Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 19:47 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

tak chyba, já to popletla

vlk
vlčkůůů, jak se vede?

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 20:39
- Nahlásit

vlk
joo, podobný praktiky se praktikujou i tady

Fajka
no to víte, pani, všecko kvalitní ven, šunty sem

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 21:19
- Nahlásit

inu
no to víte, pani, všecko kvalitní ven, šunty sem
no ale jako od nás snaha byla ale čehůni to prostě zamítli a nechtěj

angličtináři
Přeložte mě to někdo please....

We will update you in due course.
Já ně pani máju

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 22:05
- Nahlásit

ankaras
Máš odpověď

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 22:08
- Nahlásit

We will update you in due course
Budeme vás informovat v pravý čas.

Je to tak?

worick
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 22:25
- Nahlásit

Fajka
Čauec, já věděla, že to pomotám dohromady. Tak ti veeelmi bohatí byli v Honkongu i ty dvoupatrové busy. Platí ten vlak. A to že Kuala Lumpur je fakt krásné moderní město. Tlumočila jsem Tomovi, co jsem tu pochytla a taky názor na hovězinu v Malaysii. Dělá trochu podobný obor - pásy do aut atp. a myslí si, že tam spíš bude problém v tom, že ta kůže v tom horku a vlhku může smrdět a taky se špatně udržuje. Děláte teda i z jiných matrošů? Říká mi tu teď, že třeba v Rusku mají umělohmotné (plexi) dvojitá madla a mezi ty dvě vrstvy ještě vecpou reklamu.
Inu
Jo, Tom je něco mezi tím. Říkám manžel, protože pro většinu lidí je to líp stravitelné, ale svadbu už dávno neřešíme.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 22:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

worick
Dííky za info.. tak hlavně že tam je nějaká ta civilizace i když třeba to může být zakázka pro úplně jinej stát.

Říká mi tu teď, že třeba v Rusku mají umělohmotné (plexi) dvojitá madla a mezi ty dvě vrstvy ještě vecpou reklamu.
jo jo to se dělá a je to i tady u nás ale fuuuj to je tááák vočklivý ...
že ta kůže v tom horku a vlhku může smrdět a taky se špatně udržujeo údržbu nejde to není třeba udržovat a je to napuštěný barvou tak uvidíme. Každopádně už mám odpověd že hovězina je dobrá že nechtějí jen vepřovici
Asi se dám se na modlení aby vyšlo alespon něco z toho co píšou

Říkám manžel, protože pro většinu lidí je to líp stravitelné, ale svadbu už dávno neřešíme. jé to jsme na tom podobně

MilanS
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 23:29
- Nahlásit

Budeme vás informovat v pravý čas.

Je to tak?

Jojo, je to přesně tak

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 06:46
- Nahlásit

Fajka
no ale jako od nás snaha byla ale čehůni to prostě zamítli a nechtěj

no dyt říkám, našince krmí Made in China a fšecko kvalitní jde ven

a prej neumíš Englíš

worick
protože pro většinu lidí je to líp stravitelné
tady seš mezi bláznama, tady je stravitelný fšecko

Fajka
worick

ale svadbu už dávno neřešíme.
na ja, dámy.. tak nechtěly byste to eště vysvětlit mýmu Kubovi?

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 06:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Fajka
tak hlavně že tam je nějaká ta civilizace to jo, si piš. Vzhledem k těm muslimům je prase pochopitelné. I když pro mně ne, takové milé zvířátko. Měli jsme kdysi vietnamské (černé)prsátko Terezku. Byla strašně milá a běhala na volno po humně za všema jak pejsek. Bohužel byla na výkrm a když děda zavelel, tak byla zabíjačka. Taťka u toho byl, celou dobu se tvářil statečně (to jsou chlapi, nepřizná city, radši se zatne a nechá chudáka čunče zabít), ale pak se sesypal a odmítnul ,,Terezku" jíst. My s bráchou jsme byli ještě malí, teď už by jsme se proti tomu postavili všichni.
jo jo to se dělá a je to i tady u nás ale fuuuj to je tááák vočklivý ... - aha, já tady veřejnou nejela ani nepamatuju, Tom snad tak 15let - máme mezery
jé to jsme na tom podobně - no, už to neřeší ani rodina, roky. Po dostavění baráku byli řeči o miminu (od tchyně), ale té Tom řekl, že mi máme dvě (myslel psiska), ji šoknul a tím to skončilo
První jsme si tu nechuť k dětem omlouvali častým cestováním, teď teda ani necestujem, protože máme psiska (a ti mamce odmítli jíst, jen když jsme nebyli den doma). Teď chceme prubnout odjet na výlet (mám narozky) na alespoň 4 dny, tak mám celkem hrůzu, jak to dopadne (ostatně, jsme půl dne na nákupu a Tom pořád kuňká:,,zavolej mamce co kluci, jestli v pohodě, jedli a tak" a já na ně taky nevydržím každou chvilku nevzpomenout). Takže závislost je oboustranná

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 07:14
- Nahlásit

Dobrý ráno,

, když jste u takovýho tématu, já měla hroznej sen !!! Byla jsem těhotná a pak jsem najednou měla dítě a nechtěla jsem ho a chtěla jsem ho nechat v tý porodnici a nikdo mi to nechtěl dovolit .

Fajka
- za odpověď díky, hned to zkusíme s někym, je to pěknej nápad

Dneska jsem měla chvíli čas než jsem jela do práce, tak se jdu podívat na Ayrin do kotce a ona už tam vysedávala , zjistila jsem, že obří kruhy pod očima mají i psi , tak jí říkám : "Ayrinko, ty už si vzhůru? Jdi si lehnout" a ona potvora fakt odešla

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 07:55
- Nahlásit

ankaras
Ahojky, ten sen, no fuj dej pokoj!
Já fakt nevím, co ti psiska v noci dělají, ale když je namátkově kontroluju, tak většinou chrní, až se rozednívá tak bloumají po zahradě - jakože kontrola. A když v 8h přijdu dávat snídani, tak jen leží a zívají, Berča od radosti ještě i vyskočí, ale Woriček se jen svalí ,,dělejte si se mnou co chcete" a skoro není schopný otevřít oči.
inu
na ja, dámy.. tak nechtěly byste to eště vysvětlit mýmu Kubovi? - jé, on si tě chce vzít? Tak to do toho jdi, než si to pak rozmyslíš úplně . Já měla vdávací tendence tak v 17 (jako děcko si nadšená, že tě někdo chce, jo a pak zase asi po 40tce - že by tě jako ještě někdo chtěl... )
Škoda, že máš Kubu (neukazuj mu to), jsem si všimla, že jsi z Brna? a už jsem se ti chystala nacpat bráchu.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 08:01
- Nahlásit

worick
Ahoooj , no Ayrina je docela spáč, takže ranní ptáče nehrozí. Teď je to lepší, když je ráno vidět ,dřív, když jsme jí vzbudili na cvičák tak v 7, tak byla úplně vytočená, že nikam nechce jet
- a PRŠÍ nemusíš makati

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 08:07
- Nahlásit

ankaras
za odpověď díky, hned to zkusíme s někym, je to pěknej nápad
hlavně zafungoval

a PRŠÍ fuj jedeš já nechci déšť!! ještě týden to MUSÍ vydržet!!

worick
ale té Tom řekl, že mi máme dvě (myslel psiska), ji šoknul a tím to skončilo
no to je fakt jak u nás

Vzhledem k těm muslimům je prase pochopitelné. I když pro mně ne, takové milé zvířátko
já sem ted nějak mimo, oni jako muslimové prasata nesnáší a nebo je maj za svátost jak indové ty krávy?

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 08:14
- Nahlásit

Fajka
fuj jedeš já nechci déšť
- tak dobrá, zařídim, to, podržim ho tady

hlavně zafungoval
- to věřim já jí musim nějak otupit protože to neni jako že bychom s tim měli problémy, ale ona prostě néééchcéééé a kroutí se tam jak hadice ostuda jedna a panička ještě větší ostuda, že?
- tak jak jste oslavili Pavlovo narozky? určitě zpitý do němoty zase , viď
- kdy máte tu klubovku? přijela bych se podívat ty klubovky pro AI , tam se můžou vystavovat i AA? vim že je potřeba jedno VD z klubovky a tu mají AA v rožnově, ale tady jde taky získat? víš jak to myslim, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 08:53
- Nahlásit

ankaras
ale ona prostě néééchcéééé a kroutí se tam jak hadice
nechce neexistuje, prostě musí jinak dostane na budku

tak jak jste oslavili Pavlovo narozky? určitě zpitý do němoty zase , viď prací

kdy máte tu klubovku? přijela bych se podívat
8.5. v pátek
ty klubovky pro AI , tam se můžou vystavovat i AA
ježíš to je klubovka málopočetnejch ale AA má svůj klub tož to asi nee

víš jak to myslim, ne?
neblbniii dyť mám AI tož jak mám vědět všecko o AA
tož tu jsou snad jiný vodborníci na AA tak by ti měli říct
co si pamatuju tak napodzim byla nějaká klubová akce v okolí Prahy a byla tam Corrynka na bonitaci tak třeba ti Laidík poví ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 08:56
- Nahlásit

Fajka
nechce neexistuje, prostě musí jinak dostane na budku
- no už to vidim jak si to s ní vyřizuju tam tak zase se lidičky pobaví, vid? co bych neudělala

ježíš to je klubovka málopočetnejch ale AA má svůj klub tož to asi nee
- oni AA totiž taky spadají pod málopočetný plemena, takže s AA můžeš jak do Klubu málopočetných plemen, tak do AA klubu

co si pamatuju tak napodzim byla nějaká klubová akce v okolí Prahy a byla tam Corrynka na bonitaci tak třeba ti Laidík poví
- jj, tak to budou Svojetice

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:01
- Nahlásit

ankaras
takže s AA můžeš jak do Klubu málopočetných plemen, tak do AA klubu
jo tak ale to potom asi záleží do kterýho klubu se přihlásíš a tam budeš plnit jejich podmínky uchovnění. Fakt nevím jestli si to uznávají takhle vzájemně .. to ti ale musí říct vopravdu někdo od AA.. a že jich tu sem chodí číst dost že

už to vidim jak si to s ní vyřizuju tam tak zase se lidičky pobaví, vid naopak to musí bejt rychlý tak že nikdo okolo nepozná ale pes přesně ví že musí bejt tu danou chvilku v lati a sekat latinu ouplně nejlepší jsou na tohle traverzy.. Biluška nebo Davídková ti určo poradí

jj, tak to budou Svojetice
jo Svojetice.. sem si nemohla vzpomenout na název

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:07
- Nahlásit

MilanS
inu
jéé sem až ted postřehla že jste mě vodsouhlasili ten můj překlad tož dííky

inu
na ja, dámy.. tak nechtěly byste to eště vysvětlit mýmu Kubovi
si tě chce vzít? tak neváhej páč až na tom budeš jak já tak už se ti nebude chtít

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:08
- Nahlásit

Fajka
sem chodí číst dost že no, neuděláme nic no

to musí bejt rychlý tak že nikdo okolo nepozná ale pes přesně ví že musí bejt tu danou chvilku v lati a sekat latinu
- ještě v tom nemam cvik ale ono to snad taky přijdééé nejvíc to jde z nasranosti když mě chytne vztek, tak jsem schopná chodit po vodě nemyslim to zse tak, že mě chytne vztek a pes lítá na všechny strany ale tak, že "ona má velkou sílu" se změní "je jak peříčko" to bych udržela snad ti dva vlkodavy i když to se zase moc přecenuju petr tuhle říkal, že by si koupil vlkodava, tak jsem mu teda vysvětlila že nebudeme mít psa většího než jsem já tka to naštěstí uznal

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:57
- Nahlásit

ankaras
Teď někoho děsně naštvu, ale šak moji psi se taky nemusí líbit každému, že jo?! Ale co máte všichni s těmi vlkodavi, vždyť chudák vypadá jako opelíchaný kůň? Už jsem ,,chci vlkodava" slyšela poslední dobou od víc lidí. Že by nové ,,módní" plemeno?
že nebudeme mít psa většího než jsem já
Jestli chce něco ,,většího" ať si koupí hucula(kůň), má ho sestřenka už 15 let, ale něco tak nedobrého, nevychovaného, kopavého a kousavého by jeden pohledal...
Fajka
tak neváhej páč až na tom budeš jak já tak už se ti nebude chtít - no, dyť jí to taky říkám. Cítím se volná jako pták, děti nemáme, děláme si co chceme, cestujeme...Vidíš tam to ,,my"? Ono je to totiž relativní. Jelikož jsme spolu od děcka celou věčnost, stejně děláme všechno spolu, omezujem se vzájemně, takže jako by jsme spolu manželé byli, jen bez toho papíru. Ale s různýma průšvihama kolem sebe si říkám, že kdyby se s jedním něco stalo, tak to v naší byrokracii bude pro toho druhého fakt průser. Jo a taky trvám na svém příjmení, protože jak říkám:,,jsem se s ním narodila a hodlám tak i umřít, nevadí mi, jsem na něj zvyklá a po Tomovi taky nechci, aby se jmenoval jako já", on nijak neprotestuje. To by si taky zkusil

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:01
- Nahlásit

worick
Ale co máte všichni s těmi vlkodavi, vždyť chudák vypadá jako opelíchaný kůň
- mně teda nenaštveš protože já jsem s tebou za jedno, má tu srst tak ošklivou....... ted apro mě, nic na hlazení mně se taky fakt nelíbí tam jde spíš asi o to, že jsou veliký náš veterinář vlkodavy chová

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Ještě tu neprší a práce bych do té doby měla udělat fůru, ale mě se tak šíííleně už nechcéééé. Včera jsem s tou zeleninou skončila 19.55 a to díky tomu, že přijel z práce Tom a honem mi zalil co bylo třeba. A jelikož dělám v pracovních botech a rukavicích, tak mám pěkně opálené nohy od kraťasů po ponožky a ruce po zápěstí. No vypadá to úžasně, až si dám sandály, tak se někdo dorve smíchy

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:05
- Nahlásit

worick
ty si takovej Béda Trávníček je den že by si nebyla na zahradě? zeleninu, ovoce a všechno mamka zakázala když se nastěhovali do baráku

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:36
- Nahlásit

Tak v MB jsem byla hotová ze 45 psů, co šli před náma v kruhu a v Budějkách to bude 68 !

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:51
- Nahlásit

ankaras
ty si takovej Béda Trávníček to je přesné! Nevydržím tam nedělat, musím alespoň půl dne( a to taky není pravda, když třeba někam jedem, tak to tam nejsem celý den )No když máme tu zahradu, tak chci bio ovoce a zeleninu, nezemřu snad pak na raka, ale na totální vyčerpání, nejspíš...A pak mně štvou babča a tcháni, co krmí slepice a králíky granulema (ani nechci domyslet co tam je), kdyby Woriček nebyl lovící příšera, tak jsem už zbudovala i ty slípky na vajíčka. Maso mi dělá starosti, když mám možnost koupím bio, nejradši bych ho nejedla vůbec, ale to bych já asi zase nevydržela.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:54
- Nahlásit

worick
tak ono stačí to ovzduší

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:09
- Nahlásit

ankaras
to se utěšuju, že s ovzduším to tady u nás (ve vsi) tak špatné není až na ten závan z Černobylu, díky kterému tu teď všichni raka máme...

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:14
- Nahlásit

worick
to se utěšuju, že s ovzduším to tady u nás (ve vsi) tak špatné není až na ten závan z Černobylu, díky kterému tu teď všichni raka máme...
- děda taky umřel na rakovinu je to humus !

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:38
- Nahlásit

ankaras
je to humus ! - právě, to mi povídej, u nás aspoň jeden měsíčně, mladý, rakovina čehokoliv. Já se jak naši staříci 85 nedožiju ani náhodou, vyhlídky děs. Radši ať mně trefí do rázu. Děda byl v nemocnici s dýcháním, po obědě v klidu usnul a už se neprobudil. Pro nás zprvu šok, ale pak jsme si řekli, že líp ani umřít nemohl v 85 letech.
Tady ještě úplně jako neprší, spíš takové smoklení, ale jedem s bráchou trajdat - on vyservisovat křoviňák, já mrknu do zahradnictví, snad pojede i mamča.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání