| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:20
- Nahlásit
inu
na psy jsem tam nebyla a jedny fenky ( 3v kruhu) bych řekla, že úplně otočila ale to se musí čekat na každý výstavě, nemá cenu pomlouvat posuzovatele, tak to prostě je a hotovo no, i když to třeba nemá hlavu ani patu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:22
- Nahlásit
ankaras
já nikoho nepomlouvám, ale když už jsou za to placení, tak by měli odvádět nějakou práci. Hodně o něčem taky svědčí nízká účast.
Petrusová je prostě dame a muri
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:24
- Nahlásit
inu
já nikoho nepomlouvám
- to jsem neřekla, nemyslela jsem tebe ani nikoho konkrétního, ale celkově, je pravda, že lidi za to dávají peníze ale stejně si myslim, že tady v čr se nedočkáš kvalitního posouzení
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
ankaras
že lidi za to dávají peníze ale stejně si myslim, že tady v čr se nedočkáš kvalitního posouzení
to je právě ten problém. Nemyslím si, že výstavy jsou zas tak levný, na to, aby někdo odvedl mizernou práci. Souhlasím s tím, co psali Rudolfovi: by si měli uvědomit, že v podstatě se podílí na určování vývoje plemene do budoucna..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:30
- Nahlásit
inu
že v podstatě se podílí na určování vývoje plemene do budoucna..
- na tom se podílí hlavně poradci chovu a ti, co hafana schválí na uchovnění
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:40
- Nahlásit
ankaras
no tak jasně, ale to bych občas taky nechala bez komentáře. Krom toho se hodně kreje šampionama, ne? A šampiony vyrábí posuzovatelé..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:43 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
Krom toho se hodně kreje šampionama, ne? A šampiony vyrábí posuzovatelé..
- tak přece nedá psovi posouzení špatný kvůli tomu aby s nim už moc lidi nekryli, tam bych řekla je vina na majitelích a chovalích, ne na posuzovateli na výstavě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:46
- Nahlásit
ankaras
já bych to otočila. Proč se dá dobrý posouzení psovi, kterej na to objektivně nemá?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 20:47
- Nahlásit
inu
já bych to otočila. Proč se dá dobrý posouzení psovi, kterej na to objektivně nemá?
- jeho páníček si třeba zase myslí, že na to má posuzovatelů se nezastávam, nevim kdo je tady na akity dobrej, asi nikdo ...... ale chovy, krytí a tak, jsou věcí klubu a majitelů
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 21:41 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
Paníí Roxano, koukejte se ozvat jak jste výletili? já konečně odchytla petra aby zvážil ayrin tak potvora ženská klame tělem má normálně 32,5 kila a asi 65-66 cm
- tady je video z výstavy - http://www.youtube.com/watch?v=bLuXuTfTTDk&feature =channel_page
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 08:33
- Nahlásit
Zdar lide
Jako výstava Praha + Petruska = NO MORE
Paní rozhodčí má totiž úpa úžasnej vkus co se psů týče...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:37
- Nahlásit
Fajka
ste tam taky byli?
hatte ich es gewusst, hatte ich dort nicht gekommt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:59
- Nahlásit
inu
néééé nebyli jen mě stačilo se juknout na výsledky .... sem se zase utvrdila, že paní rozhodčí nemá všech pět pohromadě...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:05
- Nahlásit
Fajka
néééé nebyli
já si říkala, že byste eště měli po tom Brně chuť
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
chutě máme různé ale páč to vlastně Fajuši zakazuju a snažím se odnaučit tak zůstane jen u těch předstaf
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:21
- Nahlásit
Fajka
že by měla Fajuš chuť na Petrusovou? F tom případě ji v tom plně podporuju
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:44
- Nahlásit
Koukám že jsou z tábora AI opět velké výhrady k posuzování Petrusové. Já nevím, viděl jsem tu fenku co dostala BOBa a zdála se mi OK, ale je fakt že těm japoncům asi moc nerozumím. Ale co se týče AA, podle mě posuzuje naprosto korektně přestože jsme u ní nikdy nevyhráli , nemůžu říct proti ní půl slova. Sám bych to posoudil stejně . Ale třeba taky nemám všech pět pohromadě :-D.
PS. Často jsem slýchal, že nemá ráda žíhaný psy a přitom teď zadala CACIBA žíhanýmu - že by to byl ten zásadní problém :-DDD
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:47
- Nahlásit
MilanS
Já zase nerozumím AA, nicméně se mrkni např. na fotky na haguro.cz a posuď sám Krom toho, tahle dáma měla v Brně celkem dost nemístné kecy, čiliže..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:48
- Nahlásit
MilanS
Často jsem slýchal, že nemá ráda žíhaný psy a přitom teď zadala CACIBA žíhanýmu - že by to byl ten zásadní problém :-DDD
Ne tak to pravdu není zásadní problém.
ale je fakt že těm japoncům asi moc nerozumím
asi tak
Rozhodně je divný že V1 CAC dostane fenka která u všech jinech rozhodčích byla vždycky propadák tzn...VD nebo dobrá ....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:55
- Nahlásit
já nevím, ale když se mrknu např. na Maiko a Uruomi, tak já bych to teda přehodila ( i když je to jen jedna fotka a ze svý zkušenosti vím, že Oris na některejch taky vypadá dost hrozně).
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:56
- Nahlásit
Fajka :
to jako myslíš tohle ?
http://www.haguro.cz/vystavy/3.5.2009/velke/kawaii .jpg
V tom je jádro pudla ? (teda pardon, akity ? :-D)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:00
- Nahlásit
MilanS
V tom je jádro pudla ? (teda pardon, akity ? :-D)
Jo myslím například tohle, ale to je jen jedna z mnoha věcí ...
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:02
- Nahlásit
Fajka : no dobře dobře, už mlčím, vidím že do toho vůbec nevidím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:10
- Nahlásit
MilanS
v poho... já taky nevidím do američanů a netroufám si soudit. Spíš hodnotím líbí a nebo nelíbí. Ale když už člověk ví na co se má dívat tak se kolikrát nestačí divit
Na obranu paní paní rozhodčí ale musím říct že třeba i jiní rozhodčí jsou drobátko mimo... viz třeba ledový Norinberk německý rozhodčí a BOB
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:34
- Nahlásit
Zas po dlouhé době probíhám, omlouvám se všem, kteří by si snad mysleli, že na ně prdím - neni to tak (aspoň u některých :lol - jen den se stále přes moje prosby k nebesům neprodlužuje a tak nezvládám, nestíhám a já nevím co ještě. Corrýš pomalu dohárává, tak na Lt výstavu snad bude ready. Kdopak se k nám chystá, pochlubte se, ať víme, kolik streaků naklepat - se vlastně neklepou co - by byly řízky .
Fajka
Včera jsem se ti rozepsala a při odeslání jsem samosebou překlepla a bylo to fuč, pak už jsem neměla sílu to psát znovu. Tak dnes očekávej mailíka.
ankaras
Páníček s Corčou mě mají taky za saň, tak se masti učit, ať nemusíš pak trpět jak já. Stejně se k tomu jednou vrátíš a budeš litovat energie, kterou si zbůhdarma vyhodila kvůli lenosti. -jéžiš ty mě budeš milovat
Pozdravuj Ayrinku, my vážíme téměř stejně - ony jen vypadají , ale zabrat umějí.
Roxana
Tebe taky někdy někde vidět, to je skorem jako výhra, jak se máte?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:38
- Nahlásit
jo, ta fenka co jste sem hodili odkaz to asi vyhrát neměla , já tomu taky nerozumim a "líbila" se mi tam jenom ta Maiko, protože jim to s paničkou sluší a netřeba tady pořád najíždět do ty si AA a ty si AI a tak tomu druhýmu nerozumíš
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:39
- Nahlásit
Laida
ahojky lajdíku včera jsem musela rychle zmizet z povídání ale já si to zase vyžehlím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:42
- Nahlásit
Laida
Tak dnes očekávej mailíka.
Ok se těším
ankaras
a netřeba tady pořád najíždět do ty si AA a ty si AI a tak tomu druhýmu nerozumíš
ale já se k tomu dobrovolně přiznám že AA nerozumím a nevyznám se
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:44
- Nahlásit
ankaras
- já jsem diskuzi o rozhodčích už zamítla - mám z nich jen nervy - nakonec se dobereš stejně k tomu jedinému a ničemu jinému - jedinou šanci co máš je - vybírat si výstavy s rozhodčími, kteří jsou podle člověka dobří - což je nakonec taky subjektivní
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:45
- Nahlásit
Fajka
ale já se k tomu dobrovolně přiznám že AA nerozumím a nevyznám s
- no to já se klidně přiznam k tomu že nerozumim ani AA ani AI, ani jezevčíkům, ani posuzovatelům, mně se bud pes líbí a nebo nelíbí
|