| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 13:08
- Nahlásit
ankaras
kde teda pes je teď?
u toho Kubalíka?? Se voptám,nejni to zřejmý,aspon mě ne
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 13:19
- Nahlásit
ankaras
davidkova renata
Čtu to tady, ale neměla jsem s čím pomoct, tak jsem se nepletla, ale já teda spíš nechápu, když si už někdo vezme psa z útulku, proč ho pak vyhodí???
Já vím, že psi jsou různí, ale s tím rizikem musím přece do útulkového psa jít. No, minimálně kdyby nás chtěl sežrat, tak ho do toho útulku dám s omluvou zpátky. Ale vyhodit?! Co znám osobně psy vzaté z útulku, tak z nich vděčnost teče proudem (to se o našich rozmazlených potvorách teda říct nedá )
inu
Sme si spíš ,,zajeli" do toho Brna, Tuřany jsou pak na trase z Olomouce a my po chvíli sjíždíme na dálnici na Bratislavu. I když jsem se dívala a je to takhle o 80km dál, bylo to mnohem příjemnější cestování než po těch narvaných okreskách ráno. Dnes měl brácha v Brně svolańou nějakou mimořádnou poradu, tak tam letěl ráno na hodinu a zpátky. To je fakt paráda, jet kvůli hodině 200km
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 13:22
- Nahlásit
worick
já teda spíš nechápu, když si už někdo vezme psa z útulku, proč ho pak vyhodí???
hele ,na to se mě neptej bo já to nevim
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 15:26 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
inu
- tak jsem si byla na poště vyzvednout tu známku, nečekala jsem moc, ale jsem překvapená, moc se mi líbí, vešlo se tam všechno a je taková odrazová, takže se to špatně fotí, tak jsem to vzala na sluníčko na balkon, na dvou fotkách je vidět i muj foták, takže taková zrcadlová, pevná dost já jsem spokojená, kdyby někdo chtěl, tak kontakt na paní pošlu ,byla tady do tří dnů od převedení peněz
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 19:10
- Nahlásit
ankaras
ha, ha pěkná, jenom Ayrině se moc nepodobá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 20:39
- Nahlásit
worick
ha, ha pěkná, jenom Ayrině se moc nepodobá
- jo tááák já nakonec nenechala dělat tu s tou hlavou ale obyč s hafíkem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 11:35
- Nahlásit
ankaras
pěkná!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 12:50
- Nahlásit
inu
pěkná
- už s ní běhá dneska měla další klíště na hlavě, to je každej den jedno obří
- ted jdu akorát zahrabat díry na zahradě, aby tam táta nepadal sekačkou a koupila jsem mu dva vřesy místo těch, který ayrin zlikvidovala po svým uvážení tak je musim zasadit
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 22:28
- Nahlásit
ankaras
koukam ze mas co delat Ayrinka je sikulka.
Lidicky zitra na nas myslete, jdem bojovat jako lvice na vystavu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 22:31
- Nahlásit
Peta Minami
to teda mam tak zítra vám držíme moc palce, hodně fot a pak budeš vyprávět
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 07:56
- Nahlásit
ankaras
jjjj budu se snazit!!! uz ted jsem z toho nervozni jak sanky v lete
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:10
- Nahlásit
Brý ráno,
ankaras
copak? nakonec jste na Jančíka nejeli???
Peta Minami
Držíme palčáky
Já byla včéra s Fajuš a s Kazíčkovejma prochajdit. Bylo krááásně Mám nějaký fotí musím vymyslet jak to hodit na stránky páč moje PC je OUT OF ORDER či jak se to řiká
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 11:40
- Nahlásit
Fajka
copak? nakonec jste na Jančíka nejeli???
- ahoj, nakoned ne, nikdo nestíhá, všichni nevyspalí, tak jsme to zapíchli tak potom až tam fotky nějak dostaneš, tak pošli linka , já tady taky musim najít nějakýho psího kámoše a páníčka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:11
- Nahlásit
ankaras
a já se těšila že budeš vyprávět No tak snad Petra poreferuje
já tady taky musim najít nějakýho psího kámoše a páníčka
já si je nenašla, oni si nás našli Kazíčkovic samy
Příští sobotu vyrážíme znova
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:19
- Nahlásit
Fajka
a já se těšila že budeš vyprávět
- my jsme jet měli na zvykačku, aby se ayrin dostala mezi hodně hafanů a lidí, jenže doma všichni vyřízený, já ještě včera musela do školy do toho jsem pak přemýšlela že 68 psů před náma, ted jsme ještě v dorostu a ještě jančík a ještě aldíkovi nakonec taky nejeli, tak jsme se na to vyprdli, chtěla jsem s ayrin vyrazit někam dál na výlet jenže volala babča s dědou, že se na ní jedou podívat chápeš to jo? NA AYRIN a ještě to tak narovinu řeknou, my jí dlouho neviděli, tak přijedeme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:26
- Nahlásit
ankaras
chápeš to jo? NA AYRIN
to je jak u nás... u nás je nejhodnější a nejoblíbenější člen rodiny Fajuš pak dlouho nic a pak možná někdo z nás...A děda dycky řiká že ona je ta nej nej a my ostatní spratci
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:30
- Nahlásit
Fajka
A děda dycky řiká že ona je ta nej nej a my ostatní spratci
tak to je dobrý
Příští sobotu vyrážíme znova
vám závidim tady je těžký někoho najít, tady ty pejsany berou tak nějak jinak a nebo nevýletujou kvůli nožičkám
- já mam ted taky nějakej problémek s kolenama, tak se chystam k ortopedovi, jsem zvědavá co mi řeknou, doufam, že nic
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:37
- Nahlásit
ankaras
tady je těžký někoho najít, tady ty pejsany berou tak nějak jinak to je u nás to stejný a taky se nám to povedo až ve Fajušciných třech letech škoda že né dřív.. ale díky bohu za to.. oni jsou totiž jedni z mála co se nás nebojí
A jéé kolena... to je na chození na prd .. já zas mám v háji kyčle mě dyby dělali DKK tak mám 4/4
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:41
- Nahlásit
Fajka
- křupají mi co si pamatuju od vždycky ale tak poslední tři roky třeba když jdu do schodů mi rupne a nateče koleno, jenže ted jsem s ayrin popoběhla ani ne 20 m a už jsem to cítila a večer nateklý koleno a vařicí, nebolí to, ale je to jako kdybych ho třeba měla plný vody a nejde ohnout, tak nevim jestli se mi tam něco třeba špatně netře, tak tam radši zajdu
já zas mám v háji kyčle
ty jo tak to teda nic moc vid
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:46
- Nahlásit
ankaras
křupají mi co si pamatuju od vždycky jo to mě taky občas když si dřepnu tak se mě ptaj jestli už se rozpadám no ale já už sem stařešina ale teda nikdy to nedolo tak daleko že by mě nateklo koleno a nešlo ohnout, tož to by rači chtělo toho.. veta..ehmmmm lékaře
tak to teda nic moc vid
no jo co naděláš nooo zatím dobrý ale uvidíme za pár let
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:02
- Nahlásit
Fajka
koleno a nešlo ohnout, tož to by rači chtělo toho.. veta..ehmmmm lékaře
jj, taky mi to vždycky křupalo jenom a lidi si dělali ze mě srandu, ale ted stačí popoběhnout a je nateklý, tak tam holt půjdu, doufam,ž e mi řeknou že jsem simulant a nic to neni
no jo co naděláš nooo zatím dobrý ale uvidíme za pár let
- myslím, že dostaneme ty super umělý a je to petrovi to koleno taky operovali, měl přetrženej křížovej sval a říká že už to neni prostě ono, že to cítí, no a jeho kamarád už na tom křížovym vazu byl 3x a ten už dostal umělej a prý vůbec nic nepozná a už nehrozí, že by mu prasknul, což petrovi hrozí, protože spravovaný neni ono
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:27
- Nahlásit
ankaras
možná máš něco s patelama, to mám zas já, prostě mi jich kus nedorostl. Jsme to ale banda mrzáků, tady
Jinak na sobě začínám pozorovat nějakou kožní alergii, tak doufám, že to není z prcka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:30
- Nahlásit
Fajka
ty seš hubená, takže kyčle zbytečně nezatěžuješ, to já mám na svý kolena extrémní nadváhu..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:31
- Nahlásit
inu
Jinak na sobě začínám pozorovat nějakou kožní alergii, tak doufám, že to není z prcka
tak to by si s ním měla bejt co nejvíc aby sis vytvořila protilátky
ankaras
myslím, že dostaneme ty super umělý a je to
no super titan je nezničitelnej
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:31
- Nahlásit
inu
ty seš hubená, takže kyčle zbytečně nezatěžuješ, to já mám na svý kolena extrémní nadváhu.
- taky svym kolenum nepomáham co slyším, tak každej hubne díky psovi a já teda jako jsem opačnej případ, takže ted hlavně musim sundat pár kil, aby si moje kolínka trochu odpočinuly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:33
- Nahlásit
inu
ty seš hubená, takže kyčle zbytečně nezatěžuješ
no to možná hubená sem ale zatěžuju zatěžuju.. to máš 25 kiláků tuhle, 15 kiláků támhle, 32 tady... co já vím jakej to má vliv
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:34
- Nahlásit
Fajka
tak to by si s ním měla bejt co nejvíc aby sis vytvořila protilátky
ty už asi mám, su volezlá šíleně
no super titan je nezničitelnej
jenže jedna endo ti vydrží dvacet let a za život můžeš mít maximálně dvě, takže radši si to moc nepřej
ankaras
tak každej hubne díky psovi
já díky němu taky hubnu: v nervový soustavě. Díky šéfovi v práci naopak tloustnu na izolaci nebo se stanu alkeholikem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:36
- Nahlásit
Fajka
ale zatěžuju zatěžuju
hele, bylo zjištěný, že pohyb má na artro příznivej vliv. Rozumnej pohyb. Jsi trénovaná, ale zároveň se IMHO nepřetěžuješ. Padesátku snad nechodíš, ne? Kup si dobrý boty a jestli cejtíš nějaký obtíže, tak eště zobej nějaký chondro.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:52
- Nahlásit
Fajka
jak ti to vůbec dopadlo s tou reklamací na ty boty?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 16:11
- Nahlásit
Čauky, čauky, to se člověk nasměje, když ořijde a pčte. První zjistíme, že naši psi jsou všichni sfině, teď se přidávám taky k byndě mrzáků. Píchla jsem se 2 měsíce zpátky o růži do kloubu na ruce, první to šíleně 3 týdny bolelo, pak trochu míň a pak mě za to při hře ňafnul Woriček, to jsem myslela, že se od bolesti po.... a udělala se mi kolem 5cm podlitina, která postupně zčernala, zezelenala a začala se zozcházet, ovšem kloub mi naběhl jako třešeň a opět děsně bolel. Mažu Fastumem a postupně to ustupuje, takže už skoro můžu propnout dlaň. Já jsem jinak ještě - klep, klep, nic hrozného neměla, poslední dobou jen ,,pracovní" úrazy. Rozseklý prst srpem, stříhlý nůžkama na kytky atd. Nejhorší byly vloni, přirazené 2 prsty balvanem a pak kladivem uražený konec prstu při ,,opravě" motyky. S obojím jsem ,,pochopitelně" k doktorovi nešla a léčila to pokoutně.
ankaras
Přidám svůj tip na tvoje koleno, řekla bych něco s meniskem a může se tam z toho tvořit voda. Ten křížák co Petr měl Tom natržený a nějak vytahaný či co(z fotbalu), tehdy řekli operovat, ale na fotbal už to nebude, tak na operaci nešel a radši seknul s fotbalem. Měl ho uvolněný tak, že mu pořád vyletovalo koleno, to samé má i na kotníku, hned si ho vymkne.
Umělý ho má našich pes Alf, už 4 roky.
|