| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:55
- Nahlásit
Dobrý ráno,
worick
no čau ty už se opaluješ jo? se máš !!! já vůbec nic nestíham
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 14:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
Ahój, tak cestu jsem kupodivu zvládla v poho, ani jsem nezakufrovala, auto celé...
Opaluju, no to bych tak ani nenazývala. Makám pořád na sluníčku. Já se teda opaluju dobře, ale nerada, protože za ty roky v zahradě už mám pleť jak starý námořník a o ksichtu bych pomlčela úplně. Všichni se diví, když mně v 35st vidí v haleně a širáku. S jarem mi naskáčou hnusné pigmentové fleky, ktaré nezakryje ani tuna make-upu, takže pořád vypadám jak zašmouraná. Od prvních paprsků se mažu 50kou a chodím jen se širákem a stejně to nepomáhá. Fakt děs. V polovině léta už bych ze zoufalství nejraděj zalezla někam do jeskyně.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 18:00
- Nahlásit
worick
Tak to ja se opaluju pekne. Fakt nezavidim. Ale taky nemam cas se nekde valet a opalovat
Jinak to s tema bramburkama a cokoladou pro tak male dite je husty... To by me asi nenapadlo.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:11
- Nahlásit
Ahoj všichni,
koukám, že jste měli dost a dost perný program v průběhu Velikonoc, dneska se s námi už ale můžete podělit o zážitky.
My byli zas na coursingu a líp strávený Velikonoce si nedokážu představit. Corča si to užiiiiiiiiiila a my taky. Běžela jak o život.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:31
- Nahlásit
Laida
ahojky, už jsem četla článek jinak petr mi na tenhle týden fakt stávkuje, prej nebude jezdit někam každej tejden takže ještě zahájim "vydírání" a potom zkusim "příkaz" protože "přemlouvání " už bylo včera a uvidíme, kdyžtak holt zkusim koupit košík a narvu jí nějak do vlaku, ale kam dojedeme, to já netušim a nebo když to bude zase někde u prahy (třeba blíž k nám), tak se necham odvézt ale on určo půjde, holt budu muset jít v sobotu na fotbal a na motorku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:21
- Nahlásit
Laida
ankaras
Brý ráno...
tak sem dneska při vstávání přišla na to že máme základní chyby ve výcviku psů všecko mě bolí jak sem kmitala abych znova natáhla trať.. tož bych to vyděla tak že by jsme měli nějak ty naše rošťandy naučit aby si to zase zpátky ten naviák natáhly
ankaras
takže ještě zahájim "vydírání" a potom zkusim "příkaz" protože "přemlouvání " už bylo včera
bez komentáře
A co výstava? sem koukala že jste pilně vystavovali
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:23
- Nahlásit
Fajka
bez komentáře jo, nemam to lehký a Petr je vlastně terorizovanej
A co výstava? sem koukala že jste pilně vystavovali
jj, jeli jsme si to vyzkoušet a dobrý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:24
- Nahlásit
ankaras
a Petr je vlastně terorizovanej
chudáci páníčci.. by jsme s Laidíkem mohly vyprávět
Co Hořák? Jak moc prohllížel zuby?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:27
- Nahlásit
Fajka
chudáci páníčci.. by jsme s Laidíkem mohly vyprávět to věřim
Co Hořák? Jak moc prohllížel zuby?
Hořák dobrej měl asi líbací den zrovna zuby jsme museli spočítat a to si asi viděla jakym způsobem to u nás proběhlo ale smál ¨se a váleli jsme se tam po zemi s ayrin jak prdlouši chtěl co jsem viděla u každýho ohrnout pysky a pak chtěl vidět ty poslední v řadě, jinak je moc nezkoumal, Awašimu od leonky ale probíral kuličky asi 5 minut že se tam lidi už i zastavovali co se tam děje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:32
- Nahlásit
ankaras
měl asi líbací den zrovna to má 365 dní v roce
to si asi viděla jakym způsobem to u nás proběhlo
jj zalehávání ti jde pěkně
chtěl co jsem viděla u každýho ohrnout pysky a pak chtěl vidět ty poslední v řadě
a vadilo mu když někdo ukazoval sám? nebo to bylo v poho?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:36
- Nahlásit
Fajka
jj zalehávání ti jde pěkně
víš jak jsem se zpotila? myslela jsem, že jí zabiju přímo tam naštěstí se před náma válelo víc psů a i dospělácí
a vadilo mu když někdo ukazoval sám? nebo to bylo v poho? to jsem moc nesledovala, ale když přišel k psovi, že se podívá na zuby a pes třeba couvl, tak to nechal na pánovi, takže u nás to proběhlo tak, že ayrin ho zlíbala už je s tim fakt trapná a on jí říkal : to víš že to doma všechno vyřídim a pak po ní sáhnul jako že zoubky a ayrin se mi stála pod nohy a on se zasmál a říká : "ona nechce ukázat zuby, ta je ale blbá tak jsme to zkoušeli dál a ayrin zalehla a on : povalte jí, rychle no prostě komedie, myslim, že jeden špic ho kousl a nic neříkal docela mi přišel v pohodě, když jsem tam běhala tak jsem slyšela jak říkal že prej ayrin nechtěla ukázat zuby, ale že pohybem to smazala, takže OK slyšela jsem na něj nic moc řeči, ale u nás teda spokojenost a co jsem viděla, tak si moc lidí stěžovat nemohlo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:38
- Nahlásit
Fajka
čus, chceš u něj vystavovat?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:41
- Nahlásit
ankaras
už je s tim fakt trapná
šiš bud ráda! pořád 100krát lepší než to moje torpédo
on jí říkal : to víš že to doma všechno vyřídim
šiš to je blb
tak jsme to zkoušeli dál a ayrin zalehla a on : povalte jí, rychle
NO vidíš to už jste jak my když se nám Fajuša válela v kruhu ale není to tak strašný, že jo? Dá se to přežít
My ho máme mít na klubovce tak sem jen chtěla vědět na co se mám připravit tož se ptám.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:45
- Nahlásit
Fajka
šiš bud ráda! pořád 100krát lepší než to moje torpédo - no jo no, jenže tohle je taky blbý víš, tam přijdeš a ona se už mazlí, díky bohu že nikomu to zatim nevadilo
šiš to je blb
měl hrozně řečí někdo to snese a někdo ne, ale jinak mu jde hlavně o pohyb, takže tě nechá běhat a k lidem vypráví co na kterym psu vidí a nejhorší to mají páníčci co neumí běhat těm docela dává, leonča třeba běžela hrozně pomalu a on říkal : "tak tady je vidět, že čim si koupíte většího psa, tim víc musíte běhat, tady vidíte že tento pes má svojí paničku jenom na okrasu a nedělá si z ní vůbec nic " no prostě lidi se lámou a ty tam běháš kolečka
NO vidíš to už jste jak my když se nám Fajuša válela v kruhu ale není to tak strašný, že jo? Dá se to přežít
- no jo, ale ta se válela dobrovolně, ayrin si naštěstí hned stoupla ale máš pravdu, je to peklo, ale dá se to
My ho máme mít na klubovce
aha, no, - klubovka, no - on posuzuje všechny možný plemena, ale myslim že se zubama s fajkou to bude určo dobrý
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:52
- Nahlásit
inu
ahoj, tak co malej zpěváček?
Roxana
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:53
- Nahlásit
inu
čus, chceš u něj vystavovat
jj má být na klubovce
ankaras
někdo to snese a někdo ne, ale jinak mu jde hlavně o pohyb, takže tě nechá běhat a k lidem vypráví co na kterym psu vidí a nejhorší to mají páníčci co neumí běhat
tak jestli ho nesežerem tak by jsme nějakou teoretickou šanci mít mohly
Já vím už sem slyšela velký story na něj ale mě to neva se na to docela těším
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:55
- Nahlásit
ankaras
ahoj, tak co malej zpěváček?
děsí hulákáním lidi i psy, parchant a pak se diví, že se ho každej bojí
Fajka
jj má být na klubovce
sem myslela, že český rozhodčí už néé
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:56
- Nahlásit
Fajka
nějakou teoretickou šanci mít mohly - teoretickou? si blázen? máte 100% jedný paní s AI tam napsal - strašně předvedená - věc majitele chudák ženská, vypadalo to že na žádný výstavě ještě nebyli
Já vím už sem slyšela velký story na něj ale mě to neva se na to docela těším
jj, ženský si s nim asi užívají ale dobrý, jenom jsem pak přemýšlela, že vlastně, podá ti ruku, sáhne psovi na kulky, sáhne psovi do huby a pak ti dá kránýho hudlánka a podá ruku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:57
- Nahlásit
inu
sem myslela, že český rozhodčí už néé
no nechcu ale tohle je Bolka což mám cestu půl hodky, a pak je jsou hlášení dva rozhodčí Polgár tomu se onehdá Fája líbila a nebo Hořák no tak sem si říkala že to prubnem
šak to znáš socializace není nikdy dost
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:01
- Nahlásit
ankaras
jako rozhodčí, kerej uráží, i když publikum řve smíchy, je, bez pardonu, vůl..
Fajka
šak to znáš socializace není nikdy do
ja, ja, pani, ale aby nežvachlal jako Petruska
Kdy to vlastně je?
Jo a lunochodem, huž jsme taky přihlásili Vořecha na Haguro no Kaigou. Dyž se viděla, jaký ksichty chlapci hází, dostanem rovnou BIS
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:02
- Nahlásit
inu
jako rozhodčí, kerej uráží, i když publikum řve smíchy, je, bez pardonu, vůl..
- to nejsou urážky, to je prostě takovej typ člověka, dělá si legraci a kolik kdo snese to už je spíš jeho problém, ale jako řekla bych že nějak nespravedlivej nebyl a navíc.... znam horší týpky, nebo teda spíš slyšela jsem a k jednomu se máme hrnout do budějek a asi nepojedeme
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:04
- Nahlásit
ankaras
no, já slyšela, že celkem dost urážel, proto ho vyhodili. Jako si myslím, že jsou tam snad vod toho, komentovat psy, né?
Ale je fakt, že proti Petrusce to bude asi slabej odvar.
Kam všude se letos vlastně chystáte? Ayrin má teď úplně supa srst
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:05
- Nahlásit
inu
ja, ja, pani, ale aby nežvachlal jako Petruska
no doufám že né
Kdy to vlastně je jak je ten svátek v květnu.. myslím osmého v pátek..
Jo a lunochodem, huž jsme taky přihlásili Vořecha na Haguro no Kaigou. Dyž se viděla, jaký ksichty chlapci hází, dostanem rovnou BIS
to se jako ale vopovažte paní to by ste mě nakrkla!! ten je nááááááááááš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:06
- Nahlásit
Fajka
Kdy to vlastně je jak je ten svátek v květnu.. myslím osmého v pátek..
é, sákryš, to už něco mám, jinak bych přijela s Vořechem Baskervilským a vysílala bych ho na pomoc, bylo-li by třeba
ten je nááááááááááš
viděla jsi tu fotku v galerce? Nemáte šanci
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:07 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
Kam všude se letos vlastně chystáte
jéé, to my nevíme, my nechceme moc chodit, ale na zvykání je to fakt dobrý, což souhlasim s fajuš , protože první výstavu nevěděla kam dřív a ted už i ležela v klidu ale jinak máme jet budějky a litoměřice, tam chci na posuzovatelku jednu a pak uvidíme, pak spíš rokycany, plzen a z výstavy jsme domluvený s tamaroou rovnou do hospody
Ayrin má teď úplně supa srst
však taky pořád češeme, vyčesáváme, češeme, vyčesáváme, pouštíme srst, češeme, vyčesáváme a vyčesáváme ......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:09
- Nahlásit
ankaras
jéé, to my nevím
tak si pište.. Intercanis Brno... žáno..
však taky pořád češeme, vyčesáváme
s Vořechem to už taky začalo Navíc jsme zjistili, že je to maskovanej žíhaňák, bo tam těch černejch chlupů má jak mušinců
Ale ináč v případě Ayrin se to těžce vyplatilo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:10
- Nahlásit
ankaras
ale na zvykání je to fakt dobrý, což souhlasim s fajuš
jj
však taky pořád češeme, vyčesáváme, češeme, vyčesáváme, pouštíme srst, češeme, vyčesáváme a vyčesáváme ......
už si šetříš na novej výkonnej vysavač???
inu
Nemáte šanci
tsssssss se uvidí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:14
- Nahlásit
Fajka
tsssssss se uvidí
pani, ty máš handicap, bo Fája je vychovaná Se s tím huž pomalu smiřte
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:14
- Nahlásit
inu
tak si pište.. Intercanis Brno... žáno.. - ty jo to asi ne, to je pro nás fakt daleko, ale dostala jsem pozvánku na Haguro no...
Ale ináč v případě Ayrin se to těžce vyplatilo
- no, však moje ruce za to draze platí než jí vyčešu od hlavy k zadku tka mam nový svaly a to ještě nepustila a pořád vyčesáváme a pořád pouštíme ale je dobře, že pouštíme
Fajka
už si šetříš na novej výkonnej vysavač???
až začne línat tak jí někomu půjčim, protože ejště nelíná 5 kartáčů denně je dost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:15
- Nahlásit
inu
pani, ty máš handicap, bo Fája je vychovaná
si jen myslíte paní, stačí dyž dojdou baterky ve vovladačce
|