Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:11
- Nahlásit

inu
tak vobtisknu aspon rohlik s marmeládou
ale jen s jahodovou, rybízovou já nerada.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:16
- Nahlásit

inu

tak hlavně že to nevadí sousedům, jinak je to jedno , jak na tebe koukají to mi povídej to koukali i na nás, že dvouměsíční štěně dokáže tak vrčet a štěkat

Fajka
takže příští rok štěnda čekáme u tebe? super neboj, proč by si je neměla prodat? u tebe hlavně bude mít každej toho "dobrýho" chovatele co poradí za každý situace, to je taky potom něco jinýho, najít mazlícího taťuldu a jedééém

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:20
- Nahlásit

vlk
ale jen s jahodovou, rybízovou já nerada.....
a ty si myslíš, že si tam jako budu moct vybrat, jo?

ankaras
jak na tebe koukají to mi povídej
vono to ale krapítek brzdí tu socializaci.. žáno..

najít mazlícího taťuldu a jedééém
špatně. Nejdřív najít zájemce o štěňata. Prověřený, dobrý, co vědí do čeho jdou. Až bude mít tak tři čtyři, přinejmenším, tak ať do toho klidně jde!

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:22
- Nahlásit

inu
a ty si myslíš, že si tam jako budu moct vybrat, jo?
šiš tak jim předvedeš takovej žuživej záchvat, že sám ředitel poletí do lesa ke dvanácti měsíčkům pro jahody.....

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:24
- Nahlásit

vlk
jo, ředitel leda proletí pro koňskou dávku sedativ

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:26 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

inu
šákryš to mě nenapadlo..... ale co prostě flákneš pěstí do stolu, že jako platící zákazník chceš za svejch 60 kaček jahůdkovou.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:27 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

inu
Nejdřív najít zájemce o štěňata. Prověřený, dobrý, co vědí do čeho jdou. Až bude mít tak tři čtyři, přinejmenším, tak ať do toho klidně jde!
no, to je pravda, jenže v dnešní době to bude asi blbé, protože to je tak u nás čecháčků - ty chceš štěně od nich? zbláznil ses? ty mají tohle, tohle tohle, vezmi si od nás to je lepší , NO TAK JO
- a další riziko je, že když najdeš někoho zkušenýho, kterej ví, do čeho jde, tak ten do toho jít asi chtít nebude je to těžký

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:27
- Nahlásit

vlk
blázinec se taky platí? Já myslela, že jen normální špitál

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:30
- Nahlásit

ankaras
jenže v dnešní době to bude asi blbé
no to možná jo, ale ne všichni mají IQ tykve a nechaj si nakecat barevnou reklamu. Já bych vod Fáji brala všema deseti, páč vím, že vona je těžce zodpovědnej člověk a jako takovej ošéfuje všechno: socializačku, mazlení, procházky...

Pani Fajuš, doufám, že se mnou počítáte

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:30
- Nahlásit

inu
šak to je normální špitál... akorát pro blázny, dneska se platí všechno, kolega v praci má manželku s onkologickým onemocněním a co ten za poslední rok za ni zaplatil u doktorů, tak by měl za to pomalu chalupu.....

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:33
- Nahlásit

ankaras
tak ten do toho jít asi chtít nebude je to těžký
a proč by do toho nešel? Jen proto, že Fája je trochu piraňka? Jenže vona není žádnej patologickej případ. Je to inteligentní dáma, kerá ví, co chce a ještě se mimořádně vyvedla. O málokterý akitě bych u nás řekla, že je Tora-ge. O Fáje to říct můžu.

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:33
- Nahlásit

inu
páč vím, že vona je těžce zodpovědnej člověk a jako takovej ošéfuje všechno: socializačku, mazlení, procházky.
jj, to je naprostá pravda
-hlavně teda těm budoucím majitelům řekne všechno narovinu

- a ty si budeš od Fajušky brát štěndo? pejska? fenku?

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:34
- Nahlásit

vlk
to radši aby člověk rovnou chcípnul, co? Nechápu, na co nám teda kradou z vejplaty pojištění..

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:36
- Nahlásit

ankaras
hlavně teda těm budoucím majitelům řekne všechno narovinu
pro mě v tomhle směru chovatel značka ideál.

a ty si budeš od Fajušky brát štěndo?
chtěla bych, ale jestli to vyjde, to záleží na mnoha faktorech: na tom, kdy bude vrh, na tom, jestli pojedem do Japonska, na tom, kde budem bydlet (páč dvě aktiy do 2+1 nenarvu ani omylem) no a nakonec na tom, jestli na to po tom Japonsku vůbec budem mít )

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:38
- Nahlásit

inu
takže faktorů je hodně tak ale snad to vyjde. Taky jsem měla nutkání, když táta řekl, že by mu ještě jeden pejsan nevadil, ale ne, nakonec jsem zvážila pro a proti a mam jedno pro a asi 10 proti , takže já si ještě nějakej ten čásek počkam

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:39
- Nahlásit

ankaras
vono z toho možná taky sejde, že. Páč mi do toho ještě může kecat Kuba nebo budem po návratu bez práce a budem muset hledat.. a navíc nefim, jestli by paní vlkový už opravdu neruply céfky

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:43
- Nahlásit

inu

a navíc nefim, jestli by paní vlkový už opravdu neruply céfky
asi se jí budeme muset složit na nějaký to léčení nebo lázně

taky bych ještě čekala, co ti z toho šídla vyroste , koukala jsem na fotky a řekla bych, že další akita s čertama v očích je tady

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:48
- Nahlásit

ankaras
se třema shibama? To bude drahý

taky bych ještě čekala, co ti z toho šídla vyroste
no, jak jsme s Kubou po prvním dnu zničeně poznamenali: škoda, že se to nerodí už dospělý a vychovaný

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:53
- Nahlásit

nechci lázně, sem byla jednou a nikdy více...... cefky přežily už tolik věcí, že přežijou i toto....

no, jak jsme s Kubou po prvním dnu zničeně poznamenali: škoda, že se to nerodí už dospělý a vychovaný
eště budeš s láskou vzpomínat na to jak to bylo malušenký a slaďoučký, to zlý mozek tak nějak vytěsní a zůstanou jen ty hezký vzpomínky....

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

se tu mějte, Kvijová pořád vříská u dveří takže já jako slušně vychovaná panička teďko jdu vzít psiny do sněhu než jim to roztaje.... rozzářené psí očka mi budou odměnou....

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:16
- Nahlásit

vlk
to zlý mozek tak nějak vytěsní a zůstanou jen ty hezký vzpomínky....
a kerý? Ne, kecám I když nejhezčí pro mě bylo, když mě nechal celou noc spát )

my dem taky už venčit

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:19
- Nahlásit

inu

když mě nechal celou noc spát
tý jo, počkej jak ti to bude chybět rostou hrozně moc rychle, je to pěkně nespravedlivý, takže si foť, foť a foť

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:26
- Nahlásit

ankaras
co máš? ayrin je čím dál větší krasavice

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:45
- Nahlásit

inu

co máš? ayrin je čím dál větší krasavice

to je právě ono VĚTŠÍ A VĚTŠÍ A VĚTŠÍ vždycky třeba když se přiřítí, tak s mamkou vzpomínáme jaká to byla malinkatá kulička a spala s náma v hale mezi náma na gauči teď se tam naskládá max. tak sama moc lidí mi nevěří, když jim řeknu že je jí 7 měsíců je to fakt muj malej medvěd

- jsem se ted musela řechtat, koukam na hvězdnou bránu a tam dělají invaze pobožný jménem ORI (oraj )

inu
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:46
- Nahlásit

ankaras
tam dělají invaze pobožný jménem ORI
tsts, to nic není. Víte, jak se řekne počátek replikace DNA, pani? ORI!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:55
- Nahlásit

inu
normálně co ty seš to za vobchodníka? Nakreju, prodám, né? Hlavně, když mám klijentelů Estli by mě Harakiri eště chtěl, až bude odrostlejší
estli bude po mamince tak sem mě ještě rááád zbaví

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:59 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
estli bude po mamince tak sem mě ještě rááád zbaví
jo, jenom neřikej, ještě se narodí závisláčci a nehnou se z domova
- taťuldu už vybranýho máš? nebo aspoň tu barvišku?

inu
no vidíš a má taky podle kalendáře prcek svátek? Ayrina tam neni

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:01
- Nahlásit

ankaras
neboj, proč by si je neměla prodat?
když to tak dneska vidím..

najít mazlícího taťuldu a jedééém
ale před Fajkýšem pšt aby nebyla nasratá huž teď

inu
se naklonujete paní né.. co by ste pro mě neudála

ankaras
- ty chceš štěně od nich? zbláznil ses? ty mají tohle, tohle tohle, vezmi si od nás to je lepší , NO TAK JO
jj hlavně po tom co dělám fajuš tu antireklamu všude

inu
Pani Fajuš, doufám, že se mnou počítáte
no jasně i se všema vašema klonama

herdek vy ste toho namastili za tu chvíli co sem si odběhla :-/

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:07
- Nahlásit

ankaras
jo, jenom neřikej, ještě se narodí závisláčci a nehnou se z domova Fajce , závisláčci? těžko
To je samostatní akční jednotka

taťuldu už vybranýho máš? nebo aspoň tu barvišku?
týjo další kynologus hektikus!! celej Roxík
ženich vybranej není.. . nebyl čas hledat zatím, ale chtěla bych aby byl žíhanej

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:08 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka

herdek vy ste toho namastili za tu chvíli co sem si odběhla :-/
viď

jj hlavně po tom co dělám fajuš tu antireklamu všude
no, já si myslim, že tou antireklamou ses právě stala tou dobrou paničkou si myslíš, že kdyby měl někdo ostřejší holčinu a měl štěnda že to přizná? šoupne jí do kotce , štěnata prodá pod - "bezproblémový psík" a hotovo

týjo další kynologus hektikus!! celej Roxík
no, to těžko poněvadž já tomu vůbec nerozumim,mně se zatim bud pes líbí nebo ne u mě je to spíš zvědavost

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání