Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:07
- Nahlásit

Fajka
jo jo jenže on nečůral že
Když musíš, tak musíš a je ti jedno co

No hlavně že byl načesanej a našamponovanej

asi tak..

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:12
- Nahlásit

Fajka
inu

- tak stane se, měl by s nim jít teda jako ven, ale od jistých psů vid Inu nikdy nevíš co můžeš čekat

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:45
- Nahlásit

ankaras
no tak jako už se mi doma taky vy***, ale nikdy ne na modrej koberec

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:46
- Nahlásit

inu
ale nikdy ne na modrej koberec
estli vono to nebé tím že ho nemáte ... ten modrej koberec

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:53
- Nahlásit

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=18633648&tab=2

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 15:51
- Nahlásit

Fajka
estli vono to nebé tím že ho nemáte ... ten modrej koberec
eště toho trochu

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 15:58
- Nahlásit

inu
fuj, venku je pěkně hnusně co takhle kdyby zase někdo poslal sníh?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 17:30
- Nahlásit

ankaras
pani, jako nemusíte to hnát y extrému do extrému

Chybí mě poctivý jaro mýho mládí

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:41
- Nahlásit

inu

pani, jako nemusíte to hnát y extrému do extrému
to já nejdu, to jde to počasí

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 19:09
- Nahlásit

ankaras
Praveze to uz tolik nema co to mela Hodne to zmizelo.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 19:32
- Nahlásit

inu
ankaras

Holky o kom to tu porad mluvite??? To vypada jakoze o tech mych slecnach. Popis na ne uplne sedi. Piskoty zerou zasadne rychle a v co nejvetsim mnozstvi. A o tom zrani hnusu ani nemluve

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:12
- Nahlásit

Peta Minami
já bych ty kecy vo akitách, co jsou v knihách a na netu upravila
Tak předně, akita prej zbytečně neštěká.. no, tak k tomu já fakt nemám co dodat

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:16
- Nahlásit

inu
paní ale to ste nepochopila.. von neštěká!!! von vám jenom něco povídá akorát vy umíte blbje japonsky tak mu nerozumíte!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:16
- Nahlásit

inu
- tak to bychom asi vymazali všichni jako první

- jinak říkáš že orimu chutná a chce všechno co neni jeho? taky známe ayrin vyloženě chce všechno aldovo a jeho voda je 100% lepší než ta její a kdyby pil z rybníku, tak by ho rychle vypila první

inu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:37
- Nahlásit

ankaras

tááákže, to máme to štěkání, co je tam dál? Akita je věrná? Ta naše je děfka prodejná, jde s každým, jen ne s náma

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:45
- Nahlásit

inu
Charinka taky hooodne steka, ale hlavne vecer, protoze je to posera

Prodejny jsou obe za cokoliv dobryho. Myslim ze by i odesly od obchodu za kus salamu.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:08
- Nahlásit

Čau, já jen mrkám co u vás nového a je to jako u nás. O samojedovi jsem taky měla informaci, že má na rozdíl od ostatních seveřanů silně potlačený lovecký pud! To mně uklidnilo a dál už jsem se tím nezabývala. Kdyby mi to stálo před nosem jako vykřičník, zachytila bych to u něj hned při prvních náznacích a mohl být alespoň trochu klid. Kdo to napsal, tomu bych nakopala...

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:18
- Nahlásit

inu
Peta Minami
tak s prodejností nevim, ona se pomazlí s každym a já jí nezajímám, ale jak bych změnila směr a odcházela, tak by chtěla za mnou

ale naprosto jistě neni čistotná a zatim to teda neni ani žádná dáma

worick
musíme to asi sepsat nějak popravdě společně

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 08:05
- Nahlásit

Dobrý ráno,

máme další fenečku v nabídce na inuvnouzi, sice už na ní byl zájemce, teda zájemkyně, ale nakonec prý couvla

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3312095/Daruji-fen ku.php

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:24
- Nahlásit

ankaras
včera jsme byli za barákem na Bílý Hoře trénovat přivolání a tak. Ledva jsme toho prevíta pustili, nabral otáčky směr hráči badmintonu, psi, křoví, bažant, tak jsme se mu schovali za stromy. Chvíli nás hledal a když zjistil, že nás nenašel a po cestě jdou jiný lidi, co ho mazlí, tak se k nim připojil a šel s nima

Toho bažanta jsem naštěstí uřvala, ale jinak už se to v něm taky probouzí.. už abysme měli tu vzteklinu a mohli do zoo...

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:33
- Nahlásit

JJ bazanti Tech my tu mame taky desne moc a Charlottku desne bavi je vyplasit. Vzdycky na ne vbehne a mysli si ze na ni cekaji

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:36
- Nahlásit

Peta Minami
zvířata mě teda Vořech lovit nebude
O víkendu ho beru na den k nám, tak se seznámí s dalším prostředím, dalšími zvířaty a Mikóšem

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:43
- Nahlásit

inu
hm, to docela brzo , ale tohle já neznam, my když vyrazíme u nás ven na volno, tka jsou to louky a les, takže jak by se chovala jako takovej prcek mezi lidma, tak to nevim, ale já si myslim, že přivolání je dobrý trénovat taky třeba někde v klidu, Milan mi poradil, že přivolání vůbec nezkoušet, pokud toho psa nemůžeš donutit aby k tobě přišel, takže trénovat na stopovačce, když dosáhneš na její konec, přivolat ho a když nejde, tak cuknout a zopakovat, nepřivolávat vůbec když víš, že ho nedonutíš přijít, my to dělali od začátku taky špatně, že jednou přišla jendou ne a je to tak blbě, ted to máme o to horší to napravit

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:13
- Nahlásit

ankaras
todle já vím, a mě poslouchá víc než Kubu, Kuba ho vodměňuje občas blbě a nebo ho nedonutí to udělat

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:17
- Nahlásit

inu
todle já vím, a mě poslouchá víc než Kubu, Kuba ho vodměňuje občas blbě a nebo ho nedonutí to udělat
jj, tohle já znam taky a ještě do toho dělají naši všechno obráceně, takže nadávam psovi i všem doma vždycky to vezmu z jedný vody na čisto

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:18
- Nahlásit

ankaras
třeba ho učíme lehni a Kuba ho prostě nedonutí a ten prevít mu navíc z tý ruky tu odměnu vybere dřív, než se stačí rozkoukat
Mě sice při lehání drápe (seká packou), ale nakonec si lehne.

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:33
- Nahlásit

inu
to je divný a jak ho to učíš? já dala ayrin vždycky sedni ukázala jsem jí že mam něco dobrýho a rychle jsem dala ruku k zemi a ona fofrem klesla do lehu já to nedělala tim táhlym způsobem

worick
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:23
- Nahlásit

inu
ankaras
jj, tohle já znam taky a ještě do toho dělají naši všechno obráceně, takže nadávam psovi i všem doma vždycky to vezmu z jedný vody na čisto

Já vám sem opět vlezu i když mám jinou rasu, v tomto opravdu není rozdíl. Nechápu jak můžou být ti chlapi všichni stejní! Špatně odměňuje, špatné povely dává atd. Rodina ani nemluvím. Přijdem tam, mamka je zasype piškotama jen tak, prostě aby ji prej měli rádi, ale když se svalí na gauč a Woriček se na ni sápe, že ji olíže (nejspíš proto že si myslí, že jí něco je, když leží) a podává jí pořád packu - tak na něho ječí ,,nech toho a běž pryč máš ji celou špinavou" a ten chudák neví co strašného udělal a o to víc líže a packu podává. Prostě děs. Já jí vždycky na to řeknu, jak by chtěla vychovávat vnuky, když to není schopná udělat dobře ani se psem

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:32
- Nahlásit

worick
Tak to se pripravte, ze s tema detma to bude jeste horsi nez s tim psem. Babicky a dedeckove jsou preci rozmazlovaci...

worick
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:46
- Nahlásit

Peta Minami
no, já teda takovou neměla. Naši mi povolili všechno(jen aby byl ode mne pokoj) a babča tvrdě zakazovala a vychovávala. A rozhodně nemůžu říct, že bych ji kvůli tomu měla míň ráda. Myslela jsem hlavně to, že když řeknu, že moje roční děcko nebude jíst brambůrky a čokoládu, tak mu to v žádném případě nedá. A naše drahá maminka mi řekne, že dá, protože si nemyslí, že by mu to nějak zvlášť uškodilo a my jsme prý taky jedli všechno (a jak jsme zdraví! - leda prd, začínám u sebe objevovat alergie na kde co)
ankaras
A taky blbá sem, dnes jsem si spálila záda! Hlavně že na hlavě mám širák...Ráno valim pro Toma do Vídně, tak kdybych se neozvala bloudím někde po Rakousku...

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání