| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:29
- Nahlásit
Roxana
Cus pani, mackam a drzim palceeee! predem.
ankaras
Ja mam /mela jsem kocky venkovni, neco si samy chytnou, dostanou denne mliko, syrovy maso od vetamixu, zadna spesl pece. A kdyz ho ma v byte, tak naky ty drapatka, travu v kvetinaci a tak, co jsem pochytila od znamych...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:55
- Nahlásit
Fifi
díky
Roxana
já bych řekla, že už jenom samotnej postrojek nebo obojek toho kocoura uráží ten když přijde do obýváku, to přijde král je fakt úžasnej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:00
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:14
- Nahlásit
ankaras
ten když přijde do obýváku, to přijde král
Si ho umim predstavit, v utulku nedaleko je jeden podobnej, sice neni uplne ciste cernej, ale taky borec a osobnost - BÉDA.
inu
Jak je se stenatkem? Cura? Kaka? Zlobi?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:18
- Nahlásit
Fifi
úplně všechno A hlavně mě tak vytěžuje, že nemám na nic jinýho čas..!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:26
- Nahlásit
Fifi
taky hezkej ale je to fakt tak půlka toho jejich kocoura určo si myslim, že neskončili u posledního strejda je takovej blázen že si chtěl loni pořídit koně a bydlí v 2+1
Roxana
prosim tě, ayrin dostala odčervovací tabletky v únoru, s tim, že jí vet chce vidět tak v červnu, kdy nám dá na srpen další, jenže ona mi přijde, že začala jezdit po zadku a divně posedává, sedne si tak, že má zadek vepředu a sedí jakoby na zádech vim, že ted vůbec nevíš co si představit, ale jako zadní nohy má dopředu se zadkem, myslíš, že mam s ní jet k vetovi? asi jo co
- taky nevim, jak mam odhadnout, nebo jestli to jde to hárání
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:37
- Nahlásit
zdravím všechny !!!!
inu
no čááááu, tak co plyše ???????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:15
- Nahlásit
ankaras
jako zadní nohy má dopředu se zadkem
a není to takovej ten přihrblej posed a kejta vystrčená na stranu????
To dělá Fajuš když je unavená a bolej jí pacenky a nebo se jí nechce už jít...
Ale jinak sedí posed ala kejta skorem pořád halt si dělá pohodlíčko zkusim projít fotky jestli nějakou nenajdu ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:21
- Nahlásit
vypadá to takhle nějak podobně?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:54
- Nahlásit
vlk
čáááu, já napíšu report, jestli mě ten prevít nechá. Právě morduje pelíšek.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:57
- Nahlásit
ahojky tak jak si uzivate pesanu? My se mame fajn Doufam, ze uz holky zacnou harat, at to stihnem na prochajdu a vystavu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:58
- Nahlásit
inu
tak pokud morduje pelíšek, tak máš klid nee ??? A jinak je jakej šogun nebo mazílek ??? chtělo by to víc fotek, i když povídání na stránkách je bezva...... , sem se s chutí zasmála ....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
Fajka
tak to je přesně ono ale asi to neni z bolení nožek,protože si při tom nenechá ocas v klidu, tak ještě počkam a uvidim, ale dobře, že vim jak tomu říkat - "ala kejta" fakt dobrý
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
Peta Minami
u nás se zrovna hárá a Arčí aby si to urychlila tak to rovnou spojila s faleškou....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
ankaras
to je různý, může to být fakt jen pohodlíčko, nebo hlísty, nebo tasemnice nebo anální žlázky......
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:04
- Nahlásit
ankaras
Charince je uz 15 mesicu. Je to velka slecinka. Else 9 mesicu. Tak by se mohly snad spojit a harat spolu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
ankaras
tak to je přesně ono
sem si to myslela ..tak to je normální posed u nás teda.. kolikrát má ještě ty zadní nohy vystrčený víc že je má až před těma předníma a vypadá jak trubka
JJ jak píše vlk na análky bacha ale spíš bych to typovala na to pohodlíčko u nás je to běžný a na cvičáku z toho bejvaj docela hotový páč Fajuška si jinak skoro nesedá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
Peta Minami
ono to tak většinou bývá, jak začne hárat jedna, do čtrnácti dnů začne hárat i druhá..... aspoň u nás to tak je.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:12
- Nahlásit
Fajka
spíš bych to typovala na to pohodlíčko no jo, jenže kdyby si tak sedla a seděla tak neřeknu, ale třeba zaknučí, zajede si po zadku kousek a zůstane tak sedět, tuhle mi to dělala na vychajdě, asi 7x se pokoušela vysrandit a pak to ukončila malou jízdou, takže to asi možná análky budou, tak to musim ohlídat
Peta Minami
no já to zkusim ayrin vyřídit, ale nevim
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:13
- Nahlásit
vlk
Oni i poustely chlupy po sobe a ted ocuravaj vsechny rohy. Jsou pekne znackovaci. Charina navic vyjizdi po vsech - psi i feny.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:19
- Nahlásit
ankaras
Hmm tak to budou ty análky bych řekla ...tak nechát vymáčknout... bácha aby to nepřešlo do zánětu.. už to máme taky za sebou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:21
- Nahlásit
ankaras
Tady ještě jeden posed ala kejtička
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
Tady ještě jeden posed ala kejtička
je to dobrý , já právě dneska koukla z okna co dělá ayrin na zahradě a ona tam takhle seděla a tvářila se děsně neštastně tak jsem pro ní hned běžela a ta potvora je teda herečka dělala tady brajgl jak blázen, protože je nevyběhaná, když jsem s ní dneska nebyla venku, ale zítra už zase nastoupí páneček a prej jí protáhne, tak to jsem zvědavá co podniknou
- úplně vidim jak na tebe museli koukat na tom cvičáku ty pohledy znam to je ještě asi horší než pohled - "cože? co tady děláš? ty nemáš ovčáka?"
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:28
- Nahlásit
vlk
na lidi je to mazel..na psy.. jak na který. Je hrozně ukecanej, ale většinou to znamená výzvu ke hře, podle toho vystrčenýho zadku. Máme tu jednu shibu, tak za ní dolejzá a kouše jí do vocasu /což dělá všem, kteří si to nechaj líbit/, aby mu neutekla, páč je to tryskoshiba a mladej je frustrovanej, že má jen svý krátký pajdy.
Fotky budou už brzo, snad zejtra.
Ad pelech: von u toho šíleně ječí na celej panelák, navíc ho na závěr obvykle počůrá, tak musím zklidňovat.. a teď jdeme venčit, lije tam jak z konve..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
inu
takže plyšátko je teda dost zvukový.... sousedi si užijou. Kvijová jako štěnisko taky vřískala na celej barák, naštěstí to do roka přešlo.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:36
- Nahlásit
vlk
no, to si piš. Ráno nás musí pozdravit. Jakmile donesem misku o minutu pozdějc, tak nás sprdne. A jelikož maj sousedi papoucha, vřískaj spolu. Vříská taky když něco jím a nechci mu dát (páč by ho to votrávilo, třeba čokoláda).
A když se nudí, tak mňaučí jak kočka..
a teď huž du do tý sloty
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:38
- Nahlásit
vlk
ahoj paní vlková, tak ti teda nevim,ale z útulku se vůbec neozvali
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 21:48
- Nahlásit
ankaras
mě taky nee, ale stejně musím počkat bo teďka Arčí hárá a je v nejlepčím a pak začne Kvijová.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 06:50
- Nahlásit
Jelikož ankaras určo ještě vyspává, tak dneska začnu první... Brý ránko fšem !!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 07:46
- Nahlásit
Brý ráno ,
u nás je ledovatka jako blázen ani se mě nechce vytahovat auto a jet do práce... asi počkám až to povolí ...
|