| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:54
- Nahlásit
ankaras
-ted po nocích už tak i sedí
ahá no to já netušila.. sem jí neviděla vot tý doby co si pořídili tu hodnou milou klidnou fenečku
michal1
tak štěká svým "výstavním" štěkotem - to je takovej ten hnusnej, vysokej, co z něj za chvíli bolí hlava
no to je jasný to je diagnoza na ten diazepámek jako vyšitá
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:57
- Nahlásit
Fajka
diagnoza na ten diazepámek jako vyšitá
pro Aldíčka diazepámek? Ale kdeže, Aldíček je vážně milej, klidnej a hodnej pejsek, teď teprve oceňujeme jeho povahu. Ale protože mi neprošel návrh napustit vanu a mrňouskovou v ní utopit, uchyluju se k nadopování pejsinky prášečkama
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:01
- Nahlásit
michal1
Ale protože mi neprošel návrh napustit vanu a mrňouskovou v ní utopit, uchyluju se k nadopování pejsinky prášečkama
- hele bacha tady nikdy nevíš, za chvíli vám bude voalt chovatelka, že si malou bere zpět
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:05
- Nahlásit
michal1
mám sice úplně jiné rasy, ale moje zkušenost se dvěma psiskama - jeden berňák absolutně bezproblémový a druhý samojed lumpík je ta, že berňák se ho trochu taky snaží vychovávat a usměrňovat - už od mala. A někdy se teda nechá navést na nějakou tu lumpárnu - třeba vykopat kráter v levanduli. Třeba základní povely jsme samojeda prakticky nemuseli nijak učit, jen to dělal stejně jako berňák. A když třeba nechtěl sednout, tak mu berňák zezadu ten zadek packou připlácnul , protože se mu nechtělo tak dlouho čekat na piškot.
ankaras
Ayrinku když jste si brali, tak to byl teda taky už pořádný cvalda, jako Berry. Kolik už měla týdnů a kg? To Woriček měl přesných osum týdnů a byl to takový malý hříbek.
No, ze mně teda sportovec už nebude - na stará kolena, celkem mně boleli večer kyčle. Ale mile mně překvapil Tom (teda ze začátku jsme na něj pořád někde čekali, protože Woriček nevěděl jak jdeme daleko, tak chtěl jako vždy běžet a Tomáš se tahnul jako lenochod), ale když jsme pak přišli domů a já ani radši nepípla, že toho mám dost, aby se příště na mne nevymlouval, až se mu nebude chtít a on sednul k mapě skouknout kudy jsme šli a nadšeně naplánoval další trasu. Snad ho to nepustí
Inu
Biologu zkus mi popsat to ,,matčino koření" - nebo je to mateřídouška?
Tý jo - molekulární biolog, tak to je něco! Fakt máš můj obdiv, já tyhle profese obdivuju a závidím i své švagrové lékařce. Až se ,,příště" narodím, snad se budu konečně líp učit !! Kurňa, akorát bych pak neměla čas na to cestování, že jo?!
Mně můžeš trochu závidět jen to cestování, to je fakt něco pro mně ohromného (když jsem teda jinak blbá) poznat jiný svět. Ještě jsem zapoměla dodat, že nejezdíme na dovču dýl jak na 14dní (to bylo zatím maximum), protože Tom samozřejmě nevydržel bez práce a já jsem ,,mamičák". A když jsme jeli třeba rok po roce, tak se mi ty zážitky překrývali a to mně i mrzelo, protože já s té dovči fakt vydržela být nadšená i tři roky(takže těch dovolených nebylo zase tolik ) a pořád na to s nadšením vzpomínat. Zbožňuju přírodu a zvířata a vybíráme podle toho. A samotu, takže většinou jsme byli v domku na pláži, jen tam kde byl kolem už prales či alespoň krásná zahrada (jo, bylo to vždycky ku...sky drahé, teda...), ale ještě teď se mi z té nádhery tetelí srdíčko blahem. To moře, to už beru jen jako bonus. Opalovat se kvůli zpigmentovanému ksichtu nemůžu a nebaví mě to (v zahradě toho mám až až), ráda plavu (ovšem ze stejného důvodu v tričku a klobouku), nepotápím se a zkoušela jsem šnorchlovat (na bráchovo doporučení, který jezdí s nadšením do Egypta), ale já mám panickou hrůzu, být s dýcháním odkázaná jen na tu trubku (asi bych nemohla ani s tou bombou)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:08
- Nahlásit
worick
ayrin bylo 8 týdnů a měla 10 kilo no vidíš, tak hlavně že ho to chytlo, minulý týden to nebyla ani myšlenka a ted už další plán
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:13
- Nahlásit
worick
kráter na zahradě začal kopat Aldíček a já zjsitil, že pokud mu tu díru nezasypávám, že ji ani moc nezvětšuje. Zato Whisky do ní hned druhej den zajela až po pás a jala se zuřivě hrabat
Ale je fakt, že Aldík překvapil, na to, že s ním tříská puberta, tak se chová jak starostlivej a velice ohleduplnej tatínek
Jo, a sednout si v kuchyni v očekávání něčeho dobrého do bříška, to šlo tomu prtěti hned a bez učení
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:19
- Nahlásit
michal1
do ní hned druhej den zajela až po pás
tak mi máme takovou díru, že by se tam vešla Whisky 2x
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:23
- Nahlásit
Dania
ankaras
dančo, kéž by se ty naše dvě snesly - doporučuju je k sobě vodit co nejdřív a moc do nich nezasahovat. Ayrin už je velká holka a ona si tu malou bude ,,rovnat" k obrazu svému. A dávat pozor, aby se mimino neupřednostňovalo. Něco jako: ty tam Ayrinko nesmíš, tam může je Whisky, protože je malá (nebo protože je to její atd.) Alespoň naši psi na to byli háklivý. Museli jsme dělat s obouma přesně to samé, dávat jim to samé atd. Berry dostane piškot, že se vykadí kde se má, Woriček kadí úplně jindy a jinam, ale na piškot samozřejmě letí taky, takže dávkuju: ,,Berrynek dostane za fajníka, že udělal správně a Woriček fajníka nedělal, tak udělá lehni za piškotek?" Většinou už doběhne a práskne s sebou z letu do lehu i bez toho proslovu. Jinak, jak už jsem jednou psala, neznám cizí fenky, co se snesou, bohužel.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:29
- Nahlásit
worick
právě a akití ženský to je kapitola sama o sobě, tak uvidíme bude mi trochu líto, že ayrin přijde o kámoše, protože s Aldíkem to kámoši fakt jsou od malička
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
michal1
my máme k baráku příjezdovku z kostek, poslední řada je zabetonovaná a pokračuje uvibrovanou šotolinou s kamenným prachem dál přes zahradu. Potvory kdysi zjistili, že u těch zabetonovaných kostek to tvrdé není (aby to válec neurval), takže tam mají každé ráno vykopaný ,,hradní příkop" a leží v něm. Nechali by jsme ho tam taky, ale někdo by si mohl přinejmenším vymknout kotník. Anebo, když pak jede na kole brácha s klukama dát tenis, tak jen nadává:,,kuva hoši, vy tu máte ale mrdník!" Nech být, stejně bych takové ,,mimčo" zase brala. Psiska už jsou velcí kluci.
Fuj doprčič masakr, to jsem se ale hnusně lekla (dobře mi tak nemám tu lapět a vypisovat a jít radši něco dělat ) Ozve se rána, jako když nám do těch velkých oken na chodbě narazí pták, řeknu si:,,sákryš, už zas" a chtěla jsem se jít podívat jestli je mrtvý nebo odletěl. A v tom druhá rána, třetí, čtvrtá...proboha co to je?! Letím po schodech do patra a už s podesty vidím kocoura jak u okna drží v zubech rehka (ptáčka). Polilo mně horko, že mi ho začne porcovat na chodbě, ale on ho pustil a pták vyletěl a prásknul s sebou znovu do okna a spadnul do přízemí. Letím dolů, kocour mně na schodech předběhnul a skočil po něm, zařval jsem fuj, tak se lekl a zas ho pustil a u dalšího okna se mně povedlo ho chytit. Vypadal, že mu snad nic vážného není, tak jsem ho postavila venku na zábradlí, ať pak odletí, až se srovná. No to jsou teda šoky, fakt jdu radši do zahrady.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:43
- Nahlásit
Tak lidičky, dorazily mi knížky, sít do auta a povlak na sedačky, ta knížka z útulku až k moři vypadá pěkně, je to celý jedna velká fotka takže pak můžu zase půjčit
Roxana
ještě tady mam tvojí knížku
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:14
- Nahlásit
Tak lidičky, nám dorazilo prdlajs, ale my jsme i s psíky dorazili z práce domů. Dana s nima zůstala sama a já raději odjel ještě na chvilku za prací.
Doma zavládla naprostá anarchie, psi si navzájem začali žrát svoje jídla, do toho se zapojil i náš dědeček šicáček, mrňousková potom začala řádit jak černá ruka - vyskočila na obývákovou stěnu, kde ožrala pár svíček, vylila misku vody a zároveň se v tom nezapomněla i lehce vykoupinkat a poté, co začala okusovat dřevěné schodiště tak vše zakončila skokem plavmo z prvního schodu přímo do plastové přepravky, která je domovem našich dvou morčátek. Po důkladném očištění z pilin a morčecího trusu nyní odběhla škodit na zahradu.
K bodům, co tu uvedla Ankaras ještě tedy dodávám: 4/ neberte si štěně, o kterém chovatel tvrdí, že má "excellent temperament". Chovatel dobře ví, co doma má a nesmírně touží se toho malýho vlkodlaka co nejrychleji zbavit!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:19
- Nahlásit
michal1
konečně se to tady rozhejbe, Aldíkovci budou vyprávět spešl story s mladou MR BOMBASTIK HLAVNĚ NEBÍT !!! to je všechno v normě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:24
- Nahlásit
Fajka
to huž aby ste začala ten diazepámek nakupovat do zásoby
to je varování nebo výhružka?
A nemáte nějakýho šikovnýho bratra lékárníka?
ankaras
všechno bude
i bohatej sponzor?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:27
- Nahlásit
inu
i bohatej sponzor?
když všechno, tak všechno bohatej sponzor se shání tak, že hlídkuješ kolem silnice, vidíš fáro jako blázen, stopneš a už nikdy nepustíš ale praxi nemam
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:27
- Nahlásit
worick
to Matkovo koření vypadá trochu jako hluchavka, jen to má obrovský barevný květy. Je to lidovej název, čiliže se musím optat na ten oficiální, ale mateřídouška to není, i když je to jedna čeleď.
Potápět se taky bojím, su moc podělaná, i když mám jinak vodu ráda
A bejt molekulární biolog nechtěj, je to na prd a nejsou za to prachy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:29
- Nahlásit
ankaras
hlídkuješ kolem silnice, vidíš fáro jako blázen, stopneš a už nikdy nepustíš
hele, nepleteš si to tak trochu s nejstarším řemeslem?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:30
- Nahlásit
inu
hele, nepleteš si to tak trochu s nejstarším řemeslem?
co blázníš nečetla si ten kousek UŽ NEPUSTÍŠ ony to mají jenom na chvíli a říkám, JENOM FÁRA pak je třeba můžeme prodávat a pryč od toho nebo se to tady zmotá a budu tady za prostitutku ještě
Potápět se taky bojím, su moc podělaná, i když mám jinak vodu ráda
- já nejsem schopná se potopit bez zacpanýho nosu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:32
- Nahlásit
ankaras
ale četla. A hned jsem se viděla někde v lese zahrabaná
já nejsem schopná se potopit bez zacpanýho nosu
já ani s nim
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:33
- Nahlásit
inu
ale četla. A hned jsem se viděla někde v lese zahrabaná
to musí být týmová práce, Janča půjčí fajušku a Aldík je vyštěká
já ani s nim
fakt ne? tak to si taky musela trpět na plavání ve škole když tam po nás chtěli koukat pod vodou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:42
- Nahlásit
ankaras
to musí být týmová práce, Janča půjčí fajušku a Aldík je vyštěká
stoupněte si do fronty, pani
tak to si taky musela trpět na plavání ve škole
jediný, co jsem si odnesla z plavání ve škole, byly bradavice a pak taky strach z toho být pod vodou a skákat do ní, bo mi nějakej blbec skočil na hlavu a já si parádně lokla.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
inu
A bejt molekulární biolog nechtěj, je to na prd a nejsou za to prachy - to tuším, ale pro mně si vážená osoba, pro lidstvo důležitá A ono asi záleží ,,pro jakovou firmu koumáš, že jo?" Ty koumáš někde v Brně asi, že? Tak to frč koumat do toho Japonska, tam to bude jiná...
To je ale náhoda s tím tématem ,,stopu fára", co jste tu s ankaras nadhodili. Mám k tomu čerstvou, hnusnou příhodu (proboha, co je to dnes za den :eek Teď makám v zahradě a k baráku se blíží černá, už od pohledu podezřelá audina. Vyleze chlap a šmatlá kolem branky. Posbírala jsem poslední zbytek odvahy a jdu se zeptat co hledá. A že tady sousedy o kus od nás. Trochu jsem mlžila (jelikož se mně ti chlapi vůbec nelíbili a sousedi podnikají), ale vybafli na mně že ví, že tu bydlí jejich rodiče a který je to barák. Tak jsem řekla, stejně by se tam poblíž zeptali. První poskakovali u těch rodičů u branky a pak to objeli ze zadu k mladých dílně. Za chvilku se s tama začalo ozývat řvaní a buchot, tak jsem vzala kbelík a dělala, jako že jdu něco do zadu a nenápadně jsem poslouchala co se děje. Třískali na vrata a vyřvávali, ale víc nevím, snad se nedotloukli. Já jsem podobnou situaci zažila někdy v 96roce (to tu byl dost divoký podnikatelský ,,východ"), kdy se do vedlejšího baráku u našich přistěhoval podnikatel rychlokvaška se ženou a třema malýma dětma a za půl roku v noci střelba, křik: ,,pomoc, ne, nechte ho" a tahnuli ho na dvorek a mlátili nějakým bičem či co, manželku za vlasy, děcka tam řvali a my celá rodina potmě u oken, jenže bez telefonu a před barákem stály 2 auta a v jednom ještě někdo hlídkoval, tak jsme nemohli nic dělat. Naštěstí se jim nic vážného nestalo a za týden utekli do USA. Jeho kolegu našli s radiátorem v řece Moravě. Tak vyklepaného taťku jsem ještě neviděla. Byla to strašná bezmoc. Tak to se mně teď vybavilo a až mi došlo zle, protože Tom taky podniká a člověk neví, co se v dnešní složité době stane. Tfuj, tfuj.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 17:09
- Nahlásit
worick
Ja znam fenky co se snesou Nase Charlotte a Elsa. Teda zatim nooo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 17:15
- Nahlásit
michal1
tak poměříme , nám už dneska táta udělal scénu kvůli tomu jak vypadá zahrada, jenže já bych to zahrabala, ale už nemam hlínu
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:40
- Nahlásit
ankaras
koukám, že jsi taky pěknej masochista, když si tohle fotíš
dnes odpoledne - idylka, pejskové venku na zahradě, najednou vletí dovnitř dělová koule, předníma zahrabe v misce s vodou a celá urousaná opět zmizí v dáli. To v tu chvíli člověku jen tak vystřelí obočí a zůstane s otevřenou hubou stát neschopen slov...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:51
- Nahlásit
michal1
to jo, protože pohled na tu díru mě neničí, to tátu naše princezna ted spí, dneska řádila s petrem jak černá ruka. Zase si zaskákala
tak mam klid. Ty si připraven na různé pohybové akce, budeme chodit všichni běhat pořídíme koloběžky a jedééém
prosím posad mi na chviličku danu k pc
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:00
- Nahlásit
worick
pro mně si vážená osoba, pro lidstvo důležitá
jo, jo, to je ten naivní pohled laický veřejnosti. Takže asi nemá smysl psát, že ten výzkum je úplně naprd a nikdy z něj nic praktickýho nekápne, že ne?
Dělám na Biofyzikálním ústavu.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:21
- Nahlásit
Mam konečně dobrou zprávu, kříženeček šibičky našel domov , juhůůůůů
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:03
- Nahlásit
michal1
pro Aldíčka diazepámek? Ale kdeže, Aldíček
no jako samo že sem myslela pro páníčka
týjo než přečtu všechno co ste tu napísali tak asi zešedivím a prošvihnu to dépéháčko
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:18
- Nahlásit
Fajka
týjo než přečtu všechno co ste tu napísali tak asi zešedivím a prošvihnu to dépéháčko
- to je dobře, že se tady píše
|