| Autor |
Zpráva |
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 16:38
- Nahlásit
ahojky lidicky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 16:42
- Nahlásit
Peta Minami
ahoj, jak se vede?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:43
- Nahlásit
ankaras
jakýho mimíska závidíš? VOřecha? :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:44
- Nahlásit
inu
proč mu říkáš vořech? to je od toho ori? já našla krásnýho AA a jmenuje se obivan kenoby znáš hvězdný války?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:50
- Nahlásit
ankaras
jj, páč pí chovatelka mu říkala Oříšek nebo Ořínek nebo Ořík. Já mu říkam Vořech, když mě rozčílí.
obivan kenoby
to je snad Obi-Wan Kenobi, né?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:50
- Nahlásit
inu
to je snad Obi-Wan Kenobi, né?
joooooo já píšu zjednodušeně po svym
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:54
- Nahlásit
ankaras
já píšu zjednodušeně
já už jsem se ale lekla, že ho někdo fakt tak šíleně pojmenoval
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:58
- Nahlásit
inu
to nééé, to já jenom nevěděla jak se to píše a napsala to tak
http://www.buckshotakitas.com/obi%20pl.htm
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:01
- Nahlásit
ankaras
ten je!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:21
- Nahlásit
inu
ten je!
vid líbí se mi Ayrina ted vyštěkává na balkoně na lidi, spíš teda řve asi je chce uřvat
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:51
- Nahlásit
)zdravím ,moc děkuji ,,ankaraskovi,,za pomoc udělat stránečky,
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:59
- Nahlásit
šebina
zdravím ,moc děkuji ,,ankaraskovi,,za pomoc udělat stránečky
- jééé, neni vůbec za co když bude potřeba, jsem tady a nejsem drahá
koukejte jak baletky umí http://www.youtube.com/watch?v=U_xab-r419E
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 07:18
- Nahlásit
Čauky po ránu, vstala jsem brzy, jdu dole omrknout zvěř a u dveří leží jen Berry, Woriček nikde (jinak leží buďto přes sebe nebo minimálně poblíž)Obešla jsem okna dokola Worick nikde, tak jsem si vzpoměla, že v 8 večer kousek od nás strašně řvali srnky(to teda nevím proč) a psiska vytlemené lítali kolem plotu. Tak už jsem se lekla, jestli ho nenapadlo se podhrabat za nima. Nedělá to, ale co není může být, že jo Radši jsem hodila bundu (jsou tam 3st, fujtajbl) a potichu obešla barák. Před garáží taky nebyl, naštěstí jsem ho našla chrnět v klubíčku v okně do mé pracovny (vevnitř chrní kočky). Divím se, že ho nevzbudil ten kámen, co prásknul na zem z mého srdce.....
Jinak máme teď ten režim úplně naprd doufám, že nezačnou blbnout, jelikož procházky týden nejsou - moc práce. Jeden den přijel brzo z práce Tom, pak zase výlet do zahradnictví, včera návštěva sestřenky s miminem a babči - té hnisá noha, tak jí to zas než se to vyléčí budu muset každý den ošetřovat, jelikož mamka jí sic píchne inzulin (na což se já ani nemůžu dívat), ale z ran se kácí - to zas tak nevadí mě.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 07:27
- Nahlásit
worick
vydržať, duše statečná!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 07:51
- Nahlásit
inu
Vidíš, to jsem si ani neuvědomila - ve středu jsme jeli přes Brno z toho Olomouce. Tam jsme jeli jinudy, ale děsná cesta, tak zpátky se Tom naštval, že si radši zajede, ale po dálnici na Brno to bude k nám snad mnohem lepší. Bylo mimochodem. A ještě říká:,,co brácha, nepojede z práce? Že by jsme ho vzali, brnkni mu" Říkám že ne, že končí až v 19h (bylo 15), ale volám mu. A ten že jo, že měl jen do 14 a čeká do 19 na kolegu, aby jeli jedním autem domů. Nechal mu tam teda svoje auto a jel domů s náma. Novou halu in natura jsem viděla poprvé (teda jen z venku)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 08:02
- Nahlásit
worick
Ahoj , já jsem naštěstí ze včerejší vycházky spokojená Hlavně že ti nikam neutekl a chrupkal jenom jinde . Já ten kámen ze srdce slyšela až k nám
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 08:06
- Nahlásit
ankaras
To věřím...
A prochajdu skoro závidím. A těším se na neděli, snad bude výlet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 08:12
- Nahlásit
worick
A prochajdu skoro závidím
- my chodíme každej den, takže neni co závidět někdy delší, někdy jenom proběhnout na louku a zařádit si to jí vyřídí víc než když šlapeme delší vychajdu včera řádila tak že po chvíli přiběhla k nám, zalehla a hotovo tak jsme si tam taky sedli, jsem zvědavá, kolik vyndáme klíšťat.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 08:59
- Nahlásit
worick
ste sizajeli až do tuřan?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:22
- Nahlásit
Brý ráno
všem co budou o víkendu vystavovat tak přeju hodně úspěchu a pevný nervy
My budem v sobotu prochajdit. Včera sem nahrávala nějaký vídejka tak až to půjde tak je zpracuju a hodim na stránky..
Akorát nevím úplně kdy, páč máme v obýváku sutiny a nevím jak dloho to potrvá tož mám omezený přístup k netu... momentálně do tý doby než mě dojde baterka v nojtbuuuku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:24
- Nahlásit
Fajka
ahojky, kam jdete prochajdit? My ještě ani nevíme jestli tam pojedeme se rozhodneme až tak v sobotu večer. Na vídejka se těšim
momentálně do tý doby než mě dojde baterka v nojtbuuuku
- tak jí zahřívej at s náma dlouho vydržíš potřebuju si s někym psát, protože tady v práci mě vytočili až na nejvyšší obrátky, všichni to ví a mlčí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:29
- Nahlásit
já sem taky vytočená páč nepřišlo to co mělo a zase se ten náš bordel antahuje
Co ti provedli?
Já du jenom tady u nás do lesů vod a strání ale jdeme s Kazíčkem tak bude veselo , budem trénovat na volno v lese a přivolání ve dvou tož sem na to zvědavá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:34
- Nahlásit
Fajka
Co ti provedli?
- ale to je na delší povídání, když to shrnu, tak jsem knihovnici na pc udělala seznamy knih od roku 68 ¨do 2007 a ona nebyla od tý doby schopná si dopsat jedinou knížku a tak o přinesla mě at to udělam, tak jsem nasraná, řekla jsem to tady, že teda jako nechápu proč to dělam ! mně nevadí práce , stejně tady mam málo co dělat, ale zbytečná práce mi teda vadí hodně !! ona to má v pc , stačí otevřít a dopsat si knížky co koupí a ona si to píše do sešitu a mně to nosí přepisovat !! pak vůbec nechápu proč to chce v tom pc když v tom neumí nic najít a tak,...... kocourkov, už abych vypadla a už néééé do kanclu
přivolání ve dvou tož sem na to zvědavá
- půjde vám to pak povyprávíš, Kazík je moc pěknej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:39
- Nahlásit
ankaras
jéjé to je super a nejlepší je když se někomu nabídneš že s něcím pomůžeš a pak se automaticky počítá že tobudeš dělat ty a když se vzepřeš takseš ta špatná to znám to sem taky zažila
Jo jo Kazíček je suprovej ! huž se těším akorát doufám že nebudem Kazíka i Fáju nahánět po lesích si pořád trapně myslím že když příjde jeden tak přijdei ten druhej aby o něco nepřišel no sem zvědavá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:43
- Nahlásit
[/i]Fajka
[i]pomůžeš a pak se automaticky počítá že tobudeš dělat ty a když se vzepřeš takseš ta špatná
- tak to už se mi tady stalo, odpadnul jim tady kronikář, tak já se nabídla, že ten jeden rok dopíšu, dali mi za to odměnu, druhej rok už to bylo normální že to napíšu, nedostala jsem nic a letos to po mě chtí už ted, když ani neskončil rok, protož eví že půjdu nejdýl v září pryč, ted já se vzpíram, protože už to prostě pstá nebudu, kronikář za to dostával aspon dva ltiry a už jsem špatná a líná to napsat, nikdo sice nic neřiká ale starosta pořád naznačuje že prej to mam napsat, tak to víš že jo letos to prostě nepíšu a hotovo !
když příjde jeden tak přijdei ten druhej
- tak tohe u nás neplatí, tenkrát jak jsme šli s aldíkama na haberský rybníky, tak jsme je pustili na louce, měli tendenci vbíhat do lesa, já zařvala vždycky na ayrin "zpátky" a ona zase vyskočila na louku a aldík šikovně za ní, jenže michal si alda odchutnul a ayrina nepřišla asi i přemýšlela, proč to ten aldo udělal
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:46
- Nahlásit
ankaras
nestraš mě! prostě příjdou a basta, jinnáč je roztrhnem voba dva
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:51
- Nahlásit
Fajka
- já myslim, že oni dva jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:54
- Nahlásit
ankaras
uvidíme.. kéž by tak pááá končí mě baterka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 12:02
- Nahlásit
ankaras
odpověd od p.Kubalíka stran kareláka
Dobrý den,
ano je to pejsek Aron. Bohužel byl zřejmě vyhozen a majitelé se odstěhovali z nám dané adresy. Momentálně to řeší MÚ Postoloprty a měla by je hledat PČR(tím si nejsem jist). My bohužel žádné páky nemáme.
S pozdravem
David Kubalík
Takže jsem mu odepsala, ať mi pošle co nejvíc informací a rozhodím sítě znovu.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
takže mmt, to nechápu, kde teda pes je teď?
|