| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:19
- Nahlásit
Roxana
no preci ten co maj v oblibe adrenalinovy ridici
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:22
- Nahlásit
ankaras
jo jenom, aby si náhodou nebyla spíš jako já šikovná
no jako sem pako, to vo tom zadna, ale tohle mam potvrzeny vod ajtaka, takze tak
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:23
- Nahlásit
Roxana
no jako sem pako, to vo tom zadna
JOOOOO, jasný ! tak díky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:31
- Nahlásit
ankaras
JOOOOO, jasný ! tak díky
hele ale zas to neprehanej jo .. mej ke me a mejm letum uctu, jasny
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:33
- Nahlásit
Roxana
jááááá???? já ti napíšu jestli ty náhodou nebude jako já a ty napíšeš : no jako sem pako, to vo tom zadna , proto píšu jasný, díky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:35
- Nahlásit
ankaras
jááááá????
sumy na dratech ale to neva
pako sem pako tam ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:39
- Nahlásit
Roxana
asi taky a už ti odpísali z časáku? asi ne vid, spíš se budeme muset nechat překvapit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:49
- Nahlásit
ankaras
a už ti odpísali z časáku? asi ne vid, spíš se budeme muset nechat překvapit
zatim neee no ... asi se fakt nechame prekvapit ...
co ten wejlet, trenovali jste dostatecne, teda vybrali jste uz neco?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:58
- Nahlásit
Roxana
no, tamty dvě jak jste si posílaly s dančou, ale musíme vymyslet kdy jinak máš mejla
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:29
- Nahlásit
ankaras
Roxana
Faika
Dania
Ahoj všici, chvátám, chvátám, nemám chvíli klid...
Ahojky, tak koukám u Aldíkovců a Ayrinkovců se výletuje - jéé - to jsou ale čuňátka, skoro jako my, ale na naše ponožky stejně nemají - ikdyž tedy hlavu máme vždycinky bez jediného zásahu blátem (samozřejmě po odečtení čumáku)
Faika Taky hnusně? U nás to samý - a just, když chvilku neprší a vystrčíme nosíky, začne ten největší ceďák po pár krocích
Doma už se mastí lejtka a domlouvá se taktika - Martin to zřejmě bude brát závodně - jak jsem tak ty jeho porady s Corčou pochopila
Roxana
Kdy pojedete?
Hlavně podávat zprávy - toť to nejdůležitější. Jinak čekáme, čekáme, však my se dočkáme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 17:52
- Nahlásit
Laida
Ahoj , to je teda dost, že se taky ozveš ! Co u vás novýho?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 17:59
- Nahlásit
ankaras
U nás? Spousta, ale to je na popovídání někde na vychajdě. Bohužel už zase začala škola, tak mám málo víkendů volných. Corrýšek baští o stošest, prdlouš vyvádí - že jako asi přišlo jaro - je mnohem živější . To ta vaše je pořád .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 18:12
- Nahlásit
Laida
To ta vaše je pořád - to jo no, ale teď už je víc taková klidná mezi hafanama, třeba když jsme šli s aldíkem, tak se nechce rvát a uhýbá mu a nebo utíká což je docela překvapující, teď spíš že s tim hafanem lítá a rvaní asi někam začala trochu odkládat
U nás? Spousta, ale to je na popovídání někde na vychajdě. tak to aby jsme na nějakou brzo šli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 20:13
- Nahlásit
Laida
Ahooooj Laidíkuuu
Doma už se mastí lejtka a domlouvá se taktika - Martin to zřejmě bude brát závodně že mě to nepřekvapuje tak ale bude mít pramalou konkurenci tož naděje by tu byla
Budem 4 tož se klidně můžem roztrhnout, dva rychlíci a dva šneci.... hlásím se dobrovolně do těch šneků páč Fajuš je po hárání zas jak zpomalenej film
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 22:57
- Nahlásit
Fajka
hlásím se dobrovolně do těch šneků - moje řeč.
Vlastně dobře, že nejedu - bych doma poslouchala, že vlastně nevím s kým jsem. S nimi (rychlíky) a mrtvá nebo v pohodě živá se šnekama
ankaras
tak to aby jsme na nějakou brzo šli - jojo, jen se počasíčko trošku umoudří a chystáme batůžek Jsme tak trochu teď na roztrhání, ale od toho je plánování
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:30
- Nahlásit
Laida
S nimi (rychlíky) a mrtvá nebo v pohodě živá se šnekama
tož já to beru tak že není důležitý se umístit ale bejt při tom a hlavně socializace není nikdy dost..kor v našem případě.. a že tentokrát jí teda zase bude
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
Laida
caaau
zdravim moc, zatim jsme jeste doma, ale uz brzicko snad razime
ankaras
ty furt stunas ??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:54
- Nahlásit
Roxana
no ahoj člověk si jednou přispí do 11 hodin a je sháněnej jak blázen vzbudí mě smska od dany, kde prej sem, jestli mi něco neni já holt budu vstávat v 7 , hodim sem DOBRÉ RÁNO a půjdu spát
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:00
- Nahlásit
ankaras
člověk si jednou přispí do 11 hodin a je sháněnej jak blázen
jaky prispi, to je regulerni acko
mas maila
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:24
- Nahlásit
Roxana
jaky prispi
no, normálně na zádech hele, neznáš někoho, kdo má kočky a krmí je dobře? nebo teda dokázal by mi říct jaká značka je pro ně dobrá jak granulí, tak třeba konzervy? jeden známej by se do toho chtěl nějak vpravit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:42
- Nahlásit
ankaras
kdo má kočky a krmí je dobře
tak ten krmi BARF
jinak bohuzel, znamy kocicaky nemam
ale zkus se poptat na ifaune v sekci kocky, treba by vedeli
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:14
- Nahlásit
Roxana
tak jo, poptám se už mi i někdo odpověděl, tak hodim info strejdovi
- jinak k tomu mejlíku - v tom prvnim nebylo tam je to asi v něčem jinym, v čem, tak to se asi nikdy nedozvíme , ale neměla je tam až ted řekla bych
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:24
- Nahlásit
ankaras
hodim info strejdovi
a co si porizuje? nejakou fensou ulicnici nebo damu s von pred jmenem??
v tom prvnim nebylo
jj, vidis a tak ruzne, ze jo ... tra to co se resi ted vedle se simenou nebo jak ... kdo vi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:13
- Nahlásit
Roxana
a co si porizuje? nejakou fensou ulicnici nebo damu s von pred jmenem?? neblázni, strejda loni našel tři kotata dalo by se říct přímo před umřením, jedno mělo 8 nádorů tak ho utopil druhýmu našel nějaký starší manžele a třetího černýho kocoura (Čerta) si nechali, vyrostla z něj spíš taková menší puma , je to fakt obr, neni přímo na mazlení, je prostě divokej, ale zapadnul jim fakt pěkně do rodiny a strejda poněvadž je takovej blázen do zvířat jako my tady pro něj chce jenom to nejlepší ještě má papoucha žaka tak právě jsme se tady včera bavili o útulkách a tak, byl z toho docela hotovej a právě se ptal čim krmim ayrin a prej jestli nevim o dobrý značce i pro kočky, že prej ČÍČE koupí jenom to nej
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:11
- Nahlásit
LIDIČKY, panička Adričky nám poslala odkaz na fotky
http://flo.rajce.idnes.cz/Sraz_AKIT_v_Mrakotine_-_ unor_2009/
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:43
- Nahlásit
ankaras
tak at se kocicakovi dari halvne at ma tuhej korinej, prece jen doba doziti polo/divokejch kocek je dost spatna ale treba si bude davat pozor
grancle fakt netusim, vic urcite poradej kockari
panička Adričky nám poslala odkaz na fotky
parada, az bude chvilka, poradne omrknu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:54
- Nahlásit
Roxana
oni mají kocoura v bytovce z divocha se stal "křeslovník" ale vypadá to tam, jak kdyby tam fakt měli nějakýho středního pejsana, je obrovskej, někde ho mam i na fotce a on když nechce hladit, tak tě neškrábne, on tě kousne ale má pravidelný hodiny, kdy přijde k tetě a chce drbat a jak ta hodina přijde, tak kocour nastoupí a dá jim jasně najevo že ted teda bude klid a drbání
parada, az bude chvilka, poradne omrknu
super, že se ozvali a poslali další foto
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:06
- Nahlásit
ankaras
oni mají kocoura v bytovce z divocha se stal "křeslovník"
jo tak, jak si to vylozila, ze je venkovni
má pravidelný hodiny, kdy přijde k tetě a chce drbat
jasne, rezim musi bejt
super, že se ozvali a poslali další fo
to jo, uz to musim okouknout
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:15
- Nahlásit
Roxana
jo tak, ja si to vylozila, ze je venkovni
to ne, ví, že by vzal čáru, ale když ho chtěli vzít ven na udidle tak odmítal překročit práh bytu tak mu zkusili otevřít dveře a nejde prostě podle mě je rád, že je tam,kde je a nehodlá jenom tak odejít
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:20
- Nahlásit
ankaras
ale když ho chtěli vzít ven na udidle tak odmítal překročit práh bytu
a co zkusit postroj? sem cetla, ze na nem micy chodi raci nez na obojku ... a pak - samo des zasadne tam, kam chce kocka, ne ty
|