Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 13:02
- Nahlásit

Roxana
Mluvila jsem s Fifi, pry by se mozna pridala i cubicema

JJ taky sem na ní myslela, však psala že taky pochází od Liberce
Čím víc tím líp, na rase ani pohlaví nezáleží

Bubacek
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:02
- Nahlásit

Ahoj holky,

rádi bychom se přidali, ale v tom termínu máme Canisterapeutický víkend a tam nesmíme chybět.
Ale v myšlenkách budeme s váma.

Fajka

Atila už je tátou. Více na ICQ až se ti ude chtít.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:12
- Nahlásit

Bubacek
Atila už je tátou. Více na ICQ až se ti ude chtít.

fááákt? já koukám každej den na stránečky jestli už jo nebo nééé Tak večer na ICQ

Ale v myšlenkách budeme s váma.
Děkujem , určitě budou fotky tak alespoň takhle zprostředkovaně

inu
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:38
- Nahlásit

Bee, ja v ty dobe budu na neci svatbe ( Ja chci zase videt Fakyska mramorovanyho...

Jo a nevite nekdo neco o tom Haguro vyletu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:51
- Nahlásit

inu
jůůůů ahojdaaaaa

Já se děsně moc omlouvám, že sem ještě neodpověděla na mailíka , ale vrtá mi to hlavou kudy chodím a ne a ne vymyslet něco kloudnýho... to bude asi tím vedrem

Bee, ja v ty dobe budu na neci svatbe
no a to sem si myslela že by jste mohli taky dorazit ... to je škodáááá...

Ja chci zase videt Fakyska mramorovanyho...
tak leda snad na nějaký výstavě nebo sólo akce

O výletu ještě nic nevím dneska mi zrovna psala Sanydeny a o ničem se nezmiňovala... asi je to ještě pokakaný v plenkách

Laida
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 23:25
- Nahlásit

Ahoj holky,
já bych hned šla, ale tenhle termín jedu na zápis. Fají, co děláš tuhle neděli? Mohli bychom třeba jen na odpolko do Skaláku. A všici, kdo chtějí samozřejmě taky

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:16
- Nahlásit

Laida
Ahojda Laidíku,
já nemůůůůůžuuuuuu protože Fajkýš hárá a je zrovna v nejlepšííím ach joooooo leda poslední týden v srpnu, jestli tady ještě teda budete ...

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 00:54
- Nahlásit

Fajka
Jéje, já jsem si to neuvědomila. Ten poslední víkend v srpnu na 50% budeme tady, tak dáme vědět. Ani to počasí asi nebude nic moc, tak příště uvidíme
Pozdravuj Fajkíška, posílám piškůtek

inu
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 15:52
- Nahlásit

Fajka
to je v pohode, pani, casu mate, kolik jen chcete

Jinak info o akitim vylete uz je na webu, ale bohuzel mi to koliduje se svatbou (ne, s moji ne), takze nemuzu ani tam

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 07:53 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit

Dobré ráno,
všem. Tak jsem se nechala inspirovat Roxanou a tak se koukněte

fotky šiby

Mám nepsí otázku. Je tu někdo, kdo má "venkovní" kočky? Potřebovala bych nějaké praktické rady.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 08:44
- Nahlásit

Ariška
Dobré ráno

Jůů šibičkáááá krásná ježíš a co ta myša? to je taky vaše?

Mám nepsí otázku. Je tu někdo, kdo má "venkovní" kočky? Potřebovala bych nějaké praktické rady
My měli venkovní kočky přes 20 let až poslední dva roky ne. Co si potřebovala?

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 09:17
- Nahlásit

Fajka
Myša je potkanka, kterou jsem hlídala neteři a byla slaďoučká. Kdybych nechtěla kočku, tak už mám taky jednu. Zatím máme jenom uřvaného koreláka

Kočku budu mít od kolegy (protože jeho žena tvrdí, že kočka musí mít 1 za život koťata a samozřejmě jim zbyla, má ještě volného kocourka, co chytá myši).
Já budu mít kočičku a zajímalo by mě, jak se pozná, že se mrouská, protože ji chci kastrovat a to se dělá prý až potom.
No a hlavně mě zajímají blechy - co proti nim (kvůli psovi) a také jaké základní očkování.

Takže na jednu stranu nepomůžu útulku a na druhou stranu jo, protože kolega tam ty kočky chtěl odnést

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 09:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ariška
Myša je potkanka, kterou jsem hlídala neteři a byla slaďoučká. Kdybych nechtěla kočku, tak už mám taky jednu.
A co na ní Ariška? Bent tu kdysi psal že šibinky jsou děsný myšilovky ... Fajuš teda taky + ještě krtkolovka takže to by u nás nešlo... no teď už nejde ani ta kočka bo je taky kočkolovka

Já budu mít kočičku a zajímalo by mě, jak se pozná, že se mrouská, protože ji chci kastrovat a to se dělá prý až potom.
když jí budeš mít pořád doma tak to poznáš hned protože začne být příšerně protivná uřvaná že jen hluchej a slepej by si toho nevšim ... když jí budeš mít od mala venku tak to nezjistíš protože vodejde za kocourama nebo oni za ní a budete se moc těšit na přírůstky
Tchýně to udělala tak že kočku jako malé kotě pouštěla ven, pak když už povyrostla a mělo se to blížit tak ji měla jen doma a jak se odmrouskala tak šla hned na kastraci.

No a hlavně mě zajímají blechy - co proti nim (kvůli psovi) a také jaké základní očkování.
no dřív když sem byla hodně malá tak se to nijak moc neřešilo pak když už sem začala vydělávat tak sem se snažila aby byl dobře ošetřenej hlavně pes. Spal s kočkama v jednom pelechu a nikdy je neměl ač kočky občas nějakou dotáhly... no a pak poslení kočišťata už sem stříkala sprejem proti blechám pravidelně ...

Takže na jednu stranu nepomůžu útulku a na druhou stranu jo, protože kolega tam ty kočky chtěl odnést
no takže pomůžeš jinak by tam skončila a nebo si jí vzal někdo kdo by jí nechal plodit další potomstvo...

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:00
- Nahlásit

Fajka
no to je pravda, že šiby jsou myšilovky, proto byla potkanka furt v kleci, to bych neriskla.

Díky, nám to vychází, že si ji vezmeme starší a bude chvíli zavřená, aby si na nás zvykla. Už se těším!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:28
- Nahlásit

Ahoj holky,

ráda vás vidím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:38
- Nahlásit

Ariška
Díky, nám to vychází, že si ji vezmeme starší a bude chvíli zavřená, aby si na nás zvykla. Už se těším
tak to bude ideální když bude nějaký čas doma a pok po kastraci už to je v pohodě Kam půjdete na tu kastraci? Já byla moc spokojená s vetkou v Hamrech... miciny už druhý den po lítali jako trubky jak kdyby se nic nedělo

Bubacek
Ahoj Bubáčku my tebe taky
Co je u vás nového? Fajuš už snad dohárala a konečně začne přemýšlet mozkem a né hormónama a budeme se moct zase pustit do práce a cvičení

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:42
- Nahlásit

Bubacek
jé to jsou pěkné jahůdky

Fajka
My jsme spokojeni s naší veterinou v Lbc, tak asi tam.

Teda naše šibina je pokaždý po hárání strašně zabržděná, to Fajka není?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:50
- Nahlásit

Fajka

U nás je vše při starém. Jen jsem ráda, že už jsou všichni zdraví.
Mám pro tebe zprávičku. Na 90% jsem rozhodnutá, že to na čem jsme se domlouvali vyjde, jen pokud Pája neřekne ne.

Ariška

Tak ještě k jahůdkám přidám

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:50
- Nahlásit

Ariška
Teda naše šibina je pokaždý po hárání strašně zabržděná, to Fajka není?
No jéééje, je to lenochod Tak to řeším buď tím že chodí na volno a alespoň kikde nezdrhá a srnky jí jsou šuma fuk

A jak pokračuje rekonstrukce? Už se budete stěhovat do divočiny? Teď vám udělali přes Huť novou asfaltku tak se vám bude hezky jezdit

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:55
- Nahlásit

Bubacek
Mám pro tebe zprávičku. Na 90% jsem rozhodnutá, že to na čem jsme se domlouvali vyjde, jen pokud Pája neřekne ne.

to neřekne určitě, páč Trezka je pro něj prostě neodolatelná a je jak magnet

Jestli to klapne tak to bude SUPER !!!!

Super že už jsou všici v pořádku !

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:08
- Nahlásit

Fajka
A jak pokračuje rekonstrukce?- díky novému stavebnímu zákonu blbě
nemáme kam chodit na záchod, schvalování trvá věčnost a jestli nás omezí počasí.... tak bude muset kočka do paneláku.
Nová silnice je super, už bylo na čase

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:11
- Nahlásit

Fajka

to neřekne určitě, páč Trezka je pro něj prostě neodolatelná a je jak magnet - prosím tě vysvětli mi čím to je? Doma, přímo pod nosem, má nádhernou krasavici a on se zakouká do .......

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:37
- Nahlásit

Ariška
díky novému stavebnímu zákonu blbě
nemáme kam chodit na záchod, schvalování trvá věčnost a jestli nás omezí počasí

hmm.. to znám to chce pevný nervy a hadr na hlavu Tak přeju ať se to zas rozběhne a můžete se brzo stěhovat

Bubacek
prosím tě vysvětli mi čím to je? Doma, přímo pod nosem, má nádhernou krasavici a on se zakouká do .......
Bubu já tobě jo???? Myslím že už taky víš jaký chlapy jsou Prostě tu má jistou a okoukanou tak je třeba se podívat po něčem novém neokoukaném

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:50
- Nahlásit

Fajka

No myslím, že by ho to brzy přešlo, jen kdyby Terka ukázala co v ní opravdu je. Když ji chytí hravá nezná bratra a nehledí ani v pravo ani v levo a všde okolo létá vzduchem. Ještě by byl rád za to co má doma.
Ale jinak v chlapech máš naprostou pravdu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bubacek
No myslím, že by ho to brzy přešlo, jen kdyby Terka ukázala co v ní opravdu je. Když ji chytí hravá nezná bratra a nehledí ani v pravo ani v levo a všde okolo létá vzduchem. Ještě by byl rád za to co má doma.

to občas Fajušu taky
škoda že je to tak daleko, bych ho hned vyslala ať si ji půjčí a jde s ní třeba na výlet, buď by se do ní zamiloval ještě víc a nebo by zjistili jakej máme doma "Poklad" !!!

Ale jinak v chlapech máš naprostou pravdu.
no jo bohužel....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:13
- Nahlásit

Inu
Panííííííííí pomoooc, mě se ztratil ten mailík co jste mi posílala s těma radama asi tu mám v PC brouka Mailožrouta...a v hlavě Mozkožrouta
Sem se chtěla pustit do tvoření dle vašich rad a můžu tak leda prd
Paní nemáte ho ještě uložený? Nemohla by ste mi ho přeposlati ještě jednou???

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:01
- Nahlásit

Dobré ráno všem

Jen bych sem ráda hodila upozornění že 20.9.2008 pořádá Hagurovic smečka akití výlet a pochod krajinou CHKO Železné hory.
Příznivci, majitelé i budoucí páníčkové akit jsou vřele vítaní, čím víc nás bude tím líp Více podrobností na www.haguro.cz

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 21:16
- Nahlásit

Ahoj vsichni, pekny vecer!
Fajka
Jen bych sem ráda hodila upozornění že 20.9.2008 pořádá Hagurovic smečka akití výlet a pochod krajinou CHKO Železné hory.
Tak koukam mate zas akcicku, tak at vam vyjde pocasi, prijdu se kouknout na fotky
Nicmene - v tomto terminu se kona ve Svojeticich u Prahy Specialni vystava klubu AA CZ, takze dve akiti akce na jeden vikend

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:36
- Nahlásit

Roxana
Bubáček

Holkýýýýý jste tu některááá????
Dívejte, já padám....

http://www.akita-eurasier.estranky.cz/

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:43
- Nahlásit

Fajka
Nazdaaaar, ty vo*e, vo co jako de

At zije nenechava duse co Jeste by me zajimalo, co pribyde do rubriky "POUCENI"

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání