| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:16
- Nahlásit
Roxana
jsem si po dlouhý době zase smíchy poplakala
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:19
- Nahlásit
ankaras
no hlavne aby si neublizil ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:22 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
však jo, to by bylo blbé , ale vsadim se o co chceš, že kdybych tohle dělala já, budeš taky mrtvá smíchy, co? jen se přiznej
co psí kusy? četla si nějakej? zítra vychází další, dneska mi dorazily, tak mam co dělat v jednom jsem koukala že je něco s akitou inu, tak na to mrknu
- našla jsem tady při prolistovávání kam se psemna hory a jsou tady Jeseníky - www.pepino.jeseniky.com, www.ramzova.net, Beskydy - www.solandsedlo.cz , www.penzionzafakune.com , Jizerky - www.u-lucie.cz a www.pension-majak.cz
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:17
- Nahlásit
ahojky lidi dlouho sem tu nebyla. Delo se tu neco novyho nebo zajimavyho???
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:44
- Nahlásit
Peta Minami
ahojky, nic zvláštního asi cujinky štěnda rostou hroznou rychlostí a inu už má taky svoje štěndo doma
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
Nevíte někdo, jestli už je dané jisté datum Rožnova?
Děkuju moc.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 07:25
- Nahlásit
Dobrý ráno, máte hlad?
Laida
tak to netušim, ale myslím si, že někdo mi říkal, že už jo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:41
- Nahlásit
ankaras
brý ránko... takhle řízeček by nebyl ????? Zrní není to pravý ořechový....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:42
- Nahlásit
vlk
ahojky , viď, taky tak nesnídam , ale kdyby mi to takhle pěkně někdo připravil, tak bych se moc necukala
- tak jak se daří vlčku? co holky? a co ten pejsek? napsali ti něco ještě?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:45
- Nahlásit
ankaras
holky chrápou a s pejskem to zatím nevypadá nic moc. Nesehnala jsem auto a u nás doma se hárá......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:52
- Nahlásit
vlk
Achoooj, a já mám taky blbou zprávu.. do Hradce nejdem páč Pája si to pro co se mělo jet nechal poslat balíkovkou
tak že zatím nic ((
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:52 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
vlk
holky chrápou tý jo, tak to se teda mají, dneska jsem docela jak kdyby mě někdo přetáhnul klackem, tak se těšim domu, ale včera jsem se jako v zápalu rozhodla, že dneska vyrazíme s ayrin na velkou vychajdu, tak jsem zvědavá, kdo to z nás dvou neujde zatím počítám se sebou, snad taky nezačne pršet i když všechno lepší, než ten sníh
- Nesehnala jsem auto a u nás doma se hárá...... tak on si tam asi chviličku ještě pobude a ptala ses jich na tu kastraci?
Fajka
Vlk
já mam teď spíš strach o tu akitu ze Slovenska
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:56
- Nahlásit
ankaras
ses jich na tu kastraci?
zatím nee, když stejně není auto....s tím háráním je to nadlouho, teď hárá Arčí a brzo začne i Kvijová.... u nás se na kastraci musí objednávat, někdy se čeká i 14 dní ..... a bez dozoru je doma tím pádem nechat nemůžu neb štěňata nechci.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:58
- Nahlásit
vlk
zatím nee, když stejně není auto....s tím háráním je to nadlouho, teď hárá Arčí a brzo začne i Kvijová no a hele, copak když ti tam teda napíšu dotaz já? že se chci zeptat jak by to bylo kdyžtak s kastrací, jestli to mohou zařídit a tak? víš, jako kvůli infu na stránky, aby si jim nepsala přímo jako zájemce
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:02
- Nahlásit
ankaras
tak zkus, uvidíš co odepíše.... paní vypadá docela ochotná... napiš třeba že by zájemce možná byl ale jen o kastrovanýho a že by to samozřejmě zaplatil...... je blbý, že teď v práci nedostanu volno, to bych si je do kastrace ohlídala.......
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:03
- Nahlásit
vlk
kastrovanýho a že by to samozřejmě zaplatil...... je blbý, že teď v práci nedostanu volno ok, takže ty si ochotná si kastraci zaplatit, ale potřebuješ, aby to zařídili oni, tak jestli to jde jo? tak jdu na to
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:10
- Nahlásit
ankaras
ochotná si kastraci zaplatit, ale potřebuješ, aby to zařídili oni, tak jestli to jde jo?
tak nějak.... že už bych si domů potom odvezla bezkulkina.. do tý doby doufám by se ňějaký vozidlo našlo.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:19
- Nahlásit
cuuuus vsem
co psí kusy? četla si nějakej?
jezis ze vahas uz sem cetla asi tri ja tady fakt nikde nevidela, tady maji max psi sporty .. tak mi zas nekdy pucis jo
Dobrý ráno, máte hlad?
oooo, dekuji, to presne potrebuju, jsem upa prejeta neska tak sem si u mekace aspon koupila late
vlk
budu ti drzet palce, a hlavne sibackovi, at vyjdou v utuluku s kastraci vstric
Laida
tak taky netucham, zkus napsat Jirine
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:20
- Nahlásit
vlk
tak jsem tam napsala dotaz a počkáme potom nějak pořešíme tu dopravu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:21
- Nahlásit
Roxana
ja tady fakt nikde nevidela, tady maji max psi sporty .. tak mi zas nekdy pucis jo no jasnačka, neváhej kort když jsem si je doobjednala, tak pak jenom vrátíš přečtený a já ti přivezu další várku ted jsem se tady dočetla o pěkný věci- pražská záchranky pro psy, hodně pomáhají - www.pet-medic.cz , znáš?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:24
- Nahlásit
ankaras
paní většinou odpovídá kolem poledne...... je naprd, že v útulku jsou návštěvy jen přes týden, mě zrovna taky vychází volno v týdnu, ale kámoška s autem zase v tejdnu dělá a taky zrovna volno nedostane bo kolegyně co s ní dělá a zastupujou se marodí......
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:32
- Nahlásit
vlk
paní většinou odpovídá kolem poledne - dobrá, hned jak odepíše, tak ti dam vědět, neboj
je naprd, že v útulku jsou návštěvy jen přes týden, mě zrovna taky vychází volno v týdnu, ale kámoška s autem zase v tejdnu dělá a taky zrovna volno nedostane bo kolegyně co s ní dělá a zastupujou se marodí - no, já si myslim, jestli je paní ochotná a i s tou kastrací by to zařídila, že pro ní nebude problém udělat si čas, až budeš moc, kort když bude vědět, že si až od Ostravy
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:33
- Nahlásit
ankaras
no jasnačka, neváhej
tak super
ted jsem se tady dočetla o pěkný věci- pražská záchranky pro psy, hodně pomáhají - www.pet-medic.cz , znáš?
osobne ne, ale zrovna minulej tejden mi pani povidala, jak se bajecne postarali o ovcouna, prej mel infarkt (nevim jestli je to dobre?) michy .. ale taky to jasne dost stoji, no
vlk
ty jsi z ovy? a ten utulek v hradci? hele to je lepsi vlakem nez autem .. takovy icecko je fakt supr, i s dvema sibama
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:37
- Nahlásit
Roxana
osobne ne, ale zrovna minulej tejden mi pani povidala, jak se bajecne postarali o ovcouna pro napíchnutou fenku rotvíka na železnej plot dojeli do kladna za 15 minut a zvládli jí zachránit , no, prostě jsem to pochopila tak, že opravdu pomůžou a stojí za to jim zavolat, když je nějakej problém mně se to fakt čte líp, než ty ostatní kynologický časopisy jako svět psů a pes přítel člověka, tohle je opravdu pro všechny a o všem možném, jo, ted mě napadá, už is to tam teda poslala? sníh už neni
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:41
- Nahlásit
ankaras
napíchnutou fenku rotvíka na železnej plot dojeli do kladna za 15 minut a zvládli jí zachránit , no, prostě jsem to pochopila tak, že opravdu pomůžou a stojí za to jim zavolat, když je nějakej problém
Jj, je dobrý takovy veci vedet
ted mě napadá, už is to tam teda poslala?
poslala, ale dneska - muj PC je ted u pana doktora, takze mam spojeni jen v praci ..
sníh už neni
tak to tady taky ne .. uz celkem davno
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:42
- Nahlásit
Roxana
ne přímo z Ovy, v takový pérdeli kus za Frýdkem, mám problém se dostat i někam na nádraží bo tu jezdí jen pracovní bus 3x denně..... a navíc šiby nejsou zvyklý na náhubek a ještě navíc háráme....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
Roxana
tak to tady taky ne .. uz celkem davno u nás, kde byly ty haldy, tak ještě trochu je , ale to už je snad jenom před našim barákem, abych jako nemohla mít úplnou radost
poslala, ale dneska tak paráda, uvidíme, co napíšou jestli napíšou
Jj, je dobrý takovy veci vedet já jsem to hodila rovnou do odkazů na inuvnouzi , ať to trochu rozšíříme, když můžeme
vlk
tak kdyby byl vykastrovanej už, tak byste mohli i tim vlakem, tam by vás snad někdo hodil, ale chápu že tim autem je to pohodlnější, kort když máš sebou 3 hafany a z toho jednoho naprosto nechápajícího co se děje
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
vlk
a navíc šiby nejsou zvyklý na náhubek a ještě navíc háráme....
a tak to by asi nevadilo, na nadrazi byste dosli, ze jo a pak bys mohla holky dat do nejaky ty prenosny tasky, to by nemusely mit asik ani nahubek .. v takový pérdeli kus za Frýdkem, mám problém se dostat i někam na nádraží bo tu jezdí jen pracovní bus 3x denně
ale v tomhle je problem no ledaze bys mela nekoho kdo by te hodil od vas na nadr a zpet no (ono cesta z Ovy do hradce je faktis asi vlakem nej)
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:53
- Nahlásit
Roxana
a pak bys mohla holky dat do nejaky ty prenosny tasky
dát šiby do tašky, to by byl cirkus.... řádějí i v přepravkách..... a navíc Arčí už by se mnou do konce života nepromluvila a kdyby si dala do souvislosti, že je v tašce kvůli tomu šibákovi, tak by ho asi rovnou sežrala.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:55
- Nahlásit
vlk
dát šiby do tašky, to by byl cirkus
zase, když máš psíka v tašce, tak za něj nemusíš platit
|