| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:44
- Nahlásit
Bubacek
No jo to víš co neudělá teď tak si stejnak musí udělat večer
Akorát že si určitě zas něco někde vyhlédl a mě z něj asi brzy klepne pepka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:55
- Nahlásit
Bubacek
a však to joooo to já si dělala jen legraci Pája ví, že jsem jeden velikej rejpal
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 13:35
- Nahlásit
Janiii
Pája ví, že jsem jeden velikej rejpal
velikej??? tssss slabý slovo ... ještě většííí
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 13:45
- Nahlásit
Fajka
Už ti Pája oznámil tu novinku ohledně Toma?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 13:59
- Nahlásit
Bubacek
No jooooo To je teda věc, to muselo a musí strašně bolééét Prosím tě že vzkazuju ať už neblbne a radši příště příjde o chvilku pozdě než toto
Snad se mu to všecko zahojí a bude v pohodě ....co?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 17:28
- Nahlásit
Fajka
Pani, ja taky nepiju, nejste vy naka prizen? S Fakysem se budu muchlovat k smrti rada, pokud se ona necha. Hrozne me na sraze nadchla
Nebojte, ona se uklidni, vyzraje.. bude jako vino
PS: Ano, pana P. neuchovnovat, nemnozit a kastraci doporucit jako prevenci mozne degenerace populace
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:10
- Nahlásit
inu
Pani, ja taky nepiju, nejste vy naka prizen?
asi jo, já se umím bavit a pobavit aj bez pití
S Fakysem se budu muchlovat k smrti rada, pokud se ona necha.
To půjde paní, jen se na ní nesmí moc hrrrrrrr, ale vypadá to že to je na dobrý cestě. V sobotu si jí hladila i paní Hamplová a to prosím po hlavě !!! Což bylo před půl rokem nemyslitelné ...
Nebojte, ona se uklidni, vyzraje.. bude jako vino
jo jo zatím jsme u burčáku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:23
- Nahlásit
Fajka
Cauko, nechces na chvili na ajsikju???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:27
- Nahlásit
Roxana
OK
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:13
- Nahlásit
Fajka
Pani, nejsu Orakulum, ale vestim, ze Fakys bude brzo nejlepsi fena v CR. To jako fakt.
Hrr na cizi psy nebudu nikdy. A kdyztak to syr jisti. Nyni uz vim v jake konzistenci ma byt, tak priste to nespletu
Prima fotecka.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:22
- Nahlásit
Ahooj lidičkýý, kde jste všicí????? Užíváte dovolených a krásnýho počáska??? Tak to má býýýt Já sice dřepím v práci ale večer je venku taky krásně
Fajušce teď v těhle vedrech narůstá kožich Tak nevím je to normální? Já myslela že zůstane ještě tak do srpna odchlupená a pak začne teprve zimní....
inu
Pani, nejsu Orakulum, ale vestim, ze Fakys bude brzo nejlepsi fena v CR. To jako fakt
Paní to by ještě chtělo tuto geniální myšlenku vnuknout tý mojí bábovce ....aby se podle toho zařídila
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:44
- Nahlásit
Fajka
Ahojík, my jsme tady, jen jsme více venku.
S kožichem je to úpně normální, ona na zimu nahodí ještě jeden kožich neboj.
Pozdravuj doma a pohlaď Fajinku.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 13:06
- Nahlásit
fajka
pani, treba vi neco, co my lidi ne a ceka prichod zimy
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 18:30
- Nahlásit
Ahoj holky,
konečně mám volno, už plánujem Rožnov. Doufám, že se tam sejdeme!
Fajka
Ahoj Fají, Corča taky začala podruhé po 4 měsících línat a nasazuje nový kožich. Měly by ho mít holky na zip, určitě by se jím léto lépe přečkávalo.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:00
- Nahlásit
Laida
Ahoj Laidi,
Konečně taky, že se ozveš. Rožnov se nám blíží a už se moc na vás těšíme.
Naše nejmladší už letos kožich zhazuje po čtvrté. Též neví co by prováděla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:40
- Nahlásit
Ahoooj všem
Co provádíte všici? My zas po dlouhé době trošku výletili
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/vylety/j osefodolska-prehrada
Teda koukám holky, že jsou ty naše akitky letos nějaký popletený, když tolikrát shazujou kožíšek..... a nebo že by takový parádnice?
Laida
Nejedete náhodou na národku do Bolky? Je tam osum američánků? Kdyby jo tak se můžem zas vidět
Bubacek
Díky za ty adresy, dneska to provětrám s tím ubytováním ať to mám zařízené
Roxana
Roxíkuuu, kde siii? Co Ariškaaa???
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:11
- Nahlásit
My jsme schovaní před horkem, navíc šibina hárá. Večer jsem nesla krabice od mléka na recyklaci, otravoval nás pěkný špic, šibině se moc líbil, tak jsem ho chudáka musela praštit těma krabicema. Pak si udržoval odstup. Nechápu, že se majitel o něj nebojí. Když jsem ho chtěla chytit, tak jak ztratil háravou stopu, letěl bezhlavě dopředu.
Fajka- pěkný výlet. Pšššt - kdysi jsem se v této přehradě koupala. Pěkné koupání je na Černé Nise.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 11:20
- Nahlásit
Ariška
No mě to nedalo, sice to na koupání lákalo, ale sem si říkala že přece jen to ten Liberec pije že A kdyby nás někdo načapal tak psa ukecám, že mi utekl a nejde přivolat, ale mě už by to tak lehce neprošlo
otravoval nás pěkný špic, šibině se moc líbil, tak jsem ho chudáka musela praštit těma krabicema
a já proč jsou ty všichni špicouni tak praštěnýýýý
To znám když Fajuš hára tak taky venčím ještě smečku chtivých vesnických vořechů
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 14:26
- Nahlásit
Ahoj vsem
ja jsem strihla tejdenni dovcu, ale ted uz zase jedu pracovni rezim ...
No tak jak se mate, co delate?
Fajka
Cetla jsem o wejletiku, bylo krasne, co My byli v Jesenikach a naprosta pohoda, krasny poco a hory jsme meli pro sebe ...
Ariska je snad uz OK, klepu to na drevo, ale jeste jdeme na jednu kontrolu, takze pak se uvidi ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 14:29
- Nahlásit
Roxana
Babo jedna, jdu ti psat maila
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 14:33
- Nahlásit
Fifi
Jeee ahoooj, , ja vim, jsem hyena, ale muj mobile byl celou dobu offline, tak to nevyslo .. Kazdopadne ale novinky jsem hnedka dneska zkoukla a moc gratuluju !!! A na mailika se moooc tesim, tak si pospes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 15:21
- Nahlásit
Roxana
ja jsem strihla tejdenni dovcu
Tož vítaj z dovolené hlavně že jste si užili
Ariska je snad uz OK
No super
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:00
- Nahlásit
Fajka
Ahoj Fají, do Bolky jedeme, rádi tě uvidíme!
Teď odjinud, začala nás trápit Corča. S kámošema, co se vždycky kamarádila se začíná prát (u fenek chápu, ale do kluků se taky pouští). A hodně zuřivě, je jak v tranzu. Tak nevím, jestli to má být pubertou... Jsme z toho dost nešťastný. Hraje si a pak z ničeho nic vylítne. Žádný podněty k boji jsme nezaznamenali.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:18
- Nahlásit
Laida
Ahoj Laidi, a není Corča těsně po hárání nebo před háráním? Ty to reakce by mohli v tomto období a v průběhu hárání natat. Nebo si začíná uvědomovat, jako správná Akita, že páníci se musí ochraňovat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
Laida
Ahoooj, no príma tak se uvidíme já zas jedu pokoušet štěstěnu Akorát škoda že nejste ve stejným kruhu
Já asi moc neporadím, mě to Fajuš díky původu dělá od mimina. Takže vždycky zkouším kdo líbí a kdo nelíbí je to tak 90:10. Ale poslední dobou překvapuje, naposledy si krásně pohrála s malým jezevcem a úplně v pohodě. U nás je to tak, že buď jí je pejsek nesympatický a vyjíždí a nebo velmi sympatický a nestalo se že by po něm vystartovala.
A z těch co jí sou nesympatický se dají udělat sympatický, ale musí je častěji vidět a jak se pokámoší tak na ty už pak nikdy nevyjíždí... ale vícero kámošů je psů než fenek.
Ale řikám my sme jinej případ, takovej trochu rébusoidní s nejistým výsledkem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:05
- Nahlásit
Ahoj vsiciiiii!
Laida
Cauko, uzivate prazky ?
Napadlo me totez, co Bubacka, tj, harani? No a jinak - je s ni vse OK?
A taky si muze ujasnovat hodnoty, to jo, ale davejte na to bacha, vyjizdeni bych ji netolerovala ...
A hodne stesti do Bolky!
Fajka
Vam taky hodne stesti, tfuj tfuj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:25
- Nahlásit
Roxana
Kujeeem
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2008 08:16
- Nahlásit
Fajka
Bubacek
Roxana
Ahoj holky, aspoň trošku jste mě uklidnili. Hárání v tom asi roli nehraje. Tedy pokud během chvíle nepřijde, ale nevypadá to. Spíš si myslím, jak píše Roxi, že si ujasňuje hodnoty. Nelíbí se jí ani, když jiný psík na procházce jde první, musí mu to dát hned najevo svým ostrým kukuč a žene se, aby ho předhonila.
Tolerovat jí to nehodláme ani na vteřinu, problém spíš je, že když se do někoho pustí, opravdu má temno a rve se, dokud je neroztrhneme. Probere se až po chvíli a že ji pleskujem, jde mimo ni. Vůbec to nevnímá.
Teď hodláme nasadit na prochajdy košík, prostě dokud nepřestane blbnout a to doufáme, že snad brzy.
Zdravotně je ve formě, snad jen ta puberta...
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2008 08:18
- Nahlásit
Fajka
Asi 16.července vyrážíme do Tu. Přes léto tam budeme celkem hodně, co vymyslet nějakej ten výletík, jak jsme o něm v zimě povídali?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2008 19:22
- Nahlásit
Laida
Tolerovat jí to nehodláme ani na vteřinu, problém spíš je, že když se do někoho pustí, opravdu má temno a rve se, dokud je neroztrhneme. Probere se až po chvíli a že ji pleskujem, jde mimo ni. Vůbec to nevnímá.
To znám .... ale nepřišla jsem na to co s tím... ale čím je Fajuš starší tím méně často se to stává a rychleji se z toho probere.
Asi 16.července vyrážíme do Tu. Přes léto tam budeme celkem hodně, co vymyslet nějakej ten výletík, jak jsme o něm v zimě povídali?
No jasněěěěě
Něco určitě spácháme... já bych někam do skal nebo kolem vody Něco navrhněte akorát teda příští víkend je ta výstava další pak Radegast a po Radegastu jsem až do soboty na Mácháči Tak snad najdeme nějakej společnej volnej den
|