| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 23:33
- Nahlásit
ankaras
tak zase on je kotec a kotec
to jo to je jasný.. já mám taky takovej malej pseudo koteček ale dávám jí tam jen když hárá a potřebuju odejít ze zahrady.. tak aby mě jí nějakej místní seladon nenakryl přes plot .. jinak fakt skoro ne... možná ted až budou dělat tu střechu páš se bude po zahradě a domě pohybovat hodně cizích lidí ..
jde o to že akita prostě potřebuje kontakt s pánem a se svojí smečkou.. když bude celej den sama bude mít pak z páníčka bžundu až po ní něco bude chtít
když je jako ted nevyběhaná a neunavená za ten den a pak nastane situace, že mi tam prostě nechce jít to ke mě přijde na metr a já už jako - no hurááá a ona se tryskově otočí a zdrhne a směje se mi ze zahrady potvora malá
jj to znám to dělá taky když je nevyběhaná a neunavená a ještě se jí nechce domů
ale když má pořádně našlapáno nebo unavenou hlavu tak zapluje do pelechu a půl dne o ní nevím
Tak du spát už je pozdě a ráno brzo vstávám.. brou noc a podrbej Ayrinku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 23:36
- Nahlásit
Fajka
dobrou a taky podrbej Fajušku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:52
- Nahlásit
akita prostě potřebuje kontakt s pánem a se svojí smečkou.. když bude celej den sama bude mít pak z páníčka bžundu až po ní něco bude chtít
aou, to znamená, že toho svýho Voříška nesmím nechat ni minutu samotnýho? :-D
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:00
- Nahlásit
inu
když bude celej den sama
X
nesmím nechat ni minutu samotnýho
paní vidíte te rozdíl jo
šiš ta náušnice je boží ! pruhovaný by nebyly?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:03
- Nahlásit
Fajka
pani, vono těch minut bude krapítek víc
Pruhovaný jsem nenašla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
pani, vono těch minut bude krapítek víc pani, vono těch minut bude krapítek víc
tak jinak.. znamenáto že kdy bude akita celej den zavřená v kotci a majitel jí jednou denně příjde hodit žrádlo a vodu a zase zmizí tak je to prosím fpr...
u vás nehrozí páč nemáte kotec a Ori se o papu hlásí vehementně sám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:17
- Nahlásit
Fajka
no, to se teda hlásí. Včera měl kuře s rejží a málem mi prsty utrhal
Kotec nemám, mám vohrádku, kterou jsem překřtila na Zeď nářků
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:31
- Nahlásit
inu
Včera měl kuře s rejží a málem mi prsty utrhal
tak naše má zase hladovku ... už čtvrtej den nic nechce
Kotec nemám, mám vohrádku, kterou jsem překřtila na Zeď nářků
byh to brala jako pozitivum že je závisláček.. Fajkýš byl totálně nezávislej a to pak je něco ... do ohrádky chodila sama aby od nás měla klid
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:02
- Nahlásit
Fajka
už čtvrtej den nic nechce
a nehárá třeba?
byh to brala jako pozitivum že je závisláček..
to sou mimikry, pani. Von totiž když ho pustim, tak na mě vystrčí zadek a jde kuchat hračky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:07
- Nahlásit
čaute akitomilci !!!!!
Von totiž když ho pustim, tak na mě vystrčí zadek a jde kuchat hračky... nechce bejt prostě zavřenej, šibice taky nemaji rády když jsou nějak omezený......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:22
- Nahlásit
vlk
nechce bejt prostě zavřenej, šibice taky nemaji rády když jsou nějak omezený......
já vím, takže ho zavírám jenom na noc (to neprotestuje) a pak jenom když jdu nakoupit a nemůžu ho vzít s sebou (přeci jen, ještě nemá výcvik a někdo by mi ho mohl votočit, než vylezu z krámu) a to z toho důvodu, že mu nějak moc začaly chutnat kabely, jmenovitě internetovej. Včera ho kompletně vyrval.
Ale jinak je puštěnej a může si dělat, co se mu zlíbí, pokud neleze po skříních
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
a nehárá třeba?
fuj talb paní neděste mě!
Ježíš to néééé to by už hárala snad každej měsíc
Má to po hárání vždycky .. takovou nechutenskou pauzičku...asi aby hodila křivky do gala a líbila se nápadníkům
Ale dneska už lepší, sežrala jogurt s piškotama a vyblízala misku, tož myslím že už to bude lepší... potřebuju zejtra měla dost síly tak dneska bude piškoto-jogurtovej den
Brý ráno paní vlková
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:32
- Nahlásit
inu
Tak já bych po zkušenostech některejch známejch nenechala před obchodem ani psa s výcvikem.....
že mu nějak moc začaly chutnat kabely, jmenovitě internetovej
jo, to znám, ten jsem kupovala třikrát než Kvijová dostala rozum, nevím esli je teda nějak chutnější než ostatní káble. ale jiného se ani nedotkla.... a co ještě provádí mimísek ???? Kvijová jako štěndo našla zvláštní zálibu ve čtení, takže mi doslova zhltala několik knih a pak ještě byla oblíbená zábava cupování koberce....... To Arčí byla zlatíčko, ta neničila vůbec nic......
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:34
- Nahlásit
Fajka
brejtro paní fajkýšová .....asi mě vomeje. Fčera jsme tady měli jaro a dneska vyčučím z vokna a deset cenťáků sněhu.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:44
- Nahlásit
Dobrý ráno ve spolek, dneska jsemse probudila s hrůzou !!!! Ayrin vyje? !!! Hned tam mažu
inu
to on pláče,protože jenom nechce být zavřenej když jsem ayrin učila dát na noc do kotce, tak to byli fakt muka a nějakou dobu to trvalo, první den to byl fakt řev, jak když jí na nože berou, druhej den to trvalo půl hodiny..... ale pak si zvykla, že prostě v 8 hodin teda ona to nevěděla kolik je se jde prostě spát je to dobrý, protože mánějakej takovej režim
vlk
ahojky, si mě vomeje. Fčera jsme tady měli jaro a dneska vyčučím z vokna a deset cenťáků sněhu..... tak takhle přesně mě vomejvalo včera
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:48
- Nahlásit
vlk
ankaras
tak mě omejvalo jak včéra tak dneska.. do rána vždycky připadlo ale ted je krásně svítí sluní a modrá obloha akorát je kosa...ale fajuš tohle přesně vyhovuje.. tak aspon něco
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:50 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
Ježíš to néééé to by už hárala snad každej měsíc
no dyk, dyk vona je ouplně jako člověk
vlk
a co ještě provádí mimísek ???
žere vomítku, šutry a hlínu. V pět ráno nás budí štěkotem, žere vodítko, ručníky a nejvíc rasuje pelíšek, co dostal vod kmotrů Hagískovejch. Jednou ho na sebe převrhnul a jezdil pod ním chvilu po pokoji. Škoda, že jsem to nestila vyfotit..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
Fajka
my už právě měli fakt hezky docela i teploučko, ted vylezu ven a ayruša má zase zamrzlou vodu
- jdu si pro čaj a začnu psát těm lidem a útulkům
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
Fajka
ale ted je krásně svítí sluní a modrá obloha akorát je kosa
slunko ? co to je ? to už sem neviděla ani nepamatuju....
inu
Takže si to užíváš, vydrž Prťka vydrž... nejhorší je to tak do roku a půl, pak už to de.....
ankaras
no já se ještě fčera radovala, že už je po zimě, na zahradě začly vyrážet sněženky a podběly a dneska je fšechno pod sněhem...... jediná kdo z toho má radost je Kvijová....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:59
- Nahlásit
vlk
ediná kdo z toho má radost je Kvijová....
to ayrin k tomu asi moc zalíbení nenašla, protože když jí pustim tak hned letí na zahradu, oběhne si kolečka, vyčůrá se a pak jde se mnou nahoru, včera jsem jí pustila a ona zůstala stát a koukala na mě jak kdyby říkala : "jdeme rovnou jo? "
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:03
- Nahlásit
inu
no dyk, dyk vona je ouplně jako člověk
néé paní ona je normální pakovikuňa... dneska se sekla před domem že nechce domu že je krásně.. tak jí vykládám že musím dopráce aby bylo na granulky na masíčko... NIC.... taky na šušený dobrútky jako na ouška a že at už jde domů.. NIC.... tak povídám.. no a páníček ještě chrupká a ty si na něj ještě neudělala wuf a neolízala mu nohy ... zasvítily jí očiska, začala se řehtat vod ucha k uchu, vyplázla jazyk udělala wuf a hhrrrrrr do baráku!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:17
- Nahlásit
ankaras
tak Arčí to počasí úplně nenávidí, nečůrá, nekadí, nechce jít ven ..... stojí mezi futrama načuřená a teprve když není zbytí honem dřepne, čůrne a fičí do chalupy.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
vlk
čůrne a fičí do chalupy.....
to taky znam , ted tam zase poletuje sníh Ayrina leží na studni a pozoruje, co se kolem děje , tak mně nejvíc vadí ta čvachta hnusná bahnitá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
ankaras
tak mně nejvíc vadí ta čvachta hnusná bahnitá
jo tak to mě taky.. psi jak prase, já většinou taky jak prase, přijdu domů a nevím koho mejt první.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:53
- Nahlásit
vlk
Fajka
představte si, poštačka ted bráchovi přinesla dopis s přijetim na školu bez zkoušek, tak já celá nadšená mu to běžim říct, Míšo, hele vzali tě !! bez zkoušek !
a dostalo se mi odpovědi : "HM"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:13
- Nahlásit
ankaras
Hmmm......... já to měla taky bez přijímaček
Co Roxíkovic? Nevíš jestli už vyrazily na cestu?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:18
- Nahlásit
Fajka
já to měla taky bez přijímaček
já taky teda no , ale přece jenom jsem z toho měla trochu radosti
Co Roxíkovic? Nevíš jestli už vyrazily na cestu?
no právě netušim vůbec, možná asi, že dneska jo uvidíme, jestli se do večera ozve, kdyžtak písneme smsku ale už radši držim pěsti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:23
- Nahlásit
ankaras
ale přece jenom jsem z toho měla trochu radosti
a to zase jo
uvidíme, jestli se do večera ozve, kdyžtak písneme smsku ale už radši držim pěsti
tak já taky držim.. tím nic nezkazim kdyby něco dej vědět !
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:24
- Nahlásit
Laida
MIchal1
Dania
Roxana
lidičky , je vidět, že tenhle pejsek z útulky taky pochopil, který míče jsou nejlepší, co?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:27 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
kdyby něco dej vědět
určitě
tak já taky držim.. tím nic nezkazim
drž, drž nezkazíme a pak se budeme moct jezdit kochat a ňuhňat
Joooo, včera jsem se tě ještě chtěla zeptat když si přišla o kokříka, nad jakým plemenem si uvažovala? nebo ho chtěla?
|