Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 14:16
- Nahlásit

Roxana
Fšecičko nejlepší k svááátečkůůůů .....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 15:17 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Roxana

Vše nej, nej k svátku

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 10:30
- Nahlásit

Fajka, Bubacek

Siskote, dekujuuuuuuu

Tak pekny den vam vsem

moth
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:50
- Nahlásit

Nazdar holky!
Roxy - dodatocne vsetko NAJ!!!
Tak Radegast je uz za dverami - kto z vas ide a kedy bude na mieste cinu, na Hradisku???

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:52
- Nahlásit

moth
Ahoj,
Jedu já s přítelem a naše žíhaný japonský zlatíčko a dorazíme v pátek.... odhaduju kolem šesté večer
Už se moc těšíme

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 14:56
- Nahlásit

Roxana
Tak nevím jak to dopadne, dneska tam nidko není kdo by to připravil a předal leda snad zítra ráno. Uvidíme, paní slíbila že zavolá jestli to připraví nebo ne. Když tak to nějak vemem přes tu Prahu .. No uvidíme...

Všem
Nevím kdo všechno budete a dorazíte do Rožnova, každopádně se na vás všechny s Fajuškou mooooc těšíme

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 16:05
- Nahlásit

Fajka
Strašně mě to štve, ale já se do Rožnova nedostanu. Máme v práci opravu a tak byly zaražený dovolenky a musím makat. Bych se vzteky uhryzla v řiť.
V bambusovém háji odkud jsem plánovala štěně mají nakryto a akitky by měly být v srpnu. Tak jsem zvědavá jestli bude bílá holčička. Mladí si koupili štěndo NO takže brzo u nás bude přepejsováno....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 16:48
- Nahlásit

vlk

Ahojky, to je škoda, že nemůžeš dorazit. Těšila jsem se na tebe, ale co se dá dělat.
Pokud by ti to náhodou vyšlo rádi tě uvidíme.

V bambusovém háji odkud jsem plánovala štěně mají nakryto a akitky by měly být v srpnu. to je super, sama jsem zvědavá co se tam narodí, protože opakovali stejné krytí, kde byli bílí medvídci.

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:54
- Nahlásit

Ahoj všici, nějak tu spinkáte, asi všichni dovolenkujete, že?
Rožnov byl úžasný, tolik krasavců, krasavic a hlavně spousta příjemných páníčků
Fajka
Jak jste dojeli? My jsme kolem desáté dorazili a žízniví ještě zašli na jedno pivečko. Corča pak prospala skoro celý další den.
Martin si vzal k srdci rady pana doktora, který měl přednášku na Rožnově, vydal se na nákup a nacpal mi půl mrazáku hovězíma srdcema - Corča i v tomhle pařáku baští a olizuje se až za ušima - příště už z nás kostlivci nebudou
Pozdravuj Pájika a ještě jednou moc děkujeme za fotí - jsou dokonalé

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:57
- Nahlásit

Bubacek
Moc rádi jsme tě tam viděli, škoda, že je to jen jednou ročně, ale snad se sejdeme na nějaké té výstavě. Teď jsem prohlížela fotí od Páji a vaše smečka čtyřnohých nádherně pózuje - i ten malinkatej mrňousek se tam úžasně vyjímá
Zase se budu brzy těšit.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 14:41
- Nahlásit

Laida

Ahojky, jsem ráda, že jste v pořádku dojeli.
Fotečky se moc povedly jsou super.
Také jsem moc ráda, že jsme se tam tak hezky sešli, jen Roxík nám tam chyběla, ale jinak se ten víkend moc povedl.
Corrynka je na fotečkách taky moc hezká a velice pěkně pózuje.
Katka mi poslala e-mail s dalšími fotečkami, ale zapomněla jsem si na tebe vzít e-mail a telefon, žádala mne, že nemá na tebe kontakt, abych ti fotečky od nich přeposlala.

A my se také moc těšíme na další naše setkání. Už, aby bylo.

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 20:46
- Nahlásit

Laida
Bubacek
Závidím vám že jste tam byli. Tak jsem se těšila a nevyšlo mi to. A při tom to mám do Rožnova kousek. Snad se mi to podaří někdy jindy se s váma vidět. Tak sem koukejte dát aspoň nějaké fotečky ať se můžu pokochat krásnýma pejskama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 13:55
- Nahlásit

Ahoj všem konečně jsme po více než týdnu doma
Radegast byl super, moc se nám tam líbilo, pokusím se dneska večer nasoukat fotky na rajče a hodím sem link. Musím ale vybrat jen pár protože jich je strašná spousta
Vlk Roxík
Škoda, že vám to nevyšlo, bylo fakt na co se koukat.

Laida
My dorazili domů až kolem půj jedenácté, já jezdím pomalu a ještě jsme dělali v Hradci delší zastávku na osvěžení vlka
Corča i v tomhle pařáku baští a olizuje se až za ušima - příště už z nás kostlivci nebudou
zas na jednu stranu lepší mírný kostlivec než převýborná výživová kondice ale masíčko je masíčko, to je jasný tak ať Corče chutná
Pozdravuj Pájika a ještě jednou moc děkujeme za fotí
jj děkuju a vyřídím

A já jdu debordelizovat autí, za ten tejden to potřebuje jak sůl

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 16:10
- Nahlásit

Tak tady je něco málo z fotek

Sobota:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Radegast_2008_sobota/
Neděle:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Radegast_2008_nedele/
Když bude mít někdo zájem o nějaké fotečky, rádi pošlem

moth
# Zasláno: 3 Srp 2008 11:21
- Nahlásit

Nazdar holky!
Tak som rada, ze sme sa stretli prave na Radegast-e, uz chybala len Roxy! Ste super, bol to velmi prijemny cas straveny s vami!!!
Fajka
Perfektne foto, dik!!!
Bubacek
Co sa neozves, napis aspon par riadkov!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 17:07
- Nahlásit

Fajka
Tak tady je něco málo z fotek
Jsou naprosto paradni, jediny, co chybi k dokonalosti, jsou popisky, ale je to vazne moc moc pekna prace
all
moc me mrzi, ze mi to s vama nevyslo priste uz si to ale nenecham ujit

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 00:26
- Nahlásit

moth
Perfektne foto, dik
děkuju a vyřídím i já děkuju za fotečky...
Moc ráda sem vás všechny tři poznala

Roxana
Achoj,
jediny, co chybi k dokonalosti, jsou popisky,
já hííím, jenže za A - vůbec nestíhám a za B jsem ani nedostala katalog, takže to nemám z čeho opsat ani kde shánět páč nestíhám
Was gibt es neues?

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 08:52
- Nahlásit

Fajka
Cauko!
já hííím, jenže za A - vůbec nestíhám a za B jsem ani nedostala katalog, takže to nemám z čeho opsat ani kde shánět páč nestíhám
To sem nemyslela jako stouranec!!! Fotky jsou fakt supr, je videt, ze fotograf dostava kumst do ruky
Was gibt es neues?
To jako u nas? Sem ti posilala maila, uz pred x dny .. nedorazil???

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:09
- Nahlásit

Roxana
Sem ti posilala maila, uz pred x dny .. nedorazil
jj dorazila ale já ho četla až teďkonc. Odpovím během dneška

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:15
- Nahlásit

Roxana
Fotky jsou fakt supr, je videt, ze fotograf dostava kumst do ruky
jj vyřídím, však se s tím novým foťákem teprva učí, ale jde mu to a půjde čím dál líp, páč nějaký další psí akce jsou v plánu

michal1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:47
- Nahlásit

Ahoj všem, v září si jedeme pro štěňátko AA a už nemůžeme dočkat. O to víc mne mrzí, že jsme prošvihli Radegast, mohli jsme si ukrátit chvíle netrpělivého čekání. Koukal jsem na stránky klubu, ale tam je poslední aktualizace někdy v roce 2006. Nemáte někdo tušení, proč web klubu není aktualizován? A jakým způsobem potom tedy získáváte informace o dění kolem AA?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

michal1
Ahojda, vítáme nového člena
a co pá to bude za štěníka ?

Taky sem si všimla že stránky klubu nejsou dlouho aktualizované což je myslím velká škoda, ale třeba Bubáček nebo Roxík bude vědět něco bližšího.

O to víc mne mrzí, že jsme prošvihli Radegast, mohli jsme si ukrátit chvíle netrpělivého čekání
no fakt velká škoda, bylo opravdu hodně se na co dívat.

Něco málo sem ještě napsala ke mě na stránky tak můžeš mrknout sem

http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/vylety/r adegast-show-2008

No a o různých akcích , výletech, a výstavách kdo kam jedeme nebo co pořádáme se domlouváme hlavně tady a chodí sem teda nejen lidičky od AA ale i od AI nebo SI

Bubacek
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:31
- Nahlásit

Ahoj všem, přeji hezký den

michal1

Ahojky

tak tě tady vítám a jsem moc ráda, že naše řady se pomalinku
rozrůstají.
Něco nám o sobě napiš, od kud jsi, odkud budeš mít své Akití miminko, ale předpokládám, že asi z Prahy? Bude to fenečka nebo pejsek? Už jsi někdy Akitu měl nebo je to tvoje první? Aj.

Co se týká klubových stránek, to že se neaktualizují o tom samozřejmě vím a velice mne to mrzí. Poukazuje na to více lidí. Vím, že Webmaister klubových stránek byl dlouhou dobu v zahraničí a sama očekávám jejich brzké atualizování.

Radegast se opravdu letos moc povedl, jako jiné roky, ale letos byli výstavy dvě a dva super rozhodčí a opravdu, jak Fajka píše, bylo na co koukat.

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

michal1
Ahoj
Taky vitam do sveta akitek
Doufam, ze se nam s miminkem prijdes poradne pochlubit! Je to novinka nebo uz jste doma nejakou akitku meli/mate?
Ad klubovy web: bohuzel aktualizace stranek je hodne bida, osobne jsem na to upozornovala uz nekolikrat, treba nekdo brzy sjedna napravu. (Tady bych chtela oponovat Bubackovi, pobyt v zahranci pro me neni zadna omluva, protoze se nejedna o vzdalenosti, PC a a inetrnetove pripojeni maji v zahranici snad taky)
Co se tyce informovanosti o deni v klubu, predsedkyne klubu, pani Kruzikova, rozesila clenum pozvanky vzdy pred nejakou akci, ted nejblizsi bude vystava v zari na ranci ve Svojeticich u Prahy, tak jestli to nemate daleko, urcite se prijed podivat!
Jinak se obcas domlouvame na spolecnych akcich tady na foru.

michal1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:02 - Změnil/a: michal1
- Nahlásit

všichni vítači
díky za přivítání, a půjdu tedy popořadě:
z Prahy nebude štěně, z Prahy jsme my. Hafík bude z Liberce, teď je mu krásných 16 dní a na www.chikarachi.com sledujeme pokroky. Váháme mezi dvěma pejsky a asi rozhodne až osobní setkání.
AA to bude naše první, doteď jsme měli jenom dva gaučáky - shih-tzu, jenže fenečka nás před měsícem opustila a náš Bedřich zůstal sám a nešťasten. Původně jsem mu chtěl dopřát důstojné stáří (je mu 15), ale nakonec si manželka prosadila nové psí miminko, protože po AA kouká už asi dva nebo tři roky, ale do paneláku se tento pejsek jaksi moc nehodil... Takže jsem se mimo jiné dozvěděl i to, že náš nový dům se stavěl i kvůli AA.
Teď se chystám stavět i domeček pro pejska, na cvičák jsme už přihlášeni, takže už jen vstoupit do klubu AA
Štěňátko by mělo být k odběru 9.9. - kdy že jsou ty Svojetice? Že bychom prcka vzali na socializační seznamku?

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:23 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

michal1
Tak jeste jednou vitej!
Urcite budete medvidetem nadseni, tak preju hodne zdaru
Je fajn, ze jsi z Prahy, az ti mimi poporoste, muzem treba neco podniknout (taky jsme z prahy)
Ktery cvicak jste si vybrali? Taky jsme driv chodily ... doporucuju ale nejdriv vyzkouset bez pejska, ne vsude jsou ochotni vycvik prizpusobit specifikam ruznych plemen a na akitu se po "svazarmovsku" vazne jit neda!
Svojetice jsou 21. 9., nevim, jestli to nebude na skvrne moc brzy, ale pokud chces, muzu preposlat pozvanku.

Edit:
Jeste doplneni - tedy samozrejme domecek se zahradkou je idealni, ale i v byte se muze s akitou dobre zit, za predpokladu ze se ji venuje dost casu a aktivit venku. Nicmene vychazky a vyziti potrebuje i u domku se zahradou, takze je to hlavne o pristupu panicku

Bubacek
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:34
- Nahlásit

Roxana

(Tady bych chtela oponovat Bubackovi, pobyt v zahranci pro me neni zadna omluva, protoze se nejedna o vzdalenosti, PC a a inetrnetove pripojeni maji v zahranici snad taky) - s tím plně souhlasím, ale tak mi to bylo vysvětleno. Proto píšu jak jsem dostala.
Poslala jsem ti e-mailík a ještě jeden pošlu.

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:34
- Nahlásit

Bubacek
s tím plně souhlasím, ale tak mi to bylo vysvětleno. Proto píšu jak jsem dostala. Vsak ja vim Ale myslim si o tom svoje.
E-mailik dosel jeden, mas odpoved, tak se tesim na dalsi.
Vecer se mozna dostanu na ICQ, esli budete doma

Bubacek
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 19:45
- Nahlásit

Roxana

Vecer se mozna dostanu na ICQ, esli budete doma - jj, ráda tě uvidím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:43
- Nahlásit

michal1
Jů mě ten odkaz nefunguje já ci vidět štěníky

Roxana
Bubacek
čau všici dneska je tu tak krásně jako v létě
Mám dotazek právě sem zjistila že Fajuška hárá ... myslíte že budeme moc na výstavu do Bolky 31.8??? Výjde nám to?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání