| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:16
- Nahlásit
ankaras
ale dostala jsem pozvánku na Haguro no...
jak už jsem psala fajuš: BIS je ale náš
ale je dobře, že pouštíme
proč, chceš mít čínskýho naháče?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:17
- Nahlásit
Fajka
stačí dyž dojdou baterky ve vovladačce
jo tak vono se tady mluví o mě? J8 myslela, že vo těch psékách :P
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:23
- Nahlásit
inu
néééé klííít já mám ty vovladačky dvě
proto je Fája tak pošlušná tedkonc... si myslíš že bez toho by včera tak krásně běžela jo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:23
- Nahlásit
inu
proč, chceš mít čínskýho naháče? proboha jenom to ne těch mam ze soboty víc než dost
jak už jsem psala fajuš: BIS je ale náš
však vám ho nikdo nebere zajdu na kukačku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:32
- Nahlásit
Fajka
já mám ty vovladačky dv
aby sis vobčas nepletla ruce, kerou mačkáš
si myslíš že bez toho by včera tak krásně běžela jo
jo, bos jí určitě naslibovala ucho z toho obřího pytle
ankaras
však vám ho nikdo nebere
Bere, Fakýšovic!
zajdu na kukačku
Kukačky se vystavujou až v pondělí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:34
- Nahlásit
inu
Kukačky se vystavujou až v pondělí
tak já přijdu jenom zakukat kdyžtak
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:36
- Nahlásit
ankaras
Přijď aj v nedělu, Vořech se o víkendu naučil skřehotat jak šimpanz Gott už to má spočítaný
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:41
- Nahlásit
inu
Přijď aj v nedělu, Vořech se o víkendu naučil skřehotat jak šimpanz Gott už to má spočítaný
já právě ještě pořád nevim a musim se podívat, kdy vítáme ty malý smrady vobčany účast totiž pro velkej nárůst smradů povinná
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:42 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
ty malý smrady vobčany
šiš snad tam nebudeš recitovat ty ulítlý verše vo dětičkách
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:43
- Nahlásit
inu
já jsem jako foťák a rychlořešič problémů vítá starosta a dětičky zpívají aje to pěkně trapný ! se s tim tak nadělá a mamky pak přijdou v teplákách
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:48
- Nahlásit
ankaras
vítá starosta a dětičky zpívají
tyvogo, to je masakr. U nás má starosta nějaký kecy, zdravotní sestra pak dítko položí do kolíbky, udělá se vobrázek, dostane se plyšák a de se domů
eště, že sem to celý prospala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:51
- Nahlásit
inu
tady naštěstí už kolíbka neni ještě to ! tady se ještě pije šampáňo a letos dostávají dědičky osušku a tam je napsáno - občánek ejpovic, kluci modrou a holky růžovou je to taková ta zavinovací, jako je to hezký ale opruz den doufam, že jich přijde maličko
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:59
- Nahlásit
ankaras
už kolíbka neni
ste ju rozštípali?
občánek ejpovic
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:00
- Nahlásit
inu
kdyby radši vítali psy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:00
- Nahlásit
Jeden prima inzerátek..
Akita Inu hledá nevěstu
Dobře stavěný pes rasy Akita Inu červené barvy s PP bez bonitace hledá nevěstu za účelem společného
předání genů další generaci. Jsem milý, společenský, přátelský k dětem a dobrý hlídač. Za své "služby" bych rád jedno štěně do vlastní výchovy. Jsem z Moravy (Olomouc), ale holky z Čech mi nevadí, ba naopak! Těším se na shledání!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:07
- Nahlásit
ankaras
kdyby radši vítali psy
co, psi chtěj taky dostat ručník?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:10
- Nahlásit
inu
co, psi chtěj taky dostat ručník? - tak to mě nenapadlo no, ayrin chce všechno, tak to určo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:14
- Nahlásit
ankaras
tak jí nějakej sbal
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:28
- Nahlásit
Čau ve spolek. V neděli jsme byli u babči na rodinné slezině a Tom tam byl jen chvilku protože cituju:,,všichni sem můžou přijít s fakanama a já s ,,klukama" nesmím, tak to tu nebudu!"
S klukama nesměl, protože Woriček by mezitím zlikvidoval slepice. K večeru mi přišla na mobil zpráva:,,protože s náma nejsi doma, tak ti Berry rozškubal ponožku!" Z mojí pracovny, kde se převlékáme a kudy chodíme ven ji nejspíš vynesl známý zloděj Woriček, Tom s ní pak už jen našel Berču. Takže - ponožky by chtěli a ne ručníky s nápisem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:29
- Nahlásit
inu
tak už jsem doma, se najim a jdu ayrin sprchovat vody se nebojí, tak je to docela sranda když se z trávy pokouší rychle sežrat proud vody
- tak jinak byla vražda vedle v ulici přesně, co jsem čekala, akita v kotci, a nic nevim, stála jsem na zahradě s ayrin a najednou takovej psí řev, ael to byl fakt řev jako když někoho vraždí a ted hysterickej řev : PUST JÍ, PUST JÍ, do toho řev jako kdyby někdo umíral a řev člověčí ale už jenom fakt řev, tak brácha přišel, že prej se jim porvala ta akita a ted bud s haskou a nebo že jim skoro zaokusla tu jejich šibičku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:30
- Nahlásit
worick
Takže - ponožky by chtěli a ne ručníky s nápisem
naše bábovka se zase může utlouct po kapesníkách
Dycky je rozškube jak babča v Slunce seno časopis ohníček
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:31
- Nahlásit
worick
ženo, na to máme vlastní recept, ayrin je na ponožky jako ujetá hlavně když jsou bílý, takže jsme jí vyřadily její ponožky, smotaly do ruličky a má ted svoje ponožky a ještě má i svojí pantofličku, místo abychom jí pořád rvali z huby naše, má svoje a nic nemá potřebu kousat - teda, to je přehnaný, kouše kde co aby nás jenom nasrala ale jako neničí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:32
- Nahlásit
ankaras
že prej se jim porvala ta akita a ted bud s haskou a nebo že jim skoro zaokusla tu jejich šibičku
tak maj o co si koledovali
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:34
- Nahlásit
Fajka
tak maj o co si koledoval - tak, tak ale tuhle se tady s ní zastavili u plotu a vypadala spokojeně, ayrin si jí vůbec nevšímala, což jsem nepochopila a chtěla dostat tu šibičku blíž ale já si hladila tu akitku a ayrina fakt nic jak kdyby tam vůbec nebyla, jenže oni si musí uvědomit, že to neni smečkovej pes jako haskouni
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 15:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Fajka
Kapesníky - myslíš papírové? To jo, to je největší dobrota, kterou ne že rozškube, ale jedním žváchnutím okamžitě slupne. Bohužel i ty cizí na ulici.. Stačím jen ééé a je to v něm.
ankaras
Taky měli vyřazené ponožky i boty, ale Tom mi vynadal (a myslím, že měl vyjímečně pravdu ), že jak má potom chudák pes rozlišovat, které ponožky smí a které už ne?! Já jsem mu teda namítla, že přece smí jen ty, které mu já dám a ne že si je sám šlohne, ale radši jsem to zrušila a boty a ponožky jsou ,,nesmíš".
Co se Akit týká, tak od těch našich známých už jdou jobovky. Začalo to, že jejich ,,babča" se občas s akiťákem pohrála a pomuconila, dobrůtky mu nosila a teď na ni najednou (snad teda důvod mít nějaký musel, ne?)vyjel. Páníček skočil a seřezal ho. A milý akiťák jim teď po tchýni vyloženě jde - nejspíš si spojil, že dostal kvůli ní a začal ji proto nesnášet, nevím. Máte někdo podobný postřeh. A jak by jste to řešili? Já teda zrovna řekla, že vyletět na něj měla ona, ale to už se prostě bála a bojí.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:31
- Nahlásit
worick
Páníček skočil a seřezal ho
seřezat páníčka?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:36
- Nahlásit
worick
inu
Fajka
- tak jsme doma z vycházky, humus ! žádný léto ale pařád
1) inu a fajuš, řekněte mi to kouzlo, jak udržet pozornost psa, nebo jí zabim ona když jí pustim se stopkou tak neuteče nebo neutíká ale vůbec na mě nereaguje, čuchá si myšky a jde a jde a jde a jde a pořád jde a vůbec nereaguje, když jsem od ní metr, tak si sednu na bobek a jako no ayrrííííín, ty si paššááák jako že se na mě štěstim otočí a ona po mě hodí očko ani neotočí hlavu a nic
2) tak asi nemáme rádi děti, je to celkem trapný, ted šla jedna holčička a říká mi jestli si jí může pohlaidt a já že jo, ale že pomalu, ayrin se jí bála a utíkala a tak mi dala ta holčička ruku a já jí dala ayrin před čumák, ta si jí očuchala, olízala jí ruku, holka si jí chtěla pohladit a zase nic, tka ještě jednou olízala ruku a když si jí chtěla pohladit tak se ohnala, tak řikam holce aby se nezlobila ale že se bojí JÁ NECHCI AKITŮŮŮŮŮ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:38
- Nahlásit
ankaras
ale pařád
hice končej ve středu, pak zas nastoupí doba ledová...
jak udržet pozornost psa,
jak udržet pozornost psa vim, jak udržet pozornost akity, to bohužel néé
JÁ NECHCI AKITŮŮŮŮŮ
joo, to mě občas taky napadá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:40
- Nahlásit
inu
joo, to mě občas taky napadá
když byla ayrin štěndo jako ten tvuj prcek, tak jsem si tady taky vylejvala srdíčko a Janča mi psala - to všechno přijde, bude hůř a tak,jsem si řikala, to snad ani nejde tak počkej v 8 měsích a to mi pořád říkají že to bude ještě horší, mě ted mrzí ty děti že se jich bojí,nemá žádnej důvod, nikdo jí ho nikdy nedal, jezdí s náma všude, pořád jí někod muchluje, ale už si začala lidi prostě vybírat a děti ffakt nemusí a Aldík prej taky děti moc ne, přitom tahle holka byla tak trpělivá no, vzala to s klidem, prohlásila : "ona je vyjukaná, tak naskle"
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:46
- Nahlásit
ankaras
hele a není vona teď v tý strachový fázi?
|