Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:31
- Nahlásit

ankaras
bez debat, máš doma toho mýho

Prckovi byly tři měsíce. A podívat se máte na to, esli je to vůbec akita, bo se ke každýmu hrne a už z dálky na něj řve (sice to znamená Nazdááááár, ale v pojetí jeho šíleně hlubokého hlasu to zní jako výlev psa baskervilského)

A ještě jedný věci jsem si všimla: když ho ráno jdu venčit já, ječí jak pominutej. Když Kuba, ani nepípne

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

inu
buď ráda, že je takovej já docela jsem, taky neříkám hop, ale zatim jsme ráda, co má za povahu, ten vztek kterej zažívam v určitejch chvílích pomine
- ayrina je podle mě naproto trubicovitá, nemá vůbec žádnej pud sebezáchovy, pořád jí taham něco z huby, je schopná sežrat všechno, hlínu, kameny, sponky, kulíky, to jí dáš klacek, ona ho kouše a ty koukáš a zjistíš, že ho půl sežrala a neuděláš prostě nic, protože jí nemůžu hlídat 24 hodin denně ale když přijdeš náhodou s něčim k vetovi a on se tě zeptá : a nesežrala něco? no, tak to nikdy nemůžu odpovědět že ne

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:37
- Nahlásit

ankaras
však já jsem, eště, aby mu to vydrželo Až začnou fungovat hormony, to bude šrumec Estli je puberta tak těžká u ovčáků, co potem u akity?

ayrina je podle mě naproto trubicovitá, nemá vůbec žádnej pud sebezáchovy, pořád jí taham něco z huby, je schopná sežrat všechno, hlínu, kameny, sponky, kulíky, to jí dáš klacek, ona ho kouše a ty koukáš a zjistíš, že ho půl sežrala
jo, jo, prostěs mi šlohla psa
Obzvláště s tou absencí pudu sebezáchovy je to pravda!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:41
- Nahlásit

inu
Estli je puberta tak těžká u ovčáků, co potem u akity
jeslti teda máme stejný hafany, tak to neni o tom, že by v pubošce nějak bláznila jako že by se hodně měnila povahou vůči psům, ale ohluchla, oslepla a nevnímá když teda nechce, dělá víc kravin, vytáčí mě do vrtule a kouká ještě sladčeji aby si jí to odpustila

Obzvláště s tou absencí pudu sebezáchovy je to pravda!!!
jj, každej řekne, "on tam nespadne, neni blbej" - tak to u nás neplatí já musim ayrin pořád jistit

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:57
- Nahlásit

ankaras
ale ohluchla, oslepla a nevnímá
to už máme.. teď.. jediný, co zabírá proti slepotě a hluchotě je grilovaný kuře (nemůžu dost poděkovat Fajce :up

u nás neplatí
u nás to taky neplatí. Proto máme zajištěnej balkon, proto se začínám hrbit, páč téměř celou dobu lezu po zemi a tahám mu něco z huby.. Kerej normální čokl jde po špatně típnutejch vajglech?

jeslti teda máme stejný hafany,
si někdy říkám, že je fakt škoda, že existujou nějaký čistý plemena. Já bych to jela pěkně na sebe, jak to pasuje a vyprodukovala bych jediný plemeno s názvem Trest boží

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:02
- Nahlásit

inu

takže taky nemáš akitu, která si bere ladně z ruky piškot, 2x ho upustí, aby si to rozmyselal a zkontrolovala jeslti je to k jídlu a pak to krásně pomalu sní?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:04
- Nahlásit

ankaras
takže taky nemáš akitu, která si bere ladně z ruky piškot, 2x ho upustí, aby si to rozmyselal a zkontrolovala jeslti je to k jídlu a pak to krásně pomalu sní?

Ty mě to snad děláš naschvál bo co?

Ne, já mám akitu, kerá ti to sežere i s rukou a pak se ještě tváří, že toho jako bylo málo

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:16
- Nahlásit

inu
tak dobrý, hele, tak to už jsme tři viděla si ty dvě fotky jak jsem sem házela ne? toho bráchu, tak to je taky to samý

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:18
- Nahlásit

ankaras
počkej ty Cujinčiny? No, tak už sem slyšela, že ten červenej je taky kvítko

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:24
- Nahlásit

inu
s Cujinky žíhaňáčkem budeme 4 , ale já teď myslim našeho bráchu, Akia

- prej mají sraz s ayrin v japonsku, tak mi je tam pak odchyť

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:26 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

ankaras
na já, já myslela, že myslíš našeho polobráchu

ale co by amíci dělali v japánu?

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:30
- Nahlásit

inu
ale co by amíci dělali v japánu?
invazi váš polobrácha je fakt super ! doufam, že bude mít super lidi a co nejblíž

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:31
- Nahlásit

ankaras
by někdo měl přepsat standard vobou plemen

doufam, že bude mít super lidi
doufám, že jo a že se potkáme na Haguro no Kaigou

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:35
- Nahlásit

inu
doufám, že jo a že se potkáme na Haguro no Kaigou
jo no jo vlastně, máte srazíka

a kdy razíš s prckem na nějakou siciálku na výstavu?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:39
- Nahlásit

ankaras
a kdy razíš s prckem na nějakou siciálku na výstavu?
vzhledem k tomu, že nemáme auto, tak to vidím na Intercanis v červnu. Ale spíš jen na čumendu, von je nevystavitelnej

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:52
- Nahlásit

inu
Ale spíš jen na čumendu, von je nevystavitelnej - proč myslíš? jestli zlobí a nechce stát a nic dělat, tak se neboj, takových je nás taky víc

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:03
- Nahlásit

ankaras
proč myslíš
To máš jednoduchý. Zaprvý, by rozhodčího poskákal a oslintal. Za druhý, kdybych ho odtáhla dřív, než stačí toto dokonat by se rozhulákal na celý kolo. No a za třetí mi za žrádlo zásadně sedá, nepostojí. A snad ani nemusím dodávat, že by se sápal na své spolutrpící v kruhu + na všechny vokolo.
Prostě: nevystavitelnej.

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:10
- Nahlásit

inu
Prostě: nevystavitelnej
kdepak paničko, si myslíš, že když jsme jeli do brna tak jsme na tom byli líp? viděla si jak chytla Petrusovou kolem krku? na žrádlo mi taky vůbec nejede, co zkusit ten míček? já ted na to zrovna jdu s míčkem, tak uvidíme ale víš co, taky jsem měla nerva, ale je to fakt pro zábavu tak koukejte běžet uvidíš že se to zlomí, naše ayrina nechápala a nechápe pořád proč má běžet pomalu, že to je hrůza, naproto děsný !!! a najednou prásky, 3 dny před výstavou jak kdyby jí někdo vyměnil, v sobotu tam běhala , stání to jí nebaví, ona to má na háku a přece jenom má na mě hodně sílu takže se jenom modlim aby se nerozhodla : ODCHÁZÍME Z KRUHU poněvadž bysme asi fakt museli pryč a v neděli to žu byla nasraná přímo, i po mě 2x chnapla jak chtěla abych už jí dala pokoj a pak tam i převrhla to číslo

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:14
- Nahlásit

ankaras
mě přišlo, že měla Petrusovou chytit spíš pod krkem

co zkusit ten míček
kdepak, pani, na vlastní míčky se nehraje, to se musí krást cizí

já si to eště rozmyslím. Možná zkusíme tu neoficiálku na sraze, ale jenom jestli orise připravím aspoň malililililinko, aby ukázal zuby (nechce, bo mu obvykle z tlamy páčím nějakej hnus,t ak couvá) a neskákal nebo aspoň tak šíleně neštěkal

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:19
- Nahlásit

inu
já si to eště rozmyslím. Možná zkusíme tu neoficiálku na sraze, ale jenom jestli orise připravím aspoň malililililinko, aby ukázal zuby (nechce, bo mu obvykle z tlamy páčím nějakej hnus,t ak couvá) a neskákal nebo aspoň tak šíleně neštěkal
- naprosto přesně chápu tvoje pocity, ale vyraž s nim do štěndů a fakt je to jedno a zuby nenaučíš jsme v dorostu a neumíme to pořád to chce taky čas a ayrin zuby neukazovala ani drobet a tam neměla šanci zareagovat, sedla, otevřela jsem jí hubu a dobrý tam se kontrolovaly jenom ty přední a to mu jenom odhrneš pysky, myslim si že jset na tom stejně jako jsme byli my a taky jsme to zvládli

- ayrin na žrádlo nereaguje, když něco udělala dobře a já jí chtěla za to dát dobrotu tak jsem jí to do huby musela skoro cpát, na hračky taky nic, tak jsem byla neštastná, ale donesla jsem tenhle míček a ona ho snad miluje musela jsem jí ho vzít domu když jsem šla ze zahrady , aby ho dostala jenom při některých příležitostech a neomrzel jí, jinak když máme stejný čoklos tak písni a já ti klído řeknu jak jsme to překonávali my ale bacha, moc jsm etoho nepřekonali i když ba jo, to bych zase byla moc kritická vůči ní, je šikovná, ale číslo

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:24
- Nahlásit

ankaras
fakt je to jedno
já nejsu exhibo, pani, přece se tam neztrapním?
Ale je fakt, že by to byl asi jedinej pohár, kerej by sme kdy dostali

ayrin na žrádlo nereaguje
Oris jo, ale v poslední době jen na to kuře, prevít. Fšecko vostatní je mu málo. A taky to není úplně spolehlivý

jakej míček? Míčků jsem koupila několik, dostali jsme i od Fajuš (eště musím vyfotit pro potomky ), ale prcek je schopnej je naštípat na třísky a sežrat.

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:35
- Nahlásit

inu
já nejsu exhibo, pani, přece se tam neztrapním a já jo? když jsme ve škole přednášeli tak já doma brečela že nikam nechci bylo to strašný a ayrin se z nervů posrala než šla do kruhu tak 8x !!!!! srajda až do pondělí od pátku, tak si to vezmi co to bylo za nervíky když se tam jeden pejsek vyčůral tak mě vomejvali , jsem se modlila aby se jí nezačalo chtít byly to nervy pro mě děsný ale ted na to koukam úplně jinak protože mi přijde, že tomu moc tady ani nerozumí, každej říká něco jinýho to co řekl Peta minami to je něco a naší ségře napsal polák do posudku že prej je to mezityp AI a AA

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:43
- Nahlásit

probíháááám...............
ankaras
že prej je to mezityp AI a AA
a pak že mezitypy nejsou

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:44
- Nahlásit

ankaras
že tomu moc tady ani nerozumí,
jo, to máš recht.

když se tam jeden pejsek vyčůral
nechtěla bych po psí výstavě uklízet. V Rakousech si takhle ulevil samojed

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:44
- Nahlásit

Fajka
tak Peta MInami má zase pozůstatek AA možná by mohli udělat knížku posudků by se člověk někdy asi i zasmál

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:46
- Nahlásit

inu
no a na Crufts se prej jeden pes vysral přímo před posuzovatelem a tak si myslim, že ty naše ostudy jsou proti tomu nic

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:56
- Nahlásit

ankaras
no a na Crufts se prej jeden pes vysral přímo před posuzovatele
se divíš? Místo toho, aby je šli vyvenčit, tak je tam x hodin češou

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:57
- Nahlásit

inu
se divíš? Místo toho, aby je šli vyvenčit, tak je tam x hodin češou
to je fakt to jsem viděla i u štěníků v brně, nikdo s nima nešel ven , ayrin s petrem pořád chodili chudáci a pak se tam prej vyčůrala u kruhu a to zachytil pája na foto já vůbec nevim kde jsem měla psa celou dobu než jsme nastupovali do kruhu

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:57
- Nahlásit

inu
Rakousech si takhle ulevil samojed
jo jo jenže on nečůral že

No hlavně že byl načesanej a našamponovanej

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:59
- Nahlásit

Fajka
jo jo jenže on nečůral že
to právě ten na crufts taky ne a to byl taky dospělej samojed? ty lidi nepochopim kdyby s nim radši zašli se vyčůrat

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání