Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:22
- Nahlásit

moth
inak super fotky aj videjko z Prahy
- no, super vůbec ne jsou děsný a to jsou prosim ty nejlepší ale snažila jsem se to dát dohromady pro představu, minulou prahu tak dala dohromady roxana a ted tam nebyla

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:20
- Nahlásit

ankaras
Laida
Roxana
Máte maila

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 21:04
- Nahlásit

Fajka
díky za mejloše

Jani, jakej typ košíku sedí vám?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 21:07
- Nahlásit

ankaras
já mám košík husky fenka...

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:16
- Nahlásit

Fajka
já mám košík husky fenka...
tak to jsem ráda, protože včera jsem si zrovna říkala, že ayrin nebude mít větší hlavu než měla alma a tak někdo, kdo má taky haskouna zrovna

Roxana
Ahoj , tak tady je ta fotka, co jsem posílala mmskou

a tady je jedna namyšlená

COOO? si tam???

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:44
- Nahlásit

Brý ráno...

ankaras
a tak někdo, kdo má taky haskouna zrovna
sem asi drobátko natvrdlá tak nechápu ...

hezký fotky

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:51
- Nahlásit

Fajka
sem asi drobátko natvrdlá tak nechápu ...
- to nejsi, ale já se někdy na netu umim fakt vyjádřit zjištovala jsem ty košíky, protože pro něj musim zajet a většina má rotvíka, pitbula, .... a tak, tak jsem si říkala, že přece ayrin takovou palici mít nemůže a srovnávala jí s Almou (malamutkou co jsme měli) a tak jsem to myslela tak, že jsem narazila na někoho, kdo má konečně jako taky jinej typ košíku než rotvník,.... a tak

hezký fotky
díky to jsem se zrovna měla učit a tak jsem si místo toho fotila ayrinu

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:40
- Nahlásit

Fajka
Dik za info, uz jsem nas prihlasila .. jen nevim, jestli to k necemu bude, Aja se zatim jeste uplne neprobrala
A bohuzel to kolidovalo s jinou akci na 17., nicmene jsem to zrusila, tak je mi jasny, ze to bude podle zakona schvalnosti: "Kdybych to byl byval vedel .. "
ankaras
prijedete se mrknout?
tady je jedna namyšlená
ta nema chybu
ten kosik - husky bude Ayrin urcite malej, ma hlavu fakt o dost vetsi nez Fajkys
nekupuj nic bez zkouseni!

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:51
- Nahlásit

Roxana
ten kosik - husky bude Ayrin urcite malej, ma hlavu fakt o dost vetsi nez Fajkys
nekupuj nic bez zkouseni

- to já nebudu, to já jenom že mi to tak napadlo my tady nemáme moc možností kde ho koupit se zkusením a tak jedeme k leonče, ta má doma košík "akita-pes" a rotvík, tak mi je půjčí zkusit a rovnou mi objedná třeba nakonec ta "akita-fena" bude úplně nejlepší

prijedete se mrknout?
- mrknout? kdybych mohla, tak to jedeme zkusit, jenže 15. jdu do školy na zkoušku, v sobotu hned na výstavu v plzni ( to bude zase nerv se zubama, ale chci jí zvykat, aby nebyla netykavka), a pak hned 18. mam tu opravnou zkoušku z práva takže já jsem ted fakt zabitá na všechno

- jedna holka šla na opravnou dneska a zase to nedala, ale má to dobrý, jde ted až v srpnu a to už se to stihnu naučit určo

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:59
- Nahlásit

ankaras
tak mi je půjčí zkusit a rovnou mi objedná
to je nejlepcejsi
kdybych mohla, tak to jedeme zkusit
cece to nevim .. bych rekla, ze je to na to Ayrin jeste mala?
krome toho mas teda pekne narachanej vikend .. hlavne at dopadne ta skola

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit

Roxana
bych rekla, ze je to na to Ayrin jeste mala?
- spíš mladá

krome toho mas teda pekne narachanej vikend .. hlavne at dopadne ta skola
- jsem v pytli, chtěla bych jít na tu opravku v srpnu, to se stihnu naučit, na dnešek jsem šla spát ve dvě, abych se mohla učit a petr mě ráno odvezl do práce, abych mohla spát dýl, dneska jede k vetovi pro advantix a prej ayrin vezme ven, tak ještě že ho mam

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:21
- Nahlásit

Roxana
ankaras

není mladá ani malá, na trénik se můžou hlásit už třeba 3 měsíční mimča a délky trati a rychlost jim je uzpůsobená.. jde jen o to aby si to vyzkoušeli

Roxana
Aja se zatim jeste uplne neprobrala
mám zkušenost takovou že kdyby byla Fája sebe víc utahaná lenošná a neměla náladu na nic tak střapeček jí VŽDYCKY zatím probral

Tak se těšíme, Laidíkovci jedou tééž

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:30
- Nahlásit

ankaras
jsem v pytli, chtěla bych jít na tu opravku v srpnu, to se stihnu naučit
hele, zkus to, jestli se to povede, budes o prazdninach sakra rada, ze se uz nemusis ucit a kdyz to nedopadne, tak se to pak uz doucis
ještě že ho mam
to jo, je fajn mit nekoho na koho je spoleh
Fajka
není mladá ani malá, na trénik se můžou hlásit už třeba 3 měsíční mimča a délky trati a rychlost jim je uzpůsobená.. jde jen o to aby si to vyzkoušeli
OK, to jsem samozrejme nevedela, preci jen klasicky dostihy jsou celkem rychlovka a urco i zatez na klouby ze jo
mám zkušenost takovou že kdyby byla Fája sebe víc utahaná lenošná a neměla náladu na nic tak střapeček jí VŽDYCKY zatím probral
jasne, ale vy uz jste skorem profici a vite, ze to vas ba
Tak se těšíme, Laidíkovci jedou tééž
parada, snad bude lepsi poco nez ted! A snad jsem stihla prihlasit se jeste do ty padesatky

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit

Fajka
snad už příště nám to vyjde ted kdybych jeal, tak bych si pak zase říkala, že jsem se měla učit a možná bych to dala a já se na to vyprdla

3 měsíční mimča a délky trati a rychlost jim je uzpůsobená
- tak to je pak super akorát bych pak do toho potřebovala trošku vpravit to by si mi pomohla vid?

Fajka
Roxana

dobrý den, jdete někdo k nám?

hele,[b] tak nikdo prej k nám nechce[/b]

- chvilka výchovy když nejsem doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit

Roxana
A snad jsem stihla prihlasit se jeste do ty padesatky
pokud jo tak ti příjde potvrzení malíkem

OK, to jsem samozrejme nevedela, preci jen klasicky dostihy jsou celkem rychlovka a urco i zatez na klouby ze jo
to jo ale tam právě štěnda a hafani do určitýho věku nesměj. No a na tréninku je dovoleno všechno. Štěníci zkoušej jestli by je to náhodo nebavilo a běhaj s páníčkama ...takže můžete dát s Arish závod kdo bude rychlejší a střapec chytne

a vite, ze to vas ba
no profíci ještě nééé ale Fáju to ba už od třetího běhu

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:43
- Nahlásit

ankaras
akorát bych pak do toho potřebovala trošku vpravit to by si mi pomohla vid?
no to jako jo no problemo ale vodběhat si to musíte s Ayrin samy...

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:45
- Nahlásit

Fajka
no to jako jo no problemo ale vodběhat si to musíte s Ayrin samy...
- to jo to bude lítat petr

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:46
- Nahlásit

Fajka
pokud jo tak ti příjde potvrzení malíkem
tak snad to dopadne
takže můžete dát s Arish závod kdo bude rychlejší a střapec chytne
jo, dost mozna to takhle nejak nakonec bude probihat nevim nevim na koho bych vsadila jako nezucastnenej pozorovatel
no profíci ještě nééé ale Fáju to ba už od třetího běhu
vsak taky mate naslapnuto na licenci ne
ankaras
dobrý den, jdete někdo k nám?
hele, tak nikdo prej k nám nechce
ty ses fakt magorek bozi fotky

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:49
- Nahlásit

Roxana
ty ses fakt magorek bozi fotky
- takhle tam vystává když přijde poštačka a čumí jim do těch papírů jak mamka podepisuje z těch fotek pochopíš, proč nesmí moc dopředu na zahradu že? plůtek skoro k pasu

HOLKÝÝÝÝ JÁ CHCI JET TAKY KDY BUDE DALŠÍ? PŘIBLIŽNĚ?

škoda, že neni nic na přetahování, to ayrin děsně baví, pořád za náma leze a dává nám do rukou bud uzel nebo hadici abysme se přetahovali

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:50
- Nahlásit

Roxana
tak snad to dopadne
myslím že jo odchytla sem tu pozvánku do docela brzo

jo, dost mozna to takhle nejak nakonec bude probihat
jj už trénuj nohy nejdřív poběžíš s Ajou a pak druhý kolo natahuješ zpátky střapec

vsak taky mate naslapnuto na licenci ne
jo to máme ale v závodu by nám asi většina plemen natřela zadnici páč z akity chrt nikdá nebude

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:55
- Nahlásit

Fajka
jo to máme ale v závodu by nám asi většina plemen natřela zadnici páč z akity chrt nikdá nebude
- ty jo, to vůbec nevadí, je super, že je to baví

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit

ankaras
škoda, že neni nic na přetahování, to ayrin děsně baví, pořád za náma leze a dává nám do rukou bud uzel nebo hadici abysme se přetahovali
no, na to jsou snad nejaky ty bulli sporty, ale to bude asi dost specificky ..
Fajka
odchytla sem tu pozvánku do docela brzo
vsak super
jj už trénuj nohy nejdřív poběžíš s Ajou a pak druhý kolo natahuješ zpátky střapec
tak nohy mam tragicky, za 14 dni uz asi stejne nic nevylepsim ale pocitam s tim
to urco nikdo neceka, ale hlavni je pobavit se, ne .. resp. pobavit milacka

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:00
- Nahlásit

Roxana
no, na to jsou snad nejaky ty bulli sporty, ale to bude asi dost specificky ..
- hm, to ne, t je na prd, ale zrovna mi byla hozena typa že prej jí mam naučit podívat věci, tak to zkusim

- nevíš co je tohle z aprcka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:02
- Nahlásit

Tak sem jukla na klubovku na rozpis a je tam 45 AI a 1 AA
Kdo že je ta AA????

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:03
- Nahlásit

Fajka
Tak sem jukla na klubovku na rozpis a je tam 45 AI a 1 AA
Kdo že je ta AA????

- tý jo super obsazení, jsou tam jména?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:06
- Nahlásit

ankaras
jo jsou...

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:07
- Nahlásit

ankaras
prej jí mam naučit podívat věci
jako podávat ne?
nevíš co je tohle z aprcka?
sis, ted si nemuzu nejak rychle vzpomenout?? ten prcek by nas uz poradne prevalcoval
Fajka
Kdo že je ta AA????
tak my teda neeee netusim kdo .. i kdyz mozna jo ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:11
- Nahlásit

Fajka
no tak to nevim, nevim jaký má číslo a tam pak jsou jenom jména s číslama

Roxana

s, ted si nemuzu nejak rychle vzpomenout??
- vid, já právě jenom tak mlhavě

worick
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:38
- Nahlásit

ankaras
ahojky, fotky paráda, ta Ayrina je teda už pěkný macek! Na té sedačce s taťkou? mi připadne velká jak náš berňucha. Když se ti rozeběhne, třeba za psem, tak to už taky nemáš šanci udržet, že jo?! Samozřejmě snad poslechne, ale kdyby ne, tak asi dereš patama za ní. My jak byli o víkendu na prochajdě tak jsem si potvrdila, že pokud je Worick rozběhnutý, tak ho brzdím 20m a to na suchu a má skoro o 10kg míň než Ayrin. Musím ho ale pochválit, choval se vzorně. Pustili jsme ho navolno na velkém lánu (k lesu daleko) a v pohodě přibíhal. V postroji sledoval stádo muflonů (byli teda daleko) a nijak nevyváděl - žádné štěkání, vzpínání se, kotrmelce na vodítku atd. Snad ťuk, ťuk, se trochu uklidňuje. Taky jsem s ním byla párkrát pro hnůj co máme složený 50m od pozemku (venku) a žádné lítání za ptákama a pod. jenom si to přečichával okolo mně. Ale čím to - ani nevím. Snad pochopil (konečně), že je lepší když ho pořád chválím, než když na něj začnu ječet.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:54 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
ahojky, díky za fotky, dorazily na mejlíka

Na té sedačce s taťkou
- to je tou fotkou

Když se ti rozeběhne, třeba za psem, tak to už taky nemáš šanci udržet, že jo
- když je na stopce a rozběhne se naplno, tak se zapřu nohama a otočim zády¨abyhc to ustála co se děje na druhym konci při škubnutí se radši nedívam když je blbá, tak má holt smůlu, ale jinak jí udržim, ale Petr mi řikal, že prej se mam snažit při tom nevypadat tak trapně prej poposkajuju jako v jedný ruce jí udržet to mi nejde, nejlepší je dana s aldíkem, když mi vyprávěla, jak si přehodí vodítko přes rameno, otočí se zády a rve ho za sebou jako pytel

Snad pochopil (konečně), že je lepší když ho pořád chválím, než když na něj začnu ječet.
- tak vidíš nás pořád vzrušujou i motýlkové takže my ted chodíme na stopce

- jinak s tou velikostí, váš hafan je velkej, ale včera jsme potkali takovou menší bernačku a byla opravdu "menší"

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání