Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:19
- Nahlásit

inu
NIc nevíííím Mám momentálně místo mozku booodel
Paní dá se to někde kooopit??? Estli jo tak kupte aj mě páč já se vod nás ttěd sotva někam dostanu
Prosíííím nejlépe hned at to můžete záftra předat

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:20
- Nahlásit

ahoj, vyšlo to už včera

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:26
- Nahlásit

Tak kdo mě to koupí dostane kokíno nebo píškůůtek.. díky moc

Já než se někam dostanu tak huž to bude vyprodaný
Díííky předem

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:27
- Nahlásit

Fajka
no, u nás to zase budou mít jakou dobu, tak se kdyžtak s inu domluv

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:32
- Nahlásit

Inu
Paní tak mě to dneska kupte a zejtra mě to dáte ať to nezdržujem
U vás v Béérně to určitě mít budou díííííííky

Booože já sem dneska zase drzá.. ale dyž já to chcu a jináč bych to určo nesehnala páč u nás v prdelákově máme akorát kostel a hřbitov tož tam to asi nekoupím

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:35
- Nahlásit

Fajka
inu
když to neseženete, písněte smsku a já tam skočim žádnos problémos

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:37
- Nahlásit

ankaras
Díííky dobrá vílo

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:42
- Nahlásit

Fajka
zdá se mi to jenom a nebo se fakt akity derou nějak na světlo světa? nebo je to možná tim, že předtim jsem je nesledovala

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 14:13
- Nahlásit

ankaras
od všeho trošku i když je fakt že poslední dobou se množí a množí a množí.... tož to musí bejt někdy vidět...

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 15:06 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

tak lidi, nabídla jsem jedný paní pomoc při udání fenky !! na inuvnouzi, přišlo mi tohle?

Dobrý den
děkuji za nabídku o pomoc
fotku vám pošlu během víkendu,musím ji vyfotit.
Fenka je 8 let stará,má PP (Bajka z Výstaviště)
Musí brát doživotně lék (trpí hormonální poruchou kvůli které má vylisalá místa u hřbetu a na břiše.
Umřel jí pán a nikdo z rodiny si ji vzhledem k její absolutní nesnášenlivosti vůči psům nemůže ponechat.
Se známými lidmi je to mazel,ale má specifickou "šibí" povahu.
Pokud se pro ni (do středy) nenajde nějaký vhodný páníček,který by ji u sebe nechal dožít a měl ji rád,bude muset být utracena
s pozdravem Ondrová

- s tim vylínáváním, není to náhodou ta nemoc co mají některý AI?

[b]Fajka[/b
jde o tu šibu jak si mi poslala

moth
# Zasláno: 3 Dub 2009 19:27
- Nahlásit

ankaras
s tim vylínáváním, není to náhodou ta nemoc co mají některý AI
s najvacsou pravdepodobnostou ide o hormonalnu poruchu (stitna zlaza), da sa to liecit resp. udrziavat v uspokojivom stave, je potreba zodpovedneho veterinara a predovsetkym majitela!!!
Inak ma sokuje to vydieranie zo strany pani Ondrovej!!!!!!!!!!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 19:41
- Nahlásit

moth
Inak ma sokuje to vydieranie zo strany pani Ondrovej!!!!!!!!! jo, některří to tak dělají a daří se jim, protože lidem to neni lhostejný jenže pak je těžký určit ejstli vydírá a nebo je to fakt a je zase škoda se o tom přesvědčit už jsem jí napsala mejla s názorem, že s tim teda jako za inuvnouzi nesouhlasíme a at dá fence aspon víc času, když je agresivní jenom na psy a jinak s ní nejsou problémy

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 20:45 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Vím že je to strašné ale fenečka je momentálně sama v domě přez noc (přez den tak chodíme) a pořád vyje
(sousedé...)
Bojíme se že pokud ji dáme do útulku,nikdo si ji odtam nevezme (opravdu není moc pěkná-má nafouklé bříško..)
a bude tam strádat tím že nebude mít nějakého člověka pro sebe a místečko v klídku
(sama nevydrží ani na zahrádce v boudě přez den)
a potom to že je agresivní na psy....
Opravdu nevím,co budeme dělat.
Ještě se domluvíme s rodinou a dám vědět
předem moc děkuji za pomoc

tak a ted bych prosila všechny, co sem dochází a neni jim to jedno, aby mi poradili, co s tim?? názory? rady? NĚCO? nemlčet

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 22:41
- Nahlásit

ankaras
Ach jooooo......co zjistit (pokud nevíme) odkad jsou a zkusit oslovit útulky v okolí zda by jí nevzali a tím nezachránili před injekcí no a pak halt musíme inzerovat inzerovat a doufat že se někdo najde ....

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 12:02
- Nahlásit

Fajka
jj, to jsem ženský napsala, at dá fence víc času, optala jsem se odkud jsou a tak uvidíme, pak bych asi zkusila napsat chovatelce, ale to si myslim nemá šanci a pak jedině zkusit vybrat útulek kde by "snad" počkala až někoho "snad" najdeme

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 12:08
- Nahlásit

tak přišly fotky

Jsme z Blanenska.v blaneneskem utulku mají stop stav.uz jsem tam psala.dnes fenku vyfotim a behem poledne pošlu.Právě tady vedle me sedí a kouká těma svýma očima.babicka vcera cely den probrecela,ze ji nedokaze dat pryc,ale nic jineho ji nezbyde.Jinak kdyby jste chtele vedet co je to za lék co bere,tak se jmenuje Eczekan.doufam ze email dojde čitelný-píši ho z mobilu.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 17:15
- Nahlásit

nar. 12.12.2006 - Cyndy spod Marhátu. Zvod mladých má absolvovaný, ale nie je vhodná do chovu - kvôli nadmerným bielym znakom. Je hravá a veľmi živá. Vyrastala v prítomnosti malého dieťaťa (4 r.), takže s deťmi nemá problém, len chce vala lasky, pozornosti a pohybu....nemame na nu čas a chceme jej takto nájst láskyplní domou kde sa jej budu viac venovat.....!!!Len do dobrích rúk!!!

- ty jo, to je fakt peklo, chtěla bych vidět tu majitelku, jestli je to šereda vošklivá a dcera nebo syn by jí měli uvázat někam do útulku

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 17:46
- Nahlásit

ankaras
jsem zvědavá, jestli se podaří někam umístit tu šibinu.... chudák, bojím se, že nemá moc šancí....

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 17:52
- Nahlásit

vlk
bohužel si to taky myslim
at je to jak je to, lidi si berou hezký psy a nebo aspon zdravý aby na ně nemuseli hned platit , bohužel je to hrozný ale je to tak, ale co, zkusíme to

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:52
- Nahlásit

Ahojky lidicky ten filmik je maso Moooc jsem plakala. Jinak ohledne tech pejsku je to fakt desny. Ale chtelo by to aspon toho pejska dostat od tech lidi, aby ji fakt neutratili. Treba se ji nekdo ujme. Urcite se najde clovek, kteremu nebude vadit za fenecku platit. Jenze to asi nebude hned.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 21:22
- Nahlásit

Fajka

ahoj, tuhle jsem tady házela odkaz na toho haskouna, mrkej, už je tam celá rodinka jsou bombový

http://www.psiutulek.strakonice.eu/pg000.html

inu
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 12:22
- Nahlásit

Fajka
pani pardon, nebyla jsem na netu, ale tož jsem vám to koupila rovnou Tu Gingu vám přepálím a předám na sraze, bo poště bych nesvěřila ani prd, eště to rozmlátí. A dík za všecko, pani, sem vám do smrti vděčná. Aji za to, co jste mi řekla vo našem Vořešákovi

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 16:04
- Nahlásit

čůůůůs lidíííí, tak jsem dorazila z výstavy, chlupatá, oslintaná ale bylo to super !!!!! Omazlíkovala jsem se s akitama, se šibama (samozřejmě), s basenžíkama, čauákama a další chlupatou a slintající havětí ....akorát jsem doma nechala v nabíječce baterky do foťáku, takže nemám ani jediný foto.... což mě sejří....

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 16:42
- Nahlásit

vlk
ahojky, no to teda je hrozný, takže ségru vyfocenou nemam

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 16:56
- Nahlásit

ankaras
takže ségru vyfocenou nemam
nic vyfocený nemám...., jsem debil, ješte večer honem strkám baterky do nabíječky, ráno šoupnu foťák do kapsy a baterky zůstaly v nabíječce.... bych se neviděla nejrači.... člověk se celej rok těší a tak to zdupčí.....ale byly tam dvě krááááásný žíhaný malý akitky....pak několik bílejch, no a fšichni se nechali omuckat.... paráda !!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:26
- Nahlásit

Ahojte

ankaras
ježíš ta šiba je v hrozným stavu Ty holý místa.. . jako nevím ale není ta ztráta srsti ta nemoc SA?

ankaras
Laida
Jinak se omlouváme že jsme nedorazili ale fakt to nešlo, v sobotu jsme dorazili domů až po půlnoci dneska jsme byli totálně hotový. Já vůbec páč sem nějakým záhadným způsoobem přišlaa o hlas a můžu jen kašlat smrkat a funět jako lokomotiva doma od rána praktikujem pantomímu
Dorazila mě klimatizace v autě ale hlavně že Fajkýček byl spokojenej

inu
Tak moc děkuji za to CD s filmečkem hned jak budu mít drobátko času tak se na něj podívám
A nemáš vůbec za co děkovat stejnak si všecko musíš oddřít sama ...
No a Voříšek (fakt k němu to jméno sedí!!! ) je teda suprovej, drobátko hlučnější ale roztomilej
A jak se k tobě měl a vítal tě!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:39
- Nahlásit

Fajka
ahojky, taky si myslím, že to ta nemoc je....

Jinak nevadí určitě se přidáte příště,já pak hodim odkazy na fotky ještě že jsme vyjeli na procházku k Praze, protože u nás byl konec světa, prý bouřka jak blázen i táta prý po prvním celkovým rozsvícením oblohy a rány jak z děla utekl ze zahrady domů a brácha, který byl na cestě na vlak, že jede do plzně byl zpátky prý během 5 minut my přijeli a tady všude vody jak blázen a kameny na cestách

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:42
- Nahlásit

ankaras
jo na fotečky se těším Co Corča s Ayrin?
protože u nás byl konec světa, prý bouřka jak blázen
fákt?
u nás celej den slunečno

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:47 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka

fákt?
jj, to řikam, že tady je to asi nějaký začarovaný

Co Corča s Ayrin?
holky dobrý, chvílema si zabublaly, ale šlapaly vedle sebe asi po 15 minutách v pohodě ona je totiž ayrina moc hrrrr a hned se na corču vrhá rychle a skáče na ní a to ona nemá ráda , ale když jde ayrin s petrem a corry s martinem, tak jsou v pohodě protože chlapíci jsou taky v pohodě a jdou s tim, že kdyžtak se holky max. servou no... co se dá dělat a pak si to šlapou dobře ale řekla bych že se chovali všichni super když aldík bojoval s ayrin tak corry stála nad nima s výrazem : "vy jste blázni ! takhle se tady válet"

inu
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:51
- Nahlásit

Fajka
vítám mezi živejma

Mě nejvíc potěšilo, jak jsi řekla, že ti připomíná Hagise. To jako fakt. Ale hlučnej je, škoda, že tam neprodávali roubík. Zkoušela jsi toho Kroncha nebo zatím jen krmíte ušima?
My dneska vzali kuře s piškotama na Bílou horu a Vořech se nás i bez vodítka držel jako pijavíce. Viva la tvoje rady!

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání