Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:26
- Nahlásit

inu
Mrkla jsem namátkově na vaše fórum ,,kamarádi Brno" a máte tam hezké fotky z venčení, to si psiska vyhráli! A ten váš méďa je fakt boží. Krásný pes.

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:49
- Nahlásit

worick
jsem si všimla, že jsi z Brna? a už jsem se ti chystala nacpat bráchu.
Jo, vyskytuju se v Brně. Bráchu? Copak on potřebuje výpomoc?

worick
Fajka
ale mě už se nechce. Chtělo se mi tak ve dvaceti, ale teď už se mi do toho nechce

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:54
- Nahlásit

Fajka
Pája má dneska narozky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:59
- Nahlásit

inu
ale mě už se nechce. Chtělo se mi tak ve dvaceti, ale teď už se mi do toho nechce
tak to si ztracená děvčico..ouplně stejně jak já

Pája má dneska narozky?
ee měl fúterý

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:01
- Nahlásit

inu
máme to naprosto stejný, před 2 rokama jako že bych si to ještě dovedla představit ale ted řveme oba NÉÉÉÉÉÉ, NIKDY

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:02
- Nahlásit

Fajka
Pája má dneska narozky?
ee měl fúterý

tak že mu taky přeju. Kuba je má dneska A stejně tak i víš kdo, ne?
Máme to s těma Beranama kříž

tak to si ztracená děvčico..ouplně stejně jak já
nojo, co se dá dělat

worick
dík

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:03
- Nahlásit

inu
a páníček hagíska má svátek

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:05
- Nahlásit

ankaras
že bych si to ještě dovedla představit ale ted řveme oba NÉÉÉÉÉÉ, NIKDY tož jste taky ztracený

inu
Kuba je má dneska jé tak to pozdravuju a přeju všecko NEJ NEJ !!!

A stejně tak i víš kdo, ne nehííím

Ach joooo mě se nechcéééé potřebuju dělat a vypadám u toho nějak takhle...

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:05
- Nahlásit

ankaras
a páníček hagíska má svátek
jj

ale ted řveme oba NÉÉÉÉÉÉ, NIKDY
dyž von si mě Kuba furt chce vzít.. rozmluvte mu to někdo

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:07
- Nahlásit

Fajka
Kuba děkuje. A zbytek mailem

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:07
- Nahlásit

inu
dyž von si mě Kuba furt chce vzít.. rozmluvte mu to někdo
tssss jednoduchý jak facka.. dej ultimátum... až podruhým psékovi čiliže Harakirim a uvidíš že tě nebude s tím čoklem chtít ani za zlatý vidle

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:10
- Nahlásit

Fajka
dej ultimátum..
šiš, to je cesta do pekla.. teda do chomoutu

uvidíš že tě nebude s tím čoklem chtít ani za zlatý vidle

jo, a pak si ho fakt budu muset vzít

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:13
- Nahlásit

inu
jo, a pak si ho fakt budu muset vzít
klít nebudeš, páč štěník bue celá maminka a hrábne vám z něj voboum tož už nebudete řešit malichernosti jako je svarba

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:14
- Nahlásit

Fajka
páč štěník bue celá maminka
tak hlavně něco hodně destruktivního, ať na to především NEMÁME

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:16
- Nahlásit

inu
tak hlavně něco hodně destruktivního, ať na to především NEMÁME
no konečně nějakej zájemce o štěně s reálnejma požadavkama

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:24
- Nahlásit

Fajka
no konečně nějakej zájemce o štěně
fšak já vám říkám, že su ta pravá

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:29
- Nahlásit

inu
fšak já vám říkám, že su ta pravá
no bať.. ještě při vodběru podpíšete vlastní krví že ste si vědomá že prodej je s.r.o. a na případné reklamace nebude brán zřetel a je to v kapce

To huž aby ste paní začala šetřit....

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:39
- Nahlásit

Fajka
To huž aby ste paní začala šetřit....
a kolik teda za toho pséka budete chtit, pani? Abych věděla, jak dlouho budu žrát ten suchej chleba

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:42
- Nahlásit

Fajka
vlastní krví
ale muší bejt kupka, pani!

že prodej je s.r.o.
to jako že S Rizikem Óbrovským?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:43
- Nahlásit

inu
jak dlouho budu žrát ten suchej chleba
dlouho paní dlouho .... ale zase na druhou stranu suchej chleba krásně čistí zubní kámen tož budete mít zoubky jako perle

Jako na kom jiným už bych měla vydělat než na vás paní že ....

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 02:24
- Nahlásit

inu
Jo výpomoc...nějakou babu by potřeboval. Sic to sem nepatří, ale písnu. Už je to tři roky co ho po devítileté známosti nechala holka. Začala s ním mladá nevyblblá, po letech nastoupila do nového zaměstnání a hádejte co? No ženatého šéfa si narazila...Teď od února brácha dojíždí do práce do Brna (policie na letišti) a tak jsem si říkala, že snad jedině na někoho narazí tam, bo tu jsou řady notně přebrané. Je mu 33, ale vypadá možná starší, vlasy na ústupu po taťkovi. Dělá všechny možné sporty - kolo, tenis, plave(rád jezdí k moři), má rád psy a na rozdíl ode mne i zbožňuje děti. Už 10let (co umřel taťka) se stará o mamku, prarodiče(teď už jen děsnou babču) a dva baráky, takže i když frflá a nadává - je poměrně pracovitý. A na rozdíl ode mne, byl vždycky ten hodný. Ale není to trdlo - mouchy snězte si mně, to ne, život ho poměrně brzo zocelil. Holky chcete ho???
Nebo nějaká kámoška kolem 30tky a toužící po klidném životě na vsi? On teda vyhrožuje, že když náhodou někoho najde v Brně, tak tam třeba zůstane, ale to bych z čistě sobeckých důvodů nerada, zůstalo by to tady na krku mě, že jo...

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 02:26
- Nahlásit

P.S.
Omlouvám se, že vám sem píšu blbosti, ale říkám si, že mu zkusím trochu pomoct. Kdyby to věděl, nejspíš mně zabije...!

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 08:01 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
suchej chleba krásně čistí zubní kámen
to bych musela mít zuby jako bobr, aby mi je tadle dieta nevolámala

Jako na kom jiným už bych měla vydělat než na vás paní že ....
huž se učíte rychle, pani

worick
33? To bych na něj stejně asi byla mladý trdlo, mě je 26
A rozhodně mu to číst nedávej, bo si pamatuju, jak mě bylo vosmnáct, nikdo mě nechtěl, páč su dost specifická a svým způsobem už jsem neměla iluze vo někerejch věcech už tehdá (pohádky typu: a žili šťastně dokaď nezemřeli..), čiliže vo mě chlapi nezakopli, tak maminka usoudila, že mi musí trošku pomoct a začala dohazovat. Mě to šíleně vytáčelo, bo jsem si dycky chtěla dělat věci po svým a kdy chci: vybrat si chlapa sama, školu sama.... atd. Nejhorší ale bylo, že jsem jeden rok nosila po přilehlé dědině poštu a matky svých momentálně bezprizorních synků si mě vyhlédly, zvaly mě na večeře, krmily mě bajkama typu: von je sice takovej a makovej, ale jinak je strááášně hodnej.. čili se mi z toho stala muka útrpná
Vono totiž lidi, keří se nemůžou seznámit, už tak jsou z toho špatní, pokud nějakýho partnera chcou a když se někdo navíc pasuje do role dohazovače, tak si přijdou jako že jsou takový chudáci, že to za ně musí paktovat někdo jinej a to není moc příjemný.

zbožňuje děti.
éé, tak to bychom si asi stejnak nerozumněli, mě děcka momentálně nahánějí hrůzu, bo psa aspoň vychováš, ale ta malá uječená monstra se zdají nevychovatelná

Ale zkusím se zeptat mezi vokruhem známejch. Spíš vím ale vo volnejch chlapech.

A přebraný to je všude a někdy mám pocit, že to bylo už v době mýho narození

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 08:56
- Nahlásit

inu
jééé a vo chlapovi pro mě bys nevěděla ????

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 08:58
- Nahlásit

vlk
a kerá ste kategorije, pani? Bo eště musím sehnat chlapa pro mámu.
To je ale zajímavý. V kategorijí do 35 vím vo volných chlapech, v kategorii nad 35 zase vo ženckejch

(jinak jsi si jistá, že eště nějakýcho chceš? )

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 09:01 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

inu
no já tak nejspíš v kategóriji nad 45.... hlavně aby makal kolem chalupy, měl rád psiska a hlavně mi pomoh splácet hypotéku....
nejlíp by mi vyhovoval takovej co dělá daleko od domova jednou měsíčně přijede domů, zdrží se tak maximálně tři dny, položí vejplatu a pak zase jede někam makat ...

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 09:07
- Nahlásit

vlk
hlavně aby makal kolem chalupy, měl rád psiska a hlavně mi pomoh splácet hypotéku....
noo, tak až takovýho potkám, tak mu řeknu, ať huž nehledá

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 09:16
- Nahlásit

inu
noo, tak až takovýho potkám, tak mu řeknu, ať huž nehledá
mno bojím se že nepotkáš..... marně hledám už skoro deset let....... Každej tak akorát nažrat a zalehnout.... s psiskama ven ??? - si blbá pusť je na zahradu.. něco podělat? - si blbá teď je v telce fotbal, hokej, formule atd.... vo slušnýho chlapa žencká ani nezavadí....

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 09:20
- Nahlásit

vlk
vo slušnýho chlapa žencká ani nezavadí....
no, proto jsem se ptala, jestli eště fakt nějakýho chceš.

Někdy mám pocit, že je to problém v jakýkoliv věku.. na druhou stranu, spousta chlapů si stěžuje na totéž.. tak sakra, kdy ty lidi sou?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 09:26
- Nahlásit

inu
tak sakra, kdy ty lidi sou?
nefíííím...... kdybys nějakýho našla tak ho nasměruj na sever moravy, slibuju slušný zacházení....... jinak se měj jdu makat, je třeba posekat zahradu a navozit dřevo dokud svítí sluníško....

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání