Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Laida
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:22
- Nahlásit

Dania
No já nevím, kde je mám hledat, když vy spíte.
ankaras
Bóóóže, kdybych toho žíhanáčka viděla naživo, kdo ví, jak by to dopadlo. Stačí mi ty fotky a huš bych pro něj jela. Je naprosto úžasňáckej. Žluťásek samo sebou takýýý, jen na žíhanou jsem prostě jetá.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:32
- Nahlásit

Zdravím probíhám.. tradičně nestíhám

ale žíhanej prcek je

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:11
- Nahlásit

Laida

Bóóóže, kdybych toho žíhanáčka viděla naživo, kdo ví, jak by to dopadlo. Stačí mi ty fotky a huš bych pro něj jela. Je naprosto úžasňáckej. Žluťásek samo sebou takýýý, jen na žíhanou jsem prostě jetá.
- věřim tomu protože já vím, že bych do akity inu nešla, že bych se bála, že nezvládnu výchovu a kdybych neměla ayrin, tak jsem včera odjížděla s prckem v náručí

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:21
- Nahlásit

Já bych toho žíhanýho brala hned (su magor), ale už mám zadáno jinde, viď, Fajuš?

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:27 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Laida
Fajka
holky, kdy jedete na ten coursing? v pondělí? je tam ještě volný místo? my bysme asi teda jeli, ale řekněte mi, jestli když mi pes místo za střapcem vezme čáru za nějakym psem a nenechá se odvolat, jeslti mě tam někdo drapne pod krkem
jo, tak už jsem to našla, plno je to je normální, ale asi jsem rozhoupaná tak příště už bysme měli určo jet, ted se optam petra, jestli bysme tam zajeli , jenže je blbý že jsou ty velikonoce

Něco vám řeknu včera jsem u Leonči koupila prckům žlutý pískací gumový míčky s tim, že vydrží, mrnousové hned s nima běhali a dobrý samozřejmě jsem koupila jeden ayrin ted jsem jí ho dala, ona vůbec neví co s nim, začala ho olizovat vzala si ho do čumáku, začala knučet, chodila po baráku a plakala ale vyloženě plakala, tak jsem jí ho vzala a ona jak divoká koukala kde ho mam tak jsem ho držela schovanej v ruce a jenom stála a ona koukala na mě jak přikovaná a pak udělala všechno co jsem jí řekla ALELUJA možná jsem našla hračku na kterou budeme cvičit, místo toho jídla, co u nás nefunguje ale to neni všechno, zalehla si s nim v hale a začala výt ona to nikdy neudělala no, mam dost, jdu si udělat jídlo

jo, jinak je to tenhle - HRAČKA, KTERÁ VÁS UDĚLÁ NEŠŤASTNÝM Leona mi říkala že jí Daimon úplně miluje, tak už asi vim, co tim mysleal

inu
to musíš doma ukecat podle toho, co máte za byt, jeslti máte ..+.. tak třeba 2+1 jsou zákonitě 3 psíci

Laida
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:45
- Nahlásit

ankaras

Laida
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:49
- Nahlásit

ankaras
Jé, to jsem ale šikovná , jsem teď přišla z práce.
Ahoj - vzala si ho do čumáku, začala knučet, chodila po baráku a plakala ale vyloženě plakala, tak jsem jí ho vzala a ona jak divoká koukala kde ho mam - tak tohle nám Corča nedělá, jen si nechce dát vzít míč od Aldíků - vždycky ho ukořistí, odnese na své místo a zase jde a běda, jestli jí ho někdo odtamtud odnese !!!
Coursing byl za dva dny plný(je to rychlý), ale přijet na jukanou můžeš, ne? Tedy, jak bude mít Petr chuť.

Fajka

No jéje, jen si dej taky chvilku oraz. V ždyť tě pak nebude moc Fajíšek vláčet po horách.

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 18:00
- Nahlásit

Laida

zase jde a běda, jestli jí ho někdo odtamtud odnese !!! fakt? takže neběhá za mičudou a nenosí? my právě dneska s ayrin řádili na zahradě a ona ten míč honí jak kdyby to byl poslední běh života nebo poslední míček tak v tu chvíli jsem se rozhodla, že bysme ten coursing teda asi mohli zkusit Jinak ten míček je boží, do ted si s nim hrála na zahradě a když si chtěla lehnout, tak ho měla v čumáku a pískala si s nim až jí to uspalo já vám ho taky seženu jakou je libo barvičku?

Jinak jsme měli klíště na hlavě, ted jsem jí ho vyndala, hodně se tady řeší na foru co na klíštata ale je toho tolik že už fakt nevim, co děláte vy?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:18
- Nahlásit

Dines
Jdeme v nedeli! Pokud nebudou obe harosnit.

inu
Az bude auticko tak radi, ale Chari sezam stejne asi nebudem vystavovat ani tam. Ale uz ji to mizi. Zase to ma po vylinani min, tak porad doufam, ze to vylina. Pry muze, ale neni to jisty.

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:20
- Nahlásit

Peta Minami
Pry muze, ale neni to jisty. - jj, to jsem slyšela, že to mizí, ale ona už to má asi hodně, ale natom přece nezáleží ! sezam co vim je povolenej kašli na to

Dines

papoušková, já se asi přijedu podívat taky

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:34
- Nahlásit

Guten Taaag,
was gibt es neues

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:36
- Nahlásit

Fajka
Guten Abend ty jo, jsem dobrá, víc už nedam

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:38
- Nahlásit

ankaras
Na so was

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:56
- Nahlásit

Fajka
němčoursky radši ne

- ty nám pověz co je u vás novýho lítáš tady jako raketa a ani se nezastavíš, dnešní stihačky už dokáží stát i na místě tak aktualizuj všechno dobrý? co střecha?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 22:03
- Nahlásit

ankaras
No kdybych lítala jen jako raketa tak je to dobrý, ale já sem ouplná stíhačka a to je horší
No makáme makáme.. nejlepší na tom je že čím víc se maká a čím víc toho je hotovýho tím je větší bordel kolem domu
Takže na velikonoce rozhodně nebudem mít všecko načančaný jako všichni okolo ale to mě tak nějak neva

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 22:06
- Nahlásit

Fajka
Takže na velikonoce rozhodně nebudem mít všecko načančaný jako všichni okolo ale to mě tak nějak neva
bud v klidu, proč myslíš, že hned po snídani se pakujeme k babi ta to má hezky naklizený, napapkáme se a jedeme domu

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 22:10
- Nahlásit

ankaras
bud v klidu, proč myslíš, že hned po snídani se pakujeme k babi ta to má hezky naklizený, napapkáme se a jedeme domu
no my zas vyrážíme na ten corsing mimojiné taky proto, aby jsme případný příbuzenský návštěvy mohli odmítnout že nejsme doma a tudíž nás ten bordel nijak netrápí

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 06:27
- Nahlásit

Fajka
Guten Morgen v devět večer, jó?

ankaras
máme sice 2+1, ale já mám jenom dvě ruce Depak, budu si muset nechat zajít chuť, ale je moc hezkej

Peta Minami
nevím, jestli nám to vylíná, bo ty černý chlupy jsou jediný, který maj jinou strukturu než ostatní: jsou takový dospělácký. Ale kdyby to byla jediná "vada", kerou má, měl a bude mejt, byla bych spokojená. To ranní kvílení je mnohem horší

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 07:20
- Nahlásit

inu
maj jinou strukturu než ostatní
jj, takový tvrdý viď, ty ayrin taky začali na zádech jako pruh a pak se jí to rozjelo po celym těle, prý po přelínání se to změní ještě hodně, tak máte spousty času tak jsem objednala Psa v 21. století a Z útulku až k moři Petrovo mamka večer volala jeslti prej už jsem si vybrala nějaký ty knížky, že to zaplatí tak můžu koukat po dalších

Fajka
že nejsme doma a tudíž nás ten bordel nijak netrápí
tak to nás někdy doma s mamkou netrápí i když by mělo on by člověk neřekl, jak ho jeden pesan zaměstná

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 07:22 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Jinak psala paní od tý nemocný šibičky, že známýmu umřel vlčák a tak se rozhodl, že si tu šibičku vezme

Já pevně doufám, že je to pravda

ale máme tady tentokrát akitu inu na slovensku

Anita je 4-ročná fenka plemena akita inu, je od pôvodného majiteľa, ktorý ju chcel dať odstreliť, lebo má nové šteniatko a ona už bola zbytočná. je dobrá, naučená na život v rodine, jej srsť potrebuje starostlivosť, je vhodná k rodinnému domu, nie do bytu. Celá je snehobiela a má milú tváričku. Anita je neznášanlivá s druhými psami, nemá rada ani mačky, preto musí byť v rodine sama. Taktiež nie je vhodná k deťom, je to špecifické plemeno, vhodné skôr k skúsenejšiemu majiteľovi. Nie je však vôbec agresívna voči ľuďom. Je sterilizovaná.Nachádza sa na Budči.

Jinak dostávam nerva z těch estranek, nevim jestli je to fakt tim, že je to neplacená forma, ale dělá si to co chce, samo si to mění písmo, ...... maže fotky, no hrůza

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:22
- Nahlásit

Anita je 4-ročná fenka plemena akita inu, je od pôvodného majiteľa, ktorý ju chcel dať odstreliť, lebo má nové šteniatko a ona už bola zbytočná

tak sem se nasrala a už zas du...

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:27
- Nahlásit

mě jako fakt nejvíc sere, že prakticky fšichni tydle psi se s nikým nesnesou

Fajka
to taky klidně může bejt: zkazili jsme ji, je nevychovaná, je na obtíž, musí z domu

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:30
- Nahlásit

inu
to taky klidně může bejt: zkazili jsme ji, je nevychovaná, je na obtíž, musí z domu
- tak víš co, to dělá hrozně akití povaha, ne za všechno zase můžou páníčci, to je jako u malamutů a haskounů loveckej instinkt, málo lidí to dokáže potlačit a hodně lidí se s tim musí prostě smířit, že mají seveřana, kterje jim prostě bude honit zvěř a zdrhat za ní

- ale jako tim ho neobhajuju, je to blb

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:30
- Nahlásit

inu
kdybych to brala takhle ... tak sem se Fajuše zbavila tak po měsíci co sem jí měla doma

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:55
- Nahlásit

ankaras
o dělá hrozně akití povaha
šiš neříkej mi, že akita musí bejt zlá, páč to má v povaze

Fajka
kdybych to brala takhle ... tak sem se Fajuše zbavila tak po měsíci co sem jí měla doma
jenže ty nejseš tydýt. Jseš zářnej příklad toho, že když se chce, tak to jde i v extrémních podmínkách

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:58 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

inu
šiš neříkej mi, že akita musí bejt zlá, páč to má v povaze
to nevidim, že bych to napsala, nikdo nemluví o tom že musí bejt zlá protože je to akita ale rozhodně to neni pes, kterej by bezhlavě miloval každýho koho potká
- a někdy at uděláš sebevíc tak u nějakýho psa se to stejně projeví, znam takový dva kde vim, že se měli super, socializaci taková, že se to nepovede každýmu a stejně přišel rok a ten pes se změnil a hotovo, nesnese lidi, psy, ....... ale neni to u každýho, ale někde to prostě je

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:04
- Nahlásit

ankaras
že bych to napsala,
no, nenapsala, ale skorem to tak vyznělo

le rozhodně to neni pes, kterej by bezhlavě miloval každýho koho potká
tak co to sakra mám doma?
Koukněte mi někdo na stránky a řekněte mi to, bo si začínám myslet, že to Vořech na něj sedí

a někdy at uděláš sebevíc tak u nějakýho psa se to stejně projeví, znam takový dva
ale tak já neříkám.. jenže mě prostě připadá, že si lidi vemou psa, nezvládnou ho a pak ho pošlou dál z nejrůznějších rodinnejch důvodů

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:08
- Nahlásit

b]inu[/b]
ale tak já neříkám.. jenže mě prostě připadá, že si lidi vemou psa, nezvládnou ho a pak ho pošlou dál z nejrůznějších rodinnejch důvodů
- jj, to jsou paka, to jo, to souhlasim, co by se namáhali, nechají ho uspat a hotovo

no, nenapsala, ale skorem to tak vyznělo
- to je právě to forum a chat.... vyzní to úplně jinak než je to myšlený

tak co to sakra mám doma?
jj, já taky, já tvrdim pořád že nemam doma akitu ! jsem si jistá že mam prase a hovnožrouta jenže ono se to pořád mění, ted už třeba hlídá, takže lidi milovat může, ale vyštěká každýho, kdo nám přijde k plotu a pohladit se přes plot nenechá, nebo na ulici už se nehrne ke každýmu ale pěkně is rozmyslí,kdo bude její kámoš, nejhorší to mají lidi který zná a který miluje, to je tak vlezlá, až je mi trapně jenže my dvě máme ještě prcky a co z nich vyroste to budeme vědět až za hodně dlouho

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:15
- Nahlásit

ankaras
jsem si jistá že mam prase a hovnožrouta
jsi mě ukradla psa nebo co?

ono se to pořád mění,
no však já vím, že ještě nemáme vyhráno takže neusínám na vavřínech..

jenže my dvě máme ještě prcky a co z nich vyroste to budeme vědět až za hodně dlouho

nevím jak z toho tvýho, ale ten můj asi zůstane čunča až do vysokého stáří

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:20
- Nahlásit

inu
nevím jak z toho tvýho, ale ten můj asi zůstane čunča až do vysokého stáří
- vidim to taky tak je to mentos, vzteká se jak malej harant, hrabe díry až do japonska, kdykoliv vyjdu za ní z baráku přiběhne mi naproti špinavá jak prase sem tam si uďobně z nějakýho toho hovna což teda nesu hrozně a řvu na ní Fůůůůůj už v křeči pozdě na pejsany je teda hodná, to musim přiznat, jenže akitám to trvá trošku dýl než si vyberou s kym se budou kámošti a ona se hned na každýho vrhá a chce si hrát, jenže zase když po ní někdo vyjede, tak neváhá a jde bojovat taky takže já jsem vlastně zatim spokojená uvidíme, co z toho vyroste, ted jí bude už 8 měsíců

- kolik je prckovi? a na co se máme podívat na webu?

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání