Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:01
- Nahlásit

Fajka
já do práce nemusím..., je krize, do neděle jsem doma na 70ti % a pak se prej uvidí.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:05
- Nahlásit

vlk
ach joo tadle krize to je běs my teda máme taky polovinu novejch zakázek..možná ani to ne..
ale díky tomu že dávám dokupy to účetnicktví tak mám pořád práce dost. Ale nedovedusy představit mít nějakýho zaměstnance fakt ne...

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:08
- Nahlásit

Fajka
je to na houno.... no snad se pan Lančmít smiluje a nechá nás pracovat dál.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:47
- Nahlásit

vlk
Lančmít
promin se musím smát... nebude von drobátko konzervativní

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:52
- Nahlásit

Fajka
se klidně směj my se mu smějem taky..... konzervativní - to nevím, jestli jsou Indové konzervativní....ho vlastně ani osobně neznám, jen z podnikovýho časáku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:54
- Nahlásit

vlk
von to je Ind? jak může bejt teda Lančmít? že by lančmít v konzervě pocházel z Indie se mě nezdá

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:00
- Nahlásit

Fajka
no majitel Mittal Steel ( bývalá Nová Huť) - Laksmi Mittal - my mu přátelsky říkáme Lančmít a jeho zatupiča Sandjay Sammadar je zase Salamandr, kdo si má ty pitomý indický jména pamatovat........ jen doufám, že to nečte bo v pondělí už bych asi něměla kam do práce jít....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:03
- Nahlásit

vlk
Ježíš ty děláš v Mittalsteelu??????
Booože to je náš zákazník ten svět je malej

jen doufám, že to nečte bo v pondělí už bych asi něměla kam do práce jít no snad néé, snad by měl makat né???

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:07
- Nahlásit

Fajka
Ježíš ty děláš v Mittalsteelu??????
a kde asi jinde na Ostravsku ??? Donedávna to ještě byla solidní sociální jistota..... šiš a co od vás kupuje ???

snad by měl makat né???
ten ???? Ten je akorát na kecy a reprezentaci, makáme my.... aspoň ještě předevčírem jsme makali.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:10
- Nahlásit

Brý ráno jsem probuzená tady svítí sluníčko jak v létě, tak se na to budu koukat z okna

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:11
- Nahlásit

vlk
a kde asi jinde na Ostravsku
fakt u vás na Ostravsku není nide nic jinýho??? Hmm to je dost blbý

šiš a co od vás kupuje
no málo ale kupuje.. tak dvakrát do roka topný tělesa do galvanickej nádrží..
Hele a jak na tom jste finančně? Myslím firmu ? nehrozí nějakej úpadek nebo konkurz? Já už se bojím normálně dodávat zboží páč nikdo neplatí

Ten je akorát na kecy a reprezentaci
hmm spíš by se měl starat o zakázky

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:19
- Nahlásit

Fajka
Hele a jak na tom jste finančně? Myslím firmu ? nehrozí nějakej úpadek nebo konkurz?
To nevím, nám obyčejnejm lidem nikdo nic neřekne.... ale snad nee, dyk patří mezi deset nejbohatších lidí na světě....
akt u vás na Ostravsku není nide nic jinýho???
no do nějakýho supermarketu by se mi fakt jít dělat nechtělo....
hmm spíš by se měl starat o zakázky
na to má svoje manažery.....

ankaras
u nás taky svítí, ale je děsnej fičák a od hor se táhnou temné mraky.....

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:23
- Nahlásit

Ahoj lidijove!
vlk
ahojka, co ten sibacek, neco noveho??

my pripominas, co sem vcera cetla za clanek o ruskejch miliardarich, jakje zasahla krize .. pry uz chudaci zredukovali pocet milenek na pouhy dve!! chudaci co

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:28
- Nahlásit

Roxana

ahoj, no to víš, třeba když jich má někdo dvacet a pak musí mít jenom dvě, tak to je rána

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:30
- Nahlásit

Roxana
ahojka, co ten sibacek, neco noveho??
zatím nihil novum sut sole.... u nás se mohutně hárá, takže jestli tam vydrží zajedu pro něj až holky skončí.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:32
- Nahlásit

moth

Ahoj, Katko, nevíš něco dalšího o té akitě ze Slovenska? už jí odstranili ze stránek

Roxana
to je přesně to, čeho jsem se bála

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:42
- Nahlásit

ankaras
už jí odstranili ze stránek
a neni tam jako ze sla do noveho domova?????????????????

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:43
- Nahlásit

Roxana
tam takovou záložku nemají , tak doufam, že snad jo bohužel jich zmizelo víc, takže tam zkusim napsat, co se s ní stalo, ale tak jako časově to bohužel vychází

moth
# Zasláno: 18 Bře 2009 18:52
- Nahlásit

ankaras
Ahoj, je to pre mna nepochopitelne, na telefony uvedene na strankach som sa nedovolala, na mail neodpovedali ... Uz ma kontaktovali aj ludia z PL Akita rescue a teraz neviem, co im mam odpisat ... ... fakt je to do neba volajuce ...tak uz len verim, ze sa nasiel nejaky novy majitel ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:46
- Nahlásit

moth
přitom dělali aktualizaci tak já fakt nevim ale nevypadají jako nějaký nesolidní,ach jo, zkusim tam ještě jednou napsat a taky doufam, že našel nějaké páníčky

Fajka
tak petr hlásil dneska z vychajdy, že ayrin nějak špatně srandí, tlačila naprázdno 5x tak vyjedeme k vetovi

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:57
- Nahlásit

ankaras
tak petr hlásil dneska z vychajdy, že ayrin nějak špatně srandí, tlačila naprázdno 5x tak vyjedeme k vetovi
blbý
tak jestli nedostala něco po čem by mohla mít zácpu (třeba hodně kostí nebo rejže) tak bych pro sichr nechala ty análky vymáčknout...

inu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 21:51
- Nahlásit

Fajka
šiš paní, co vy vlastně zarábáte?

vlk
pár foteček pro tetu vlka:

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 21:57
- Nahlásit

inu
šiš paní, co vy vlastně zarábáte?
ále všecko a vlastně nic já to mám nějaký děsně složitý ale jako firma navrhujem a prodáváme (mimo jiné) topný tělesa do galvanickej nádrží.. takže samá chemie a elektrika .. nic záživnýho ale huž sem si zvykla něco ček dělat musí že jo...
k tomu příšerný účetnictví a pak taky nějaká ruční výroba .. no je toho fůra

Já ty fotky nevidím

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:03
- Nahlásit

huž je vidím, páč sem jukla na stánky...to bude jak s těma estrankama .. z těch se foto taky nezobrazuje

Plyše je roztomilý krásná je ta s tím klacíčkem !
A s Kubou jim to spoju sluší a vypadá že je těžce vysmátej... Orís... vlastně i Kuba

Kláásek
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:05
- Nahlásit

Tak skus na to bílí okýnko kliknout pravím v nabídce vyber kopírovat adresu obrázku a klikni do vyhledávač taky pravím a dej vložit a pak už jen vyhledat já to taky neviděl a to mi pomohlo.

inu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:07
- Nahlásit

Fajka
Kláásek
Já to teda vidim, tak nefim

No, Kuba je z toho prcka celej pryč.. a to začínal jako nepejskař mající velice vlažný vztah ke psům

Jdu umřít, mladej mě dneska tahal čurat ve tři ráno a pak v šest což je nad moje kapacity.

Fajka
zejtra vám napíšu mejla, pani..

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:10
- Nahlásit

Kláásek
jj vím ted to rovna šlo ale stává se že to nejde ani tak
ale já už vidím

inu
No, Kuba je z toho prcka celej pryč.. a to začínal jako nepejskař mající velice vlažný vztah ke psům
že by Pája namber tuuuu
zejtra vám napíšu mejla, pani.. Jdu umřít
OK ....Brou noc

šebina
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:17
- Nahlásit

ahoj-lidičký+plyšáčcí!!jak si dopadla Ayrin sposedem ,alá kejta?šebina tak sedá často-zase máme název ,jak ,,barová ... ale tak snad jste v poho--obě.

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 16:33
- Nahlásit

inu
Já tady taky nic nevidím.... tak jsem taky skoukla stránky a je hezoučkej mrňousek, hned bych si ho oňuchmala.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 18:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

ankaras
brý den,vinšuju..hele

http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=0

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání