| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:58
- Nahlásit
vlk
nejhorší je to tak do roku a půl, pak už to de.....
bez starosti, v brně je kdyžtak velkej blázinec
Fajka
néé paní ona je normální pakovikuňa..
pani, vy máte takovou prupravu, že byste si mohla zfleku votevřít školku
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:23
- Nahlásit
inu
bez starosti, v brně je kdyžtak velkej blázinec
to nebude třeba.....taky jsem napřed myslela, že Z Arčí normálně zmagořím, ale brzo to přešlo a huš mám doma dvě.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:30
- Nahlásit
Lidičky od akitek inu, dával jste to teda někdo vědět p. Hamplový?
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/2184349 -akita-inu-nabidka/#fotoinzerce2184349
než ten pejsan zase skončí bůhví kde?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:31
- Nahlásit
inu
pani, vy máte takovou prupravu, že byste si mohla zfleku votevřít školku ted zařvu NIKDY ale vona asejc teda bude páč estli dojde k tomu množení tak budu mít školku 2 měsíce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:32
- Nahlásit
ankaras
Lidičky od akitek inu, dával jste to teda někdo vědět p. Hamplový?
jo ví se o tom, hledá se novej solidní majitel a do Inu v nouzi dávat netřeba.. včera sem se to dověděla.. a zapoměla ti to napsat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:33
- Nahlásit
ankaras
ještě doplním že se ho nechce nikdo zbavit že by byl problémovej ale umřel mu páníček
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:34
- Nahlásit
Fajka
jo ví se o tom, hledá se novej solidní majitel a do Inu v nouzi dávat netřeba.. včera sem se to dověděla.. a zapoměla ti to napsat
ty jo, tak super do inuvnouzi bych to dávala právě nerada, protože je to prodej psa, nerada bych někomu pomáhala vydělávat takovym způsobem, tak kdyžtak kdyby si něco dalšího zjistila, tak dej vědět, jak to dopadlo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:35
- Nahlásit
vlk
no tak já asi taky u jednoho nezvostanu, že
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:36
- Nahlásit
Fajka
ještě doplním že se ho nechce nikdo zbavit že by byl problémovej ale umřel mu páníček
aha , tak to je špatný tak kdyby se tam měl třeba zařadit, tak dej kdyžtak vědět
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:38
- Nahlásit
ankaras
myslíš goromaru? To už se nějak řeší
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:40
- Nahlásit
inu
to doufám, že tě tydle psiska chytnou za srdíčko.... akorát šiba je teda kapku finančně nenáročnější na spotřebu, takže jich člověk může mít víc.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:45
- Nahlásit
vlk
no, tak eště chcu harakiriho vod Fajuš a pak to zaplácnu ňákou bílou shibou, bo Hagisovci asi budou mít jenom červený štěňata.
A pak obdržím žádost o rozchod/rozvod
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:45
- Nahlásit
ankaras
do inuvnouzi bych to dávala právě nerada, protože je to prodej psa, nerada bych někomu pomáhala vydělávat takovym způsobem, tak kdyžtak kdyby si něco dalšího zjistila, tak dej vědět, jak to dopadlo
jj jasný.....
moc o tom nevím ale vydělat na něm určitě nechtěj!!!!
inu
myslíš goromaru? jj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:46
- Nahlásit
inu
no, tak eště chcu harakiriho vod Fajuš
vono jí to ještě nepřešlo
a já myslela že Orísek se tak snaží Budu mu muset domluvit že zlobí málo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:46
- Nahlásit
Fajka
moc o tom nevím ale vydělat na něm určitě nechtěj!!!!
tak to je dobře , na netu to je jenom jako že ho prodají a nic víc, tak to pak nevíš, halvně teda aby se někdo našel pro to červený štěndo prý někoho našla Leonča v Plzni, ani nevim, jak to vypadá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:47
- Nahlásit
Fajka
se spíš divím, že ho nenechaj tý starý paní...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:47
- Nahlásit
Právě jsem násilím dovlekla Kvijovou po dvou hodinách domů ze zahrady a ta čůza stojí na zadních u dveří, čumí skrz sklo a vříská že chce eště ven......
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:48
- Nahlásit
inu
A pak obdržím žádost o rozchod/rozvod
to určo né, to už bude přítel taky závisláček nezapomen, že když to půjde, tak budeš mít ještě štěndo o orim
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:48
- Nahlásit
Fajka
vono jí to ještě nepřešlo
naopak pani, tady vidíte, že mě z toho prcka totálně šiblo.
ALe taky doufám, že Harakiri bude v nějakým rozumným časovým intervalu žáno, bo do Bohnic dvě akity asi nepropašuju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:50
- Nahlásit
ankaras
že když to půjde, tak budeš mít ještě štěndo o orim
tak to ni vomylem, Orimu jsem množení zakázala. Eště jedno takhle ukvílený zvíře a vybydlej nás pod most
vlk
vříská že chce eště ven......
pani, vy máte doma toho mýho hybrida?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:53
- Nahlásit
ankaras
je to těžký, napíšeš že daruješ a on skončí v nějakým asijským bistru v nudlých
inu
se spíš divím, že ho nenechaj tý starý paní...
hele to nevím, já vo tom vím děsně málo jen sem zjistovala zda dát do inu v nouzi nebo ne
naopak pani, tady vidíte, že mě z toho prcka totálně šiblo
jo to vidím.. a totálně!
ALe taky doufám, že Harakiri bude v nějakým rozumným časovým intervalu žáno, bo do Bohnic dvě akity asi nepropašuju
tak časovej horizont vám řeknu oplně přesně ... Fajuš jsou 3 roky..letos néééé a příští rok budou 4... a to už je nejvyšší čas
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:53
- Nahlásit
inu
pani, vy máte doma toho mýho hybrida?
no nějakýho hybrida japonce z ledním medvědem doma mám.... normálně to nedělá, ale venku je nasněžíno a to je pro ni šílený lákadlo.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
Fajka
příští rok budou 4... a to už je nejvyšší čas
hesli to naplánuješ, když budu v Japánu, tak si mě nepřej!!!!!!!
vlk
von mi to dělá hlavně když se na dohled válí něco k jídlu, například šutr!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
inu
tak to ni vomylem, Orimu jsem množení zakázala. Eště jedno takhle ukvílený zvíře a vybydlej nás pod most
zase to budeš mít asi jednodušší s výchovou , když je fakt takovej závisláček nikdo ti nebude dokazovat, že teda mu bránší v tom rozletu jedině ty
- já byla celá štastná jak je ayrin tichá a nejdřív jí naučila sousedojc haskounka štěkat a ted jí snad naučí i vít nebo výt (to jsem nikdy nevěděla jak to je ) a já si to taky půjdu hodit
vlk
Fajka
inu
- minulej tejden tady paní co se sem nově přistěhovala stála sousedom za plotem a nahrávala si na diktafon jak řvou , to bude zase nějaká potížistka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:00
- Nahlásit
ankaras
von se naučil vejt od táty. Řve v pět ráno na uvítanou. Řve venku na lidi, zvlášť, když to nečekaj (ale to je fakt jen zdraví, jenže vysvětli to lidem, že takovej pidiplyš má hlas jak nasranej medvěd), kvílí v ohrádce, řve před každým krmením... ne ne, chcu Harakiriho, ten bude potichu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:02
- Nahlásit
inu
hesli to naplánuješ, když budu v Japánu, tak si mě nepřej!!!!!!!
hel tak stejnak je určo nebudu moc prodat, takže klít.. von si na tebe až se vrátíš u mě počká.... a já si zatím vyžeru tu nejhorší drezůru a to se vyplatí!!!! ne nekup to
ankaras
to bude zase nějaká potížistka
potížistky nebrat!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:03
- Nahlásit
inu
ne ne, chcu Harakiriho, ten bude potichu
jen aby, mám zkušenosti, že se jeden od druhýho naučí to nejhorší......takže ti brzo budou vyvřískávat oba....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:05
- Nahlásit
Fajka
normálně co ty seš to za vobchodníka? Nakreju, prodám, né? Hlavně, když mám klijentelů Estli by mě Harakiri eště chtěl, až bude odrostlejší
vlk
..takže ti brzo budou vyvřískávat oba....
pošlu pohled z blázince
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
inu
pošlu pohled z blázince
enom esli ti tam půjčej tužku, bo jak se budeš celá třepat a mít tiky tak aby sis neublížila.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:09
- Nahlásit
vlk
tak vobtisknu aspon rohlik s marmeládou
|