Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
michal1
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 20:49
- Nahlásit

Peta Minami

díky Kouzelná je ale jenom na fotkách. jinak už od čtvrtka nespíme a jsme fakt vyřízený. Zlatej Aldíček!

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 20:49
- Nahlásit

Fajka
Diky budem se snazit! Ma prijet 27 akit takze to bude zase mega akce. Vy neprijedete? Jaktooo?!?!

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 20:52
- Nahlásit

michal1
já gratulíruju ještě znova malá je bombastická, ale vždyť to taky měla být MR BOMBASTIK

michal1
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:02
- Nahlásit

ankaras
......a opět vyřiď Petrovi pozdrav!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:39
- Nahlásit

michal1
Fajkýšovic taky gratulujou, malá je kouzelnááááá
Huž se těšíme až jí taky budeme moct podrbat

Peta Minami
Vy neprijedete? Jaktooo?!?!
nééé nepřijedem páč máme ted nějaký pracovní povinosti a mám vyhlášenej stopstav na akce kterej stejnak dost porušuju...ale jde to jen u akcí který se nemusí hlásit dopředu a to u výstavy nejde krom toho by jsme nejeli ani tak páč Jančík nám teda stačil

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:52
- Nahlásit

michal1
....a opět vyřiď Petrovi pozdrav!
- by si moc myslel

Tady ještě přidávám pár dnešních fotečk princezny a Aldíka

http://ankaras.rajce.idnes.cz/Whisky/#

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:56
- Nahlásit

ankaras
michal1
týýjo jak je ten Aldík velikej

Jo a dotaz.. kdo vybíral jméno??? Páníček????

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:59
- Nahlásit

Fajka
týýjo jak je ten Aldík velikej
viď, kort vedle tý maličký

Jo a dotaz.. kdo vybíral jméno??? Páníček????
- co já vim tak panička víš co, ted až někam půjdeme do hospody po vycházce, tak se musíme všichni držet aldíků, protože michal bude vykřikovat - "whisky, whisky" a oni nám jí určo budou nosit

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 22:01
- Nahlásit

ankaras
tak se musíme všichni držet aldíků, protože michal bude vykřikovat - "whisky, whisky" a oni nám jí určo budou nosit
šiš ale v tom případě se malá měla jmenovat Cola

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 22:08
- Nahlásit

Fajka

šiš ale v tom případě se malá měla jmenovat Cola
- nebo rovnou Audina jéééé , to bych s nima chodila každej den

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 22:13
- Nahlásit

ankaras
nebo rovnou Audina
nooo to se michal ale pěkně prohne

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 22:25
- Nahlásit

Fajka

nooo to se michal ale pěkně prohne
- však na něj budeme vzpomínat v dobrém
- ale je to dobrý "Aldova Whisky"

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 22:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
Aldova Whisky"

Už to idím jak má na žule vytesáno..
Zhynul následky své Whisky.. vzpomínejte na něj v dobrém... pozůstalí Aldo Whisky,krmička a ošetřovatelka Dana

Inu, Roxana
Máš-te maila.. každá svýho

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 02:15
- Nahlásit

inu
Jejda ty jsi bioložka? To je paráda, to bych chtěla taky (kdybych ovšem nebyla blb), hlavně ty znalosti mít... A pracuješ v tom? Co přesně děláš?
Fakt se u vás z petrklíčů nevaří? Tady je jich moře, tak je to asi populárnější, odjakživa. Zkus. Já zase neznám ,,Matkovo koření" - teda možná jo, ale ne podle tohoto výrazu. Co to je? Jinak taky klasiky jako: meduňka, mateřídouška, lipový, jahodník, maliník a ostružiník a ostatní byliny dle momentálních potíží.
Já nejsem ofic zaměstnanec, já jsem ,,žena v domácnosti" (hanlivě zvaná ,,zelená vdova"), která si ovšem od nudy nevymýšlí blbiny, ale sedřená je jak hovado a z montérek prakticky nevyleze, jelikož má velký barák a ještě větší zahradu a maká tam od nevidím do nevidím...A za odměnu ji Tom s sebou bere sem tam na služebky a tak jednou za 3 roky exotická dovolená. Mohla by být samo i častěj, jenže já se odtud jaksi nemohla odtrhnout, protože jsem byla ,,stavbyvedoucí" a teď zase psiska..Naposled jsme byli předloni v Honkongu a Číně.
ankaras
Poprvé jsme byli na pořádném výšlapu (cca 15km), jenom tady ,,za humny", ale u nás je to pořád do kopce a z kopce, takže si nohy necítím. I psiska ledva už pletli nožkama. Obdivuju ještě víc ty ,,dogtrekkisty", protože 90km - ani náhodou! Tom měl fotit, nafotil prdlajz, tak ti hodím jen něco malinko na maila.
Ale natrhala jsem ty petrklíče i plicníky a nakonec jsme našli i májové houby u nás se zove ,,májůvky", tak jsem po návratu musela hned vařit polívku.
Že prý ,,jen na něco mrknout do Prahy". Pejsanu jsi byla u Alda očumovat, teď jsme tě odhalili!!! Počkej až tě doma přečichá Ayrina, to bude sec-mazec! Když mi jdem k tchánům bez psů a oni pak ucítí Argoška, tak se můžou pominout. A jsou nafrnění, že nebyli taky.
ankaras
michal1
Ha, ha, teď mají ,,westerňáky" dva! Pěkný páreček

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 07:27 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
ahojky

Pejsanu jsi byla u Alda očumovat, teď jsme tě odhalili!!!
- no, já nechtěla prozradit a oni už si to dali zatim na web a já tady o ní píšu jako o něčem , jsem ráda, že už se o prckovi ví, protože teď jí budeme rozebííírat je úžasná
Počkej až tě doma přečichá Ayrina, to bude sec-mazec!
- ona Ayrin s Aldíkem jsou kámoši, Dana (panička whisky a Alda) říkala, že jí Aldo hledá, asi mu bylo divný proč jsme přijeli opruzovat sami a bez Ayrin a Ayrin mě doma očuchala jak blázen a asi jí nešlo do hlavy, proč toho cítí tolik, tak jak jsem seděla na bobku tak mě povalila a zalehla no a pak jsme řádily takže dobrý, snad se holky skamarádí, nebo aspon snesou, vypadá to, že budou mít stejný palice, uvidíme...
- tak vejšlap dobrej? vidíš, že jste taky vyrazili u nás jsou to taky kopce... takže když jedu na kole tak jsem otrávená už u vrátek, protože když se chceš dostat z naší vesnice, tak musíš do krpálu na všechny strany
- tý jo fotky moc pěkný, vidíš jakej si sporťák

Fajka
Už to idím jak má na žule vytesáno..
Zhynul následky své Whisky.. vzpomínejte na něj v dobrém... pozůstalí Aldo Whisky,krmička a ošetřovatelka Dana

- my jsme teda hnusný

MIchal1, Dania
- HLÁŠENÍ !!! čekáme, co novýho

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 08:00 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Laida
tak tohle je moc pěkný

- lidičky, našla jsem ted odkaz na piškoty, co občas kupuju ayrin psí piškoty a vzpomněla jsem si co jsem udělala, bavim se s našima, stojim ve dveřích v obýváku a poněvadž ayrin piškoty užíram, tak něco vykřikuju v těch dveřích a dávam si ten piškot do pusy a ted naši :"iveto, ty to jako jíš jo? no fuj" a já frajerka jako " tss, dyt je to normální piškot, jenom obarvenej" samozřejmě jsem frajerku po odchodu rychle dodělala a mazala to vyplivnout a pak jsem to musela hodně zapít

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 08:33
- Nahlásit

ankaras
tss, dyt je to normální piškot, jenom obarvenej
jo ahááá a já proč si tak uštěkaná

Tak fotečka je krásná Laida s Corry jim to holkám sluší
Mě zase dost pobavila tahle fotka:

Křivonožka obecná

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 08:38
- Nahlásit

Fajka
jo ahááá a já proč si tak uštěkaná
- hele !! , že by drobet pravdy na tom ? asi jo aspon vim po čem to mam, PO PIŠKOTECH !!

Křivonožka obecná
- taky super máš doma šikovnou sporťandu, si zahájila akity v coursingu, teď nás co nejvíc musíš do toho zasvětit

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 08:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
aspon vim po čem to mam, PO PIŠKOTECH !!
to máš fuuk hlavně že vo tom víš... páč nejhůř je na tom ten ....co je třá blbej a neví votom

něco vykřikuju v těch dveřích a dávam si ten piškot do pusy ted mě napadlo... jestli si ten piškot nezapila tou vodou z těch čoček to by byla dobrá kombinace

máš doma šikovnou sporťandu, si zahájila akity v coursingu
jo jo nejdřív jsme byli za těžký exoty, koukali na nás jak na trubky co tam jako děláme no a když se Fája rozběhala tak docela nechápou jak je možný, že to Fajušce tak jde no a Corrynka už nám začíná pěěěkně šlapat na paty

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 08:55
- Nahlásit

Fajka
co je třá blbej a neví votom
- ženská to jsou kombinace, beru to teda jako pochvalu já vim jaká jsem a pokrokuju

to by byla dobrá kombinace
joo, neřikej 2x já jsem schopná všeho

- tak na nás taky koukali na cvičáku, u vrátek pronesli : no, tyhle severský plemena se cvičí špatně, ale pojďte uvidíme no, tak jsme šli 2x a čau, jenže já trochu početla a nakonec jsem se dočetla že takovýho aktivistu jako je ayrin je stejně lepší cvičit samotnou třeba někde na louce, ale taky to má nevýhody, pak když vidí hafany, tak je divoká, protože to moc nezná ale takhle jí dostanu mezi hafany s vámi včera jsme potkaly spolu venku berňačku, jenže u nás se lidi prostě bojí, takže psa hned připnout a odtáhnou i když holky padaly na přední a chtěly si hrát.....

no a Corrynka už nám začíná pěěěkně šlapat na paty
- jste moc dobří všichni snad nám to taky trošku půjde ted jsme začali "popobíhat" v lese, tak docela dobrý, už rozumí na "ZABER" jenže když zabere moc a rozběhne se jak blázen tak já nestíham střídat nohy a utíkat

michal1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:46
- Nahlásit

HLÁŠENÍ: opět noc kdy jsme se moc nevyspali, v půl třetí louže a báječná nálada, kolem půl šesté okusování koleček od židle, teď ta mrcha spinká jako andělíček .
Danina teorie o hodné, milé, mírné a chytré fenečce je totálně poražena na hlavu :-D
Zaplaťpánbůh za Aldíka, už je mu líp a opět se stará jako vzornej rodič.
Mimochodem, není někde v prodeji něco jako psí diazepam?

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:48
- Nahlásit

michal1
- vám prostě nestačilo, co se může stát, když jste to viděli u nás?

Zaplaťpánbůh za Aldíka, už je mu líp a opět se stará jako vzornej rodič.
- je to hodnej chlapák
- to netušim, co palička na maso? máte?

inu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:27
- Nahlásit

worick
aale, jsem molekulární biolog, vědec laboratorní a proklídnám svoji volbu už osm let, každým rokem více a více
Cestování závidím, ale chce to prachy a čas a ty vždycky nejsou

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:27
- Nahlásit

michal1
Danina teorie o hodné, milé, mírné a chytré fenečce je totálně poražena na hlavu
šiš šmarjáááá, vy ste trubky! To sme s Fajušou malej příklad milé hodné fenečky????

my berem s fajuš vobě stejnej .. ten lidskej

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:33
- Nahlásit

Fajka
To sme s Fajušou malej příklad milé hodné fenečky????
- je nás tady vícero ale víš co Jani, musíme jim teď říkat : " nepovídej, vždyť je tak MILÁ" , nééé Aldíkovi, fakt to stojí za to

my berem s fajuš vobě stejnej .. ten lidskej
fakt?

inu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:37
- Nahlásit

ankaras
Fajka
Já vím, proč jsem zatvrzele chtěla toho kluka

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:40
- Nahlásit

ankaras
fakt? a si jako myslíš že by sme bez toho mohli mezi lidi jo ??

inu
Já vím, proč jsem zatvrzele chtěla toho kluka
se nebojte paní... nejvíc povahu štěnat ovlivňuje matka.. se máte na co těšit.. to huž aby ste začala ten diazepámek nakupovat do zásoby

Dania
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:42
- Nahlásit

ankaras
HLÁŠENÍ !!! čekáme, co novýho

no hrůza, děs!!! Jsme všichni totálně nevyspalí, fakt, Aldíček byl zlatý štěňátko!
Lítáme kolem ní všichni a to se Aldík stará jako mamina. Ráno mi přišel říct, že se mrně poflakuje po baráku, a šel si lehnout až když jsme jí odchytili. Bohužel, pak už jsme neusnuli, protože kousala do všeho, co potkala
Nehcete jí někdo na tejden půjčit?....nebo aspoň na dva dny, abysme zregenerovali

michal1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:45
- Nahlásit

a hele, Dana napsala hlášení a nevšimla si mýho hlášení
myslím, že to je vše říkající....

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:53
- Nahlásit

Dania
Nehcete jí někdo na tejden půjčit?....nebo aspoň na dva dny, abysme zregenerovali
- já jo , ale vezmete si na tu dobu ayrinu
- Dančo, to bude super, uvidíš já taky nadávala a ted mi to chybí aspon mi ted budeš věřit, když vám řeknu, že aldo je zlatej pes, že to snad ani neni možný jak je hodnej

michal1
myslím, že to je vše říkající....
nakonec mladá ještě bude muset do boudy co? nebo nebudete mít kde bydlet

Fajka
a si jako myslíš že by sme bez toho mohli mezi lidi jo ??
- hlavně mi neřikej, že tohle někdo taky vymyslel

inu
vždyt si psala, že budeš mít od fajušky, RELAXUJ, všechno bude

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání