| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:32
- Nahlásit
ankaras
no nevím no.. já jako první ráno příjdu nasadim obojek jdeme venčit a před večerním papu kdy už se jen nají a jde spát do pelechu tak sundávám. My máme taky zahradu jištěnou ale stejně prostě, bych jí tam bez obojku nenechávala....
mě zas příjde divný na zahradě bez obojku, měla bych strach.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:36
- Nahlásit
Fajka
mě zas příjde divný na zahradě bez obojku, měla bych strach
- tak to je jasný, každej je zvyklej na něco jinýho my máme zahradu osázenou už vzrostlýma tújema, takže tam ani nepřeleze a snahu nemá, chodí k plotu na max. na metr ale aky jsem tuhle nad tím přemýšlela, když přišla ta známka, že by jí měla mí ti na zahradě, ale jak píšu, pak mi to přišlo zase divný
- já jí právě taky necham po venčení a ráno to fakt nestíham vstávam v 6 a v 6.20 už musim letět na vlak, jak je 6.23 tak už je pozdě
- ale je mi jasný, že když jednou zdrhne, tak si na tebe hned vzpomenu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:30
- Nahlásit
Fajka
caues,
jsem poridila samochodky na trek, snad je do ty doby rozslapnu, jinak mi nejspis z novejch bot jako tradicne upadnou vsechny prsty
jak to mas vlastne ty, takys koupila nakonec novy?
a pozdravuj boruvkovou lejdy
ankaras, Fajka
ad klistata - ja používám advantix, spokojenost znacna
jo a obojek doma/na zahrade - nevim, nikdy bych ho psovi nenechala, asi mam zafixovano, ze se v nem pri nejaky nesikovnosti sice asi s pravdepodbonosti nula nula nic muze uskrtit, ale ... no tak zas takhle to mam ja
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:35
- Nahlásit
Roxana
pri nejaky nesikovnosti sice asi s pravdepodbonosti nula nula nic muze uskrtit, ale ... no tak zas takhle to mam ja
- jj, to je přesný a nebo úplně vidim jak si ho sundá nějak a otráví se tim eukaliptem
- kolik vyjdou takový botky?
- jinak prosim tě, ten advantix, volala jsem vetovi a má ho pro nás připravenej, tak je to dobrý, nebudu tě otravovat A jak se vede? Mně to ted fakt nejde s tou školou, v pondělí mam zkoušku a ještě jsem se na to nepodívala a nemam šanci, jedu si jenom pro další datum
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:45
- Nahlásit
ankaras
no, botky byly celkem levny, bez nejaky kacky 3 K ..
má ho pro nás připravenej, tak je to dobrý, nebudu tě otravovat
prosim te, to by nebylo zadny otravovani ale takhle je to pohodlnejsi
jinak zejtra jdu zas do prace .. ale pak uz budem jen wejletovat
co vy a neděle?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:50
- Nahlásit
Roxana
no, tak to budu ještě nějakou dobu chodit v botaskách
ale takhle je to pohodlnejsi
- jj, místo tebe vyšlu k vetovi tátu až pojede z práce
.. ale pak uz budem jen wejletovat
- se máte u nás je to ted takový na prd, nemam hotových takových věcí, takových věcí co chci dělat a blokuje mi to učení do školy, na který pořád myslim a nakonec se stejně neučim a ani neudělam nic co potřebuju
- v neděli na výstavu? no já pořád ještě nevim....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:59
- Nahlásit
ankaras
no, tak to budu ještě nějakou dobu chodit v botaskách
chapu, ale zas botasky nejsou to pravy na zimu do hor, ze jo
se máte
ja myslela jako So a Ne pak je zas more povinosti
no já pořád ještě nevim....
covece nejsi ty vahavej strelec ??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:03
- Nahlásit
Roxana
chapu, ale zas botasky nejsou to pravy na zimu do hor, ze jo
- bych je měla hned, ale many, many se mi poslední dobou vyhýbají, teda poslední dobou....... od října 2008 důvod je jasný¨, velký a zlobivý
covece nejsi ty vahavej strelec ??
- to ne, čekam jestli tam pojedou aldíkovci a taky čekam, jestli mě třeba něco neosvítí a nezačnu se učit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:06
- Nahlásit
ankaras
jj, penizky jsou potvory kutalivy, to jo
čekam, jestli mě třeba něco neosvítí a nezačnu se učit
hm ... pockej .. traverza??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:18
- Nahlásit
Roxana
hm ... pockej .. traverza??
- jedna? asi ne, spíš tak tři ty se tam jedeš podívat?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:25
- Nahlásit
Fajka
tak jsem ten eukalyptus taky zkusila, ale u nás moc nefunguje. Jedno klíště měl zapitý na hrudi a několik mnógo jsem jich vytahovala z kožichu...
Ináč jsme začali přezubovat To zvíře mě nepřestává překvapovat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:29
- Nahlásit
ankaras
asi ne, spíš tak tři
tak v cem je problem??
ty se tam jedeš podívat?
nene, budem venku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:39
- Nahlásit
Roxana
nene, budem venku
- my asi taky ne, fakt nevim uvidíme
- kam razíte?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:41
- Nahlásit
ankaras
poridili jsme si oba novy boty, takze nekam poradne zrasovat nohy snad nekam do kopecku, podle pocasi taky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:45
- Nahlásit
Roxana
taky bych někam vyrazila, zkusim přemluvit petra, jenže zase bych se měla učit, ale určitě nebudu prostě mě v pondělí vyhodí od zkoušky a pak ještě 2x a budu mít na túrování času dostatek nejhorší je, že by mi to vůbec nevadilo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:52
- Nahlásit
ankaras
Fajka
Ahojky, tak jdou vám po borůvkách, jo?! Ježíš, tak to ste koupili medvědy, prdlajz akity! Co to má v rodokmenu? Matka akita, otec brtník?
A Ayrina je ještě k tomu pradlenka...
My obojky v zahradě taky nemáme (někde jsem četla, že to být nemá), taky to cuckuje srst na krku. U těch chlupatců. Kdyby zdrhli, tak u nás je každý zná a zatím klep, klep, nezdrhají ani když je brána dokořán. Kde by se tak měli bestie, že?
Já mám botky taky nové (3 týdny jsem na ně čekala a od té doby - je to víc jak měsíc, jsem je měla na nohách 3x. Nejni čas Ale jsou bezva. I Tom je má.
...a taky čekam, jestli mě třeba něco neosvítí a nezačnu se učit - tak na to už bych nespoléhala, naši čekali 12 let v naději, že se snad učit začnu....a nic!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:58
- Nahlásit
worick
ahojky tak to jsem ráda, že s tim obojkem nejsem sama, co ho nedává na zahradě
čekali 12 let v naději, že se snad učit začnu....a nic
- no jo, jenže já už začala jednou a sekla jsem s tim a tak jsem šla sem že to budu dělat při práci a tak je mi blbý s tim zase seknout
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 11:00
- Nahlásit
ankaras
prostě mě v pondělí vyhodí od zkoušky a pak ještě 2x a budu mít na túrování času dostatek nejhorší je, že by mi to vůbec nevadilo
hele, dobra rada draha, ja ti poskytnu zkusenost, jak to vypada, kdyz se to takhle praktikuje .. nic moc pak je ve vyssim veku o to horsi se k tomu vracet, takze durazne nedoporucuju
worick
naši čekali 12 let v naději, že se snad učit začnu.
mas obdivuhodne trpelive rodice
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 11:07
- Nahlásit
Roxana
pak je ve vyssim veku o to horsi se k tomu vracet, takze durazne nedoporucuju
- tohle já všechno vim, já to VIM ale stejně, tenhle rok je děsnej, nemůžu se vůbec donutit na to kouknout, dělam všechno možný okolo, jenom abych se to nemusela učit, vyžehleno máme doma jak nikdy včera jsem si stahovala hru na pc a hrála místo práva fakt hrozný
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 13:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Roxana
To oni zas až tak trpěliví nebyli, skoro i na traverzu došlo...jenomže já byla šílené děcko, takže ani hrubé násilí nepomohlo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 14:54
- Nahlásit
worick
To oni zas až tak trpěliví nebyli, skoro i na traverzu došlo...jenomže já byla šílené děcko, takže ani hrubé násilí nepomohlo
- tak jsem absolvovala super návštěvu u babičky, kde se vytáhlo, co bych chtěla dělat, na žádost at mi laskavě dají pokoj a nestarají se propukla štvanice mojí osoby takže jsem právo hezky schovala a na zkoušku nejedu jdu se oblíct a jdu s ayrinou na vychajdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:12
- Nahlásit
ankaras
já učení vzdala hned jak sem vypadla ze střední
Ale když na to někdo má nervy trpělivost a buňky tak ať se učí.. já na to neměla hlavně nervy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:18
- Nahlásit
Fajka
já na to neměla ani jedno z toho co píšeš, nápodobně ankaras
tak ty návštěvy příbuzných probíhali u nás stejně, cca do mých 30, teď už ,,mne" nikdo neřeší - co už tam taky řešit, že jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:21
- Nahlásit
worick
jj mě po třiceti už taky nikdo neřešil a nechávaj mě vklidu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 17:08
- Nahlásit
Fajka
worick
- jsou jak saně, nevim o co jim jde, ani jeden nemakal od 19 let, všichni si vysedávali na vejškách a rodiče jim všechno platili, mně neplatí nic od 17 a ještě mi vyčítají že nepřispívam se zbláznim z toho, no a te dmi končí práce v září a pořád : kam půjdeš, už si něco hledáš? co chceš dělat? jak nebaví? a co tě baví? tohle jo? no ty jo, takto se neuživíš, to je jako kdyby si dělala služku.......... na moje : "prosim vás, proč to pořád řešíte, nechte mě bejt" nikdo nereaguje, tak vypínam mozek ted jsme přišli z vycháztky, zejra ayrin vyfotim v pampeliškách pampelišky jí docela sluší
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 20:58
- Nahlásit
ja musim taky studovat a presne radsi delam vsechno jiny nez se ucit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 19:55
- Nahlásit
Ahoj, zdravim všechny, o víkendu jsme s Ayrin vyrazily na 10 km vycházku a nakonec z toho bylo 15 protože jsme narazili na technopárty a dneska jsme se byli podívat na výstavě v Praze, co vy lidičky?
Fajka
koukala jsem na článek o vycházkování v sobotu super
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:03
- Nahlásit
ankaras
jsem slyšela, že se Petrusovka zase předvedla
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:15
- Nahlásit
inu
to netušim, něco jsem viděla u hagurů na stránkách, ale nevim, AA posoudila dobře bych řekla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:16
- Nahlásit
ankaras
já tam nebyla, tak nevím, ale mě stačilo, co dělala v Brně.
|