečte
to ne , bych zase poslouchala, že prej mam pořád plnou hlavu psů, jestli jsem normální, třeba když mu řeknu pojedeme sem a sem, nebo zrovna tuhle - pojedeme se podívat na cujinky štěnátka, tak to je keců ! , ale vím, že se taky těší, ale nemůže to prostě přiznat nebo co a pak se tam usmíval na štěňata usmíval jak měsíček na hnoji

taky ti pošlu mejla pro info

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:19
- Nahlásit

ankaras
taky ti pošlu mejla
no vidíš, super... tvoje kariéra začíná
A jdeš do toho?

Cujinka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:20
- Nahlásit

ahoj ,dobré ránokdo chce bílou akitu?je to pes,jmenuje se Širo,naše CHiaki hárá a ten debil roztrhal u sou sedů plotasi půjde do útulku a nebo do klobás

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:25
- Nahlásit

Cujinka
a nebo do klobás
já nechci a naopak přidám tu svojí, aspon budou ty klobásy správně pruhovaný

naše CHiaki hárá a ten debil roztrhal u sou sedů plot
šikovnej

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:29
- Nahlásit

Cujinka
asi půjde do útulku a nebo do klobás

teda paničko , tak jestli půjde do klobás, tak si vezmu, ale živýho nemůžu

Fajka
cóó Jančo, neblázni

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:35
- Nahlásit

ankaras
to byl ftip.. máš maila

Cujinka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:37
- Nahlásit

Fajkaklobásky budou mít dokonalou barvuholky ten plot byl novejsoused to ještě neví

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:46
- Nahlásit

Cujinka
holky ten plot byl novejsoused to ještě neví to byl ten, co jste dělali nedavno? , tak to musíte širka zrovna teď moc milovat co?
co štěníci?

Fajka
jj, poslala jsem taky a co Fája? a Pája? jak se jim daří? Tady dneska začalo zase sněžit, tak si to půjdu asi hodit

Cujinka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:11
- Nahlásit

ankaras
ten plot je se sousedem,pod garáží asi se radši přestěhujeme na samotu než nás tady podřežou,hlasový projev našeho Širka je úžasnej a spousta lidí si bude myslet,že na Bílé Hoře jsou vlci.Jo a ten plot dodělal soused loni,ten co jsme dělali ten nerozkousal,ten je moc pevnej

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:16
- Nahlásit

Cujinka
tak dodělejte i ten sousedovo, ať neni naštvanej a na Širka se nezlob, dyt on je správnej !!! Fakt boží BEr to optimisticky, já se třeba dělala s boudou než jsme ayrin přivezli abych jí dala dohromady a byla pěkná a ayrina jí celou ožrala a vytrhala z ní prkna a všechno, tuhle jsem koukala jak kouše sousedovi plot, tak jsem na ní zabušila v okně a ona odešla a ani se neohlídla

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:24
- Nahlásit

čůůůůůůs fšici..... koukám, že je výhoda nemít sousedy..... ale zase je ožranej jenom náš plot....

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:27
- Nahlásit

vlk
ahojky, paní prosim tě ještě neodepsala, aby sis nemyslela, že jsem ti nedala vědět

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:34
- Nahlásit

ankaras
jo, mě taky poprvý odepsala až druhej den....

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

vlk
jo, mě taky poprvý odepsala až druhej den....
tak vyčkáme , navíc jestli by to šlo, tak to asi taky musí pozjišťovat a co v práci? na tebe nic neleze?

Fajka
Roxana
tak mě tak teď ženský napadlo, když vezme pejsan čáru v lese, tak co se má udělat? někde jsem četla, že se má počkat na tom místě, odkud utekl, že se nemá odcházet a když se vrátí do půl hodiny, že je to v normě

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:45
- Nahlásit

ankaras
teď mám dva dny volno, takže o práci nechci ani slyšet..... já mám kašel a rýmu už od poloviny prosince takže už jsme s bacilama a virama docela kámoši, doufám že s jarem to zmizí... ale došla jsem k zajímavému poznání - že fšechny ty zázračný pilulky a kapky z těch blbejch televizních reklam jsou úplně na ho..o, akorát to teda stojí nekřesťanský prachy.....

Nevydržela bych čekat půl hodiny, lítala jsem po lese a řvala do ochraptění...... a teprve když už jsem místo Arčí začínala hledat spíš pajšl, se objevila, ani nevím po jaké době to bylo.....

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:56
- Nahlásit

Cago vsem

ankaras
bez si uvarit ten caj s citronem a medem a na krk prisnitz
a zkus se podivat v lekarne, jestl nemaji C komplex, je to takova kulata krabicka, muzes si vzit cca 8 tabletek denne ... me tohle vzdy splehlive zabere, pokud to neni neco fakt na vylezeni
tak mě tak teď ženský napadlo, když vezme pejsan čáru v lese, tak co se má udělat? někde jsem četla, že se má počkat na tom místě, odkud utekl, že se nemá odcházet a když se vrátí do půl hodiny, že je to v normě
no tak fakt bych netrvdila, ze pul hodka litani po lese je v norme ..
Jinak si myslim, ze litat po lese asi nema smysl, spis fakt pockat na tom miste ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:59
- Nahlásit

Roxana
bez si uvarit ten caj s citronem a medem a na krk prisnitzjj, piju čaj a vypila jsem coldrex, blééééé , ale zase to zabírá mně , jenže ted jsem spíš na vážkách, jeslti bych ráda ten týden doma nebyla ještě to promyslim

vlk
Roxana
včera jsem ayrin zase pustila se slovy : "jestli zdrhneš, tak si mě nepřej" a dobrý

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:00
- Nahlásit

ankaras
Roxana
Jinak si myslim, ze litat po lese asi nema smysl, spis fakt pockat na tom miste ..
a nebylo by ouplně nejlepší dopilovat aby vůbec ten pes neutekl a neztratil se z očí

Mě když už Fája vyběhne tak se vrací do 5 minut a poslední dobou už je to tak že jí většinou vidím že nedolítne tak daleko abych neviděla ... jako vyrazí to jo třeba za zvěří... ale uběhne kousek a začíná se vracet

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:03
- Nahlásit

Fajka
a nebylo by ouplně nejlepší dopilovat aby vůbec ten pes neutekl a neztratil se z očí tak to každopádně , já se jenom ptam, co se má v takový situejšn podniknout

Fajka
Roxana
holky, chci se zeptat, s Dančou jsme si včera říkali, že do psích kusů do tý foto soutěže zkusíme něco poslat pro srandu králošům a je tam jedno téma na výletík, co jsem koukala, bude Vám vadit, když pošleme nějakou fotku, jak jsme byli před tím silvestrem na tý vychajdě?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:11
- Nahlásit

ankaras
bude Vám vadit, když pošleme nějakou fotku, jak jsme byli před tím silvestrem na tý vychajdě?
nebude ale musí nám to tam děsně slušet

já se jenom ptam, co se má v takový situejšn podniknout
jj já čekám poblíž odkať utekla ale ona mě většinou nadběhne a jde mě naproti a v očích výraz.. no kde sééééš, kde se fkákáš??? tu na tebe čekááááám

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:21
- Nahlásit

ankaras
"jestli zdrhneš, tak si mě nepřej" a dobrý
tak to mas dobry
a nebylo by ouplně nejlepší dopilovat aby vůbec ten pes neutekl a neztratil se z očí
a tak to bezpochyby, ale jako kdyz uz se to stane, ze ...
loveni je proste problem (vsak jsou tu taky mraky diskuzi zaano) a tragedie se muze stat i behem ty petiminutovky ...
ankaras
klido posli co chces

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:22
- Nahlásit

Fajka
nebude ale musí nám to tam děsně slušet
až vybereme, tak pošleme na schválení

no kde sééééš, kde se fkákáš??? tu na tebe čekááááám
kdybych fajuš neznala, tak si to nedovedu představit, ale úplně jí vidim a koukala jsem, že máte dalšího kámoše jak si psala, že s ním může i na volno

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:36 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fajka
no kde sééééš, kde se fkákáš??? tu na tebe čekááááám
tak to dělají přesně i šibice akorát když de do tuhého a v mém hlase cítí dávku zuřivosti honem doběhnou před chalupu, sednou na schodek a přesně takhle se tváří....

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:51
- Nahlásit

Roxana
Fajka
tak to asi neklapne když jsou 4 fotky konečně, že jsou všichni na sluníčku a koukají dopředu tak aldo kouká na Fajuš

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:00
- Nahlásit

ankaras
tak to asi neklapne když jsou 4 fotky konečně, že jsou všichni na sluníčku a koukají dopředu tak aldo kouká na Fajuš
to sou mi starosti

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:02
- Nahlásit

Roxana
Danča hlásila, že ti nahlásila ŤIPA na výlet jo? dobrý ne?

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:06
- Nahlásit

ankaras
Jj, moc se mi libil, jsem ji prihodila tez jednoho
ale myslim, ze tou dobou uz bde vsude hezky, tak to snad neco peknyho klapne

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:16
- Nahlásit

Roxana
Jj, moc se mi libil, jsem ji prihodila tez jednoho
koukala jsem

bde vsude hezky
já doufam , to by se dalo pak sedět i venku

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:18
- Nahlásit

ankaras
já doufam , to by se dalo pak sedět i venku
ty brdo, se na to tesim - az bude dlouho vecer videt a pekne se bue dat posedet nekde v hospe na zahradce nebo doma u taboraku - viz tvuj smajl

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání