Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 07:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

bobby
Ahooooooj
jasně napiš mi na akita.feiko(zavinac)centrum.cz, ICQ ti pošlu mailem večer.
a tady mám webovky www.akita-feiko.estranky.cz brzy tam bude spousta fotek
Jak si mě tu našééééééél?

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 08:23
- Nahlásit

Ahoj

Fajka - pěkné povídání a těším se na víc fotek.
A samozřejmě mě zajímají šibinky, mají lidé současně akitu a šibu? Nebo tam byli nějací větřelci?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 08:43
- Nahlásit

Ariška
Ahoj vetřelci to nebyli Byla tam paní co má dvě akitky a dvě šiby spolu a spí spolu v jednom kotci. Zkusím ti na ní sehnat kontakt, třeba bys jí mohla vyzpovídat co a jak Jinak tam bylo spousta akitek s naprosto bezvadnou povahou mohli být i na volno a vůbec jim navadili ani ty šiby co se tam pořád mezi náma motali
Fotky snad dám dohromady během dneška. Je jich hodně a některý strašně krásný

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:33
- Nahlásit

Fajka
Zkusím ti na ní sehnat kontakt - to by bylo príma

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:33
- Nahlásit

Ariška
Už sem poslala dotaz, tak uvidíme

A tady jsou skoro všechny fotky co jsme nafotili:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Haguro_No_Kaigou/

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:41
- Nahlásit

Fajka
ty jsou krásný! A je tam taky Inu? (holt, jsem zvědavá)

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ariška
Jasně, doufám že se na mě nebude zlobit ai Inu ani Káťa...

Katka od Cherry, moje maličkost uprostřed, Inu
Vlkodlak je jasnej
PS: seznámení proběhlo vpohodě, ruce zůstaly celé i když uplácela žampijona bez košíku a Inu odcestovala do Anglie ...

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:07
- Nahlásit

Fajka
dík jenom já jsem ikognito

ruce zůstaly celé i když uplácela žampijona bez košíku - který pes by odolal papáníčku

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:14
- Nahlásit

tahle akitka je taky pěkně zbarvená

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:25
- Nahlásit

Ariška
Neboj, jen do krajský výstavy

No to je přece Terezkááááá od Bubáčkááááááá
a je teda americká

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:30
- Nahlásit

No to je přece Terezkááááá od Bubáčkááááááá tak vyřid Bubáčkovi, že má hezkou akitku

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:34
- Nahlásit

Ariška
Vyřídím

Bubáček
Bubáááčkuuu, mám ti vyřídít že máš hezkou akitkůůůůů

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 23:02
- Nahlásit

Laida

Ahoj Laidíku, posílala jsem ti mailíka, mám takovou prosbu na tebe, tak jestli najdeš chvilku tak na něj prosím mrkni. Moc díííky

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 08:54 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Fajka,Ariška

Moc děkuji za pochvalu. A už se těším s Fajinkou na další setkání a s Ariškou, že se konečně setkáme osobně.

A všem přeji [imgs] [/imgs]

Ariška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:12
- Nahlásit

Bubacek
hezká kytička výstava se pomalu blíží

všem
myslíte, že můžu použít řetízkový obojek? (ne stahovací)

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:36
- Nahlásit

Ariška

můžeš použít jakýkoliv obojek, snad mimo elektrického a ostnatého. Je jasné, že pokud je pejsánek předveden na výstavním, tak je to dobrý, ale než by mělo dojít k nějakým problémům, tak radši normální. A výstavní vodítka jsou i řetízkové. Ještě jsem se nesetkala, že by rozhodčí měl nějaké výhrady k obyčejným obojkům či vodítkům. Dokonce jsem viděla vystavovat psa i na stahováku.

Ariška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:00
- Nahlásit

Bubacek
dík

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:51
- Nahlásit

Bubacek
snad mimo elektrického a ostnatého
no to je pech, a mě by se zrovna tak hodil

Ariška
výstava se pomalu blíží
no právě, dneska Fajkýš při trénování dělala že úplně všechno zapoměla, že vlastně neví co po ní chci se z toho zblázním

Roxana
Kde si člověče??? Práce šlechtí, ale abys to nepřehnala?
Mám na tebe dotázek....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:24
- Nahlásit

Fajka

no to je pech, a mě by se zrovna tak hodil, ale nevykládej, moc vám to s Fajuškou jde. Pomalými krůčky se sunete ke zdárnému konci.

inu
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:56
- Nahlásit

zdravim z Anglie, jen probiham kolem, az budu mit net na kolejich, tak se stavim dele

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:49
- Nahlásit

inu

Tak vidím, že cesta proběhla zdárně a jste na místě . Mrzí mne, že jsme se v Kolíně minuly.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:31
- Nahlásit

Moje malá ovečka....

Shazujeme kožich, letos už podruhé na výstavě půjdem do kruhu za mexického naháčka

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:37
- Nahlásit

Fajka
smícháme to s chlupama Berni a uděláme směsku

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:31
- Nahlásit

Ahoj a co tak nechat z těch chlupů udělat svetr. Myslím, že takové dvoje línání a je na svetr.

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:14
- Nahlásit

Ahoj Fajííí a všici ostatní,
někdy se sem mrknu, moc toho nenapíšu, ale vím, co děláte akitačky moje. Snad se to v létě zlepší.

Na výstavě v Litoměřicích jsme byli. Corrýs byla báječná. Vypadalo to, že dostaneme Cajc, ale v polovině předvádění se vynořil jakýsi polák, který se někde zapoměl a nakonec získal první místo. Naše Corrýs ještě nemá dotvořenou spodní linii, zato polákova fenka ano, tak snad příště. Ale rozhodčímu se strašně Corča líbila, pořád nám chválil její srst a celkové zabarvení. Tak jsme z pěti byli druzí. V kruhu jí to ale i přes strašné vedro šlo výtečně. Taky jsme ji doma řádně odměnili.

Do Mladé Boleslavi se také chystáme, Martin by měl zítra posílat přihlášku, tak se tam na tebe Fajko těšíme.

Fajka
K tvé prosbě, napsala jsem ti na mailík, ale bohužel zatím moc nepomůžu.

Jelikož a protože jsem stále nepochopila (já chytrá hlava), jak se vkládají fotečky sem na stránku, jukněte do galerie. Frkla jsem tam dvě, co jsem měla po ruce.

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:16
- Nahlásit

Bubacek
S tím svetrem - taky o tom přemýšlíme. Na půl už máme. Sehnali jsme taky nějakou paní od Plzně, která je dělá na zakázku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
Bubacek
Takovej svetr na zimu by nebyl marnej asi to začnu sbírat. A kolik že toho musí být????

Laida
Týjoooo Corry má skorem Cajce a čék aby to z vás tahal hevééérem Ste super, a Corry fešanda, koukala sem na fotečky je čím dál víc hezčííííí

Díky moc za mailíka. Budeš moc hodná když se přeptáš až budeš zase u Vašich. Díky moc ale pššššt. Je to tajemstvííííí a má to být překvapení

To jedete na tu výstavu v MB v červenci že jo? Ona je teď ještě jedna v červnu a tam už byla uzávěrka. Každopádně se moc těším až vás zase uvidím A o prázdninách doufám dáme nějaký společný výletík aj s Roxíkem

Jo a mimochodem, 24.5 jsme měli slavit už to tvoje - naše forum držíme rok ... tak v Rožnově ju?

inu
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:26
- Nahlásit

Fajka

tyjo, pani, na tohle Mikooso fakt nema ani nahodou. Jinak doufam, ze jsme se nevidely naposled, ja jsem tou vasi babovkou uplne posedla.

Bubacek
priste, pani, priste. A tentokrat prijdte v hojnem poctu. Bude-li plyse, budeme houfne socializovat.

Muze mi nekdo z pritomnych napsat, jak sraz pokracoval dal? Co Ekiyu, dorval se s nekym?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:17
- Nahlásit

Týýýjo teď sem napsala sáhodlouhý story a někam mi to zmizelooooo
Tag znova...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
Zdravíme Anglii..podruhé

tyjo, pani, na tohle Mikooso fakt nema ani nahodou
no to bylo hlavně kvůli vám paní, abyste včas věděla do čeho dete

Jinak doufam, ze jsme se nevidely naposled
myslím že né když jezdím já do Brna a vy sem na sever tak to vidím dost nadějně

ja jsem tou vasi babovkou uplne posedla.
to bude tím, že ste byla v sobotu na parným sluníčku

Když jste odjeli byla přednáška pí. Fišerové pak klubová schůze, pak se začala hnát buřina a spousta lidí se rozprchlo a zůstali jen ty nejodolnější jako třá my že
Nakonec nepršelo a tak byla volná zábava a posedeli jsme s pár lidičkama, Hagýsovci, Atemy Riu, Chodský ráj a pár další a kecali a bylo fakt veselo ... já šla spát po druhé pod širák a bylo to super
Ekiu, se s nikým nedorval, aspoň sem nic neviděla, řekněme si to upřímně nevíc startila ta moje pošahaná bábovka
Jinak Pán od Ekiu se snažil při něčí přednášce prezentovat názor, že to má rád dyž je ostrej a setkal se s velkou nevolí všech přítomných, tak se radši stáhnul a dobře udělal bo by jsme ho tam jinak utloukli čepicema

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání