| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:49
- Nahlásit
inu
strachový fázi?
co to je? to jsem neslyšela ještě já jí dam strachovou fázi, že si mě nepřeje ne, fakt , to nevim to jsem neslyšela, ael tu už jsme snad měli néééé? jestli je to další, tak to je peklo, ale máš pravdu že se dneska mohla zbláznit před traktorem, kterej už zná, no tě prsk
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:54
- Nahlásit
ankaras
já si to přesně nepamatuju, ale štěně má dvě strachový fáze. Jednu relativně brzo a druhou relativně pozdě, čiliže se může začít bát, takže musíš si dávat dvojnásobnej majzl na to, s čím přijde do styku a hlavně jak.
Ale jestli ti to dělá jen s jedním děckem, tak je asi problém v tom děcku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:57
- Nahlásit
inu
no, přijde mi to že celkově s dětma, ted na tý výstavě tam přišel malej kluk od AI a šel rovnou na ayrin, ta ztuhla jak blázen, uši nahoru a kluk než jsem mu stačila něco říct, tak už jí hladil a dobrý, ale neuvolnila se, byla pořád napnutá jak struna v pozoru a ted před touhle holkou úplně utíkala, zase v mrákotíně ty dvě děti voblizovala, tak holt to možná bude ten pozdější strach, jééééééé a já byla ráda, že už to je za náma a nemá žádnou špatnou zkušenost, tak znova no
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:58
- Nahlásit
ankaras
vydržať, pani, dokaď nemá aspoň rok, neusínat na vavřínech
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:02
- Nahlásit
inu
vydržať, pani, dokaď nemá aspoň rok, neusínat na vavřínech
já si myslim, že s akitou se spát ani usnout nedá to je očista horší je že nemůžu u ní ani předvídat, protože pokaždý si to zmněí a udělá něco jinak takže moje oblizovací zlatíčko, může na výstavě při zoubkách třeba taky krásně vyletět jak to říkala jana???? UŽ ABY JÍ BYLY ASPON DVA ROKY
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:27
- Nahlásit
ankaras
Jana to říkala jinak: já už bych nechtěla, aby to znova bylo malý.
A já říkám: škoda, že se to nerodí velký a vychovaný
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:37
- Nahlásit
inu
jo a tamča říká : do salámu s nima
a já říkám : "už nikdy víc" takže jsme vlastně banda hysterek a všichni co to tady sledujou se baví takže přestaňme s tou komedií a přiznejme, že ty akity máme prostě vychovaný a jenom chceme podpořit ty, co to prsotě neumí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:39
- Nahlásit
ankaras
myslím, že ta druhá strachová fáze v tomto věku je. My ji ale asi neměli, nějak se mi nic nevybavuje. U akit jsem o nesnášenlivosti dětí slyšela (a jak už jsem jednou psala je i celkem chápu. Taky by se mi nechtělo být na hierarchickém žebříku pod nějakým ,,smradem" ) samo, že nevím jestli to platí i na americké . Našich špic děti taky nesnáší (to má asi po mně ) a přesně to samé - zdrhá. Mám ale obavu, že kdyby ho zahnaly do kouta tak kousne taky i když to nikdy neudělal. Když jsme ho přinesli ad fenky, tak jejich předškolní 3 vnoučata k nám za ním chodili a tahali ho jak kočka koťata (měli zákaz, ale mamča je tam samozřejmě pustila, neboť dětičky by přece pejskovi neublížily:mad a od té doby se děckám vyhýbá jak může.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:41
- Nahlásit
ankaras
a já říkám : "už nikdy víc"
a já říkám: eště harakiriho a už nikdy víc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:41 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
jj, to je přesně ono, vim, že kdyby ta holčička prostě si jí chtěla pohladit tak by bylo zle jenže ona právě špatný zkušenosti s dětma vůbec nemá, ale je pravda, že se jich bojí od malička, nebo ne bojí, ale nejde k nim a vůbec tam neni náznak radosti mezi nima, upřímně se taky nedivim
inu
a až ho budeš mít tak budeš řikat : do salámu s nima
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:43
- Nahlásit
ankaras
do salámu s nima
aspoň bude dvoubarevnej.
Ba ne, Vořech ho naučí kvííííílet a já jim voboum budu muset dát roubík
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:45
- Nahlásit
ankaras
upřímně se taky nedivim
já se taky nedivím. Některý matky to hystericky odtahujou, ledva Voříška zahlídnou, někteří by to za vocas tahali, mejt to děcko ve vlaku delší nohy, tak pokope nejen mě, ale i psa.. ale voni můžou, sou to přece děti, že
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:48
- Nahlásit
inu
tahle malá ale byla moc fajn, tak mi to mrzelo kdyby si viděla jak se usmívala když jí ayrin oblizovala ruku, on její děda se věnuje kynologii od 18 let, zrovna se sem přisteěhovali
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:52
- Nahlásit
ankaras
no, tak nejsou všichni strašní smradi..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:54
- Nahlásit
inu
jj, to ne, uvidíme jak to bude dál holt teda počítam s tim, že budeme zase seznamovat s popelnicema a tak tak mi to vítání fakt máme na to haguro..... se na to ......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:56
- Nahlásit
ankaras
no, a my na Haguro máme sraz všech absolventů univerzity.. a hádej, kam du
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:58
- Nahlásit
inu)
to nehádam, to vim, protože takhle já už od prosince nebyla ještě pořádně ve škole a chodim na vycházky s pejskama
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:02
- Nahlásit
ankaras
no, tak jako jestli se tam sejde stodvacet tisíc lidí, tak to bude masakr, ale já prostě halt radši půjdu na to Haguro/Kaigou.. bo tam jsou kamarádi, bude tam Fajuška, Ryuška, Hagísek..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:58
- Nahlásit
inu
jj, to je určo lepší tak aby toho nestíhání nebylo málo, tak táta ještě přišel s tim, že potřebuje dělat faktury a dodáky, trhá se a začíná dělat na sebe, tak to už si to půjdu asi šlehnout o futro musim někde najít nějakej program
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Týjo.. sem tu naši drbárnu musela hledat
ankaras
do salámu s nima
já zase slibuju všem japonský karbenátky a nebo japonskej guláš
včéra bylo málem vobojí
tak aby toho nestíhání nebylo málo, tak táta ještě přišel s tim, že potřebuje dělat faktury a dodáky, trhá se a začíná dělat na sebe, tak to už si to půjdu asi šlehnout o futro
a jéje tož si tam dej polštářek aby tě to tolik nebolelo a mel kdo dělat ty faktůry pro tatííííka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:43
- Nahlásit
ankaras
Ten taťka tě fakt zapřihnul parádně, že tě není ani tu?! To už jsi na tom jako já...Zítra ještě zeleninu a pak doufám začne teda pršet nebo fakt zdechnu!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:54
- Nahlásit
joo, nějak to tu řídne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:57
- Nahlásit
to bue tím vedrem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:08
- Nahlásit
Fajka
to už má ve čtvrtek končit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:13
- Nahlásit
inu
se čtvrtka nikdo nedožije.. lidi padaj jako mouchy
Já sem taky padnutá celkem dost.. hlavně na hlavu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:16
- Nahlásit
Fajka
no, já v práci regulerně usínám, eštěže nemám do čeho píchnout
A na hlavu sme tu asi fšeci, enem někeří si to eště nepřipustili. Už jste se dívala na toho Čika, pani? Sila, co?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:20
- Nahlásit
inu
eštěže nemám do čeho píchnout
šiš tak přijedte píchnou nám, já těžce nestíííháááám
Už jste se dívala na toho Čika, pani?
mám ještě odpovídat nebo už je to jasný z předešlý věty?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:29
- Nahlásit
Fajka
šiš tak přijedte píchnou nám
kdybych uměla vašu prácu, su tam hned
mám ještě odpovídat nebo už je to jasný z předešlý věty?
huž nemusítě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:34
- Nahlásit
inu
kdybych uměla vašu prácu, su tam hned
tož já dělám všecko vod uklízečky přes svačinářku až po skladníka, zahradnici a zametačku chodníku či uklízečku bordela po řemeslnících nevyjímaje ..... tož to by ste určitě zvládla paní obchodničinou a oučetnictví bych vás už nezatěžovala
Zrovna tu tvořím nabídku do Malaysie přemejšlím jestli to za A má vůbec nějakej smysl a za B kde pá ta Malaysie vůbec je
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 07:09 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dobrý ráno,
jj, řídne to tady
Fajka
worick
- je to dobrý, prej mi bude platit
Jinak vyšly nový psí kusy
inu