Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit

Roxana
Tak snad dohledaj chovatele, aby se to pohnulo ...
otázka je jestli dohledání chovatele k něčemu bude, když jí tam odvedl její vlastní původní páníček

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:47
- Nahlásit

Fajka
otázka je jestli dohledání chovatele k něčemu bude, jako to ted nevime, ale ja myslim ze jo ... Minimalne je to rozsireni okruhu umistovatelu, ze ...
jí tam odvedl její vlastní původní páníček , no, si taky neumim predstavit, ze bych sbalila Ajusi ranecek, vim, ze kdyby bylo neco se mnou, tak se postara moje rodina, ale tak kazdej treba tuhle moznost nema, nevim, co je za tim konkretne .. Cimz se ale samozrejme majitele nezastavam.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:51
- Nahlásit

Roxana
jako to ted nevime, ale ja myslim ze jo ... Minimalne je to rozsireni okruhu umistovatelu, ze ...
Noooo tak třeba tohle já tvrdit nemůžu protože naši Matku Terezu alias Mrakomora by toto vůbec netankovalo

no, si taky neumim predstavit, ze bych sbalila Ajusi ranecek, vim, ze kdyby bylo neco se mnou, tak se postara moje rodina
S tímto ale souhlasím
Je to o přístupu ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:55
- Nahlásit

Fajka
Mrakomora Nevim, jestli ten Mrakomor v tom jeste neni nevinne
Sme zas u toho, ze je to o lidech .... Vetsinu mejch znamejch-chovatelu, by to zas tankovalo jako dost

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:03
- Nahlásit

Roxana
Nevim, jestli ten Mrakomor v tom jeste neni nevinne
Není, páč nechce ustoupit

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:05
- Nahlásit

Fajka
Není, páč nechce ustoupit V cem jako??? Ajta ted si nejsem jista ze sledujem stejnou nit?? ja myslela jako Mrakomora od Vecernice, esli to pro nej prilis drsny srovnani

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Mrakomor od Večernice je jasnej, otázka je koho si pod tím Mrakomorem představuješ ty?

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit

Fajka
otázka si pod tím Mrakomorem představuješ ty? no ja myslela, ze tys myslela vasi matku terezu aneb podnikatelku roku, ni ??? ale cece, tak ti nevim, asi na nektery strane dratu je neska naky spatny spojeni Holt to potrebuju polopate

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:13
- Nahlásit

Roxana
z toho si nic nedělej já sem bez lopaty taky dneska studená. A hlavně sem si nebyla jistá jestli tím Mrakomorem myslíš právě paní podnikatelku nebo drahou půlku...moji

Ale ve výsledku je to šumák, bo já už nehodlám bý-ti jelimanem ani pro jednoho

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:17
- Nahlásit

Fajka
z toho si nic nedělej já sem bez lopaty taky dneska studená ato je zas coooo za hlasku??? ja nechci byt studena, ja sem jeste mlada, ja si chci jeste uziiiivat a dlooooooouho !!!!!
A hlavně sem si nebyla jistá jestli tím Mrakomorem myslíš právě paní podnikatelku nebo drahou půlku...moji jezis kam na to chodis, to by me fakt nenapadlo jasne ze pani businesswoman
já už nehodlám bý-ti jelimanem dobre ses to od panu vetrinka mesicnika a slunecnika naucila

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:26
- Nahlásit

Roxana
bez lopaty taky dneska studená ato je zas coooo za hlasku???
no ty si psala že potřebuješ dneska všechno polopatě... tož já píšu že sem na tom podobně že se bez lopaty dneska taky nehnu....prostě dneska nic nechápu - sem studená no.... jako v kééélu

jezis kam na to chodis, to by me fakt nenapadlo
no vidíš mě zas joooo

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 16:02
- Nahlásit

Fajka
tak hlavne ze sme si ty sumy na dratech vyjasnily

kdyz se vratim k ty cubince - hledala jsem ji podle jmena, ale nic, tak snad se obrati na plemenku dohledat chovatele a bude to mit dobrej konec ... ty jsi v kontaktu s tou holcinou z inu v nouzi?

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 17:03
- Nahlásit

Fajka
Tyyyyyyyy brdo, sem ted vystourala, ze jste wejletovali nad propasti, jo? Pani - a jaktoze na zadny fotce nejni po bilym ci zihanym chlupu ani vidu ani slechu??? Co to je za bordel toto ??

inu
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 19:29
- Nahlásit

a hlavne ani nereknou, ze? Kdyz sou konecne na morave :-p

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 22:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
ty jsi v kontaktu s tou holcinou z inu v nouzi
nééé nejsu, kdybych byla tak už sem jí napsala že častější aktualizace by nebyly na škodu ale nejsem toho šibáka i akitku sem našla náhodou při listováním v útulcích.

Prej vejletovali sme jen na otočku odváželi opravené auto do Brna bez bábovky a při té příležitosti se stavili u bílé akitky a "prolítli" Macochu, když je to tak blízko.
Korunu jsme tomu nasadili dyž nám došla u Boskovic nafta a já sem šla 5 km k pumpě a 5 km s kanystrem zpátky

inu
Paní se omlouvám ale fakt to bylo našponovaný časově takže nešlo už nic vmáčknout ale nebojte jezdíme tam docela často tož plyšátko si utéct nenechám

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 23:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Dneska tu byla tchyně s Kenjim... byli tu dost dlouho a tak mě napadlo vzít kartáč a vyčesat... hezky v klidu po dobrým a v ruce mńamku. Nejdřív tchýně ječela že mě pokouše, že bude řváát jak tur a že se nenechá že mi ho musí někdo podržet.... no nechal se, nikdo ho nedržel ani nevrčel ani neječel ani nekous.... sice se trošku ošíval když sem se dostala na citlivější místa a bylo vidět jak se hned krčí bo si myslí že dostane po čuni.... česala jsem ho 20 minut vyčesala spoustu srsti a v naprostém klidu a pohodě a ještě mě u toh olizoval....
Komentář tchýně byl ... no to sem překvapená že si to dneska nechá líbit, až ho budu zítra česat, tak bude zase kousat a ryčet jak dyž vražděj bejka

Čím pak to asi bude ???

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 08:24
- Nahlásit

Fajka - ty mi dáváš se šibáčkem je moc hezký, mně je líto všech pejsků, ale zatím to nejde.

Scéna s česáním je typická, ale je dobře, že šibáček zatím není agresivní

Hele nejsou na druhé straně rodiče Feiko???
pdf

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:22
- Nahlásit

Ariška
ty mi dáváš se šibáčkem
No já to zkusila co kdyby a co až to půjde a ještě tam byl???

Scéna s česáním je typická, ale je dobře, že šibáček zatím není agresivní
nejhorší je že tchýniným přístupem brzo bude přitom je to zlatíčko a po dobrým jde všecko

Hele nejsou na druhé straně rodiče Feiko
Ne nejsou, je to půl roku mladší sestra Geiša a zhruba stejně starý Achiko (import z Francie). Ale Fajkýšova chovka to je, to jo

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:47 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit

Fajka
co kdyby a co až to půjde - kdyby chyby to nedokážu říct, radši mlčím než bych říkala něco, co pak nesplním.
Šiby jsou hezoučké, snad najde hodné pána.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:54
- Nahlásit

Ariška
to nedokážu říct, radši mlčím než bych říkala něco, co pak nesplním.
Já vím, to je jasný
Ale zase se znáš určitě s lidma od šib a nebo můžeš natrefit na někoho kdo shání šibu a zmínit se

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:06
- Nahlásit

Fajka
už to se objevilo i na jedné šibí dizkuzi, když těch pejsků je tolik a lidi množí a množí a pak je to přestane bavit ...pořád dokola

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:11
- Nahlásit

Ariška
když těch pejsků je tolik a lidi množí a množí a pak je to přestane bavit ...pořád dokola
svatá pravda ... bohužel

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit

tak prý šibáček bude v Chcete mě, tak má velkou naději.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit

Ariška
Fááákt??? No to jooo, je krááásnej to se o něj ještě poperou

Roxana
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit

Nazdaaarek vsem
Fajka
Korunu jsme tomu nasadili dyž nám došla u Boskovic nafta
Aleee no ne, ja myslela, ze na tohle mam patent jenom ja
Komentář tchýně byl ... no to sem překvapená že si to dneska nechá líbit, až ho budu zítra česat, tak bude zase kousat a ryčet jak dyž vražděj bejka ... Čím pak to asi bude ???
Jj, ze by knezna dutohlav ?? Rodinni pislusnici racej prominout, ale to se jinak neda,no ...

Hele a co kdybys toho sibacka poridila vam ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit

Roxana
Aleee no ne, ja myslela, ze na tohle mam patent jenom ja
Tady vidíš, že nikdo nemá patent na rozum

Roxana
Jj, ze by knezna dutohlav
velmi mírně řečeno... já sem v duchu peprnější

Hele a co kdybys toho sibacka poridila vam
což o to já klidně ale asi by jsem si musela s šibáčkem a Fajkýškem taky pořídit nový bydlení bo by mě zbytek rodiny umlátil

inu
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 21:01
- Nahlásit

Hlasim se jako prvni vlastovka! Sraz byl super, pesanu spousta, dokonce i jedno plysatko k pomilovani. Dlachnilo se, povidalo, krmilo piskotkama, seznamovalo..
Cvicak je suprovej, nikdo se tam neserval, lidi vypadali spokojene.
Fakysek me uplne okouzlil, nechala se krmit, pohladit, i packu podala a ta hneda vocicka... Zampijon jedna basen.
Vsem kdo nebyli, muzu vrele doporucit, citila jsem se tam jako v raji

inu
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 22:18 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Mala ochutnavka

Feiko

Hagískovi

Slečna plyšátko Tsuchi

prý to znamená sekera

Akitky

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 14:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ahojda všem

inu
souhlas se vším, kdo nepřijel o strašně moc přišel.

Fakysek me uplne okouzlil, nechala se krmit, pohladit, i packu podala a ta hneda vocicka... Zampijon jedna basen.

Díííííky za pochvalu sem ráda že došlo s Fajkýšem až k takovému sbližování, halt sýr je sýr

Fakt to bylo moc príma, a až nečekaně hodně přátelská atmosféra Tak doufám, že příští rok se na stejné akci zase sejdem

bobby
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 22:54
- Nahlásit

ahoj Fajko,potřeboval bych nějaký info, ale nechci radši tady na veřejnejch stránkách,prosím,neposlala bys mi třeba svůj majl nebo icq na moji adresu vandrak@gmail.com ?? Moc prosííííííím
Díky,Bobby Zhor

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání