Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:24
- Nahlásit

Roxana
No jo amerika žádná no vidíš škoda že nejdeš taky mohla bejt Aja za hvězdu

Jéjo díky za pochvalu ale to rally jen v případě že by nevadilo uzavírat peleton a jízda výletním tempem
Jinak Fajuš fakt jezdí druhou třídou (v kufru) a je náramě spokojená a když se vyzvednou opěrky a přehodí přes ně deka tak dopředu ani nevidí a aby to bylo jistý může mít košíček Čímž nemůže k ničemu dojít bo by šibinu ani osádku neviděla, možná slyšela a mohla by si tak maximálně broukat pod fousky ale to jí stejnak dlouho nevydrží maximálně 2- 3 kiláky

Tak se Ariško domluv doma a dej příští týden vědět, auto můžete nechat u nás na zahradě

Se těším že se uvidíme, pokecáme a čekání na kruh rychlejš uteče

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:35
- Nahlásit

Fajka
No jo amerika žádná pani, se divim.
nejdeš taky mohla bejt Aja za hvězdu No je to moje hvezdice tak jako tak Se aspon uvidime, pokecam a bude dost casu
Jinak Fajuš fakt jezdí druhou třídou (v kufru) a je náramě spokojená Jj, Ajuse je tam taky spoko, kdyz nekdy jede takhle "na hanbe"

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:41
- Nahlásit

Roxana
nekdy jede takhle "na hanbe"
To záleží jak to bereš a jak to podáš, Fajkýš má ráda všecko sama pro sebe a po tom co sem jí vysvětlila že 2.třída (hamba) je vlastně luxus bo by taky mohla běžet za autem, tak je náááramě spokojená

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:51
- Nahlásit

Fajka
2.třída (hamba) je vlastně luxus bo by taky mohla běžet za autem no kdyz se na to divate takhle tak to teda jooo

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:33
- Nahlásit

Ahoj holky,

tak nevím jestli tam vůbec pojedeme. Naplnilo se moje nejhorší očekávání. Posuzuje nás p. Hořák a naše třída je nejpočetnější. A ještě se ta naše papilloní dáma vylínala, tak jsme jako naháči a né jako Papillon. Asi se na to vykašlu a nepojedeme nikam

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:38
- Nahlásit

Bubacek
Prosim te No tak to jeste zvazte ... Ja vim, ze to nemate za humnama, takze "za ucast" nema smysl jezdit ... No uvidis, pri nejhorsim se uvidme v Roznove

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:39
- Nahlásit

Bubacek

ach jooo my sme taky jako naháč

Ddneska se na to vybodnu na všecko zvysoka páč kvůli neschopnosti dojčlandů musím teď hned na otočku do Norimberka a přes Ledeč domů
Vrátím se bůh ví kdy a těm co za to můžou je to šumák
Se mi hrozně chce na ty dálnice a silnice když je tolik havárek
asi dám výpověď ....

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:43
- Nahlásit

Fajka
musím teď hned na otočku do Norimberka a přes Ledeč domů ty brdane to je teda husty, tak hlavne jed opatrne!!!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:46
- Nahlásit

Fajka

prosím tě hlaně jeďte opatrně, ještě kdyby se vám tak něco stalo, tak bych se už asi zbláznila.
Zase je týden b....., okna sice vyměněné, ale všude binec jako hrom a ještě musíme vymalovat a vše uklidit. Hlavně, že jsme malovali v loni.
Ale, když to tak zvážím, tak jet musíme už k vůli vám všem, vždyť se na vás všechny těšíme jako malí.

Ariška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:18
- Nahlásit

koukám, samé špatné zprávy, tak držím palce

Hořák nás posuzoval v Liberci a až na tu líbačku to šlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:30
- Nahlásit

Jako dneska je den jak vyšitej, pátek 13tého hadr...mezi 8 a 9 večer máme bejt u Norimberka.. pak přes tu Ledeč dom a kdy to by mě zajímalo kdy asi tak dorazíme domů

inu
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:55
- Nahlásit

Fajka
Tož co by Fajkýšek neudělal pro pobavení lidu že a nejlépe toho co sám čeká na nějaké to loztomilé hodňoučké bezproblémové plyšátečko

Haha, pani, ted jste me rozesmala. Jako natruc se mi vylihne nejakej potrhlej hajzlik /aneb i slusni rodice muzou mit strasnyho spratka/ a vy jeste budete nechavat svyho Fakyse blahorecit!

Jinak drzim palce vsem na vystavy :]

inu
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:57
- Nahlásit

Fajka

a kdy to by mě zajímalo kdy asi tak dorazíme domů

Preju bezpecnou cestu!

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:08
- Nahlásit

Bubacek
noo, nijak to zas nehrot .. uvidis, jak se budete citit! Drzim palce, at je uklid i malovani brzo za vama, umim si to predstvait - me to ceka na podzim, jeste s koupelnou, podlahama a tak, tak uz se "tesim" ...
Ariška
až na tu líbačku to šlo Bleeee ... eeeee to bych teda jako faaakt nedala

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:12
- Nahlásit

Hořák nás posuzoval v Liberci a až na tu líbačku to šlo

No jde o to kdo s kým se líbal.. jestli rozhodčí se šibinou, tak by to nebylo tak hrozný

Tak my jedem ... chjo.... čau zejtra...

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:15
- Nahlásit

Fajka
kdo s kým se líbal.. jestli rozhodčí se šibinou no tak to ani nahodou si priprav roztok na omyti svoji ctene tlamky
Tak my jedem ... chjo.... čau zejtra... Tak hlavne opatrne!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Tssss ho naštěstí nemáme, my máme někoho jinýho naštěstí

Tak jo, budem se snažit dík ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:24
- Nahlásit

Fajka
Tssss ho naštěstí nemáme Achaa, sem si to nak popletla Huf
Tak stastnou cestu!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 04:30
- Nahlásit

Tož lidičky právě sme dorazili dom
Dávejte bacha dneska je pátek 13-tého... my už si to dneska vybrali

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:28
- Nahlásit

Dobré ráno všem,

já na 13 nevěřím

až na tu líbačku to šlo -náhodou manžel říkal, že i Hořák se zarazil, když viděl jak mi to je nepříjemné

Fajka včera přišly propozice (no jeden papír)a my pojedem vlastním autem. Jestli to chceš risknout, můžeme se sejít v Hodkovicích, odhaduju mezi 7 - 7:30, telefon ti pak napíšu do mailu.
Ale já nepřeháním, jezdím pomalu a bojím se. Někdy, když je dobrá situace, tak to vytáhnu i přes 100

výstava- psali, že tituly a poháry budou zapisovat do 11 hod. To je to tak krátké? Co když vyhraju po 11?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:51
- Nahlásit

Ariška
já taky nevěřila ale v kombinaci s pátkem a po dnešní noci už jo

Taky mi přišel ten vstupní list takže vše ok
Hele mě je to fuk jak chceš ty, já trefím a pomalu jezdím taky

Já nevyhraju ani před 11tou a ani po 11té, takže nemám probléma

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:20
- Nahlásit

Fajka
jé to jsi raní ptáče po takové noci.

já si ještě prohlídnu mapu, já strašně nerada někoho omezuju. Necháme to koňovi a na příští pátek

Já nevyhraju - co ty víš, třeba zrovna jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:40
- Nahlásit

Ariška
jé to jsi raní ptáče po takové noci.
no ale nerada

já strašně nerada někoho omezuju
Z toho si nic nedělej, já už víc omezená než sem bejt stejnak nemůžu Tak dyžtak dej v pátek vědět

co ty víš, třeba zrovna jo ale tak představy to sou krásný to zase joooo

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:41
- Nahlásit

Ahoj holky,

Fajka

to jsem ráda, že jste v pořádku zpátky. Posíláme pozdravy a Fajince pohlazení.

Ariška

psali, že tituly a poháry budou zapisovat do 11 hod. To je to tak krátké? Co když vyhraju po 11? - není to tak krátké, výstava trvá do odpoledních hodin, ale do 11 hod budou zapisovat do PP tituly Klubový šampion a Junior Klubový šampion a předávat k těmto titulům poháry.
Na tyto tituly musíš mít nasbíraný dostatečný počet bodů, pak je doložit jednatelce klubu s fotokopii výstavní přílohy a potom ti bude uznán Klubový šampion nebo Junior Klubový šampion, který tvému pejsovi bude zapsám do PP a předán pohár s titulem.
Nevím jak to máte ve vašem klubu, ale u nás na Junior Klubového šampiona musíš mít 40 bodů a na Klubového šampiona 100 bodů. Body bys měla najít ve vaše zpravodaji a pak si to podle bodování spočítat.

Bodování: započítavají se výsledky z mezinárodních, národních, klubových a speciálních výstav (včetně zahraničních) a to od počátku roku, ve kterém se majitel psa stal členem klubu.

Jen ukázkově: Kl.+Sp.v: Ostatní:

Výborný 1 5 bodů 4 body
Výborný 2-4 3 body 2 body
CAJC,CAC,CACIB 3 body 3 body
BOB, BIG,BIS 10 bodů 10 bodů

a tak dál.

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:52
- Nahlásit

Bubacek
díky, alespoň vidíš, jaký jsem vystavovatel. Já se v tom vůbec nevyznám. A do 40. bodů máme ještě daleko

Budu ráda, když se ti podaří taky dorazit s akitkou a papilonkem (případně větší smečkou)

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:17
- Nahlásit

Ariška

jestli pojedeme, tak pojedeme všichni a to znamená celá smečka jak lidí tak pejsů. Což znamená 3 Akitky a Papillonka + 3 lidičkové a pochopitelně i naše Modří, která nás tam snad v pořádku dopraví.

alespoň vidíš, jaký jsem vystavovatel - všichni se pořád učíme a zjišťujeme nové a nové a od toho jsou kamarádi a přátelé, aby si navzájem pomohli a popřípadě vysvětlili co druhý neví.

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:25
- Nahlásit

Fajka
Cus, jsem rada, ze to vcera probehlo v poho, tak se dneska dospi
Ariška, Bubacek, Fajka
damy, na kdy planujete pristi tejden prijezd? A zdrzite se tam asi jak dlouho? Ja asi nebudu mit celej den, ale dopo bych vas rada videla .. prijedem i s carevnou

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Ahoj
ze to vcera probehlo v poho
zdrž se komentářů, dokavaď neznáš detaily

Já přijedu ráno brzo kolem půl osmé a odjedu až se nám bude chtít
Se na vás těšíme

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:33 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
zdrž se komentářů, dokavaď neznáš detaily a tak jako jste zivy azdravy, to se pocita, ne
Já přijedu ráno brzo kolem půl osmé Okacko, budu s tim tak pocitat !
Se na vás těšíme napodobne, lejdys

jooo, helejs, vis ze je 2.7 coursing kdesi u chlumce nad Cidlinou?????????

Joooo, helejs II a vis, ze je v listopadu v bolce bonitace???

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:38
- Nahlásit

Roxana
a tak jako jste zivy azdravy, to se pocita, ne
to jo, je vidět že hodně vydržíme páč sme přežili i to že nás voba ve dvě ráno málem klepla pepka

vis ze je 2.7 coursing kdesi u chlumce nad Cidlinou
tuším, ale nevím jak se přihlásit dyž jim nejde ten coursingovej server

a vis, ze je v listopadu v bolce bonitace
i ty ftipálku
Máme tam jít jako pokračování Eikyu namber tuuu jo?

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání