Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 09:06
- Nahlásit

Fajka
ona leží vedle postele
jo, to Orísek dělá taky

zkus tak jeden vochutnat... uvidíš jak tě to zmůže
ne, dík, pani. O jinejch věcech to říct nemůžu, ale z tohodlectoho jsem stoprocentně vyrostla

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 09:51
- Nahlásit

ankaras
Tak už máme nějaký ten popis včerejška + fotky na webíku, tak házím info jak si chtěla

inu
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 10:16
- Nahlásit

Fajka
bomba report

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 10:27
- Nahlásit

téééda vy ste ranní ftáci, teď nevím jestli ještě přát dobré ráno nebo huš pomalu poledne......

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 10:28
- Nahlásit

inu
dík

vlk
nás tak bolej nohy že nemůžem spáááát

jinak dobré skoropoledne

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 10:31
- Nahlásit

Fajka
Takže ste si to užili..... hned si ti letím přečíst.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 10:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
jooo užilii.... naprosto úžasná akce a skvělý osazenstvo!
A byla srandáááá

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 10:36
- Nahlásit

Fajka
krásný fotky i článeček - jen ryvalita se píše s měkkým i .... ještě pak kouknu k Hagískovejm .

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 10:42
- Nahlásit

vlk
aaa díík du to opravit...

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 11:31 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dobrý ráno, jsem mrtvá, šla jsem spát ve 4 hodiny hodní rodičové mi pustili ayrinku jako budíček do pokoje tak já se jdu snad i umejt

Zrovna koukám na fotky od Sandy, jsou fakt parádní !

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 13:49
- Nahlásit

ankaras
a jak jste to ušlápli všichni? dobrý? co se třeba dělalo za ty úkoly?
dobrý až na to že sem měla neprošlápnutý boty a tlačilo to tak to šlo. Ale samo že po zimě když člověk nemůže chodit dlouhý štreky tak bolej nohy a zadek

úkolů byla spousta.. třeba spousta fotek různejch cedulí, kdy byla určitá část vymazaná a my museli po celý trati hledat určitý cedule a doplnit chybějící část textu, a nebo odpovídta na dotyz typu zda rybník Hlinovky byl vždycky rybník a nebyl někdy něčím jiným... kolik obyvatel měla vesnice Hořátev v roce 2008 atd atd...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 14:03
- Nahlásit

Fajka
my jednou na vobdobný akcičce měli otázku:

Kde padli?

A odpověď byla Tupadly (nějaká vesnica)

byla to slovní hříčka a nikdo na to nepřišel

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

jj taky jsme tu měli chytáky.. třeba. Kolik javorů tvoří švehlovu álej..
možnosti 159, 39, 67 a 0
Pod álejí cedule s popisem a na ní velkým písmem že je tam 159 kusů stromů a v textu menším písmem napsáno že lip!

Takže správná odpověd byla 0 a kdo mrknul jen na číslo zakřížkoval 159 a šel dál měl smůlu.. bylo třeba i všecko detailně číst

inu
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 14:12
- Nahlásit

Fajka
a to se dalo s takovou ujít do limitu,jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 14:14
- Nahlásit

inu
No když jsme došli my tak dalo jsme to zvádli skoro za půlku!
a nebloudit tak jsme mnohem lepší

inu
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 14:32
- Nahlásit

Fajka
jste borci

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 17:26
- Nahlásit

Fajka

úkolů byla spousta.. třeba spousta fotek různejch cedulí, kdy byla určitá část vymazaná a my museli po celý trati hledat určitý cedule a doplnit chybějící část textu, a nebo odpovídta na dotyz typu zda rybník Hlinovky byl vždycky rybník a nebyl někdy něčím jiným... kolik obyvatel měla vesnice Hořátev v roce 2008 atd atd..
tak na něco takovýho se taky jednou vydam, to by mě fakt bavilo . my přišli z vycházky, zkusila jsem štěstí a kontrola nepřišla, za to my jak prasata opět kamarádka sebou vzala zlaťáka a ty co dělali to bylo hrozný, nedokázali vůbec jít vedle sebe ! až jsem ayrin s petrem pustila na volno tak si spolu lítali po lese a my konečně šly s kámoškou v klidu, za chvíli jí musim jít hodit do vany, teda někdo jí musí doma hodit do vany a já jí osprchuju a někdo jí musí vyndat měla by jsem jí pořídit nějakýho sluhu asi, s velkejma svalama
- v úterý nás čeká ten vet, zítra se jdu uschopnit

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 22:10
- Nahlásit

My jsme si taky mooc pekne uzily vikend

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:59
- Nahlásit

Dobré ráno ...

Roxana

inu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:32
- Nahlásit

Fajka
pani, posilala jste mi toho meila nebo zasejc už nefachá seznam?

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:33
- Nahlásit

tak lidičky, špatný zprávy, Kříženec Jochi umřel , Sylva (akita inu) zmizela z nabídky a našla jsem dalšího křížence šibičky http://uvplp.sk/spravca/osvojenie/stranky/405.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:40
- Nahlásit

inu
paní ne.. se mě do toho přimýchalo nějaký nutný vyřizování a tak už se na maila nedostala.. ale napravím to dneska večer

ankaras
tak lidičky, špatný zprávy, Kříženec Jochi umřel , Sylva (akita inu) zmizela z nabídky

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:58
- Nahlásit

Dávám sem fotky té kříženky šibičky

Je to zase Slovensko takže zkuste se někde optat

inu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:22
- Nahlásit

Fajka
v poho, jen jsem si říkala, jestli se ten seznam nezbláznil, že mi doručuje reklamu na viagru ale důležitej mejl nééé

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:58
- Nahlásit

ankaras
To je smutny

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:15 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

¨Tak lidičky, ta fenka kříženky Sylva (akita inu) byla adoptovaná. Když jsem do útulku psala kvůli infu, jestli nám nějaký poskytnou, že jí pomůžeme umístit, tak vůbec neodepsali, dneska jim Dana napsala, jestli nám můžou dát vědět, co se s ní stalo a odepsali nám krásně

Vážení,pokud si stahujete psy z našich stránek bez naší spolupráce, tak si musíte aktualizovat také bez nás.Info o umístěných zvířatech neposkytujeme - je adoptována.S pozdravem SY

Po zkušenostech se vůbec nedivim, že se někdo na inuvnouzi pěkně vyprd ! Vždycky to ale vyžere Dana

Dančo, nic si z toho nedělej

Útulky vůbec neodepisujou, na nic , jedinej útulek, kterej hned reaguje a má zájem, dokonce nám za zájem poděkoval je Olomouckej , jinak jsem na žádnej jinej nenarazila.

Dania
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:56
- Nahlásit

ankaras
Vždycky to ale vyžere Dana
nj, já mám holt kliku

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:03
- Nahlásit

ankaras
Vážení,pokud si stahujete psy z našich stránek bez naší spolupráce, tak si musíte aktualizovat také bez nás.
??? Jim vadi, ze jste akitu umistili na inuvnouzi??? KTEREJ to je utulek? Priste asi pekne ponizene poprosit, to je pristup, tohlencto! Misto aby byli vdecni za pomoc.

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:06
- Nahlásit

Fifi
??? Jim vadi, ze jste akitu umistili na inuvnouzi??? KTEREJ to je utulek? Priste asi pekne ponizene poprosit, to je pristup, tohlencto! Misto aby byli vdecni za pomoc.

My povídej já jim psala nejdřív jako jestli si to tam mžůeme umístit, že jim pomůžemem a tak a oni nic, tak jsem to tam prostě dala s dostupnýma informacema a oni tohle

http://www.psidomovlukavice.wz.cz/

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:10
- Nahlásit

ankaras
Joahaa, Lukavice.. Tak o ty jsem uz slysela primo od obyvatel Lukavice, nic moc dobryho, spis naopak.
Hlavne se nenechte znechutit, inuvnouzi ma svuj vyznam!

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání