| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:17
- Nahlásit
Fifi
Joahaa, Lukavice.. Tak o ty jsem uz slysela primo od obyvatel Lukavice, nic moc dobryho, spis naopak.
fakt jo? tak at se na to vyprdnou radši
Hlavne se nenechte znechutit, inuvnouzi ma svuj vyznam!
jasnačka, všude narazíš na blby, ale teda jako ty útulky vůbec nereagujou, co to pak má za význam? je fakt, že útulků je mraky a všude jiný lidi
mrzí mě, že už 3 umřeli Ještě štěstí, že byla osvojená ta Sylva
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:24
- Nahlásit
ankaras
ale teda jako ty útulky vůbec nereagujou, co to pak má za význam?
Ja nevim, jak to mate poreseny, ale na vetsine utulkovych webu je "hledaji domov" a "nasli domov" . Kdyz zmizi pes z nabidky, byva presunut do nasli domov. Jestli cekas, ze ti bude kazdej utulek psat o udanych psech, nechci ti snizovat nadseni, ale na to vetsinou nemivaji cas. Je na vas projizdet nabidku a presunovat pesany. Mozna jsem to spatne pochopila, nebo co si myslela tim, ze "vubec nereagujou" ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:28
- Nahlásit
Fifi
Mozna jsem to spatne pochopila, nebo co si myslela tim, ze "vubec nereagujou" ?
myslela jsem to jinak než si to pochopila třeba útulek na slovensku, o akitu mělo zájem polsko, kontaktovali "moth" aby jim psa vzala k sobě, že is pro něj přijedou, protože útulek nezvedá telefony, nereaguje na e-maily, copak ty e-maily, každej neni na netu pořád, ale telefony? no a pejsek zmizel ! že našel jinýho majitele, to se můžeme uklidnovat , ale na slovensku je to rychlejší spád
- když útulek přesune psa do osvojených nebo našli domov tak je jasný že jim nebudu psát, kam se pes dostal nebo dokonce jestli je fakt osvojenej hodim hlášku, že si ho někdo zval a hotovo, ale tyhle to nemají, tak jsme dali dotaz, jestli si ho někdo vzal a nebo co se s nim teda stalo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:31
- Nahlásit
ankaras
myslela jsem to jinak než si to pochopila
Vsak proto se ptam.
protože útulek nezvedá telefony, nereaguje na e-maily, copak ty e-maily, každej neni na netu pořád, ale telefony? no a pejsek zmizel !
Njn, to je neco jinyho.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:32
- Nahlásit
Fifi
Njn, to je neco jinyho.
no právě ! jo dobře, kdyby teda se někdo nenašel, tak je to smutný , ale to že se někdo najde a fakt se snaží a NEDOVOLÁ SE tak to je teda bordel
Vsak proto se ptam.
jasnačka
Roxana
Markééééééét, napiš mi na mejlíka kam si posílala ten článek jo šekuju
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:36
- Nahlásit
popletla jsem to , nebyly to Lukavice ale Bouchalka http://www.connection.wz.cz/psi.html
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:43
- Nahlásit
Tak jsme byli u veterináře po rozmyšlení že vyrazíme na delší vychajdu jsme se vrátili po 150 metrech domu, ayrin se snažila vykadit a řvala jak když jí vraždim, lidi koukali co se děje, takž ejsme naložili a jeli. PO prvních slovech veterináře že jako to je dobrý, to má z toho jestli žrala kosti jí teda šel rovnou na zadek, vytahal jí zapíchaný kusy kostí, v tu chvíli si to rozmyslel, musela na stůl a výplach, stříknul jí tam antibiotika a mam hlídat hovňouse a zítra zavolat, když to bude špatný tak uspat a výplach střev, ale mělo by to být dobrý.
Kosti jí prej dávat nemam,některým psům prostě nevyhovujou a neumí se s tim to tělo poprat, takže s tim jsme okamžitě skončili. Řvala tam jak blázen kdyby tam nebyl se mnou táta, tak nevim chudinka, pak kulila ty očička a snažila se dát vetovi pusinku ale už se tam bojí jít, nechtěla vůbec do ordinace ještě že tam nikdo nebyl. takže dnešek super vycházka a jdu spát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:52
- Nahlásit
ankaras
týjo no to je teda ajaký kosti jste dávali? vařený nebo syrový?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:01
- Nahlásit
Fajka
co radily holky, jenom syrový , třeba měla kuřecí stehno celý i smasem rovnou z ledničky, potom měla hovězí kost s masem ...... prostě aldík tohle baští od mala a nic a ayrin to tráví špatně
- vet říkal, že prej některý psi to prostě vůbec nesnesou a jiným to nevadí, takže jí to prej dávat nemáme, jí to prej nic nedá, když krmíme granulema, tak máme zůstat jenom u těch žužlacích a jinak na to máme prdět, přišla jsem si jak blb, když to říkal, proč prej to děláme ted jsem jí nerada sáhla do huby když kousala kost tu bůvolí a ona mi vzala přes ukazováček, doufam, že mi sleze nehet teče mi i krev chudinka se lekla když jsem sykla co se jako stalo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:05
- Nahlásit
ankaras
no tak snad to dobře dopadne a Ayrin bude v pohodě.
Halt na některý věci člověk musí přijít tímhle blbým způsobem no
Du ven.. do vánice
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:34
- Nahlásit
Fajka
Halt na některý věci člověk musí přijít tímhle blbým způsobem no - toje holt komu to sedne a komu ne tak nám zase ne ale to nevadí , hlavně aby normálně ted srandila v pohodě a nemusela na žádnej vejplach, zatim zlobí maximálně statečně a nemocně teda nevypadá, uvidíme až začne tlačit
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:38
- Nahlásit
ankaras
Tedy - to čučím. Hlavně, že je prcek vpořádku. Hovězí kosti ale Corča taky nebaští - ožužlá, ale nejí je - a když jsem koukala, když je někdy rozkousne, tak jsou pěkně ostrý - tak jsem i ráda, že je nechává být - zpočátku jsem pořád kontrolovala každý její pohyb a houvno, ale je vychytralá . Tak holt princezně Ankarovský budeme hledat dárečky jemnějšího rázu.
Fajka
Ty blázníš? Já bych čumák nevytáhla - před hoďkou jsem Corče nešla odpolední baštu (krapek opožděně - v práci to pořád nechápou a nechtějí mě pouštět na dvanáctou dom:lol a Corča ani na tu baštu zprvu z boudy vylízt nechtěla - až vůně ji vylákala, jinak koukala hlava, někde vzadu o zadní příčku bouchal ocásek , ale ven se nechtělo.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:48
- Nahlásit
Laida
Tak holt princezně Ankarovský budeme hledat dárečky jemnějšího rázu já jí taky nastolim vojnu sežere co najde pak ani nemůžu říct co sežrala
Hovězí kosti ale Corča taky nebaští - ožužlá, ale nejí je
ayrina jí sežrala komplet, takže to bude ono, já ale jako myslela že spíš jí tim třeba zabavim a že jí to bude chutnat , jinak bych jí to nedávala, protože krmíme granulema a vývar, no tak zase jsme o něco "bl.. chytřejší"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:50
- Nahlásit
Laida
Ahooooooj
sem zpátky... Fajuš se taky mod louho bejt venku nechtělo ale už potřebovala vyvenčit
Tak co ty dva tvoji hrdinové?
Bude se jim chtít v neděli běhat?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:53
- Nahlásit
ankaras
chybama se člověk učí -je pravda, že ze začátku jsem dávala strašný pozor - Corryně jsem čuměla do tlamy celou její večeři, jak kdybych jí to chtěla sebrat a DÁT SI SAMA A je pravda, že dodnes jí kosti dáváme jenom večer a pod přísným dohledem jen doma. A budem to dělat vždyky - za prvé by mohla něco " blbě " spolknout" a za druhé, by si to mohla chtít nechat schovat na později a pak by to mohl najít Ronny - a to by byl cirkus
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:57
- Nahlásit
Fajka
Jé, já ani nezdravím Ahooooooj
No , jeden hrdina vychrapuje v boudě, ale už v plné síle a druhý vychrapuje v práci - znáš to . Jestli jim se chtít nebude, tak já to vezmu za ně Už se tááák strašně těším, ale Corča rozhodně taky. Jsme včera měli lítání v Turnově, ale skončil nám maraton až v sedum, tak jsme razili dom. Co Fajuš, už jste jí to řekli?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:00
- Nahlásit
Laida
No , jeden hrdina vychrapuje v boudě, ale už v plné síle a druhý vychrapuje v práci - znáš to
mluvíš o těch dvou co mám doma???
Už se tááák strašně těším já taky mooooc
Co Fajuš, už jste jí to řekli?
neblbní to nemůžu vona by se těšila jak malý děcko a ležela by a hlídala batoh už ode dneška
Ta si to užije z nás nejvíc.. vůbec pokud bude takováhle zima
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:06
- Nahlásit
Fajka
no, těším se u Corči na ten výraz, dokud nebude chápat, o co jde - to je vždycky takovýho "očního" ptaní - ale honění rychle pochopí, o to streach nemám.Jak dlouhý to bývá, bude čas pak si někde sednout a dát pár vět?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Laida
času si myslím bude hafo páč se běhaj dva běhy a než dojde na druhý kolo tak nebudem mít o čem kecat
Jo a krom toho Fajuška jde jako první.....opět a vy hned za náma tak doufám že vám ukžem jak se to dělá
http://www.coursingcz.info/sites/default/files/Tr éninky%20sobota%20i%20neděle.pdf
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:27
- Nahlásit
Fajka
No jo - asi se necháme přejmenovat na Zvědavá Zakita ze Zakšína - třeba nebudeme mezi prvními
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:31
- Nahlásit
Laida
No jo - asi se necháme přejmenovat na Zvědavá Zakita ze Zakšína uf ty mě dávaáš
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 07:30 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dobrý ráno ve spolek. My bohužel asi nedorazíme se mrknout na ten coursing, odpadává celá rodina brácha pořád spálu, mamka zalehla s chřipkou, teď ta Ayrin a děda nám polehává s tlakem hrneme ho do nemocnice do Plzně, aby mu přišli na to proč ho má 206 , takže máme doma docela veselo
A jinak jsem dostala v práci hned po ránu pěknou ránu ! Včera se tady potuloval hezkej vlčák, já že zavolam odchytovku, starosta že ne, že se o to postará, tak já přijdu do práce a on mi povídá že psa chytli , že jim olízal ruce, dali mu rohlík a zavřeli ho do sálu, potom šli tady za místníma cikánama !!!!!!!! jestli ho nechtějí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce se mi na ně řvát !!!!
Oni mu ho prostě dali ! prej tam měli už jednoho na řetězu, že se nemůže ani postavit , no co byste řekli? já se tady zbláznim, už abych byla pryč, ted jdu volat michalovi co je u policajtů, tak doufam, že už to konečně zařídí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 18:49
- Nahlásit
ankaras
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3144332/Americka-a kita-s-PP.php
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:01
- Nahlásit
Fajka
jj, to tam je už delší dobu ale to neni žádná nouze dneska jsem našla inzerát že se ztratil pes dlouhosrstej černej, tak čekam na fotku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:05
- Nahlásit
ankaras
ale to neni žádná nouze
jééé ajooo, ja jak to pročítám už mě z toho jdou voči šejdrem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:10
- Nahlásit
Fajka
ja jak to pročítám už mě z toho jdou voči šejdrem
myslíš inzeráty? to znam hlavně útulky, to už jsem pakna prášky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:12
- Nahlásit
ankaras
no projíždím jak inzeráty tak různý útulky a seznamy voříšků jestli tam není něco kříženýho a sem z tego
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:18
- Nahlásit
Fajka
no projíždím jak inzeráty tak různý útulky a seznamy voříšků jestli tam není něco kříženýho a sem z tego
jo, to je přesně ono, takovejch smutnejch očí vid já je projela včera všechny myslim a ještě k tomu ten dnešní zážitek a je to hotovo
Jinak Ayruša vypadá dobře, dneska se normálně vysrandila, nic v tom nemá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:22
- Nahlásit
ankaras
Jinak Ayruša vypadá dobře, dneska se normálně vysrandila, nic v tom nemá.
No hurá, tak snad to dopadlo dobře ! a huž budeš zase chytřejší
Nevíš něco o Roxíkovejch??? že se tak dlouho neukázali?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:24
- Nahlásit
Fajka
No hurá, tak snad to dopadlo dobře ! a huž budeš zase chytřejší jj, myslím že je dobrá, první várka teda hrála všema barvama, když to tak řeknu , ale už dobrý, baští, pije, to všechno, takže prostě se jí tam jenom něco vzpříčilo a proto jí to bolelo, vetovi zavolam v pátek, že je to dobrý, ted si napráskala pupek a zlobí tady !! to dělá vždycky když se jí chce už spát, je jak malý dítě, vzteklý
Nevíš něco o Roxíkovejch??? že se tak dlouho neukázali?
Vím, že byly ted chvíli mimo, snad se brzo ukážou
|