| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:33
- Nahlásit
čautééé lidíííí !!!!!! Konečně su doma jak z práce tak se psama..... naštěstí venku sněží a je čvachtavo, takže psiny netrvaly na dlouhé vycházce....takže teď si dám a a budu relaxovat.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 20:39
- Nahlásit
vlk
ahojky, tak jaký bylo kuře? určo vynikající, bych si hned taky dala teď si jdu pro to kafe, tak jak je to u vás se sněhem? už vzal zpátečku?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:36 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dania
Michal1
tak už jste dorazili? my ayrin komplet vysprchovali, zalehla a neví o světě, dokonce je přikrytá dekou je hotová
- jo jinak dančo, hlavně že jsem si dole připravila pro tebe ty tvoje knížky a časopisy, co už jsem přelouskala
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 11:05 - Změnil/a: michal1
- Nahlásit
ankaras
nazdárek, včera jsme dorazili nějak kolem sedmé, ještě jsem našel sílu si orientačně změřit trasu a vyšlo mi něco kolem 11ti kilometrů
fotky z vodnické párty jsou už na rajčeti
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 11:38
- Nahlásit
michal1
ahoj, super, jdu hned mrknout jo jinak, asi nebudete věřit ale po příchodu a vykoupání ayrin od uší až k patě jsme obě usnuly, úplně vyřízený Ayrin spala doma celou noc a ještě dneska se jenom povaluje fakt je úplně vyřízená chudinka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 11:44
- Nahlásit
michal1
Dania
tak tomu řikam , fak "JAK TO PRASE" dneska už naštěstí zase vypadá jako pes
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 14:10
- Nahlásit
ankaras
"JAK TO PRASE"
Aldo je už dneska zase čistej,tak zrovna přemejšlíme, kam ho půjdeme zaprasit
ne že by se mi po včerejšku někam chtělo, fučí to tady jako blázen, ale Michal agituje, že Aldík přece nemůže bejt doma bez procházky
A Aldo je evidentně odpočatej, protože aktivně pomáhal při sázení škumpy a několikrát obíhal na její počest barák jako blázen.....tak asi nezbyde nic jinýho, než vyrazit....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 15:19
- Nahlásit
Dania
obíhal na její počest barák jako blázen... - tak hlavní je, že obíhá okolo ní a že jí tam zatim dá šanci stát
nemůže bejt doma bez procházky
to já jsem ráda za to, že ayrin dneska žádnou aktivitu teda opravdu nepožaduje a spí protože tady je fakt vítr jak blázen a mně se udělaly opary taky jak blázen
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 23:37
- Nahlásit
ankaras
Dania
Týjo, uděluju vám řád nejšpinavejších akit co sem zatím viděla !
Nejšpinavější = nejspokojenější
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:42
- Nahlásit
Ahoooj,
ankaras
co se s tebou deje, ze tu nestepujes?? ty jsi urco fakt nemocna co ???
+ Dania
Prochazka teda byla bahnakovska co
probrali jste nejakou tu trasu?
Fajka
řád nejšpinavejších akit
do tretice dodam nekdy i Aju, jako rocni se pri jedny vikendovy akci, kdy total proprselo, predhanela s dalsima dvema expertkama, kdo si toho blata donese dom nejvic .. sem tu fotku nedavno ukazala pritelovi, tak se ptal, hm, a co je to za psa?? ji proste nepoznal vypadala jako cevecko
A co jinak, jak se vsichni mate, jakej byl vikend???
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:43
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak jsem doma a příští týden v pondělí jdu na kontrolu páníček slíbil, že s ayrin bude chodit ten týden běhat tak jsem na ně zvědavá
Fajka
Týjo, uděluju vám řád nejšpinavejších akit co sem zatím viděla když vylezli z vody, tak byli i ty nejošklivější Ayrina byla jak bahnivý torpédo, jak tam lítala na konci po louce s aldíkem,tak petr pronesl, že je jako "akití cikán" (panebože, hlavně to nemyslim nějak zle ted tady )
Nejšpinavější = nejspokojenější
jo, to máš pravdu a já byla taky max. spokojená, že je tak spokojená akorát teda nás to vyřídilo obě dvě, ayrin se vykoupala, zalehla, já jí přikryla a usnuly jsme obě dvě
ono se to nezdá ale, když je ti trošku blbě a pak se snažíš krotit torpédo tak to za chvíli cítíš
výraz mluví za všechnu unavenost
fotky jsou tady u aldíků : http://aldicek.rajce.idnes.cz/a_zase_s_Ayrin/
A co vy a víkend? dobrý? něco novýho?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:45
- Nahlásit
Roxana
no ahoooj, neboj se vlka nic ted se budu chvíli doma válet, tak tady budu akorát budu zapřažená do domácích prací brácha ulehnul taky, je nás tady plnej barák
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:53
- Nahlásit
Roxana
zdravím, ja myslel, že jsi už s Arishkou někde na cestách
trasa byla dobrá, leč poněkud dlouhá, nohy nejdřív nebolely, ale když se to cestou domů rozleželo, tak jsme pak měli i problém vylézt z auta. Ne tak Aldík, kterej ještě večer chtěl na procházku, tak jsem s ním na půl hodinky vyrazil. A včera už nevěděl že v sobotu někde byl takže prochajda normálně dlouhá (což se hrubě nelíbilo Daně, páč ta sobotu v nohách cítila)
jinak mám poznatek, že akita vylezivší z vody vypadá pěkně hnusně - aldo vypadal jako tlustý morče na srnčích nožkách :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
michal1
aldo vypadal jako tlustý morče na srnčích nožkách :-D
teda páníčku ale souhlas ayrina tu prdku a pak ty nohy
Roxana
to nebyla trasa na vycházku my jenom vyrazili protáhnout hafíny spolu tady u nás za barákem
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:02
- Nahlásit
ankaras
Roxana
tady u nás za barákem
jo jo, jedenáct kiláků za barákem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:04
- Nahlásit
michal1
jo jo, jedenáct kiláků za barákem
kdo to mohl tušit no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:06
- Nahlásit
Roxana
do tretice dodam nekdy i Aju, jako rocni se pri jedny vikendovy akci, kdy total proprselo, predhanela s dalsima dvema expertkama, kdo si toho blata donese dom nejvic .. sem tu fotku nedavno ukazala pritelovi, tak se ptal, hm, a co je to za psa?? ji proste nepoznal vypadala jako cevecko
akití CVéčko novej druh! tak to sem někdy určo hoď!
A jak cesta? Jak to vypadá?
michal1
ankaras
Nestydíte se??? Takhle trápit chudáky akity pohybem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:10
- Nahlásit
Fajka
Nestydíte se??? Takhle trápit chudáky akity pohybem
jak trápit a co moje nožky? já mam jenom dvě náhodou, Ayrin s Aldíkem mají 4 to se to pak líp rozloží
- pohyb je super, to si užívala, ale pak usnula už skoro na zahradě teď už tam venku zase vyřvává do okolí
- dneska od půl dvanáctý do půl 4 tady hejkal nějakej hafín ale fakt neštastně, podle mě to byla ta akitka ve vedlejší ulici, ael fakt celý ty hodiny v kuse
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:11
- Nahlásit
Fajka
chudinky akity toho naběhaly dvakrát tolik, protože třeba ten náš trumpeta neumí jít rovně za nosem, když má za zády jinýho pejska. a když už jde rovně za nosem, tak jde stejně klikatě a furt někem strká čumák.
vrchol bylo, když šla ayrin korýtkem potoka a aldo ji nadšeně přeskakoval z jednoho břehu na druhej
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:12
- Nahlásit
no nic, je poledne, jdu potrápit našeho akitu pohybem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:13
- Nahlásit
michal1
přeskakoval z jednoho břehu na druhej
no jo, alezapomněl si napsat, že to bral i s Ayrin , přeskakoval i jí v tom korytě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:16
- Nahlásit
ankaras
Ayrin s Aldíkem mají 4
no prááávě, vás bolej jenom dvě ale je hned štyry!!!!
michal1
chudinky akity toho naběhaly dvakrát tolik,
jj to je jasný jak jdou na volno nebo stopce tak jsou schopný nachodit jednou tolik co páník
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:20
- Nahlásit
Fajka
no prááávě, vás bolej jenom dvě ale je hned štyry!!!!
taky pravda holt si budou muset zvykat teď konečně začne bejt hezky, tak se bude vyrážet ŽÁDNEJ SNÍH , i když jako v tom lese ještě byl , tak doufam, že už se nevrátí
a co Fajuška? co prováděla o víkendu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:23
- Nahlásit
ankaras
co prováděla o víkendu
gaučink u nás bylo děsně strašne lilo.... takže to bylo ve stylu vyčůrat a paničko honem domu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:27
- Nahlásit
Fajka
strašne lilo.... takže to bylo ve stylu vyčůrat a paničko honem domu
jj, to bylo tady včera taky, ale ayrin byla naštěstí ještě v komatu , takže se běžela vždycky taky jenom vyčůrat a hned domu, utřít packy a zalehnout včera k nám přijeli známý a ta co dělala ! ona je děsně zbožnuje a na to hodinu po nich přišel kluk, co nám dělá pc, už ho viděla jednou, když byla teda maličká, jenže asi myslela že přijel petr, letěla dolu, tam se zarazila, koukala jako co se děje, že to teda petr neni a začala štěkat nenechala se pohladit, třeba ležela v obýváku, zvedla se , šla za nim do pokoje k tomu pc, zaštěkala si a šla zase zpátky nelíbilo se jí, jak se hned hrnul do pokoje a nevypadal jako petr
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:05
- Nahlásit
michal1
Ahoooj, zatim ne, dnes jdem opet k vetovi na stery a pak se uvidi dal
tlustý morče na srnčích nožkách :-D
Jj, zmokla slepice je proti tomu fesanda, znam to moc dobre
A plavcili, akitaci jedni??
Fajka
gaučink u nás bylo děsně strašne lilo....
fakt? My byli v sobotu zas jen na jeden den na wejlete v horach, bylo tam krasne Arish si nasla hned tri napadniky ... a provadela s nima ehm ten eh no vono jeste neni po desaty hodine, ale tusim biluska to psala kdysi u davidkovy, takovej ten jeden bezpecnej druh sexu jako
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
Roxana
takovej ten jeden bezpecnej druh sexu jako
tak to neznam vysvětlit a popsat
A plavcili, akitaci jedni??
no, měli jsme radost, vypadá to, že budou přece jenom je ještě kosa, hned tam zajeli po hrudníky a dostali amok a lítali jak šílený aldík měl tendence ponořit hrudník a plavat, to bylo vidět a pak když šťouchnul do Ayrin, ta si namočila půl hlavy, chudinka vykulila oči, že se asi utopí a šla si stěžovat k paničce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:10
- Nahlásit
jo a mimochodem, nemam PC, ponevac mi ho totalne rozebral vir, a hadejte vodkud, z ICQ !!!!!!!!!!!!!!! predtim skype, ted tohle, ja fakt krom gmailu s on-line komuinkaci koncim
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:14
- Nahlásit
ankaras
tak to neznam
to bych se fakt divila no preci ten co maj v oblibe adrenalinovy ridici
vypadá to, že budou
faaajn, tak udelame nejakej koupaci wejlet pak
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:15
- Nahlásit
Roxana
jo a mimochodem, nemam PC, ponevac mi ho totalne rozebral vir, a hadejte vodkud, z ICQ !!!!!!!!!!!!!!! predtim skype, ted tohle, ja fakt krom gmailu s on-line komuinkaci koncim
jo jenom, aby si náhodou nebyla spíš jako já šikovná já tady mam obojí a zatim dobrý možná to chce jinej antivir, kterej ti bude viry rovnou hlásit a ne pak jenom vyhledávat, ale moc tomu nerozumim,já jenom vim, že když mi nějakej klepe na pc, tak mu tady zamezim návštěvu a dobrý ale pak zase stejěn odpálim disk nebo něco, tka ono je to jedno
|