| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:44
- Nahlásit
Fajkadekuji pani za elaborat.
Mrzi me, ze jsem nestihla tu Fisherovou, ale von ten program byl nakej pomichanej. Jee, to mel ale Pospisil veeliky stesti. Protoze bych startovala ja . Myslite, ze uz to, pani, konecne pochopil, nebo bude treba vice kopancu do pozadi?
Jinak vy Fakyska hrozne podcenujete. Sice ji znam kratce a ten problem tam je, ale to, ze mi neukousla ruku neni ani tak zasluha syra {ten ma ovsem svou nezastupitelnou roli }, jako toho, ze usoudila, ze je z me strany respektovana. Jinak si totiz nedovedu vysvetlit, proc mi pak vysavala piskoty jako vysavac, ale hlavne proc mi na moje! pozadani pujcovala pac
Takze slunicko za to nemuze. Je ostra, ale v jadru bajecna. To se srovna, pani. A pak ji vyberem toho zenicha.
A na pristi Haguro party si misto cepice vezmu baseballovou palku.
Opravdu bych se pana P rada zeptala, jestli nekdy slysel porekadlo jaky pan, taky pes. A v tom pripade, jestli ho tesi mit punc zlyho chlapa
Mejte se hezky, prace vola!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:49
- Nahlásit
A hechec, ja dneska muchlala Arisku od Roxika. Je uuuuuuuzasna! Ty jeji kukadla prenadherny, je to stramajzna!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 15:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
Program trošku pomýchanej byl to jo, ale to by nevadilo, spíš mě mrzelo že nebyl ten pochod Kolínem ... tak snad příště.
Myslite, ze uz to, pani, konecne pochopil, nebo bude treba vice kopancu do pozadi?
Abych pravdu řekla je to přesně ten typ člověka kterej i kdyby byl jedinej na světě s tímhle názorem tak bude mít pravdu on a kdyby jeho pes pokousal někoho tak na to bude snad ještě pyšnej Baseballová pálka na další účast povinná !
Je ostra, ale v jadru bajecna
Hezky řečeno paní , díky, jo je to tak, asi ji trošku podceňuju možná trošku přeháním, ale je fakt že na to jaká byla už je milionová jen trošku horkokrevná a řeší některý situace za mě... ale tak časem se to ještě snad srovná. Hlavně potřebujem takovýhle akce a cizí lidi co jí ukážou že s nima může kámošit
Někde uvnitř ale vím že je to zlatíčko co když už se s někým opravdu kámoší tak ho miluje se vším všudy... (jako naší vetku a je jí šumák, že jí píchá injekce bo jí miluje )
Opravdu bych se pana P rada zeptala, jestli nekdy slysel porekadlo jaky pan, taky pes. A v tom pripade, jestli ho tesi mit punc zlyho chlapa
To bych nedělala bo ti s úsměvem odpoví že JO
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 15:05
- Nahlásit
Fifi
A hechec, ja dneska muchlala Arisku od Roxika. Je uuuuuuuzasna! Ty jeji kukadla prenadherny, je to stramajzna!
Týýýjooo já cii takýýýýýýýýýý
To jo, to je úžasná holka a hodnááááá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 15:09
- Nahlásit
Fajka
To jo, to je úžasná holka a hodnááááá
To teda, s nadhledem snasela okusovani od dvou erdelich spratecku. A byla jsem prekvapena, jak je velika, cekala jsem ji mensi, proste sametovy mamuteeek!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 15:14
- Nahlásit
Fifi
To teda, s nadhledem snasela okusovani od dvou erdelich spratecku
jo jo je to anděl páč dyby chtěla tak jim pěkně rozčísla kudrliny
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 18:01
- Nahlásit
Fajka
Kdyztak priste poprosime vaseho zakoniteho chlapa, at pana P pridrzi a vyzkousime na nem boty. Mozna by pomohlo ho vyobcovat z akiti komunity. To, co pisete, pani, to me desi.
Ale Fakys je super, nahodou. Ja mam ke zviratum bliz nez k vetsine lidi a tak to poznam. Proste potrebuje svuj cas a svuj respekt, nejaky hrrr muchlovadlo to asi nebude. Taky bych nebyla
Mozna ji trosku podezirate nepravem, pani, ale chapu vas. Lepsi byt paranoidni nez mit pruser.. smarja, vy budete jednou dobra matka. Takhle se ucite predvidat a mit oci vsude
me ta fiserova mrzela pac jsem se mohla dozvedet neco o tom, jak vychovavat plyse a hlavne by to byla skvela zaminka jak setrit Pospisila. No, snad priste
|
moth
|
# Zasláno: 7 Čen 2008 17:38
- Nahlásit
Nazdar holky!
Prepacte, ze takto nahle a ostro sa zapajam. Ale jednoducho neznesiem ironiu istych chovatelov AI voci inemu chovatelovi AA, a preto napisem to, co som uz davno chcela, boj AI voci AA sa uz davno skoncil, su to dve rovnocenne FCI uznane plemena, ak niektori nevedia (nemyslim tym nikoho z tu zucastnenych, aspon dufam, s tymi nick-mi je to tazko odhadnut) ... ale mozno by aj bolo vhodne, ak by tu bol niekto, koho sa moj prispevok dotyka!
Rada by som si precitala vas nazor na sirenie nasledovneho nezmyslu, ktory sa bohuzial nachadza na strankach niektorych majitelov / chovatelov AI: ... ze AA vznikla AZ v USA a to krizenim s NO a mastifmi ... co je to za hruby a nicim prakticky nedolozitelny nezmysel!!! Mam pocit, ze ziaden z autorov tychto nepravd poskodzujucich plemeno AA, nikdy ani len nevidel ziadnu v Japonsku pod logom JKC napisanu knihu o AI! Alebo, asi to ma mat opacny - komercny efekt, ved historicky zachovane foto Akit dokazuje, ze tie povodne Akity vykazovali jednoznacne exterier markantne suvisiaci so vzhladom AA ... myslim si, ze skor by sa tymto mali zaoberat uz spomenuti ludia, ako vznikla AI, za akych okolnosti a preco a ake nasledky za to musela niest AA!!!!! AA si uzila dost a je otazne, ci by to iste dokazala prekonat aj AI, nespravoslivost voci AA bola roky aplikovana, majitelia AA boli donuteni krizit svoje psy a ti ktori sa tomu odhodlali postavit boli neprijatelni a FUJ, preco ti, ktori vydrzali az podnes s cistym mozgom pre AA maju byt nadalej No. 2 v ramci FCI uznanych plemien - AI je plemeno a AA je plemeno, majitel AA sa nema preco obuvat do AI, tak preco sa do AA obuva majitel / chovatel plemena AI - potrebuje to, alebo aky ma zamer???!!!
|
moth
|
# Zasláno: 7 Čen 2008 18:43 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
este by som rada doplnila svoj monolog a to nasledovne: Myslim si, ze ludia, ktori zakladaju chov a dalej ho rozvyjaju na cudzom a nie na svojom, nedostanu nikdy pravo ohovarat, smiat sa, alebo podcenovat ineho pracu a snahu, ktora ma svoje pozadie, svoj vyvoj a svoj ciel! Ved to je najjednoduchsie importovat a zalozit chov a samozrejme to povodne odpisat! Osobne si myslim, ze dana vysmiata chovatelka robila a nadalej sa snazi robit vela pre plemeno, nakoniec, co o tom mozu vediet ti, ktori ju zosmiesnili, a to prave na tej, tu tolko velebenej akcii, len preto, ze nebola urcena pre jej vyhradne preferovane plemeno?! Jednoznacne to bolo o ludskom charaktere a asi aj o biznise, mam pocit, ze som myslienkovo nedopisala moj predosly prispevok, ale sudne mozme vyjst z reality, ktore plemeno ponuka pre zaujemcu (skuseneho / neskuseneho) viac AI alebo AA, odhliadnuc od sucasnej populacie samozrejme, nakolko tu si takmer nikto nepreskuma???!!!
|
moth
|
# Zasláno: 7 Čen 2008 19:01
- Nahlásit
a posledny prispevok, som presvedcena, ze velmi presny, resp. bude to aj otazka: Kto stal pri AA pred rokom 2000???? Bohuzial, maximalne mozna vacsina majitelov bola zmanipulovana, mozno aj presvedcena o tom, ze tento typ psa je odsudeny na zahubu! NIE, zachoval sa, a v zaciatkoch ho predovsetkym na vystavach (samozrejme aj v sukromi nedostupnom pre verejnost) ukazali ludia, ktori vydrzali a verili v jeho znovuprebudenie a zachranu! Ano, dnes je to da sa povedat popularne plemeno, ktore bez problemov dostane BIS, aj dvakrat za vikend a zatieni tak AI, coho sa toto plemeno tolko rokov tak obavalo, v tomto zmena nenastala a ani nenastane! Trochu smutne je len to, z coho plynie aj moja uvodna otazka, resp. da sa slovosledom alebo padom zmenit, kde boli ti dnes uspesni chovatelia, castokrat zastupujuci sikovnymi handlermi pred rokom 2000 - neboli, pretoze FCI neuznavalo AA - viete si predstavit keby sucasne s AI oficialne existovala aj AA, som presvedcena, ze AI by nikdy nedostala moznost k takemu rozvoju, co dostala len v pripade nuteneho exilu AA! Cisto teoreticky AI by mala byt vdacna AA za svoj rozvoj nielen v CZ, ale v ramci celej FCI, AA bola odstavena zamerne, preto aj cestas AA do jednoznacne familiarnej FCI skupiny 5. bola taka dlha - rada by som bola presvedcena o opaku ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 20:04
- Nahlásit
moth
Bubáček
Ahoj,
vzhledem k tomu že já sem byla asi jediná kdo uvedený "incitent" viděla slyšela a možná i postřehla. Můžu se tedy vyjádřit.
Nejdřív bych chtěla říct, že sraz konaný rodinou Rudolfovou byl upořádán s nejlepším úmyslem udělat něco pro plemeno AI a to dát dohromady lidi, kteří se kolem tohoto plemena pohybují. Aby se skončilo s nevraživostí pomlouváním a naschvály které se u AI běžně konají a konaly. Důkazem, že to tak je a bylo je právě skutečnost že se jednalo teprve o první sraz AI zatímco AA má svou dlouholetou tradici v Rožnově.
Dle mého nározu se povedl a je vykročení tím správným směrem. Nemyslím si že by byla ze strany pořadatelů ani většiny účastníků nějaká nevraživost vůči AA, protože o účasti a příjezdu Katky a její smečky AA věděli a spoustu lidí okouzlili a byly za hvězdy. To že se dvě nejmenované členky srazu vpodstatě shodily tím co prohlásily tak dle mého nározu je to spíš smutné a je vidět že buď nevědí a nebo neznají .... a nebo nemají kouska citu a sebekázně na to aby (ne)vypustily z úst to co vypustily....
Na jednu stranu je to smutné, když se jedná o dvě takto podobná plemena ale upřímě řečeno... neviděla bych v tomto konkrétním případě žádný záměr poškozování chovatelů AA. Vždyť kolika z nás se stane, že nás osloví cizí lidé a ptají se co to máme za roztomilého kříženečka.... upřímně člověk který má v sobě trošku taktu a intelektu se i majitele vesnického voříška zeptá z jaké chovatelské stanice pejsek pochází aby případného šampiona neurazil ač ví, že s největší pravděpodobností to ořech je. Nikdo nejsme vševědoucí a rozeznat od sebe spoustu např. teriérů španělů atp.. je docela problém.
S čím souhlasím je že se všude uvádí že AA je křížená v americe s bůh ví čím.... je to bohužel tím že spousta webových stránek je tvořeno stylem ctrl C a ctrl V.... a je jen málo lidí co se zajímají tak douhloubky až se dopátrají že to tak vůbec není...nehledě na to že si myslím že ten název "americká " tomu všemu bohužel jen nahrává a kdyby se plemeno AA jmenovalo např Velký japonský pes... bylo by to o něčem jiném.
Že je AA nádherným plemenem, s úžasnou povahou je zřejmé i z výše zmiňovaných výstavních úspěchů. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to tak úžasné plemeno do kterého se zamiloval i můj přítel který ještě před dvěma roky o jinem plemeni než AI nechtěl ani slyšet. Dneska je šileně zamilován do Terezky až mě to děsí...
Já vím že to zamrzí, já to chápu, ale holky nehroťte to tak, třeba to tak dřív bylo že chovatelé AI nějakým způsobem znevýhodňovali AA aby měli volné pole působnosti... ale já si myslím že právě tohle forum je důkazem toho že jsme schopní být jeden tým a mít velmi dobré přátelské vztahy a je nám jedno jestli konkrétní človíček zde má AA, AI a nebo SI nebo nějakého jiného úžasného japonce...
Radujme se společně z každého úspěchu který kohokoliv z nás a naše pejsky potká a buďmě si oporou když bude třeba.
Prosíííím....
|
moth
|
# Zasláno: 8 Čen 2008 07:12
- Nahlásit
Fajka
Dik za pekny prispevok Viem, napisala som toho vela a dost z toho v takom zapale ... ale Ty si to vystihla presne, este raz dakujem! Katku dobre poznam a mam ju velmi rada ako cloveka a viem, ze sa tam v tej situacii nedokazala ubranit, co ma velmi mrzi, preto som musela nejako zareagovat, mozno az velmi emocne ... ale ja som proste taka!
Este co sa tyka stretnutia priatelov AI - ved to bol vzdy tradicny Radegast (prvy rocnik bol tusim v roku 1996) a od roku 2000 sa k AI pripojil aj VJP a myslim, ze to tak bolo do roku 2003, no presnejsie o tom by vedela napisat Hanka B. alebo Jirina K.
Asi tolko z mojej strany, dufam, ze tak skoro, sa tu nebudem musiet znova, tak emocne prejavit, ale len normalne s kludnou hlavou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 10:00
- Nahlásit
Co se tyce toho, vubec nevim, o co slo /jeste, ze tak/, ale ja osobne proti AA nic nemam. AI jsem si vybrala proto, ze pritel je Japanofil, takze se mi diky tomu snaz premlouva
S tim prikrizovanim NO a jinych, o tom se dost casto mluvi a, souhlasim s Fajkou, informacemi na webu se neda ridit. Mozna byt o chtelo se spis obracet do zahranici, potazmo primo do ameru, aby objasnili, jak to teda je.
A na konec: hloupi, zlomyslni, zavistivi a netaktni lide jsou naprosto vsude a nejvic je zjevne tesi, kdyz nas muzou zasahnout do citliveho. Ja myslim, ze normalni soudny jedinec proti AA nemuze naprosto nic mit; ostatne, na tom sraze byla i jina plemena a ja sama si navic o jedne sezamove akite myslela, ze je necim smrncla a co vim, tak si spousta lidi si o jednom akitakovi myslelo, ze ma papiry. Ostatne i o mem NO, Mikousovi si lidi mysli, ze je papirovej a to jen proto, ze je celkem *hezkej*. Sandra me premlouva, at ho priste vezmu s sebou, tak jestli tam zase bude nejakej *american*, tak muzem porovnat, jestli tam kdesi v davnem temnoveku nejake prikrizovani bylo :] Ale v tom pripade doufam, ze najdete nejakou AA s veledlouhym jazykem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:22
- Nahlásit
Ahoj vsem,
Nevim, o cem jde konkretne rec, na srazu jsem nebyla. K tematu obecneji - o nesmyslech tykajicich se puvodu plemene americka akita jsem hovorila uz davno, je to nekde i na zacatku tohoto tematu, kdyz se, tusim Bent to byl, mluvilo o rozdilech AI vs AA. O neco pozdeji je tam i odkaz na preklad Historie na mych strankach. Kdo chce a ma zajem, urcite si najde i dalsi duveryhodne zdroje, jak to vlastne s obema plemeny bylo. Plemeno akita ma pomerne pohnutou historii, a rada bych podotkla, ze jeho rozdeleni na AI a AA se tyka zemi FCI, v Anglii, Severni Americe a Australii je to plemeno jedine, coz jiste neni zanedbatelny region.
Pokud nekdo uvede na svem webu zavadejici a nepravdive informace, je pouze jeho vec, zesmesnuje sam sebe. Rada bych videla, jak tento nazor jsou dotycni schopni sirit a hlavne obhajit pred kolegy (a je jedno zda chovateli AA ci AI) ze zemi zapadni Evropy (sama mam zkusenost z Belgie, Nizozemi, Francie, Lucemburska a Nemecka) - posmech by je neminul .
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:21
- Nahlásit
moth
taky nevím o co jde, ale je zbytečné se rozčilovat kvůli blbým lidem. Oni si to stejně nenechají vysvětlit a ty si ničíš nervy. Jsou to prostě snobové.
Roxana - nevěděla jsem, že někde je AA a AI jedno plemeno. Jak to funguje v praxi? když jsou každý jiný - např. velikost, povaha?
Historii jsem si přečetla na tvých stránkách, tak jsem zase chytřejší.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Spousta dalších fotek ze srazu tady :
http://www.haguro.cz/clanky/index.html
moth
Já to chápu, občas se mi taky otvírá kudla v kapse.
Jen bych ještě chtěla dodat, že dotyčné osobě co si myslím že to byla, nejde o hanění AA a ani o prospěch AI tam jde jenom o vlastní profit...
Ale pokud teda Bubáček dovolí, už bych to nechala být, beztak nikdo neví krom nás třech o co jde
Jsem ráda že se na Radegastu nebudeme muset cítit jak vetřelci a to je prima. (já myslela že Radegast byl vždy jen pro AA, netušila sem že to bylo na začátku jinak....)
všem
Doufám že ste užívali víkend v klidu, tak jako my s Fajuš. Chodila převážně na volno a vypadáto, že výcvik a pravidelná drezůra začínají nést svoje ovoce díky bohu...
Hezký den
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:12
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, kdy bude ten akití sraz ve Frenštátě ? Při stěhování jsem dělala tak důkladnou čistku, že jsem si vyhodila i to, co by bylo teďka potřené. Chceme se tam za váma s Kvijátkem kouknout, když to máme skoro za barákem....
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:25
- Nahlásit
Fajka
u nás víkend nic moc. Necítila jsem se nejlépe a stále je vedro, tak se šibina táhne. Ale vždy, když jedeme do Zásady, tak kontroluju Mijušku
Paní jsem ještě nenapsala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
vlk
jejda já si teď nejsem jistá myslím že je to měl být posledný červencový víkend a pak to přesunuly na předposlední... Je to tak Bubu???
Ariška
Ale vždy, když jedeme do Zásady, tak kontroluju Mijušku
A poznala si jí na těch fotkách z Kolína??? Byla tam taky
Paní jsem ještě nenapsala
To neva, to já jen až něco budeš vědět .... ale pořád přemýšlíte že jo ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ariška
Byla jediná holka chytrá co nechala kožich doma když bylo takový teplo
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 13:00 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit
Fajka
A poznala si jí na těch fotkách z Kolína???- nepoznala
když oni jsou všichni zrzavý
Ariška líná teprve teď.
ale pořád přemýšlíte že jo - právě, že jenom přemýšlíme, rozhodně máme teď jako prioritu č. 1 bydlení, tak potom se uvidí.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 13:03
- Nahlásit
Fajka
A jedeš do Frenštátu ? A Bubáček ? A Roxana ? Ať tam pak nečumákuju sama mezi samejma cizejma lidma.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 14:16
- Nahlásit
vlk
Jasně já s Fajkýšem a přítel určitě a co vím tak Bubu a Roxík taky Tamk přijeď ať se taky poznáme
Ariška
když oni jsou všichni zrzavý
My nééééééé nás nemožno splésti
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 15:09
- Nahlásit
Ariška
nevěděla jsem, že někde je AA a AI jedno plemeno. Jak to funguje v praxi? když jsou každý jiný - např. velikost, povaha?
Historii jsem si přečetla na tvých stránkách, tak jsem zase chytřejší
Jj, je to tak, v anglicky mluvicich zemi se proste jedna o jedno plemeno - akita. Ono jde o to, ze prave Japonci po valce vykrocili hooodne jinym smerem a pokracuji v tom dodnes ... Takze dnesni moderni akita inu je proste jina nez plemeno pred 50 - 60 lety.
A jak to funguje - tak na vlastni kuzi zkusenost sazmorejme nemam, ale co vim, tak proste existuji dve linie, nekteri chovatele preferuji jednu, jini zase druhou, nekteri chovaji "neco mezi". A nazory na to se taky ruzni - nekteri tvrdi, ze obe plemena si vzajemne maji co dat, jini tohle "miseni" striktne odmitaji. V USA taky existuje tzv "Pro Split" hnuti, tzn. otazka, jestli rozdelit plemeno nebo ne ...
vlk
Juuu, nazdar, tebe uz jsem tu nevidela nai nepamatuju Jasne, ja s Roznovem pocitam, i kdyz ja to stopro vim vzdycky az napoledni chvili ... A snad by to mel byt vikend 26. + 27. 7., s tim, ze v SO je to klubovka AA se zadavanim CAC, BOB, posuzovat bude Hanka Blatonova. Tradicne se myslim v sobotu konava clenska schuze a vecer pak taborak. V NE je druha vystava, tentokrat pujde opet o CAC, BOB a navrch i titul KLUBOVY VITEZ, posuzovat bude J. MRAVIK (Slovensko), se zkusenostmi z USA. Po vystavach probiha myslim i bonitace. Loni bylo prihlaseno pomerne hodne akitek, tak letos to snad nebude horsi Jo a Hanka jsem pred casem davala foto z vychazky na Radhost, takze nuda by vladnout taky nemela ...
Fajka Cauko, jak je ? Prosim te, ta Bolka je ten vikend 21+22.6.?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 15:21
- Nahlásit
vlk
jo jeste mala poznamka, nejde o Frenstat, ale konkretne o Hradisko u Roznova p. Rahostem - nejsem teda moravoznalec, ale frestat a roznov asi neni jedno a totez ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 15:35
- Nahlásit
Roxana
Ahoooj holky tak co jak vám je? Už v pohodě?
U nás dobrý jen to teplo, takže se buď ploužíme jak lenochod a nebo chodíme ven pozdě večer a nebo brzo ráno.
Ta klubovka je v sobotu 21.6.
A máš recht já zapoměla napsat že to je Rožnov a né Frenštát
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:34
- Nahlásit
Roxana
Fajka
Existuje odkaz na konkrétní místo kde se to bude konat, abysme to našli ??? Výstava je sice bezva, ale já bych to spíš viděla na nějakou vycházku, protože Kvijátko by se nudilo a bylo by otravné....ale jeden den se určitě objevím, abych se mohla pomuchlat s vašima akitkama.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:28
- Nahlásit
Ahojky všem
vlk
tady je odkaz na areál kde se to vše koná: http://www.agenturamk.cz/hradisko/ a koná se to 26.7.-27.7.2008
A neboj nebudeš tam jen mezi cizíma.
Roxana
Ta výstava v ML. Bol je v sobotu 21.6.2008 a už se na tebe moc těšíme.
Fajka
K tomu co se stalo už se nechci vracet, jen mne to moc mrzelo. A od jedné z těch osob jsem to opravdu nečekala a byla to tak zvaná podpásovka.
Ale dobře mi tak, aspoň už opravdu nebudu naivně věřit nikomu, koho dostatečně neznám. A také se nebudu tlačit tam kam nepatřím.
moth
Moc děkuji. Jsi sluníčko, jen jsem netušila, že se tě to tak dotkne. To jsem opravdu nechtěla. Za to se omlouvám.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:46
- Nahlásit
Ahoj, byla jsem požádána předsedkyní klubu AA o vložení programu víkendu 26.7.-27.7.2008 na Hradisku.
Tak tady je:::
XII. RADEGAST SHOW 2008
DOUBLE klubová výstava AMERICKÉ AKITY
se zadáváním titulů CAJC, CAC, BOB
26. + 27. 7. 2008 Jezdecký a kynologický areál Hradisko
( Rožnov pod Radhoštěm )
pořádá : American Akita Klub
Rozhodčí navržený k posuzování : 26.7. p. Ing.Hana Blatoňová - ČR
27.7. p. Jozef Mravík -SR(USA)
PROGRAM:
Místo : Jezdecký a kynologický areál Hradisko
26. 7. 2008 Klubová výstava (CAC,CAJC,BOB)
9.30 : nástup na veterinární přejímku psů u výstavního kruhu
od 10.00 : posuzování v kruzích
po ukončení posuzování (cca v 15h) : bonitace
V 17.00h Výlet na Hradisko (zřícenina)
18.00h : setkání + výroční členská schůze AA Klub
20.00h : posezení u táboráku v areálu Hradiska
-------------------
27. 7. 2008 Klubová výstava (CAC,CAJC,KVM,KV,BOB)
9.30 : nástup na veterinární přejímku psů u výstavního kruhu
od 10.00 : posuzování v kruzích
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:50
- Nahlásit
Nazdarek vsickni! Tak jak je, copak mate nove?
Bubacek
Ta výstava v ML. Bol je v sobotu 21.6.2008 a už se na tebe moc těšíme. Ja´se tajky tesim, snad uz to tentokrt faktis vyjde !!!!!!
Fajka
Cauko
tak co jak vám je? Už v pohodě? No ja celkem OK, Aja relativne lepsi, ale porad to neni nejak ono ... Esli je to tim vedrem ci co ... viz tvoje U nás dobrý jen to teplo, takže se buď ploužíme jak lenochod a nebo chodíme ven pozdě večer a nebo brzo ráno. Az na to, ze vy jste teda linaly, coz u nas teda nehro.
Jinak v SO jsme se pokouseli naucit plavat pritelovo psa, ovsem bez uspechu, ani za piskotku, ani za balonek, ba ani za Ajou tam nevlez vic nez po prsicka
|