Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:38
- Nahlásit

Nazdarek
Sice si tu vedu tak trocha monolog, ale neva
Kdo by chtel kouknout, na Ariscinu stranku doplneny fota nekterych predku, viz. http://www.samarabohemia.estranky.cz/stranka/arish a

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:42
- Nahlásit

Roxana
Ajoj,
pěkný

U nás nic novégo ¨Fajkýš je jako tradičně na zabití takže vše při starém.
Akorát ještě mi nepřišlo žádný potvrzení na tu klubovku tak nevím jestli je ještě brzo? a nebo mám už nějakej problém a mám zjišťovat co se děje

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

Fajka
Zdaros , dika, sem si trochu hrala.
Akorát ještě mi nepřišlo žádný potvrzení na tu klubovku tak nevím jestli je ještě brzo? a nebo mám už nějakej problém a mám zjišťovat co se děje No pocki do konce tejde, jestli neprijde nic do patku, uz bych si tam teda volala, co to jako je.

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

Jo a taky jsem se zapomnela pochlubit, ze mi minulej tejden dosel s velkou slavou prvni vytisk Akita World, az zpoza velky louze Jsem si v nem vcera listovala a zrovna o ty historii je tam moooc zajimavy cteni ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Taky sem si říkala že když do pátku nic tak volám...

Jo a taky jsem se zapomnela pochlubit, ze mi minulej tejden dosel s velkou slavou prvni vytisk Akita World, az zpoza velky louze
no jo, to jsou ti světoběžníci tak se s náma koukej podělit a hoď něco na web

Ariška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:13
- Nahlásit

Roxana
hezké akitky

Fajka
taky mi zatím nic nepřišlo, psali tam něco o týdnu předem, tak čekám.

Šibina líná, je taková střapatá a sem tam má dírku v kožichu. Myslíte, že to na výstavu nevadí? Já bych se tam ráda podívala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ariška
taky mi zatím nic nepřišlo, psali tam něco o týdnu předem, tak čekám.
Aha tak já myslela že sem vyjímka, tak třeba je čas ještě

Šibina líná, je taková střapatá a sem tam má dírku v kožichu. Myslíte, že to na výstavu nevadí? Já bych se tam ráda podívala.
no tak Fajkýš krom toho že je líná tak i líná takže budem vopelichaný jak dvě slépky vobě ale aspoň budem harmonická dvojice Já už to neřeším, prostě se hodím do vody a začnem plavat nebo se utopíme a bude od nás pokoj

Ariška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:24
- Nahlásit

Fajka

Já už to neřeším - já taky ne, ale přeci jenom červíček hlodá, aby z toho nebyla celonárodní ostuda

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:27
- Nahlásit

Ariška
Já už větší než sem si udělala mít nemůžu, tož já už na to dlabu

inu
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:28
- Nahlásit

Fajka: bude zasejc naky vesely povidani, pani?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:34
- Nahlásit

inu
Bude paní, hned po tý klubofce
Na Fajku je spoleh

inu
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:36
- Nahlásit

Fajkatak to se mooc tesim, pani, vy to umite tak dobre sepsat, to jednomu prozari den :]

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:39
- Nahlásit

inu
Tož co by Fajkýšek neudělal pro pobavení lidu že a nejlépe toho co sám čeká na nějaké to loztomilé hodňoučké bezproblémové plyšátečko

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:48
- Nahlásit

Fajka
tak se s náma koukej podělit a hoď něco na web cece, to nevim, to by asi nebylo kopyrajt OK .. Ale samo rada zapujcim
Ariška
Šibina líná, je taková střapatá a sem tam má dírku v kožichu. Myslíte, že to na výstavu nevadí? Já bych se tam ráda podívala. No helejs, jestli s vama bude bojovat konkurecni fenka kozusnata, tak asi bude mit jistou vyhodu .. Ale prijedte!
Fajka
inu
bude zasejc naky vesely povidani, pani?
Fajka
Bude paní, hned po tý klubofce
Na Fajku je spoleh
Ty ses ale kecna, vid

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Na Fajku je spoleh Ty ses ale kecna, vid
No hele Bubu mi psala a to mě dost rozesmálo že bude u nás úspěch když si Fajkýš neveme z kruhu sebou kousek rozhodčího.....
Takže asi tak... u nás je možné totiž cokoliv

cece, to nevim, to by asi nebylo kopyrajt OK
ahá to mě nenapadlo...

Ale samo rada zapujcim
super se hlásím do fronty

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:55
- Nahlásit

Fajka
bude u nás úspěch když si Fajkých neveme z kruhu sebou kousek rozhodčího..... no nevim, ale mit doma kousek treba Horaka, to bych teda nechtela
super se hlásím do fronty Tak vzhledem k faktu, ze fronta je tvorena jedine a pouze tvou malickosti, tak se nemusis bat dlouhyho cekani

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 13:56
- Nahlásit

Roxana
no nevim, ale mit doma kousek treba Horaka, to bych teda nechtela
No to já taky néé, ale zase uznej, že by to bylo celkem veselý vyprávění pro ty co ho nemusej

Tak vzhledem k faktu, ze fronta je tvorena jedine a pouze tvou malickosti, tak se nemusis bat dlouhyho cekani
Kuju

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 14:07
- Nahlásit

Fajka
Kuju Jasna paka - jen je to v ynglis, jak jinak, ze .. no ale zas lepsi, nez to vase pleme a jejich "rozsypanej caj" Vezmu ti to na tu vystavu

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 14:20
- Nahlásit

Roxana
Tak jo, dííky, přelouskám to nějak se slovníkem a brzy vrááátííím

Ariška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 14:59
- Nahlásit

Roxana
jak jsi kupovala Akita World? Já pořád nevím, jak platit do zahraničí. Máš nějaké zkušenosti?

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:32
- Nahlásit

Ariška
jak jsi kupovala Akita World? Já pořád nevím, jak platit do zahraničí. Máš nějaké zkušenosti? Nooo, to byla trochu akce - musela jsem si kvuli tomu poridit system PayPal, ponevac prestoze ac jsem pomerne zvykla platit kreditkou po netu, tady nemaji zabezpecene stranky, takze jsem na to sla pomoci PayPalu. Stravila jsem nad tim sice hodku, ale mam to na rok (vychazi ctvrletne) a evidentne to zafungovalo
Jinak obecneji s platbami do zahr. neni pres kreditku problem, ale overuju si, jestli maji dotycni securizovany pristup, coz prave Hofflin Publishing nema ..

Ariška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 21:24
- Nahlásit

Roxana - dík. Mám pocit, že jsem o tom už slyšela, blbý je, že na jednorázový platby je to složitý. Alespoň vím, že to jde.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 23:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bubu
Ariška
Hele a je to tu
http://www.kchmpp.cz/downloads/21.6.08_kruhy.pdf
koukám že budem Ariško ve stejným kruhu

Ariška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:12
- Nahlásit

Fajka -
budem Ariško ve stejným kruhu - to je hezký, už se těším
a bude tam velká konkurence - 8 šib a 21 akit . A my tam zase budeme běhat v kruhu sami.
Teď už jenom aby přišly propozice. Zatím jsme byli v MB 2x a 2x jsme bloudili.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:10
- Nahlásit

Ariška
ahojky, no tak se můžem domluvit a někde na sebe počkat a jet za sebou.. já celkem trefím a ještě mám navigaci máš dálniční známku nebo musíš po okreskách???

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:11
- Nahlásit

a nebo můžeme jet jedním autem... mojím, jedu sama s Fajkou takže místa dosti...

Ariška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:19
- Nahlásit

Fajka
jsi hodná, my pojedeme s manželem asi naším, ještě to proberu doma. Známku si koupím, ale hlavně jezdím hodně pomalu, tak to spíš, že bychom se sešly někde v MB. Tam jde o to najít tu správnou odbočku, pak už to je jednoduché.

A Fajce by nevadila další fena v autě?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:26
- Nahlásit

Ariška
néééé už sme to zkoušeli, my už tak jeli s Ájou od Roxíka a šlo to přežily to obě
Hele já jezdím taky pomalu, takže mě je to jedno, když na sebe počkáme třeba v Hodkovicích u benzínky tak můžem jet spolu za sebou. Já jezdím taky pomalu takže v pohodě ... Stačí když se domluvíme v kolik hodin, já chtěla jet spíš dřív než na poslední chvíli... tak se domluv doma a kdyby něco tak dej vědět

Ariška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:49
- Nahlásit

Fajka
OK, příští týden se domluvíme.

Bubáček - jaké máš papilony? jsou tam rozepsané dvakrát dle váhy.

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:19
- Nahlásit

Caute holky,
Hele a je to tu neumim koukat nebo tak vazne nebude zadnej amik ???
Ariška
Mám pocit, že jsem o tom už slyšela, blbý je, že na jednorázový platby je to složitý. Alespoň vím, že to jde no ja jsem se u toho dost zapotila, platilo jsem to cca pred ctvrtrokem, ted uz bych to zas asi neumela Ale jako zas hruza to neni
A Fajce by nevadila další fena v autě? my už tak jeli s Ájou od Roxíka a šlo to přežily to obě Jj, v poho Fajce se to samo moc nelibilo, ale Ajusa byla v klidu, tak i pak Fajka byla OK ... myslim ze malicka siba by problem nemela (Fajka jezdi stejne druhou tridou (jak rika muj tata ), tj,. v kufru, my se vezly na sedacce Ted uz teda mame svuj transporter Jo a Fajka (jako panicka ) jezdi supr, takze s ni bych jela bez bazne i rally
Holky se uz na vas tesim

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání