| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 09:02
- Nahlásit
Fajka
popsán u samojedu z ní bude agresivní nebezpečnej jedinec ...
- to je jako když náš známej zjistil, že si budeme kupovat akitu, myslel, že akitu inu, tak se k nám přiřítil a že prej to nemáme dělat, že je to děsný plemeno, že jeden jeho kamarád si koupil fenu akita inu a je z ní hotovej, že je to plemeno, který je ostrý a nejde vychovat a je nezvadaltelný ted k nám jezdí skoro každej týden, abych si mohl ayrin pomuchlovat a když volá s mamkou, tak se na ní pořád ptá dokonce už pronesl větu,že ten kamarád toho psa fakt zničil
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 09:41 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ahoj fsem
Fajka
Tak jedinej problém co jsme nikdy neměly a už mít nebudem je válení se v blivajzech
Fajuška je prostě dáma dááma dáááma ... a blivajzy obchází vobloukem se zhnuseným ksichtíkem
tak to je fajn, Arish je samo taky dama, ale "zamlada" se semo tamo v chciply rybe apod vyvalela .. ted uz to dlooooouho neudelala, ale kdo vi?
ankaras
a ono tam někdy ani vůbec nic ale neni
jo, to bylo parkrat taky
Vinohradská 114, Trafika Koala a Praha 5 , Štefánikova 28
uz jsem koukala, se nekdy v ty stefanikovy stavim
jinak jakpak? napsali ti
zatim ne ..
ankaras
nechápu, proč si lidi tu akitu teda pořizujou, proč si to teda všechno nejdřív nezjistí a pak teprve se nerozhodnou jeslti do toho jít nebo ne nebo myslíš, že je to fakt už třeba v tom psovi? pochybuju, ono se to nashromáždí z každý strany a pak je průser
to mas proc si lid porizujou lovecky plemena jako ozdobu na gauc nebo sluzebni do parku a tak ..
proste nepremejslet a udelat co ja ja ja tedka honem chci .. vsak i vyberu novyho toastovace kolikrat lidi venujou vic pozornosti
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 09:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
vsak i vyberu novyho toastovace kolikrat lidi venujou vic pozornosti , no u nás to bylo asi takhle : "tak co? koupíme si psa? no a jakýho? malamuta už ne, to bysme je pořád porovnávali a nebylo by to dobrý", "tak si koupíme tu akitu, jak se ti tenkrát líbila v tý knížce", "no tak jo, tak se podívej na internet" "hele, ona existuje ještě akita inu a americká akita" táta : "já chci tu americkou" všichni : "tak jo" no a tim bylo rozhodnuto, tak si to přeber , je fakt ale že než jsem štěndo sehnala a ¨přivezli jsme Ayrin, tak jsem si hodně zjistila a hledala jsem rady a narazila na Bubáčka a dobře to zatim dopadlo
jinak jsem ti přeposlala mejlíka ohledně další akity na darování
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
ankaras
njn, meli jste rodinnou radu jo
ale tak myslim, ze vis, jak to myslim ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:16
- Nahlásit
Roxana
ale tak myslim, ze vis, jak to myslim .. určitě jo řekla bych, že jde o to chtít si to zjistit, kdybych doma nebyla já a naši si pořídili akitu, tak si myslím, že by to dopadlo nějak podobně, ne nějakým špatným zacházením, ale spíš nevšímavostí a rozmazlováním, což by bylo asi ještě horší
jinak koukam, že v daruji na nouzi máme fakt pěkný hafany
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
ankaras
jinak jsem ti přeposlala mejlíka ohledně další akity na darování
jj, koukala jsem, je krasnej a urcite si zaslouzi mit spokojenej zivot a majitele, co se mu bude moct venovat .. zkus to poslat Fajce - treba nekoho poradi?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:24
- Nahlásit
Fajka
Roxana
už jsem ho přidala, je fakt moc pěknej http://www.inuvnouzi.estranky.cz/stranka/daruji
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:27
- Nahlásit
ankaras
už jsem ho přidala
super
je fakt moc pěknej
to teda je, a zvlast kdyz je tu nekdo vysazenej na ty zihany zaaano Fajko
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:31
- Nahlásit
čaute lidstvo !!!! Ten je hezoučkej, sakra těch psů tam teda přibejvá.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:34
- Nahlásit
ankaras
hele jak je tam ta osmileta fenulka s PP - chovatel by si ji nevzal, popr. nepomohl s umistenim?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
vlk
ahojky to teda jo , zase jsem ráda, že jim můžeme aspoň takhle pomoct, že si je lidi můžou líp najít
Roxana
hele jak je tam ta osmileta fenulka s PP - chovatel by si ji nevzal, popr. nepomohl s umistenim? to bych musela zjistit nejdřív odkud je, což je nemožný, protože majitelka na 3 e-maily neodpověděla
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:42
- Nahlásit
ankaras
to bych musela zjistit nejdřív odkud je, což je nemožný, protože majitelka na 3 e-maily neodpověděla
hm .. to je teda dobry
leda pakzavolat na ten telefon, ale to je celkem blby ze jo ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
Roxana
, ale to je celkem blby ze jo .. no, tak blbý to neni vid, ale jestli víš jak tam byl v nabídce daruji ten pejsan tak tam dana volala a pán příjemnej nebyl a ještě ani neřekl jméno psa, nechtěl nic říct takže danča se vyléčila a do týdne byl pes "OTRÁVEN"
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:48
- Nahlásit
ankaras
ale jestli víš jak tam byl v nabídce daruji ten pejsan tak tam dana volala a pán příjemnej nebyl a ještě ani neřekl jméno psa, nechtěl nic říct
jj vim .. do týdne byl pes "OTRÁVEN no comment
takže danča se vyléčila
se nedivim teda
no, tak blbý to neni vid
a tak ja to myslela, ze nekdo uz nechce psa, tak snad ma komunikovat a ne nechat se nahanet vsude mozne ze jo ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:50
- Nahlásit
Roxana
a tak ja to myslela, ze nekdo uz nechce psa, tak snad ma komunikovat a ne nechat se nahanet vsude mozne ze jo .. no, po tom, co už jsem viděla, co všechno jsou lidi schopný, tak se ani nedivim ,ale zase tyhle mejly, co poslala ta paní ted a předtim ten pán zase trochu potěší, že teda se aspon snaží
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:56
- Nahlásit
ankaras
ale zase tyhle mejly, co poslala ta paní ted a předtim ten pán zase trochu potěší, že teda se aspon snaží
jj, tak to souhlasim
hlavne aby si ty bafiny neko hodnej vzal
ty jo fakt je more nechtenejch psu, vcera ten rotwik dneska ten dodrban a ty novy inu, chjooooooo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:08
- Nahlásit
Roxana
ty jo fakt je more nechtenejch psu, vcera ten rotwik dneska ten dodrban a ty novy inu, chjooooooo no, je pravda, že ty akity docela přibývají a to víme třeba jenom o těch, s kterýma se ty páníčci hodlají ještě zabývat
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:47
- Nahlásit
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/2184349 -akita-inu-nabidka/
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:50
- Nahlásit
ankaras
je pravda, že ty akity docela přibývají a to víme třeba jenom o těch, s kterýma se ty páníčci hodlají ještě zabývat
bohuzel je to tak
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/2184349 -akita-inu-nabidka/
taky dobry
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
Roxana
taky dobry to už je docela masakr
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:18
- Nahlásit
ankaras
to už je docela masakr
ja uz vazne nevim, co by ty lidi nechteli??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 14:51
- Nahlásit
ankaras
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/218434 9 -akita-inu-nabidka/
Není to Harukaze???? Věk by odpovídal vrhu G
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:40
- Nahlásit
ankaras
Prosím tě k těm inzerátům daruji by bylo dobrý ještě psát alespon nějakej údaj jestli pejsek je z Aše nebo Brna... aby potencionální zájemce co by se na něj chtěl jet podívat tak alespon věděl město okres nebo kraj... ne všici maj auto a řidičák a dostanou se přes celou republiku....
Ten žíhanej je krásnej
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:48
- Nahlásit
Fajka
Prosím tě k těm inzerátům daruji by bylo dobrý ještě psát alespon nějakej údaj jestli pejsek je z Aše
jojo, to vim, jenže už jsem dostala 2 žádosti abych místo neuváděla, pouze telefon, nechápu proč, ale ten jeden pejsan červenej, ten pěknej je z Brna, jenže pán nechtěl uvést ani jeho jméno ani místo, tak nevim o co jde jinak to tam určo psát budu
možná by to pořešilo info chovatelce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:51
- Nahlásit
Fajka
ankaras
Prosím tě k těm inzerátům daruji by bylo dobrý ještě psát alespon nějakej údaj jestli pejsek je z Aše
to je asi fakt .. tak snad psat aspon kraj?? vis jak, zas neco o sobe uvest by meli, ze jo ..
ale to neni psik v nouzi ne? oni ho prodavaji, jak jsem pochopila?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:55
- Nahlásit
ankaras
Nechápu, tak bud mám zájem toho psa umístit a nebo ne
Odkud je ten žíhaňák?
Roxana
ale to neni psik v nouzi ne? oni ho prodavaji, jak jsem pochopila
jo taky sem pochopila že je naprodej... jen ten prodej nějak těžce nechápu
ankaras
možná by to pořešilo info chovatelce
myslíš?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 17:08
- Nahlásit
Fajka
Roxana
Nechápu, tak bud mám zájem toho psa umístit a nebo ne
no asi takhle, to já jsem je našla a napsala jim jestli chtějí pomoct at pošlou foto a info ta paní od žíhanáka byla za pomoc ráda, protože prý jí na nás odkázal desenský ale to byl web neaktualizovanej a nikdo se jí neozýval, tkaže tam to zjistit půjde, červenej pes je brno, ta fena, od tý se vůbec neozvali a na tu fenku žíhanou, jak je tam vyfocená s tou ženskou taky ne ......... tak pak se snaž vid
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 17:11 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
tak pak se snaž vid
jj, presne to jsem mela na mysli .. viz i ten pan, co s nim volala dana
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 17:13
- Nahlásit
Roxana
jj, presne to jsem mela na mysli .. viz i ten pan, co s nim volala dana přesně tak ...
tři inzeráty z 5 byly na net vložený bez kontaktu jak na telefon, tak na e-mail, takže já jsem zadala dotaz a nabídku o pomoc jako automatickou odpověd s tim, že jedině oni se ozvou mně ozvali se 3
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:01
- Nahlásit
Dobrý ráno,
tak škola ani práce se nekoná, mam dovču a ležim , ale svítí sluníčko, tak toho musim využít, že jsem doma a jdeme s Ayrin na vychajdu
|