Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:42
- Nahlásit

Fajka
nás voba ve dvě ráno málem klepla pepka to sem teda zvedava na vypraveni
nevím jak se přihlásit dyž jim nejde ten coursingovej server jo aha .. no nejak zkusime vyzjisit, treba by vedeli behavci mistnanci?
Máme tam jít jako pokračování Eikyu namber tuuu jo Blbko jako esli se vodvazujes s Fajou na vystavu, tak se vodvaz i na bonitaci, ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:48
- Nahlásit

Roxana
Hele nebudu tlumočit, vydrž do příští soboty a poslechneš si originááál

no nejak zkusime vyzjisit, treba by vedeli behavci mistnanci bych šla jestli něco vyzjistíš dej vědít

jako esli se vodvazujes s Fajou na vystavu, tak se vodvaz i na bonitaci, ne
No tak já vím, že už teď sem se jako dost vodvázala těma výstavama takže se uvidí... ale hlavně musím projít úspěšně výstavama než budu moct na tu bonitaci... a zatím nemám nic jen to DKK A ani nevím jaký posouzení musím z těch výstav mít, aby mi to na bonitaci stačilo ... .... kdo mi poradíííí ???

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:53
- Nahlásit

Fajka
zatím nemám nic jen to DKK no ale to nemas ofiko od vaseho posuzovatele, ne? asi budes muset stejne jeste k nemu ...
nevím jaký posouzení musím z těch výstav mít, aby mi to na bonitaci stačilo myslim, ze musis mit posudek z mezinarodky ci narodky a tot vse

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
ale to nemas ofiko od vaseho posuzovatele, ne?
mám když sem si to nechávala dělat tak už sem si to pro sichr nechala udělat ofiko kdyby bylo náhodou někdy třeba abych nemusela jít podruhý

myslim, ze musis mit posudek z mezinarodky ci narodky a tot vse
nooo ale jakej posudek???
Třááá... křivonohá bezubá příšera, s vlajícíma ušima jak netopýr, srst typu mexický naháč, jedno oko tmavé druhé krvavé, vocas do vrtule, pohyb bezbřehý, povaha ala vlkodlak křížený s piraňkou, předvedení neuspokojivé..

To stačí???

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:01
- Nahlásit

Roxana

My jestli přijedeme, tak tam budeme hodně brzy, máme naplánovaný odjezd mezi 1 - 2 hodinou po půlnoci.

Fajka

tobě se omlouvám, Tom mi řekl až ráno, že jsi mu psala. Jen příště raději piš mi, protože já mám zapnuté zvonění a Tom ne, tak to neslyším. Byla jsem z toho špatná a mrzí mne, že když jste potřebovali tak jsem nebyla.

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:03
- Nahlásit

Fajka
mám OK, jsem nevedila ...
To stačí???
tak podminky KCHMMP neznam presne, ale rekla bych ze do se znamkou V ci VD, D uz asi ne, ale nejsem si jista

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:04
- Nahlásit

Bubacek
V poho Bubáčku z toho si nic nedělej sme si poradili dyť to bylo ve 2 v noci

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:10
- Nahlásit

ad výstava - nevím, zda tam budeme už půl osmé jako Fajka (to je ranní ptáče) ale určitě dorazíme ráno a uvidíme co vydržíme.

Bubacek
naplánovaný odjezd mezi 1 - 2 hodinou po půlnoci. - upřímně lituju, odkud jsi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:12
- Nahlásit

Ariška

No já chci jet dřív kvůli paní psiskové abych jí stihla hodit do klidu jináč bych si taky radši pospala a kooor dneska

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:24
- Nahlásit

Fajka

K uchovnění potřebuješ (mluvím o feně):
-Věk víc jak 18 měsíců,
-DKK oficiální od pozuzovatele, který k tomu má aprobaci toto plemeno posuzovat,
-Klubovou výstavu s nejhorší známkou VD, jen si nejsem jistá jestli jednu nebo dvě výstavy, ale myslím, že jednu.
-Bonitaci.
Poté se to už jen pošle s originálem PP na Plemennou knihu a ta provede přeregistraci a na dobírku pošle zpět tobě.

Přesné info by ti měla podat poradkyně chovu.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:30
- Nahlásit

Ariška

my jsme až z Ostravy, tak to máme kapánek dál.

Fajka

V poho Bubáčku z toho si nic nedělej sme si poradili dyť to bylo ve 2 v noci - to není v poho, příště prosím na můj telefon. Tom už spal, ale já byla ještě vzhůru a mohla pomoci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:32
- Nahlásit

Bubacek
Díky sem zase o něco chytřejší

Tom už spal, ale já byla ještě vzhůru a mohla pomoci.¨
Já právě přemejšlela kdo z našich známejch bejvá tak dlouho vzhůru a nenapadl mě nikdo jinej nej vy No asi sem měla písnout tobě to je fakt... tak příště ju ?

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:34
- Nahlásit

Bubacek
tak to jo, já (coby liberečák) špekuluju, jestli pojedeme na klubovku do Brna.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:38
- Nahlásit

Fajka

tak příště ju ? - dobře...

To víš pokud je to přes týden, tak děcka honím do postele, aby ráno vstali a nespali ve škole. Ale o víkendu nebo o prázdninách jim dávám v celku volnost. Mohou se ráno dospat.

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:15 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Ahoj vsichniiii, kde se to zas flinkate??? Jak probihaji pripravy na sobotu, kdo nakonec dorazite? Fajko, Ariško a co ty Bubacku???

Fajka
Cau, jak to jde, dostala jsi maila? Prosim te, jak to je s tim ubytkem?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:21
- Nahlásit

Roxana
Ahoooj maila sem dostala a i odpověděla.
Ubytko provětrávám čekám na odpověď

Jak probihaji pripravy na sobotu, kdo nakonec dorazite
Dorazím kolem půl osmé apřípravy probíhají tak jak sem ti psala v mailíku.....no dobrá to sem zkopčím ať se pobaví taky ostatní...
Cituji:
U nás nic novégo... trénujem trénujem... jednou to jde Fajuš super a podruhý je nazabití.
Včera mě dorazila tím, že když jsme trénovali tak super všecko v pohodě až mě popadla euforie, že kdyby to šlo takhle na výstavě tak dobrý no a po poslední pochvale když sem chtěla výcvik ukončit tak milá Fajuš od radosti mi skočila na nohu, objala mě packama udělala mi několik štěňátek a bylo vymalováno..
Tak si říkám tohle předvést na výstavě tak sklidíme opět potlesk ))))))
Takže výsledek spíše nejistý ale tak uvidíme, nic od toho nečekám hlavně že zas budem mezi lidma a psékama...

tak asi takhle

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:24
- Nahlásit

Fajka
Caukyyy!
maila sem dostala a i odpověděla me nic neprisloooo
heeele, vis jak to je - tezko na cvicisti, lehko na bojisti

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:29
- Nahlásit

Roxana
Sem ti to zkusila poslat ještě jednou... ty káble sou nějaký zaseklý bo co

tezko na cvicisti, lehko na bojisti
však jo dyť když nejde o život tak jde o prr....

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:37
- Nahlásit

Fajka
ty káble sou nějaký zaseklý bo co uz dorazilo OK

Dorazím kolem půl osmé To je pro nas dost brzo, prijedem asi tak na 8:30, no nejak do 9h .. Bylo by fajn, kdyby to bylo venku - samozrejme za predpokladu, ze nebude lejt ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:42
- Nahlásit

Roxana
Já musím přijet brzo a hodit Fajuš do pohody... takže čím dřív tím líp. taky přemejšlím jestli to bude venku nebo vevnitř a co bude horší a lepší.
Ale nějak nevím, jak to bude tak to bude. Trénujem venku takže venku by to bylo asi lepší pokud nebude pršet a moc velký teplo... tak sem zvědavá jestli ten pravidelnej trénik bude aspoň trošku znát nebo to zas bude fiasko

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:54
- Nahlásit

Fajka
Já musím přijet brzo a hodit Fajuš do pohody... OK, se tam najdeme! Budem drzet, palce, dopadne to v poho, neboj Aspon zasejc trochu pokecame

Ariška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:16
- Nahlásit

ahoj všem,
my dorazíme asi jako Roxana (teda o kousíček dřív). Fajko, snad se nezlobíš, že jsem nevyužila tvojí nabídky (ale ještě není pátek)

Fajka - vykašli se na ostudu, ber to tak, že se podíváš na pěkné pejsky, pro Fajku to bude taky dobrý, bude muset být mezi spoustou psů.

Vzpomněla jsem si, jak jsme jeli na naší první výstavu - klubovku a byla jsem zvědavá jak bude Ariška reagovat na tolik šib. A víte co - s japonskou důstojností je ignorovala, jako by tam byla sama

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:20
- Nahlásit

Ariška
Fajko, snad se nezlobíš, že jsem nevyužila tvojí nabídky
Nééé v poho, to byla jen nabídka kdybys náhodou neměla odvoz nebo tááák

s japonskou důstojností je ignorovala, jako by tam byla sama
no jo ale dyž ty máš normálního pséka a né vlkodlačí bábovku co mám já... u nás je to složitější, ona se do klidu hodí akorát někdy jí to trošku trvá nooo

Ariška
Roxana
Bubáček
Sem ráda že se uvidíme a že tam nebudu stát jak trubka při první výstavě... to sme nikoho neznali a páč sme tichý a plachý tak sme byli jako vopuštěný plaňky v plotě
Tak teď bude veselejš

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:24
- Nahlásit

Ahoj všichni,

no my pořád uklízíme jako steklí , je to nekonečný a to už mám dvě okna na reklamačku . Takže žádné přípravy se nekonají
No pokud se nic nestane, tak bychom měli dorazit , ale nejsem schopna říci v kolik tam budeme. Shodli jsme se s děckama, že tam musíme dorazit, protože by bylo škoda promarnit šanci se s váma se všema vidět.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:27
- Nahlásit

Bubacek
Ahóóój
už mám dvě okna na reklamačku
Tak to je teda pech. Proč se dneska všechno tak odbývá

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:28
- Nahlásit

Fajka

Tak teď bude veselejš tak to si buď jistá, hlavně, když se vyřítí ta naše umazlená a ulízaná nebo spíš ???vylízaná??? smečka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:30
- Nahlásit

Bubacek
když se vyřítí ta naše umazlená a ulízaná nebo spíš ???vylízaná??? smečka
Aspoň budem mít klííííd. Já vod Páji a ty vod Tomíííka

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:49
- Nahlásit

Fajka

Aspoň budem mít klííííd. Já vod Páji a ty vod Tomíííka a co když budeš potřebovat pomoct a Pája bude s Terinkou? A když dám Pájovi Terku, tak kdo bude fotit???
Jinak ho od nás pozdravuj a pohlaď za nás Fajinku.

Ariška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:51
- Nahlásit

Fajka
sme tichý a plachý - nevěřím my jsme ještě tišší a plašší, tak to bude veselé

a tak jsem ráda, že vás všechny poznám

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:55
- Nahlásit

Bubacek
No tak pomoc u nás nehrozí, to si musím tak jako tak zařídit všecko sama. A fotit bude víc lidí ....Roxík, Hagýskovci atd takže nějaká ta fotka určitě bude
Když mu dáš Terinku nebude mít čas mě komandovat a já budu mít klíd a dyž je pošlem ještě s Tomíkem a zbytkem tvojí smečky na prochajdu budeme mít klíííd vobě

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání