| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Jo - sem se ti ani nezptala, jak vystavujes, jako double handling nebo sama - na dobrotu nebo hracku??
bez dubla a na dobrůtku
Tak dopadne to určitě, teď jde o to jak
Ariška
vy jste teda šprti!
no a víš jak šprti vždycky dopadnou??? Jak sedláci u Chlumce
Zatím jsem používala normální obojek, ale četla jsem, že pak nevynikne krásná šíje
jo jo to je pravda... já mám normoš obojek děsně širokej takže na tom by to bylo blbý tak musím něco sehnat...
Kdybys chtěla půjčit to naše výstavní tak řekni. Ať si ho můžeš třeba vyzkoušet akorát je teda černý no...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:03 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ariška
hurá, konečně poznám osobně další psí nadšence poteseni je na obou stranach Asi vezmu Arisku tez, ac vystavovat teda nebudem, ale aspon se budete moct seznamit Ted o vikendu ji budu asi koupat, tak bude na tu slavu pripravena I kdyz ona to sikulka zvladne preparfemovat ve vterine
Fajka
Neboj, dopadne to uplne v klidu uvidis!
Mam ted mensi pauzicku, skocila jsem si pro kafe s mlikem a croisant s cokoladou, namy namy, tak abych vam delala trochu chute
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:15
- Nahlásit
Fajka
Kdybys chtěla půjčit to naše výstavní tak řekni - díky, já mám 1 doma, Koupila jsem ho, když jsme jeli pro štěňátko a já nevěděla, jak bude mít velký krček
Bojím se, aby na výstavě nebyl trapas až se mi vyvlíkne. Tak vidíš, je nás víc nezkušených.
Roxana
taky jsem včera koupila šampon, ale jak píšeš, psí parfém to není
já nešťastná, croisant - to by se mi tady v naší kantýně vysmáli, co že to je.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit
Ariška
já nešťastná, croisant - to by se mi tady v naší kantýně vysmáli ale prosim te, dyk ja to mam taky z kantyny, jen je holt celkem zasobena Ale dobrota to je, to zas jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
No týýýýjo já mám hlad že bych chroupala hřebíky a ještě si ani nemůžu pro nic dojít protože nestíhááám ty tohle jo
Tomu říkám provokace
Tak abych taky pozlobila já mám dneska už konec týdne hééééč, zítra a v pátek pracuju z domova takže nepracuju
Ariška
Bojím se, aby na výstavě nebyl trapas až se mi vyvlíkne.
Jé kdyby se nám stalo jen tohle tak to bude to nejmenší u nás to zas bude cirkusový představení
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:34
- Nahlásit
Roxana, Fajka kam jsem to vlezla? Já nemám ani croisant ani konec týdne. Tak já teda budu pracovat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
já už sem radši ani nelezu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:41
- Nahlásit
Fajka
Tak abych taky pozlobila já mám dneska už konec týdne hééééč, zítra a v pátek pracuju z domova takže nepracuju
prehanis, neeee
si to teda uzij, no, kdyz neni zbyti
Ariška
Kolikata je to vase vystava? A jak je vlastne tvoje Ariska stara ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit
Roxana
No nepřeháním, ale znáš to než to pofackuju na zahradě a doma, zasázím zbytek kytek a posekám zahradu tak je pondělí ráno
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
Roxana
My jako "správní nadšenci" jsme navštívili 2x místní výstavu a 2x klubovku. Arišce budou teď 3 roky.
Jsem zvědavá, jaká bude teď konkurence. V Liberci jsme byli vždy jediní.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:53
- Nahlásit
Fajka
dobré ráno abych taky pozlobila, právě jsem dojedla maxi óbr koblihu s čokládou
a výstavní vodítko a obojek - s tim mam zážitek mamina vloni na klubovce dostala vypůjčenej obojek od Pavla, Jani možná jsi ho viděla na Pecce - takovej krásnej, vypadal jak mini stahováček - a stál 700,- takže mamina byla celý vystavování v křeči, že Apí cukne, obojek se přetrhne, a pak přetrhne Pavel maminu takže letošní klubovku byla Apí na normálním stahováku na nestahování a jak jí to slušelo - a nervy žádný
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit
Fajka
na zahradě a doma, zasázím zbytek kytek a posekám zahradu jako jo, ale rozhodne je to lepsi nez sedet pred PC
Tak at ti to pekne roste!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit
Janiii
na normálním stahováku na nestahování a jak jí to slušelo
Cauko, Jj, ja mlyslim, ze to je dobra volba I pro palicatyho Japonce
Ariška
Tak budem drzeti palecky!!! No konkurence na klubovce bude asi vetsi, hlavne je to prilezitost ziskta prehled, jak na tom je plemeno tak nejak obecne, takze to bude urcite supr
Arišce budou teď 3 roky Sem na ni zvedava
Zkusim vzit fotak, ale do ty doby musim koupit stativ ... Nevim, jestli to bude venku nebo v hale, kazdopadne jestli v hale, tak slusnou fotku z ruky fakt neudrzim ... uvidime ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:05
- Nahlásit
Ariška
A půjdete letos na tu výstavu v Liberci? Já už si napsala o přihlášku a přemýšlím že s přihlásím
Roxana
Tak at ti to pekne roste!
tož díkec, snad mi to nesežerou všechno slimáci
Janiii
No jasněěěěě ty aby ses nepřidala dobré ráno, dobrou chuť neříkám bo furt nemám k čemu
Já ten obojek neviděla, chtěl mi ho ukázat ale pak jsme na to jaxi zapoměli O tom obojku stahováku tu někdo někde psal že se nesmí používat ani když je na nestahování... nehledě na to že když bude na nestahování tak je stejně šance že si mi ta moje žížala vyvlíkne když začne blbnout
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:14
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak my se v Ml. Bol. ukážeme také a v plné sestavě. Koupat budem až těsně před výstavou, včera jsem všem odstranila zubní kámen a drápky budem zastřihávat až po vykoupání. Pak jim máznu polštářky krémem a můžeme vyrazit. Výstavních vodítek máme hned několik, tak kdyby bylo třeba, tak můžeme půjčit. Jen Ťuldovo né, protože je děláno přesně na něho (a pochybuji, že by někomu jinému sedlo), ale jinak kterékoliv.
Už se na vás všechny moc těšíme.
Fajka
Zjistila jsem, že u nás ve společnosti máme lidičky s Berňáčkama co byli s tebou a s ostatními účastníky na tom táboře.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:17
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj Bubu se na vás všechny moc těšíme ...
Zjistila jsem, že u nás ve společnosti máme lidičky s Berňáčkama co byli s tebou a s ostatními účastníky na tom táboře.
Fakt joo? Ježíš ten svět je malej
To si nás asi nemohli nevšimnout že??? Jsme tam byli fakt za exoty
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit
Roxana
Zkusim vzit fotak, ale do ty doby musim koupit stativ ... Nevim, jestli to bude venku nebo v hale, kazdopadne jestli v hale, tak slusnou fotku z ruky fakt neudrzim ... uvidime ... - tak to bude príma a vystavuje se venku i v hale a kde jaké plemeno bude to je jen a jen na pořadatelích.
Fajka
děkuji za pozdrav od vlka, kde jsi na něj narazila??? Už se na něj těším až se zase tady ukáže.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:21
- Nahlásit
Fajka
Fakt joo? Ježíš ten svět je malej tak takto jsem reagovala také
To si nás asi nemohli nevšimnout že??? Jsme tam byli fakt za exoty o žádných exotech nemluvili, spíš, že jste príma lidičkové a mám vám vyřídit pozdravy.
Jsou z Ostravy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:26
- Nahlásit
Bubacek
děkuji za pozdrav od vlka, kde jsi na něj narazila??? Už se na něj těším až se zase tady ukáže.
Odpovídala mi na můj mailík a snad nás i čte ale nemůže písat
o žádných exotech nemluvili, spíš, že jste príma lidičkové a mám vám vyřídit pozdravy.
Jsou z Ostravy.
Já to spíš myslela že vzhledově jsme byli dost exotický
Jé tak děkuju za pozdrav a že pozdravuju na zpátek... akorát vůbec nevím koho bo těch berňáčků tam bylo fakt mraky a na nikoho přímo z Ostravy si nepamatuju
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:28
- Nahlásit
Bubacek
Jsou z Ostravy
jméno nám asi nepovíš viď? stačilo by jméno pejska - lidi si stejně většinou nepamatuju
Fajka
nevim, jak je to se zákazem stahováku (na nestahování) na výstavě, ale berňáčci se na něm vystavují běžně
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:34 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Janiii
Z hlavy jméno nevím, ale mrkla jsem do seznamu, protože u nás dělali zkoušky a jejich fenka se jmenuje "Amanda z Lipového Ranče" a myslím, že si nechali štěňátko, které už je skoro tak velké jako maminka. A paní se jmenuje Iveta Břenková.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit
Fajka - já už ani na libereckou nechtěla, 2x to stačilo, ale uvidíme. Už budeme asi bydlet jinde.
Přihlášku jsem vždy posílala mailem, nestěžovali si.
Roxana - právě proto jsem zvolila tuhle výstavu, že tam bude víc plemen a doufám, že i víc shib než 1
Bubacek
Jak odstraňuješ kámen?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:43
- Nahlásit
Ariška
srpkem, jelikož je dost ostrý tak opatrně, abych hafu nikam nepíchla a neměl z toho špatné zkušenosti, ale důkladně. Prostě si hafušu posadím před sebe a otevřu mu papulku a opatrně, ale důkladně ten kámen seškrabávám dolů, až tam žádný není. Dávám jim i v průběhu různé kosto a kartáčky na čištění zubů, ale nemá to takovou účinnost jako ten srpek. Používají ho i veterináři, ale málo který pes si nechá hrabat v papulce cizím člověkem.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:52
- Nahlásit
Bubacek
to bych se teda bála. Já se zrovna včera ptala na zubní pastu, naše šibina je zlatíčko, nechá si ledacos líbit, ale nevím, zda vydrží čištění zubů. Budu to muset zkusit, zatím používáme různé sušenky.
S kým jdeš na výstavu? S akitama nebo s papilonama? Nebo s obojíma?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
Ariška
to bych se teda bála. Taky jsem se ze začátku bála, ale paní veterinářka mi ukázala jak na to a řekla, že když zvládnu porody u zvířat, tak že zvládnu i čištění zubů u svých psů a jí ušetřím práci a sobě peněženku.Paní veterinářka je kamarádka.
Jak jsem psala přijedeme v plné sestavě, ale vystavovat se bude jen naše Papilloní slečna.
To bych nemohla Pájovi udělat, že bych jeho oblíbenkyni naši Terinku nechala doma. Pája by pak byl smutný a to si nemohu vzít na triko.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit
Bubacek
To bych nemohla Pájovi udělat, že bych jeho oblíbenkyni naši Terinku nechala doma. Pája by pak byl smutný a to si nemohu vzít na triko.
No to jo to by byl Pája děsně nešťastnej aspoň taky zas jednou uvidí hodnýho pejsánka a uvidí jakýho máme doma hajzlíka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:47
- Nahlásit
Bubacek
No cauko
Koupat budem až těsně před výstavou, včera jsem všem odstranila zubní kámen a drápky budem zastřihávat až po vykoupání Tak jak uz jsem rikala, my nebudem vystavovat, takze samponovani je spis veci vyrocni hygieny, abych tak rekla drapky striham furt, to uz jsem zvykla, ale ten kamen teda nedam te obdivuju ... a zrovna by to potrebovala jako p*ase drbani, sme tu peci o chrup nejak zanedbali ... takze nic jinyho nez UTZ ani nepomuze ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:28
- Nahlásit
Ahoj, hodila jsem nějaký nový fotečky na stránky, tak kdo chce vidět modrýho žampijóna kříženýho s bábovkou může mrknout
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/nezar azene/portretky
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 07:56
- Nahlásit
ahojky,
vy mě děsíte se zubama
Ultrazvuk se dělá při narkóze? Až půjdeme na veterinu, tak jí nechám zuby zkontrolovat.
Fajka - pěkné fotečky, Fajka vypadá tak nevinně
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 07:57
- Nahlásit
Fajka
Super fotečky , Fajinka je krasavice.
|