Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:42
- Nahlásit

cauteeee
mam dovču a ležim
no to neni dobrej plan na patek! tohle je lepsi jdeme s Ayrin na vychajdu ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:46
- Nahlásit

Roxana
už jsme přišly zrovna teď a zjistila jsem že mam zničenej ten novej foták, takže parádička ted jdu pro čaj a budu se poflakovat bych si na to rychle zvykla, ale ayrin docela koukala, co se jako děje? ty si doma? ven??? teď??? dyt je moc brzo

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:48
- Nahlásit

ankaras
zjistila jsem že mam zničenej ten novej foták, takže parádička
prosim tebe co si zase vyvadela??
ayrin docela koukala, co se jako děje? ty si doma? ven??? teď??? dyt je moc brzo
Jj, jsi ji nabourala denni rezim
bych si na to rychle zvykla
tak to verim

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:51
- Nahlásit

Roxana
Jj, jsi ji nabourala denni rezim to víš, ona je hroznej spáč do 10 hodin nemá cenu jí jít vůbec pouštět, to ani nevylezel
- no ale předvedla se , kousek od baráku stáli dva chlapi a něco tam prováděli s elektrikou a ona po nich pořád koukala a koukala až si jí majzla o značku zákaz vjezdu pánové byli docela vysmátý

- s tim fotákem, no, jenom asi tak, že moje vina to nebyla a jestli to nevezmou do záruky, tak si to ten dotyčnej hezky zaplatí

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

ankaras
koukala a koukala až si jí majzla o značku zákaz vjezdu
sikulaaaa
moje vina to nebyla a jestli to nevezmou do záruky, tak si to ten dotyčnej hezky zaplatí
jo tak, ja esli zas neprobeh nejakej akumulatorovej vyboj

co vikend, jaky jsou plany??

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:01
- Nahlásit

Roxana

jo tak, ja esli zas neprobeh nejakej akumulatorovej vyboj to tentokrát ne

sikulaaaa
no nevim, přišla mi, že jí je i trapně byla to docela šleha

co vikend, jaky jsou plany??
no plán je takovej, že petra tenhle víkend nikam nedostanu, tak aldíci přijedou sem do lesa , zrovna sjem volala petrovi a ještě neví jestli nebude muset makat na baráku, má prej být hezky, takže nakonec s nima půjdu s ayrin sama , takže na tu trasu se vrhneme někdy jindy copak? nechceš dorazit taky?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

ankaras
aldíci přijedou sem do lesa
supr nechceš dorazit taky? ja bych rada, ale mam po dlouhy dobe vikend jen doma, tak musim taky neco udelat .. a pak to harani ... pockame, az dorazite za nama ale pozdravuuuuuj
petra tenhle víkend nikam nedostanu
no a gdy uz si zacnes konecne delat ten ridicak??

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:07
- Nahlásit

Roxana
no a gdy uz si zacnes konecne delat ten ridicak?? ten mam od 18

pockame, az dorazite za nama ale pozdravuuuuuj tak prima, musíme se domluvit a projít tu trasu

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:12
- Nahlásit

ankaras
ten mam od 18
no tak to pak joooo
tak prima, musíme se domluvit a projít tu trasu
pocitam s tim a tesim se!

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:19
- Nahlásit

Roxana
já jsem koukala tuhle ještě na fotky z mrákotína a viděl atam arišku a aldíka, oni si hráli?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:47
- Nahlásit

ankaras
arišku a aldíka, oni si hráli?
to si pis aldik z toho byl celej vykulenej holt nase madam potrebuje cas, nez si pusti nekoho k telu, no ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:58
- Nahlásit

ankaras
a jeste k tem samikum vedle - takl vis co, proste nekdo ma poit, ze ze psa dostane lepsi vykon nasilim, ale to nejsou jen maseri, deje se to vsude, na cvicakach, na vystavach

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:12
- Nahlásit

Roxana
holt nase madam potrebuje cas, nez si pusti nekoho k telu, no ..
tak ono je ot taky hlavně o tom druhym psovi, aldík je pohodář a když na něj někdo zavrčí tak se třeba stáhne, na Ayrinu když zavrčí nebo po ní chnapne, tak jde hned taky proto všechny fenky aldíka tak milujou

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:17
- Nahlásit

ankaras
a tak arisha vetsinou nevrka, kdyz se s nekym jen tak potka .. holt s fenama je to ale jina no ...
a kdyz se s aldikem seznamili, byl mrnavy stendo, takze na hrani nic moc a ke vsemu zarlila, ponevac sem si ho nunala a chovala si ho, ze jo .. ted uz z nej bude pomalu partak ..
ale jinak je damicka spis drson, moc nezne si hrat neumi - to ma nejak odmala ... sem koukala treba na corry jak je jemna, to arisha je proti ni fakt hromburac

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:20
- Nahlásit

Roxana

to arisha je proti ni fakt hromburac no, Ayrin je taky hodná na psiska, ale už je jí fakt menší kousíček a když dala tomu boloňskýmu psíkovi packou přes záda, tak se mi zatmělo před očima pak ho nadzvedla, přehodila si ho přes hlavu a jeho navíjecí vodítko se jí zaseklo o obojek a ona ho zvedla nad zem, jenom ty nožičky mu tam běžely ve vzduchu takže to se fakt musí hlídat

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:23 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
a když dala tomu boloňskýmu psíkovi packou přes záda, tak se mi zatmělo před očima
tak to znam taky
ale myslim, ze tem mrnousum se z toho tmi taky takze my mame povel - nesmis, je malej
nadzvedla, přehodila si ho přes hlavu a jeho navíjecí vodítko se jí zaseklo o obojek a ona ho zvedla nad zem, jenom ty nožičky mu tam běžely ve vzduchu
siskote, chudak bolonkovej

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:25
- Nahlásit

Roxana
si to neviděla? vy jste asi zrovna stáli blíž k tý hospodě, tak ona má malý pejsky ráda a chtěla by si hrát ale oni jsou poněkud moc maličtí taky máme povel, Ayrin dyt je malinkej nejvíc jí učaroval u veterináře mopsík, skákkal jí po hlavě, ona u něj ležela a on jí používal jak válendu

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:28
- Nahlásit

ankaras
si to neviděla? vy jste asi zrovna stáli blíž k tý hospodě
jooo, to byl ten mrnoulin arumacek ne statecnej pejsak
taky máme povel, Ayrin dyt je malinkej

skákkal jí po hlavě, ona u něj ležela a on jí používal jak válendu

Dania
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:51
- Nahlásit

Roxana
ankaras

Aldík taky miluje mrňavý pejsky, a taky máme "aldo ne, je malej"
Teď má ovšem novou zábavu, kterou zkouší na všechny pejsky, bez ohledu na velikost. Zkouší, jesli se mu vejde jejich hlava do tlamy, pokud jo, nadšeně vrní....

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:30
- Nahlásit

Dania
Zkouší, jesli se mu vejde jejich hlava do tlamy, pokud jo, nadšeně vrní....
ale nezkousne ??
uz zas vyrost co

Dania
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 14:17
- Nahlásit

Roxana
ale nezkousne ??
ne, nezkousne, jen tu hlavu zubama "osahává". A mám pocit, že nevyrost, i když zase přibral, ale mě přijde, že je furt stejnej

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 16:38
- Nahlásit

Roxana
Dania
tak jsem se zase probudila jsem zvědavá, jestli aldík taky bude brát ayrin hlavu do tlamičky a co ayrin na to

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 16:57
- Nahlásit

ankaras
tak jsem se zase probudila
dobré rááááno už je líp?

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:00
- Nahlásit

Fajka
dobré rááááno už je líp?
dobré, dobré no, probouzim se s pocitem, že nemůžu dýchat a že je mi děsný vedro moje druhá myšlenka je : "jdu se podívat na forum" a pak dobrý

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:02
- Nahlásit

ankaras
no tak to si fakt nemocná páč obvykle du se podívat na forum bejvá na prvním místě

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:05
- Nahlásit

Fajka
no tak to si fakt nemocná páč obvykle du se podívat na forum bejvá na prvním místě
a víš, že máš pravdu? já jsem ještě ani nebyla schopná otevřít ten balík jsem poslední dobou nějaká "nesvá"

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:10
- Nahlásit

ankaras
já jsem ještě ani nebyla schopná otevřít ten balík
týjoooooo ty si nedala Fajce nažrat jo????????
Udám tě za tejrání !!

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:15
- Nahlásit

Fajka

týjoooooo ty si nedala Fajce nažrat jo????????

už jdu na to Ayrina už se to včera snažila otevřít sama, myslela si ,že si jí odtáhne za ten provázek

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:16
- Nahlásit

ankaras
Ayrina už se to včera snažila otevřít sama, myslela si ,že si jí odtáhne za ten provázek
zas tak těžká ta krabice nebyla

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:20
- Nahlásit

Fajka

zas tak těžká ta krabice nebyla
já to nemyslela tak, že by s tim měla hroznou práci a musela to táhnout ale že to bafla za ten provázek a už si to odnášela

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání