| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:14
- Nahlásit
vlk
jéé to jsou krásný fotky!!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:15
- Nahlásit
ankaras
no a to máš vidět Arčí - ta je vlastně uražená celej život protože ona nesnáší tolik věcí, že se občas divím že už jí dávno neprdla céfka.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:16
- Nahlásit
Fajka
.... a jak se ti líbí naše buldočka Máňa ????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:19
- Nahlásit
jéé ta je taky vaše????
já moc placatky nemusím ale je krásná! moc jim to slší jak stojí s Kvijovou vedle sebe
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:22
- Nahlásit
Fajka
jéé ta je taky vaše????
joo, mladí ji vyměnili za tu ovčandu... jsem sice byla na mrtvici, ale Kvijová Mařenu miluje a vydržej spolu hodiny blbnout.... jinak jaá placatý ryponě taky nijak extra nemusím, jediný její plus je že má ušiska nahoru....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:30
- Nahlásit
vlk
jen tak vyměnili? no to bych byla taky na mrtvici...
si nedokážu představit že příjdu domu a tam úplně jinej cizí pes
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:34
- Nahlásit
Fajka
no prostě to s vlčákem nedomysleli.... strašně rychle vyrostla a kousala děcka, tak jí našli nový páníky - fakt bezva, viděla jsem je osobně - a pořídili si něco menšího. No nakonec asi to tak je lepší protože Arčí se se Sam taky nijak extra nemusela a zřejmě by časem byly problémy. Máňa se v klidu podřídí a je spokojenost na obou stranách.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:40
- Nahlásit
vlk
ale to jo to chápu.... hlavně že se bude mít ovčanda dobře a má nový páníčky
To já jen prostě že bych asi těžko ledala cestu k novýmu hafušákovi a myslela na toho předtím... na todle su blbá...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:45
- Nahlásit
Fajka
tak to já taky .... a kór když jde o ovčáka, ale fakticky to s ní nešlo, čím byla větší tím víc jela do Arčí ta si to samozřejmě nenechala líbit a tak by bylo jen otázkou času, kdy by jí Sam ukousla hlavu.... však jsem se do mladejch něco nahučela, že k malejm blbejm děckám velkýho psa nee, ale nedali si říct..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:54
- Nahlásit
vlk
no jo fenky jsou někdy horší jak psiska , když se rvou tak je to natvrdo a do krve
Ale budldočka je správnej ušiplesk
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:56
- Nahlásit
tý jo, já bych nedokázala dát pejsana asi pryč i kdyby se měl mít dobře
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 21:01 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
ankaras
no myslím, že kvůli děckám a psům cos měla dřív asi joo..... a fakt si pro ni přijeli velice sympatický lidičky, takže i ona se určo bude mít líp..... jako nikdy bych nedovolila aby šla do útulku nebo k někomu kdo by mi neseděl...... jinak se tu mějte jdu zalehnout bo ráno vstávám velice brzičko.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 21:15
- Nahlásit
vlk
jj, však já nemyslim jako že udělali špatně, ale že bych to asi nedokázala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 07:05
- Nahlásit
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3390920/shiba-inu. php
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:08
- Nahlásit
ankaras
no to je moc hezkej inzerát - cena za kus.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:18
- Nahlásit
Dania
spíš to - vhodný na chov jak je? jakto, že tě nemam na icq jinak něco novýho?
- bych někam vyrazila na výlet v ten pátek, může mi michal poslat ten odkaz na prográmek výletů?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:10
- Nahlásit
ankaras, Dania
Prodám shiba inu 2 feny 1,5 roku.Ještě neměly štěňata.Vhodné na chov bez pp.Ruším chov.Cena za ks 7 tisty blaho, ja sem fakt asi z jiny planety
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:56
- Nahlásit
Roxana
ja sem fakt asi z jiny planety
jojo, já si řikala, že si nějaká divná
- si dělam legraci , je to hroznej inzerát nejhorší je, že si je fakt někdo koupí a bude chovat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:12
- Nahlásit
ankaras
jojo, já si řikala, že si nějaká divná
ti natlucu
nejhorší je, že si je fakt někdo koupí a bude chovat
hm, asi to tak dopadne
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 15:26
- Nahlásit
docela vtipny inzerat. Rusi chov, ale stenata jeste nemely. To je logika Cena za kus - to je desivy
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 15:44
- Nahlásit
Roxana
tak ta potvora, místo aby byla spokojená, že nemusí být na dešti , tak zlobila doma, tak musela jít prostě ven, ted tam poleze, bude mokrá jak myš a do baráku už nebude smět, já jí asi přetrhnu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 16:25
- Nahlásit
ankaras
Ahojky, tý brďo u vás zase prší?! Já už tu málem tancuju ,,africké tance za déšt", poněvadž už asi 2 měsíce nekaplo...
|
moth
|
# Zasláno: 29 Dub 2009 21:32
- Nahlásit
klieste, blchy a podobne ...
kto chce moze zvolit aj prirodnu cestu obrany proti nezvanym hostom Uz som to tu pisala a myslim, ze Fajka to aj praktizovala ...
na obojok (textilny/kozeny) nakvapkat par kvapiek eukalyptoveho alebo cedroveho oleja, mam oskusany aj cajovnikovy (tea tree), v ramci mojich skusenosti - 100 % ochrana a po chyteni obojku si nemusite umyvat ruky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:04 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
ahojky, jj, včera byla dokonce bouřka vypadá to, že ayrin si z bouřky hlavu nedělá, lezla po zahradě, tahala za sebou deku z kotce takže samozřejmě ta šla hned do pračky a pak si v klidu vpochodovala na baštu do kotečku a šla spát, to naše malamutka byla z bouřky úplně vyřízená
moth
ahoj, jj, mně si to radila, na starý obojek jsem to použila a klíště jsme neměli, ted jsem koupila nový a nenakapala to tam a vyndala jsem 6 klíštat, tak jsem to rychle napravila a od tý doby zatím klid
- jinak používáš jenom to? nic jinýho k tomu?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:35
- Nahlásit
ankaras
Chjo, tak já taky někde v noci bouřku slyšela, ale u nás to rozhodně nebylo. Zase sluníčko.
To samé je s pesama u nás. Z bouřky jsou taky zatím v klidu. První našich pes - ten by se byl schopný zabít. Alf, roky nic až teď možná jak blbě vidí a slyší tak se začal bát, ale prostě zaleze do boudy a čučí tam.
No ona si Ayrina tu deku asi chtěla přeprat...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:45
- Nahlásit
worick
No ona si Ayrina tu deku asi chtěla přeprat
jj, chtěla si jí přeprat a asi vyplácat z ní vodu laťkou, kteoru zase udrbla sousedom z plotu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:18
- Nahlásit
Brý ráno
včera sem řešila výcvikovej problém a nedobrala sem se k řešení. Byly jsme v lese a Fajuša měla neodolatelnou chut na borůvky a tak přes půl hodiny obcházela keříčky jestli nějakou nenajde a když nenašla tak se pustila do žraní květů páč oni borůvky teprv kvetou
Se mě ji nepodařilo vysvětlit že prostě nejsem Maruška abych jí je sehnala.... Tak si doma dala se mnou aspoň nějakou tu jahůdku
moth
Eukalyptus používám pořád a spokojenost, občas se nějaká potvůrka v kožichu objeví ale jen minimálně. Krom toho dostávám pochvaly jak úžasně Faja voní
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:20
- Nahlásit
Fajka
ahojky však ona se dočká a pak na borůvky vyrazíme ayrin jahody nechce, ale borůvky už taky hledá, i když je v životě nemohla vidět a nejedla je ale ty keříky obchází taky
Eukalyptus používám pořád a spokojenost, občas se nějaká potvůrka v kožichu objeví ale jen minimálně. Krom toho dostávám pochvaly jak úžasně Faja voní
já ho mam nakapanej na obojek a vypadá to dobře, ale na zahradě ten obojek nemá, tak nevim jestli jí třeba ještě někam kápnout, zase je jedovatej pro hafany, jak to děláš? dáváš ještě něco jinýho?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:26
- Nahlásit
ankaras
ne nedávám nic jinýho a obojek sundávám jen na noc když je zavřená doma.
Proč vlastně ji máš na zahradě bez obojku? Nemáš strach že ti zdrhne a bude bez označení???
Já vím má čip ale když jí někdo najde večer kde bude shánět veta nebo čtečku ? Když si přečte z obojku číslo tak hned může volat Já bych Fajušu na zahradě nikdy nenechávala bez obojku... nikdy nevíš kdo zapomene pořádně dovřít vrátka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:28
- Nahlásit
Fajka
nevíš kdo zapomene pořádně dovřít vrátka
- to je u nás jedno, protože my máme zahradu rozdělenou plotem ještě
- právě my nikdy neměli almu na zahradě s obojkem, tak mně to přijde zase hrozně divný třeba když přijdeme z vychajdy a pouštim jí na zahradu, tak jí odepnu jenom vodítko a večer se mam vyřešenej problém, když nechce do kotce že jí chytnu za obojek a už cupitá ale takhle doma mamka vyleze z baráku, pustí ayrin, vezme si jí domu, pak jí zase pustí na zahradu a obojek nenasazujeme
|