| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:15
- Nahlásit
Zdar po ránu. Jo, jo Ankaras, tátovi se nedivím, já nadávám taky. Naštěstí my ty čtyři díry máme rozeseté po zahradě, dostatečně daleko od sebe. Tak to tak nerazí. Ale zase 3 jsou v kytkách, tak mám teď v záhonu ,,plešu"!
michal1
Jsem celkem zvědavá na další story....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:24
- Nahlásit
Dobrý ráno,
Aldíkovci
- žijete?
worick
ahooj , no tak já se taky nedivim, nadávam jí taky, jenže vy máte krásnou zahradu, kde fakt makáte, náš táta na ní přestal makat před 4 rokama a jenom nadává, tak to tak neprožívam
mažu si do krámu pro něco k baště
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:11
- Nahlásit
Dobré dopoledne všem,
všechny vás zklamu po včerejším náročném odpoledni přišlo v noci nesmírné uklidnění a Whisky spinkala jako andělíček (s přestávkou na čůrání ve 2:45 po které hned vzorně odběhla na pelíšek znovu spinkat) do krásných šesti hodin, kdy se znova běžela na zahradu vyčůrat. Protože po kruté zkušenosti ze včerejšího rána víme že je po ránu velmi hladová (Aldík by, chudák, mohl vyprávět, když se z jeho mužské pýchy snažila vycucnout aspoň trochu mlíčka), bylo ihned připraveno papáníčko a poté co ho mrňousková snědla, znova usnula, tentokrát už venku na terase.
No nemáme my zlatíčko?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:14
- Nahlásit
michal1
No nemáme my zlatíčko?
jéé to je teda kočička ted to dobe dobrý já třeba s Ayrin pravidelně usínala odpoledne ve 3
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
michal1
né, né, nezklameš, my vám chvilku klidu určitě všem přejem!
Aldík by, chudák, mohl vyprávět, když se z jeho mužské pýchy snažila vycucnout aspoň trochu mlíčka
No, to ono je otázka, zda mu to vlastně vadilo, že joooo?!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:32
- Nahlásit
ankaras
To kafčo máš luxusní A k němu si si koupila co? My snídáme velké kafčo s mlékem (Tom mlsná huba ještě pořádně smetánky, já sušenou syrovátku) a buchty. Když je na služebce, tak papám vločky, ty mám moc ráda, ale on je odmítá.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:35
- Nahlásit
worick
celozrnej rohloš a já piju jenom 3v1 , jinak kafčo ne Je tady zase hezky, dneska zase zasednu na zahradu a tentokrát s právem musim něco zkusit do palice naflákat, protože mi to do ní samo fakt neleze a ani se mi nechce, tak to je ještě horší
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:40
- Nahlásit
Fajka
pani, až si najdete chvilku, nemohla byste mi vočekovat Dojč na Inugóje?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:41
- Nahlásit
inu
OK
zdravím, probíhám nestíhám....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:42
- Nahlásit
Fajka
díky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:43
- Nahlásit
inu
apropooo, myslíš že já su ta pravá? :zas tak dobrá néésu confused:
ale mrknu na to určo..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:45
- Nahlásit
Fajka
pani, jako já už umím Dojč jenom pasivně, čili rozumím mluvě a su schopná překládat do čj.. ale tvořit věty, to néé.
A když jsem viděla, jak hezky jste tomu chlapovi vysvětlila dohady kolem tý budky, zatímco moji ingliš nechápal.. jo, ste ta richtig
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:45
- Nahlásit
worick
No, to ono je otázka, zda mu to vlastně vadilo, že joooo?!
čéče vadilo, nevěřil bych jak dokáže akita vykulit oči, chvíli uskakoval a pak i vykvíknul - ona má Whisky ty štěněcí zubiska docela vostrý
Teď jsme se byli vyčurat (teda jenom prcek) a zase byla vzorná, že by nějaký svrny na slunci či co?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:47
- Nahlásit
michal1
prostě už si začíná zvykat. Vořech byl zpočátku taky na zabití a dneska, když vodejdu, ani nepípne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:49
- Nahlásit
inu
no já dost klamu tělem a mluvený je vo dost lehčejší než psaný ale budiš co objevím nebo bych napsala třá jinak tak písnu v mailu.. ale až večer.. teď musím zas běžet
To fakt budeš dělat reporty a všecko povídání ve 4 jazycích si dobrá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:50
- Nahlásit
Fajka
zdravím, probíhám nestíhám....
To znám, to je brouk Kvapík
ankaras
Jé, tak to ty seš poctivá s tou snídaní. My taky kafe jen k snídani a pěkně sladké musí být. Zkoušela jsem sladit míň, ale než hnusné, to radši žádné...
Když se nechce......to je fakt horší než když nemůžeš. O tom bych mohla vyprávět, jak mě se fakt někdy nechce jít makat. Pak to jde, ale nejtíž začít! Tak pěkně šroti.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:52
- Nahlásit
Fajka
mluvený je vo dost lehčejší než psaný
ale nesmíš se stydět votevřít zobák. A já huž neumím ani to Budu si muset koupit nějakej Dojč kurz a oživit si to.
To fakt budeš dělat reporty a všecko povídání ve 4 jazycích
ale prdlačky Se zbytkem je vodkážu na translátor.
Dyť ani nemám eště to japonský menjů a to teprve bude porod, zlatej Dojč!
si dobrá
a je po iluzích
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:55
- Nahlásit
michal1
že by nějaký svrny na slunci či co? - právě že nejsou, slunce v klidu až moc, teď to čtu na NETu.
Bývá to teda spíš opačně, ale třeba byla taková divoká, protože ještě pořádně nechápala co je, kde je, prostě vyjevená.
A teď si pomalu zvyká na váš (jiný) režim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:56
- Nahlásit
worick
To znám, to je brouk Kvapík
je na to nějakej postřika aby se toho čék zbavil
inu
ale nesmíš se stydět votevřít zobák
no tak to je jediný co huž mě nedělá absolutně žádnej problém po 10 letech zahraničního vobchodu s německou chátrou (pardon za výraz ale nejde jinak).....krom toho se při votvírání zobáku nějakáta chybka gramatická ztratí nebo polkne.. kdyžto co je napsaný to je danný a to huž nikdo nevokecá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:57
- Nahlásit
Fajka
.krom toho se při votvírání zobáku nějakáta chybka gramatická ztratí nebo polkne.
jo, jako třeba dí Hund, der Kace a tak?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:59
- Nahlásit
inu
jo, jako třeba dí Hund, der Kace a tak
jééé vy ste ale puntíčkářka!! ste si měla pořídít dalmatííína..
To jako naco tam sazet vůbec nějaký členy dyž to akorát zdržuje a k ničemu nesou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:00
- Nahlásit
Fajka
To jako naco tam sazet vůbec
Voni vám rozuměj i bez toho? Tak co jsem se s tím několik let tak šíleně mučila?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:00
- Nahlásit
inu
Krom toho já sem se naučila nejdřív mluvit pak možná drobátko psát a některé gramatické jevy mě byly doposud utajeny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:02
- Nahlásit
inu
Voni vám rozuměj i bez toho
moje teorie... lepší než blbej člen je žádnej člen
a jak tak koukám je to krásně dvojsmyslný tak já huž rači mizim nebo dostanu na budku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:04
- Nahlásit
Fajka
lepší než blbej člen je žádnej člen
noo, asi jak v kterým povolání
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:37
- Nahlásit
Zdárek, máme za sebou první útěk . To běžení za paní na kole jako útěk nepočítam . Když to shrnu, tak to byla smůla. Aldíkovcí, víte jak jsme šli přes ty louky na tu lesní cestu k těm rybníkům? tak na tý louce jak se tam ty naše zvířata vždycky pokoušeli vydat do lesa se objevil zajíc a my byli nahoře u silnice s petrem, takže čáru za zajícem, tak v klidu že jo, si řikam jak si tam pro ní dojdu, protože ten zajíc je tam každej den, asi tam má prcky, tak jdeme v klidu nasratý teda a najednoou vedle ayrin vyběhla srnka ale přímo vedle ní a brala to přes ty louky až nahoru k tý cestě a ayrin s ní, hluchá, slepá, tak my běželi za ní já po chvilce už jenom klusala ayrin vlítla už do toho lesa a za chvíli se vynořila z lesa a koukala kde jsem a přiběhla. MÓÓC dobře věděla, že udělala něco špatnýho, protože pohledem o mě nezavadila a tak jsme si pocvičili při odložení si lehla na bok a odpočívala po náročném běhu
udělala jsem náhled modrý jsme my, žlutej je zajíc, pak už trasa za srnou
- jdu tý potvoře dát baštu a vytahat klíšťata
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:23
- Nahlásit
ankaras
nám dneska zdrhl za kosem, holomek. Normálně ho uřvu, ale dneska ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 06:42
- Nahlásit
ankaras
inu
vítejte v psí realitě aneb jak sem četla v jedném chytrém článku, pes se nenaučí zdrhat když mu nedáte možnost ANI JEDNOU vyběhnout... tož tak..
Brý ráno všem, absolutně NIC nestíhám, včera sem se vrátila domů kolem půlnoci a totálně mrtvá, tož vím že mnoha lidem mnoho dlužím ale mějte se mnou strpení prosím
Kuju
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:13
- Nahlásit
inu
nám dneska zdrhl za kosem, holomek. Normálně ho uřvu, ale dneska ne - taky dobrý, to do 6 měsíců Ayrina neměla vůbec snahu někam dál jít, když my za ní nejdeme, teď v 8 je jí to úplně fuk, ale prostě nezůstanu stát na místě a čekat, to fatk ne, šli jsme prostě za ní a ona teda naštěstí přiběhla zpátky, když se asi unavila
pes se nenaučí zdrhat když mu nedáte možnost ANI JEDNOU vyběhnout... tož tak..
no, to je rada nad zlato a nejvíc jako blb si připadáš když ti tady na foru nebo někomu tady na foru píšou : JAK NEMÁ PŘIVOLÁNÍ, TO MUSÍ MÍT, TO JE TVOJE CHYBA, TO JE STRAŠNÝ , tuhle to psali myslim jedný holčině od samojedů nebo malamutů a tam je to samostatná kapitola druhá jsou akity
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:23 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dobrý ráno, v pátek 27. března 09 byl u čerpací stanice "Macháč" v obci Březno nalezen pes. Pes je dočasně umístěn v prostorách Městského úřadu Postoloprty, kde se o něj může jeho majitel nebo jiný zájemce do 30. března 2009 přihlásit.
nevíte o něčem? já jim tam jdu napsat, kde teda pes skončil, když je po 30. březnu
Našla jsem i video aldíka a princezny http://www.youtube.com/watch?v=n--skA0EZK0&feature =channel_page mrkněte, snad se aldíkovi nebudou zlobit, že jsem to esm hodila raubířka
|