Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 09:43
- Nahlásit

vlk
OK. Pozdravuj pséky!

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 10:54 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Ahoj všichni, včera u nás pěkně pršelo a když prší tak Ayrin opět mění barvu už aby zase svítilo

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 11:40
- Nahlásit

Sem vám tu hodila téma s tou seznamkou cooo? No doufám, že se hledání chlapa nedočkám, protože to snad ani nejde. Ten můj by se mněl svatořečit už proto, že vydrží se mnou.
To sem si ani neuvědomila, že mamce by se chlap taky hodil. Ovdověla v 46 a přála bych jí ještě taky něco hezkého. Sme to ale rodinka, ach jo...
Bráchovi rozhodně nic neřeknu, fakt by se děsně namíchnul. Normálně ty kamarádky směřujte na letiště, tam ho v klidu nenápadně omrknou, třeba některé cvrnkne o nos. Jo, Libor se jmenuje.
U nás byla jen 10minut něco jako bouřka a dnes je zas hezky, svítí sluníčko, teplota tak akorát, tak jdu sázet kytky, co jsem včera nakoupila.

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 12:35
- Nahlásit

worick
ahojky bédo zase makačka? tady je zase všude všechno nacucaný vodou, ale Ayrin je spokojená, na vychajdě v ní byla pořád, co doma?

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 14:25
- Nahlásit

worick
Hele, já už z Tuřan letěla několikrát, ale žádnýho Libora jsem si tam nevšimla

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 18:00
- Nahlásit

inu
No dyk tu píšu, že nastoupil až teď, od února. Navíc se střídají, tak tam mohl být někdo jiný. A navíc my z Unie už myslím procházíme bez pasové kontroly. Čéče, já z Tuřan ještě neletěla, my většinou z Vídně lítáme ty dálkáče na přímo. Někdy teda Praha a dálkáč až z Frankfurtu. Z Brna vždycky lítal právě na dovče brácha s tou bývalkou a já je tam vozila a vyzvedávala. Jinak, mě lítání sice fascinuje, ale taky umírám strachy a jak se dopapapá, lupnu prášek na spaní a proberu se za těch 10h, tak 2 hoďky před přistáním. Zase jídlo a přistává se. Jinak bych to snad nepřežila.
ankaras
Jak jinak, že?! Ale dnes jen sadíme, není to nic vyčerpávajícího a teď máme bouřku, takže pauza. A navíc to trdlo brácha jel včera autem na bowling tady kousek - 15km, asi popil, tak tam nechal auto, že ho dnes pro něj kámoš při cestě hodí. Ten ho sic hodil, ale za chvíli brácha (to tele) volá, že si ovšem klíče od toho auta nechal doma! Tak jsem mu je dalším autem musela zavézt. Já že ho zastřelím!

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 18:23
- Nahlásit

worick
Já že ho zastřelím!
- my jedeme taky dneska na osmou na bowling tak dam na klíče pozor , my tady máme dneska už zase docela hezky, svítí sluníčko, ale já dřepákuju doma a mezitim žehlim, takže ayrin měla vycházku ráno a od tý doby je na zahradě a pořád tam štěká ted půjdu ještě uklidit po ní mrďoch na zahradě, dostane baštu a pojedeme

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 18:58
- Nahlásit

Ta potvora malá se rozhodla, že ničení boudy z nudy jí nestačí a začala rozebírat sousedum plot, takže zítra mam brigádu a budu tam vracet vytrhaný plaňky
- tady je názorný příklad boudy, která Almě vydržela 12 let

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:01
- Nahlásit

worick
jako já letěla jen do Anglie s Ryanair. A tam snad berou za piloty řidiče taxíků z Istanbulu..!

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:03
- Nahlásit

ankaras

aáno, takže
a) akita je tichá, zbytečně neštěká - škrtám si
b) akita je čistotná - škrtám si
c) akita neničí - škrtám si

co tam kdo máte dál?

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:06
- Nahlásit

inu

taky si škrtni , že nepotřebuje tolik pohybu a to že neštěká, z toho bych si fakt dneska hodila mašličku

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:07
- Nahlásit

ankaras
škoda, že máš emeriku. Dali bychom to s Vořechem dohromady a vzniklo by úúúplně nový plemeno s nasíracími předpoklady

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:09
- Nahlásit

inu

škoda, že máš emeriku. Dali bychom to s Vořechem dohromady a vzniklo by úúúplně nový plemeno s nasíracími předpoklady
- prej škoda, někdo si z toho nic nedělá

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3382876/nabizim-kr yti.php

teď akorát jí nechávam udělat známku, nevim co tam mam všechno hodit, jméno, tel. číslo a ještě něco?

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:11
- Nahlásit

ankaras
ty voe, co je to za plemeno?
je to bitbull x akita inu

teď akorát jí nechávam udělat známku,
taky se chystám. Možná tam nahoď eště město..
Miky má na známce:
Miky
Telefén
Město

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:13
- Nahlásit

inu
a nechceš jí rovnou taky? nechávam si to dělat od jedný ženský na mimibazaru, tady máš link :

buď dělá s fotkou : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=17007823

a nebo obyč :

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=17631843&tab=1

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:15
- Nahlásit

ankaras
jsou pěkný, ale nepřipadaj mi moc odolný. MIky má tudle:

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:18
- Nahlásit

inu
myslíš? nevim no, zkusíme a uvidíme
dam jí tam tohle :

Ayrin (13.8.2008)
tel.: +420 732 261 895
Holoubkov 149, 338 01
"čip" - levá strana krku

to stačí ona má ještě jednu od veterináře, že má vzteklinu naočkovanou a telefon na něj

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:19
- Nahlásit

ankaras
na vzteklinu jdem zítra, třá taky něco dostanem.
Jinak máme hliníkovou z úřadu, ale tu mám v šuplíku.

Jestli se ti tam toho vejde tolik, proč ne.
Mě se zdají 2 mm tloušťky málo. Vím, že Miky je četa demoliční, dokonce u tý výše uvedený známky už stihl rozvalit bytelnej kroužek, ale známka drží

a čip máme taky vlevo

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:22
- Nahlásit

inu

na vzteklinu jdem zítra, třá taky něco dostanem.
jj, já myslím že jo, náš vet jí dává pokaždý

- Ayrina naštěstí nic na obojku neničí, tak to zkusim s touhle jinak z obce jsme jí nedostali, skočim tam pro ní,ale taky jí dávat nebudeme
- když zdrhne ze zahrady, tak obojek stejně mít nebude

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:25
- Nahlásit

ankaras
Mikouš ji teda nedostává, ale Bondy ji dostával.. asi jak kerej vet

- Ayrina naštěstí nic na obojku neničí,
to záleží, jak je akční. Jestli lítá křovím, etc. Páč zubama si tam ani Mikouš nedošáhne a to je rozenej Kaprfíld.

inak z obce jsme jí nedostali,
to je divný. Já zatím nic neplatila. Na fleku to nechtěla a složenku eště neposlali

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:29
- Nahlásit

inu
to je divný. Já zatím nic neplatila. Na fleku to nechtěla a složenku eště neposlali
- však já si pro ní dojdu ! já totiž ani nevěděla, žeje dávají a když si tady o ní neřekneš, tak jí prej nedostaneš , tak to jo, to ona je akční dost, už je dneska zavřená, protože to je hrozný, všechno zničí ! ted jí jdu udělat baštu a frčíme na bowling, přitom člověk s ní leze a hraje si pořád, jediný co na ní platí je teplo dneska ten divočák mi zase dal.....
- A jak to prcek zvládá v bytě? a teda vy celkově? dá se to?

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:31
- Nahlásit

ankaras
a když si tady o ní neřekneš, tak jí prej nedostaneš
dyť je to kus blbýho hliníku v ceně pár korun

A jak to prcek zvládá v bytě? a teda vy celkově? dá se to?

začal přepeřovat, tak vyčesáváme, zametáme, nadáváme, vytahujeme chlupy z jídla...

A jináč už se mu dělá pomalu dospělácká srst, na zádech má pruh z dlouhejch pesíků.

A jinak se to dá. Když mi nekrade věci a nevodnáší si je do pelechu a když je zticha což je třeba teďka, páč spí

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:36
- Nahlásit

inu
tak ayrin taky pouštěla a měnila srst, ale to línání celkový ještě nedorazilo,asi až bude ještě větší teplo
- takže si to prostě užíváte četla jsem článek a koukala na fotky jak pěkně vychází s mikóšem, to je dobře má domácího parťáka, já se loučim pro dnešek, mažu na ten bowling, zítra se zase ozvu, jak jinak
- jo prosim tě, míčky budou, jenom vydrž, nedošly se zbožim

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:54
- Nahlásit

Brej večír, mám za sebou vychajdu a bolej mě nooohy...u nás je mokro a drobátko poprchává... nechala sem Fajuš chvíli na zahradě a ona si dlouhou chvíli krátila krtkováním ale má pešek holka, nohy má od bláta ž po kolena tak má smolíka a dneska zákaz vstupu do bytu

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 21:08
- Nahlásit

ankaras

jo prosim tě, míčky budou, jenom vydrž, nedošly se zbožim

v poho, zatím cupuje jen ty od Fajuš

tak ayrin taky pouštěla a měnila srst,
ona je přesrstěná? Tak proč Hořák napsal v Baby srsti?

Fajka
brej, taky máme za sebou procházku, ale jediná grogy sem tu jááá

worick
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 08:02
- Nahlásit

ankaras
Ahojky po ránu, ale předpokládám, že ty dnes stejně brzy vstávat nebudeš....vyhrála jsi?
Koukám, že Ayrina má nějaké výtržnické období U nác je klep, klep klid, i kyž na prochajdě (malinké) jsme byli naposled ve čtvrtek. Klep, klep, prorože jsme včera sadili 3 hlavy révy a pejsanům ty ,,kolíky" připadly děsně zajímavé, tudíž mám obavu, že je teď ráno najdu na cimprcampr po zahradě. Myslím si, že jsou teď spokojení i proto, že jsem s nima v zahradě bez dvou hodin co kutím oběd celý den.
Fajka
Dnes snad už vyjde nějaký výlet i nám. Plánuju do lesa na petrklíče na čaj.
inu
Nad tou známkou s tlapkou jsem taky uvažovala (že ať jsou kluci fešáci), ale pak jsem to nějak zrušila, protože Berry nezdrhá a Worick zase jo, tak stejně musí jít jen na vodítku, tak známku nepotřebuje. A jak píše Ankaras, jestli někdy zdrhne ze zahrady, tak obojek mít stejně nebude.
Já právě jak se bojím, tak si říkám, že bych do nízkonákladovky nevlezla...ale už jsem měla pořádně nahnáno i u renomovaných společností. Občas s náma taky nějaký ,,umělec" plácnul jak s měchem hoven i s přískokem (ale to už se nebojím a říkám si, že už jsme prakticky na zemi), jednou jsme startovali do děsné bouřky, já si jen říkala: ,,asi to tu není nic vyjímečné, snad ví co dělá" a myslela si, že z toho hned vyletíme, ale bylo to celou hodinu a půl přeletu. Já už uvažovala i jestli se nezačít něco modlit a to jsem zapřísáhlý ateista! A předloni narolujem na odlet, postaví se na start, zapne motory a mě se zdálo, že to nemá plný tah...A on se rozjede a jede a jede, nezvedá to..Říkám si:,,doprdele Ferdo tímto tempem to nezvedneš a po kilometru už ti bude i dráhy chybět!?" A letadlo najednou začalo zpomalovat a kapitán hlásí:,,signalizuje nám to tu problém v zavazadlovém prostoru, rolujem zpátky na letiště". Odstavil to kdesi na boku a kolem se začali rojit mechanici, lozit někam s baterkama (bylo to večer), po půl hodině vyšel kapitán ve vestě s baterkou, že na to teda mrkne sám, jelikož asi sedmá montážní skupina nic. Po další půl hodině a bezradném krčení ramen těch všech(což jsem já vytřeštěná, celou dobu sledovala) vlezl kapitán zpátky a oznámil, že je to v pořádku a letíme. ,,Tý vole, na to já teda neskočím, vždyť vůbec nepřišli na to, co to bylo. Já tím neletím, vystupuju" (čekal nás tuším 5h přelet) Když to zvedal a asi ještě hodinu, by se ve mně krve nedořezal, už mně i uši bolely z toho, jak jsem poslouchala zvuk motoru a každá změna se mnou škubala. Děs.

inu
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 08:38
- Nahlásit

worick
Plánuju do lesa na petrklíče na čaj.
z toho se dělá Té?

Nad tou známkou s tlapkou jsem taky uvažovala
já pouštím Mikóša na volno a jeden nikdy neví. Je to taky obrana proti rejpalům, huž se mi stalo: jé, von nemá známku, tak to vona za něj neplatí..
A asi jen proto, že to byl vovčák.. Tak má známku a já mám klid.

ad letecký zážitky.. no jako jestli se někdo diví, proč su tak blbá, tak proto, že se mě pilot Tom pokoušel při vzletu vyrazit mozek z hlavy a pilot John zase při dosedu vo sedadlo předemnou. Nízkorozpočťákama lítaj socky jako já a štve mě na nich, že ani nedávaj blicí pytlíky. Při stylu, jak s náma manévrujou, si koledujou.

Jestli někdy poletím do toho Japánu, tak asi zdechnu Prý osm hodin v letadle..

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:12
- Nahlásit

ad známky..
Fajuš má takovou tu patronku... kde je vevnitř lísteček kam se dá napsat spousta věcí

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:13
- Nahlásit

Dobrý ráno všem

inu
no právě že ještě nepustila ale srst z ní jako jde od 5 měsíců česat, změnila se jí, začalo to na zádech pruhem, jak si psala, ale ještě nepřelínala, proto íkám,ženevím, co vlastně ještě budu mít a jakou barvu protože ona má podsadu černou, když je mokrá tak vypadá jak prase špinavý ale neni

worick
už vstávam, venku je hezky, jdu pustit ayrinu, dam jí nažrat, protože ona vůbec ted nežere,tak to do ní musim nacpat, půjdeme ven a pak jedeme do Prág

inu
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:26
- Nahlásit

Fajka
je vevnitř lísteček kam se dá napsat spousta věcí
třeba sakrahergot tak budeš poslouchat?

ankaras
my budem mít asi českýho strakáče. Podsadu má šedou, krycí chlupy černozrzavobílý.. ouplnej strakáč

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání