| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:24
- Nahlásit
Roxana
ty brdo, se na to tesim
já taky ! kort, když pro nás to bude naše první léto s Ayrin , hodlam si ho užít , budeme vymýšlet všechno možný, doufam, že se bude koupat a tak všechno s hafanem tě baví všechno mnohem víc a ta zima byla hrozně nudná, teda aspoň pro mě
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:46
- Nahlásit
ankaras
s hafanem tě baví všechno mnohem víc
jj
ta zima byla hrozně nudná, teda aspoň pro mě
pockej az ji vemes na ty bezky
doufam, že se bude koupat
treba jo, ale ne kazda akita plave ... Arish je teda vodnice
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:22
- Nahlásit
Roxana
treba jo, ale ne kazda akita plave ... Arish je teda vodnice uvidíme prostě všechno vyzkoušíme, kdyby nebyli v lese myslivci, tak by to bylo mnohem lepší, copak nějaká srnka nebo tak, ale nejhorší nebezpečí jsou tam zase lidi
inu
tak jak? co štěndo?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:29
- Nahlásit
ankaras
uvidíme
jj, Arish puvodne do vody tak ymoc nechtela, ale fnukala, kdyz zustala na brehu sama, tak pak plavala za nama a zustalo ji to
kdyby nebyli v lese myslivci, tak by to bylo mnohem lepší, copak nějaká srnka nebo tak, ale nejhorší nebezpečí jsou tam zase lidi
no cece myslim ze ty srny se na to divaj asi jinak ..
proste pes ti nemuze behat po lese jen tak bez dozoru, to je bez debat
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:40
- Nahlásit
Roxana
proste pes ti nemuze behat po lese jen tak bez dozoru, to je bez debat
tak s tim naprostej souhlas, ale když jdeš po lese se psem a máš ho na navijecim a ten b... kouká, že je ten pes na volno, že už by mohl střílet, tak to už je druhej extrém
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:43
- Nahlásit
ankaras
a ten b... kouká, že je ten pes na volno, že už by mohl střílet, tak to už je druhej extrém
no vo tom zadna ... ja zatim tuk tuk se zelenejma zadnej konflikt nemela, taky tedy nebyl ani duvod a asi jsou u nasich nejaky rozumny kamizoly bo co ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:44
- Nahlásit
Roxana
tady je jeden línej, tak to je dobrý , ale voldušský přes kopec mají hrozně moc hodný no, ty by ti toho pejsana zastřelili i na tom "neviditelnym" vodítku a to už pak je spíš vycházka o stresu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:48
- Nahlásit
ankaras
ty by ti toho pejsana zastřelili i na tom "neviditelnym" vodítku a to už pak je spíš vycházka o stresu
tak to by si teda mohli zkusit ujistuju te, ze by meli broky tam, kam se sami sobe nepodivaj ..
a co ayrin a cyklisti, uz je to OK ?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:55
- Nahlásit
Roxana
ankaras
Co se týká lesa , mám bohužel velmi nepříjemnou příhodu ....dokonce s lesní stráží
Ještě když byla Hewuš malinká (5roků dozadu) jsem o prázdninách vyšla do lesa se všema holkama (Čoki+Sinda+Hew) , po turistický značce ...směr hrad Buchlov.
VŠECHNY NA SAMONAVÍJEČKÁCH !!!
A ,,drapnul" mě tam hoch v zelený kamizole , s průkazem lesní stráže .....JAK TO , ŽE PSI NEMAJÍ V LESE A NA VODÍTKU NÁHUBKY !!!!!
Bylo to docela hustý ....navíc končil větu slovy, že příště bude rovnou střílet .
Skončilo to na policii , jenže jsem na chlapíka a jeho vyhrožování neměla svědky ...a vyšetřování bylo odloženo .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:58 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
ještě jsme žádnýho nepotkali, ale zrovna včera šla okolo kola, co ho mam v dílně tak jí ho ukazuju a řikam, že tohle ještě nezná že je to to, na čem ta paní jela a ona si sedla, koukala na to kolo, pak na mě a pak odešla jen co vyleze trochu teplíčka, tak jí ukážu jak to jezdí ona ted merčí všechno, podle mě by ted letěla snad za vším včera jsme potkali běžce ! tak jsem jí posadila, on probíhal kolem a já jí říkala že nesmí a tka, tak nejdřív se chtěla rozběhnout pak teda pochopila že nesmí a nehrnula se za nim, ale pořád ho po očku pozorovala
AmAkita
panebože to snad ani nemůže být pravda měla jste na něho poslat holky
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:06
- Nahlásit
ankaras
...to se hezky píše takhle přes webík , ale měl flintu a tvářil se vážně - bohužel
Jsem byla naopak ráda ,že mu nezavdaly jakoukoliv příčinu navíc ...Sindička se s ním naopak chtěla mazlit = má takovou automatickou deformaci být hodná.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
AmAkita
husty
nejhorsi je srazka s blbcem no
navíc končil větu slovy, že příště bude rovnou střílet
na to se neda rict nic jinyho, nez ze ja v tom pripade budu strilet taky jako jsem celkem mirna, ale udelat nekdo neco mymu psovi, tak si ho najdu at to stoji co chce
ankaras
jen co vyleze trochu teplíčka, tak jí ukážu jak to jezdí
urco
tak jsem jí posadila, on probíhal kolem a já jí říkala že nesmí a tka, tak nejdřív se chtěla rozběhnout pak teda pochopila že nesmí a nehrnula se za nim, ale pořád ho po očku pozorovala
super
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:13
- Nahlásit
AmAkita
to se hezky píše takhle přes webík , ale měl flintu a tvářil se vážně - bohužel
tak to bych se možná i složila i když, ono jak jde potom o pejsana, kort našeho, tak to se potom člověk divý, čeho by byl schopnej, kdyby mu někdo ublížil
Roxana
super- neboj, ona to skóre zase otočí
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:32
- Nahlásit
ankaras
neboj, ona to skóre zase otočí
to je mi jasny, vymysli si na tebe zas nejakou novinku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:39
- Nahlásit
Roxana
vymysli si na tebe zas nejakou novinku právě , ale zatim nás nepotkalo takový to, že by se zasekla a NEJDU, tak to se nám snad vyhnulo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:45
- Nahlásit
ankaras
ale zatim nás nepotkalo takový to, že by se zasekla a NEJDU, tak to se nám snad vyhnulo
no, vidis a to si myslim, ze je horsi nez opacny problemy s terennima pruzkumama
delala vam to Alminka jo?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:52
- Nahlásit
Roxana
delala vam to Alminka jo? tohle? no, dělalal a hodně to byl stav - nezajímáš mě nejsi tady a to opravdu vypadala jak kdyby na zahradě ležel hluchej pes, když nechtěla do kotce, nebyla šance jí tam dostat, to si sedla a mohla si jí tahat jak si chtěla a nic ted já s ní nebylal moc od mala, takže já si jí nedovolila chytnout a táhnout, protože jsem nevěděla jak se zachová, i když vim že by nikdy nikomu nic neudělala, ale prostě s ayrin jsem od malinkata a tam je to jiný
- takže když se sekla 20 m od vrátek, že domu nejde, že vycházka byla krátká a já na ten zvonek nedosáhla tak jsem se potupně vracela do lesa ještě na jedno kolečko to ayrina i když nechce, tak teda jde, možná s nechutí ale jde
- když se jí nechce do kotce, třeba se vylítala málo za ten den, tak si sedne a že nechce a já jí řikam že jako at toho nechá a jde, tka ona se na mě podívá, jde na zahradu tam se vyčůrá a jde do kotce normálně se jde vyčůrat na noc to jsem ještě neviděla
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:57
- Nahlásit
ankaras
no, dělalal a hodně
no jo, mela to holka na haku
normálně se jde vyčůrat na noc to jsem ještě neviděla
tak prece se kuli tomu nebude v noci budit ne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:02
- Nahlásit
Roxana
no jo, mela to holka na haku
no, ona byla fakt dáma a fakt čistotná, Ayrina je zatim takovej uličník, věčně jako prase !! já nevim, ale s bráchou jsme se tuhle shodli, že ayrina je fakt macek náš a vůči Almě jsme měli takovej respekt, ale mazlila se s náma hodně, ale takovym malamutim způsobem, že se u toho tak nerozpouštěla jak Ayrin tak jako rezervovaně
prý našim řikali jak bude veliká, jaký má prej packy
tak pořád nevim, co mi doma vyroste, protože Alma byla oproti malý ayrin poloviční
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:22
- Nahlásit
ankaras
no, ona byla fakt dáma a fakt čistotná
no Arish je teda taky dama, cistotna je az uzkostlive na vymesovani, ale odnaucovani valeni se v ruznych hnusech me teda stalo dost nerviku
co mi doma vyroste,
pucalkovic amina
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 18:37
- Nahlásit
Roxana
valeni se v ruznych hnusech me teda stalo dost nerviku jo, tak to je přesný, najednou se svalí a začne se v něčem válet, jás e leknu, zařvu a ono tam někdy ani vůbec nic ale neni tak jsem se ted probudila a marodit asi budu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 07:35
- Nahlásit
Brý ráno
Roxana
ankaras
Tak jedinej problém co jsme nikdy neměly a už mít nebudem je válení se v blivajzech
Fajuška je prostě dáma dááma dáááma ... a blivajzy obchází vobloukem se zhnuseným ksichtíkem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 07:39
- Nahlásit
Fajka
ahoj , já to taky nezažila , tak taky ta moje zpomalená reakce na to vypadá
- Jančo, balík dorazil, díky moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 07:41
- Nahlásit
ankaras
jé super já ti vlastně nějak ani nestihla napsat, že ti ho posílám to sem trubka tak hlavně že už ho máš
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 07:46
- Nahlásit
Fajka
jé super já ti vlastně nějak ani nestihla napsat, že ti ho posílám - jj, mamka napsala, že mam doma balík, tak se jí ptam, co to je? a ona napsala - Feiko
a jak bojuše s chřipajznou? psala si, že na tebe něco taky leze, ne? já dneska už fakt váhala, jestli mam jít k doktoru nebo do práce, nakonec jsem skončila v práci s tim, že musim zítra do školy, ale už váham, takže je mi to jasný, jak tam pojedu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 07:51
- Nahlásit
ankaras
a ona napsala - Feiko
a jak bojuše s chřipajznou? psala si, že na tebe něco taky leze, ne
nééééé nepsala, já nééééé, já sem naštěstí naprosto v pohodě akorát o víkendu sem měla šílenej bolehlav...
Jinak sem naštěstí v pohodě
Nemám ted čas na choroby
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:00
- Nahlásit
Fajka
Jinak sem naštěstí v pohodě
se máš, já sice říkala, že bych mohla jít aspon týden marodit , ale když je mi pak špatně, tak to zase nechci naštěstí třeba tady na rokycansku chodí na kontroly jenom jedna paní a je to mamka kamaráda, takže když petr ležel v kuse 4 měsíce, tak kartu schovala a petr naštěstí mohl normálně ven, jinak už by se asi zbláznil
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:17
- Nahlásit
Roxana
ahoj, zrovna projíždim další psí kusy a tady píšou trafiky, kam zasílají časopisy - Praha : Vinohradská 114, Trafika Koala a Praha 5 , Štefánikova 28 tak to jenom pro info, jinak jakpak? napsali ti?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:37
- Nahlásit
Fajka
add samojedi - nechápu, proč si lidi tu akitu teda pořizujou, proč si to teda všechno nejdřív nezjistí a pak teprve se nerozhodnou jeslti do toho jít nebo ne nebo myslíš, že je to fakt už třeba v tom psovi? pochybuju, ono se to nashromáždí z každý strany a pak je průser
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:56
- Nahlásit
ankaras
nebo myslíš, že je to fakt už třeba v tom psovi
tak samozřejmě že povaha se dědí takže pokud má pes na prd rodiče tak tam vždycky něco bude ALE správnou výchovou, socializací a přístupem se z takovýdleho psa dá vychovat snesitelný zvíře... a s přístupem co je popsán u samojedu z ní bude agresivní nebezpečnej jedinec ...
|