Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Laida
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:49
- Nahlásit

ankaras
no to já se klidně přiznam k tomu že nerozumim ani AA ani AI, ani jezevčíkům, ani posuzovatelům, mně se bud pes líbí a nebo nelíbí - tož proto se nedereš k posuzování - podle mě by měl posuzovatel znát přesně proporce těla daného plemene atd., i maličkosti by mu měly být naprosto zjevné

Ale víte co, uděláme zase nějakou sešlost v létě - posoudíme si pesany sami a rozdámě si sušenkový medaile - sem si jista, že každý má doma jasnýho vítěze

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:49
- Nahlásit

Laida
vybírat si výstavy s rozhodčími, kteří jsou podle člověka dobří - což je nakonec taky subjektivní

ankaras
no to já se klidně přiznam k tomu že nerozumim ani AA ani AI, ani jezevčíkům, ani posuzovatelům, mně se bud pes líbí a nebo nelíbí
jasně ale určitě by tě nepotěšilo kdyby tě v kruhu předběh dám příklad kulhavej pes kterej nemá správnou barvu ani vejšku ale je před váme jen proto že páníček se kamarádí s tím nebo oním a nebo je z nějaký nakloněný chovatelský stanice
ale to stejnak nevyřešíme a bohužel se to děje a dít bude ... nejen na výstavách ale tak nějak fšude je docela bordel

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:51 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Laida

rozdámě si sušenkový medaile

- tak ty jsou stejnak nejlepšejší

Fajka
asně ale určitě by tě nepotěšilo kdyby tě v kruhu předběh dám příklad kulhavej pes kterej nemá správnou barvu ani vejšku ale je před váme jen proto že páníček se kamarádí s tím nebo oním a nebo je z nějaký nakloněný chovatelský stanice
- tak to nepotěší nikoho, to já vim, že se tady děje a je to hrozný, dyt v brně toho víc než dost sama si to tam viděla, jenže já to myslim tak, že s tim my stejně nic neuděláme, je to bordel a bude to bordel amožná ještě větší

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:39
- Nahlásit

ankaras
Ahojky, včera jsme toho měli najednou moc, prochajdu cca 10km a pak honem chystat grilování pro příbuzné, neb jsem prvního měla narozky. Pošlu ilistrační foto.
To s tím posuzováním bylo prý stejné i v Brně u berňáků, samozřejmě, že rozhodčí se znají s činovníky klubu, kteří mají chovné stanice atd....Ne, ne, s tím těžko kdo něco nadělá, je to kamaráčoft.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 16:09
- Nahlásit

worick
Ne, ne, s tím těžko kdo něco nadělá, je to kamaráčoft.

- tak, tak kort když paní petrusová posuzovala šibičky a pak majiteli dávala klíčky od auta at tam něco odnese, tak nevim jestli to nebyl třeba manžel

Ahojky, včera jsme toho měli najednou moc, prochajdu cca 10km a pak honem chystat grilování pro příbuzné, neb jsem prvního měla narozky. Pošlu ilistrační foto.
- posílej, posílej všechno nejlepší dodatečně !

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 16:34
- Nahlásit

ankaras
cus

tak teda nejni vas zrovna drobinek a dik za aktualni fotecku, mela jsem dost narocnej vikend, tak jsem ani nestihla reagovat .. posli i nejakou do mailu, na mobilu to rozliseni nic moc

Laida
ahooooj, no jsme na tom casove asi stejne, tak si asi nemame co vycitat
Jaktoze jste nam dali kosem na dogtrek, copak to??
Co Corca, jak basti? A co nejakej ten domecek?

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 17:00
- Nahlásit

ankaras
děkuju za přání i když v tomto věku už není co slavit, to už je skoro na ,,upřímnou soustrast"

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 20:41
- Nahlásit

Roxana
ahoj - ten dogtrek - Martin je v práci a já ve škole - prostě ten čas
bydlení huš skorem bude - tenhle týden snad jedeme pro klíčky a pak to začně - pánik mi už koupil rukavice s kytičkama - prý pracovní - tak nevím, jestli si mě nespletl

Corča zas po týdnu nastartovala baštění - když hárá, dá si vždycky pauzu - ale barf pořád jede na jedničku

Co Arishka - musíme dohodnout nějak Zoo se všemi kolem, jen najít volný políčko v diáři a aby se schodovalo s ostatními

moth
# Zasláno: 4 Kvě 2009 22:11
- Nahlásit

Ahoj, my sme mali nadherny vikend! Sobotu sme stravili v krasnej prirode v Nizkych Tatrach a v nedelu sme sice neboli na medzinarodnej vystave s narodnou ucastou AA, ale len na narodnej vystave s medzinarodnou ucastou AA, v Banskej Bystrici BOB AA ziskal aj BIG a BIS, z toho som ohromne nadsena!!! Nejake foto najdete tu: http://picasaweb.google.com/mexicanothoorn/Nationa lDogShowBanskaBystrica#

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 22:35
- Nahlásit

moth
No to je nádherné - gratulujeme - nádherný fotečky, je vidět, že jste si to v přírodě i potom na výstavě užili

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 23:11
- Nahlásit

moth

inu
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 06:53
- Nahlásit

další inu v nouzi

http://www.celysvet.cz/fotka-inzerce.php?cislo=d6f 92d45640c59e18d17cc00e1354144&sid=93593&foto=Pes%2 0plemene%20akita%20inu%20s%20PP%20hled%E1%20domov

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 07:09
- Nahlásit

inu
díky, tenhle pejsan už je tam od začátku, co jsme to upravovali, je v "daruji" a jmenuje se Cleo, páníček mu hledá někoho novýho, ale našla jsem ještě jednoho, teda píšou, že to je nejspíše akita inu, ale mně se to moc nezdá

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3460370/Krizenecek -Akita-inu-ceka-na-sportovni-panicky.php

Fajka
dobrý ráno , chlapík nenapsal, vid?

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:07
- Nahlásit

Roxana
ahooj fotky pošlu, tu co jsem posílala, to jsem se zrovna musela a chtěla učit na zahradě a nakonec jsem kravnila s ayrin taky to tak dopadlo...., já zkusim dát i něco na stránky

inu
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:40
- Nahlásit

ankaras
já se dívala, ale asi špatně.

Jinak je to IMHO kříženec akity a ovčáka, možná čévéčka

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:43
- Nahlásit

inu
jj, čévéčko tam taky vidim hned tak to možná bude ono, ono to dost lidí přehlídne, protože nemrknou do těch daruji, když se objeví akita v útulku ale hned do hledají domov, ale oni ti lidi mají hafany doma a útulky to zveřejní taky

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit

ankaras
to jsem se zrovna musela a chtěla učit na zahradě a nakonec jsem kravnila s ayrin taky to tak dopadlo
ty jsi proste nenapravitelna

tys byla na ty vystave? a probehlo seznameni?

moth
gratuluju k titulu!
BOB AA ziskal aj BIG a BIS
to je uspech, ktery sikula to je? (i kdyz se priznam, ze tyhle vseplemenne souteze moc nechapu .. jakoze jestli je hezci jezevcik, akita nebo chrt .. )

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:49
- Nahlásit

Roxana
na výstavě jsem byla - http://www.americka-akita-ayrin.estranky.cz/clanky /vystavy/mvp-praha_-3_5_2009 tady máš výsledky pro představu

a probehlo seznameni?
- nevim jaký ?

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:56
- Nahlásit

ankaras
tady máš výsledky pro představu
dika

nevim jaký ?
no preci Ayrin a mrnouskovy
ale kdyz ctu, ze certice zustala doma, tak to je jasny

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit

Roxana
no preci Ayrin a mrnouskovy
- nene, ještě ne až bude aldík ve svý kůži

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:21
- Nahlásit

ankaras
až bude aldík ve svý kůži
jasny

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:28
- Nahlásit

Roxana
a máš fotky? z výletování? já s ayrin vyrazila zase na ty haberský rybníky, že se vykoupe a že tam posedíme a tak a už od nás byly slyšet takový divný rány no a po pár metrech v lese mi to došlo, že tam bude nějaká párty, no a oni to udělali přesně u těch rybníků ! tak já že to projdu, dojdu k rybníku a ted se tam váleli nějaký pochybný existence a měli tam pitbula a jak mě viděli tak jsem slyšela jenom : "hele čum" tak jsem se otočil aa šla zpátky a jinudy museli jsme to obejtí obloukem, aby ayrin nemusela stáčet uši a tak jsme se prošli na 15 km

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:34
- Nahlásit

ankaras
máš fotky? z výletování?
pomalu pracuju na aktualizaci stranek, doplnim jeste nejaky foto ze zimy
pak pridam i nejaky foto z vikendu, jsme byli v J Cechach, NS Veselske piskovny, uplne super Arish se nekolikrat koupala a vzapeti se vzdycky vyvalela v tom pisku vsude kolem tak dneska jedu koupit sampon ... fakt krasny misto, az na ty komary .. a nahace (bylo to tam jak na nejaky nuda plazi v bulharsku )

tak a už od nás byly slyšet takový divný rány no a po pár metrech v lese mi to došlo, že tam bude nějaká párty
tak ta techno party slavna byla u vas?? no potes ..
se tam váleli nějaký pochybný existence a měli tam pitbula a jak mě viděli tak jsem slyšela jenom : "hele čum"
jj, takovy podobny fricka jsou fakt bozi

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:42
- Nahlásit

Roxana
tak prima, se těšim na aktuél taky tam hodim nějaký fotky, ale fakt nestíham, je to divný ale JÁ nestíham ted jsem volala k zubaři, at mě přeobjednají, že jsem na zkoušce a tak mě přeobjednali a jak jsem položila telefon, tak jsem si uvědomila, že už ten datum nevim bóže, jinak vítání občanů je nakonec 16. května, když je výstava v plzni, do toho v pátek musim do školy a v pondělí znova na zkoušku z práva, takže já nevim jak to všechno stihnu, jo a ještě má babi 70 tý narozeniny a jdeme v tu sobotu 16. na večeři, tak já se asi roztrhnu a bude to

tak ta techno party slavna byla u vas?? no potes

jj, v Habru a to prosim jsem ještě v pátek šla po rokycanech a tam běhali lidi převlečený za stromy a skákali na tank tak jsem zjistila, že se tam natáčela reklama na vodu KORUNNÍ

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:03
- Nahlásit

Ahojte....

ankaras
dobrý ráno , chlapík nenapsal, vid?
ne nenapsal

moth
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:55
- Nahlásit

Roxana
takze BOB/BIG/BIS Banska Bystrica’09
Silver Eagle Absolute Power http://www.molnarvolgyikennel.hu/index.php?p=owner _EDITOR&cn=molnarvolgyi&m=1734
a jeho syn Molnarvolgyi Tibet http://www.molnarvolgyikennel.hu/index.php?p=owner _EDITOR&cn=molnarvolgyi&m=1778
ziskal BIS PUPPY Banska Bystrica’09
handlovala ako tradicne Petra Falk (Silver Eagle Akitas)

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:09
- Nahlásit

moth
Tak Katko, si mě odkazem potěšila, je vidět, že paní to sáčko z Brna vyprala

moth
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:17
- Nahlásit

ankaras
jj urcite, Petra aj s Christianom su velmi mili ludia, skoda, ze museli zazit to velke "fópá" na Radegaste s Petrusovou

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:18
- Nahlásit

moth

jj urcite, Petra aj s Christianom su velmi mili ludia

- to jo a my je při prvnim setkání musíme hned zamazat bóže

moth
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:19
- Nahlásit

ankaras
inak super fotky aj videjko z Prahy
ten OX odchov sa nezapre

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání