Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:53
- Nahlásit

Roxana
ty vo*e, vo co jako de
no to jako nad tím tady už půl hodiny medituju a fakt ti nevííím
Ale jako začínám na sebe bejt pyšná dyž se po mě vopičej takový "kapacity"

Jeste by me zajimalo, co pribyde do rubriky "POUCENI"
šiš to bude moudro

inu
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:25
- Nahlásit

Tak su tady zase.

To jako Tomimopa bude mít další web?

Fajka
pani, jdu se Vám po majlu podívat.. jo a víte, že Ekiyuu byl zbonitovanej? Třikrát hurá!

Roxana
Pani, jestli si ještě vzpomínáte, o čem jsme před 3ma měsícema mluvily, tak je o tom na čase mluvit zase. Máte-li nějakou velmi konkrétní představu provedení, sem s ní

inu
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:27
- Nahlásit

Fajka
mail nalezen a poslán

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:29
- Nahlásit

inu
Jéééééé ahooooj
že by konečně zase na rodné hroudě ??? A jak bylo?

To jako Tomimopa bude mít další web?
spíš novej s rychlou nabídkou

jo a víte, že Ekiyuu byl zbonitovanej? Třikrát hurá
nefííím, a snad radi ani nechci.... a hurá krýt jeden vrh az druhým

Díky, mailík právě dorazil, určo brzo písnu na zpět

inu
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:32
- Nahlásit

Fajka
výtečně, vůbec se nechtělo domů. Prima lidi, nádherná příroda.. akorát su ňáká nachcípaná

Jako Tomimopa se fakt nezdá.. má málo peněz?

No a Ekiyuu, na to jsme čekali, ne?

Písněte. Já Vám tam něco přihodím, ať se zasmějete..

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:38
- Nahlásit

inu
OK písnu večer teď mažu dom

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 22:05
- Nahlásit

inu
Jako Tomimopa se fakt nezdá.. má málo peněz?

Písněte. Já Vám tam něco přihodím, ať se zasmějete..
Tak sem se opět osmělila a poslala mailíka Předem děkuji budu dlužníkem
Pokud bude něco pro zasmání budu jen ráda, dneska byl strašnej den

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:49
- Nahlásit

Fajka
paní, vy se kliďánko osmělujte, fakt mě to neobtěžuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

inu
Díky díky díky
Sem si tu normálně zas dneska pobrečela... tak asi změníme list aby jsme se na víkend naladily na veselejší notu

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:07
- Nahlásit

Fajka
já řvala jak tur, ale já můžu, nikdo tu není

Jak ses vlastně dozvěděla o té další Tomimopě? Vůbec mi přijde, že je teď nějaká móda mít stodvacet stránek od jedné chovky

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:15
- Nahlásit

inu
já taky můžu přítel už je zvyklej

Náhodou..... vjela jsem na estranky jako vždycky a dala vyhledávat slovo akita protože sem hledala jednu konkrétní chovku AA a chtěla vědět novinky... no a najednou to na mě vyhodilo tuhle novinku.

Vůbec mi přijde, že je teď nějaká móda mít stodvacet stránek od jedné chovky
Já si myslím že tuším co v tom je... oni nechtějí mít vícero stránek ale.. ty co mají jim obhospodařuje někdo cizí komu musí platit. za aktualizace tzn. stojí to dost peněz a trvá to dlouho než jim někdo tu aktualizaci udělá (třeba když se narodí štěníci tak...tak to trvá cca 1-2 týdny než se jim to tam promítne)...

Takže i řekněme méně zdatná osoba (jako například já) je schopná si estranky obhospodařovat sama, dělat pravidelný aktualizuace vždy, když je potřeba a v podstatě 500 Kč za rok je pakatel...
Tož tak...

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:58
- Nahlásit

Fajka
No, to ten můj taky. Když jsem zakládala akvárko, ořvala jsem každou chcíplou rybičku.

Hm, ale mě třeba zrovna přijde, že estranky jsou pro CHS takové.. nereprezentativní. Ale tož sakra netvrď mi, že když to mají jako velkochov, že si fakt nemůžou dovolit dát 2000,- ročně za kvalitní webovky..

Jeden z článků na Inugoya má být právě o webovkách, ale tuším, že tím akorát nakrknu ten zbytek, co na mě ještě naštvanej není.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:05
- Nahlásit

inu
Hm, ale mě třeba zrovna přijde, že estranky jsou pro CHS takové.. nereprezentativní
JJ naprosto s tebou souhlasím, myslím si že na osobní stránky pesanů je to OK ale pokud už to má být web pro chovku s tradicí na úrovni je třeba zainvestovat do něčeho reprezentativnějšího...

Třeba ale v mým případě by to byla holá zbytečnost protože já chovka v pravém slova smyslu nehodlám být.

že si fakt nemůžou dovolit dát 2000,- ročně za kvalitní webovky..
Za minimum nákladů maximum zisku ... co k tomu dodat...!?!
Na druhou strany kdyby nebyo reprezentativních stránek a věděla jsi že se jejich psi mají královsky a dělá se pro ně a pro štěníky první a poslední tak nad webem mávnu rukou...

Jeden z článků na Inugoya má být právě o webovkách, ale tuším, že tím akorát nakrknu ten zbytek, co na mě ještě naštvanej není.
Jen do nich .. oni to potřebujou

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:19
- Nahlásit

Fajka

vono vůbec mi přijde, že většina stránech CHS je dost hrozná. Buď si vykrádaj vzájemně texty, nebo tam mají narumpaných stotřicet blbostí, které s tím nesouvisí, nebo tam bliká jedna animace za druhou (na to je expert množírna Bohemia Acro). No a druhej web Tomimopy má teda rozhodně strašnej nadpisovej banner.

V Tvým případě je to trefa, navíc ty oči bábovičky jsou opravdu úžasné.

dělá se pro ně a pro štěníky první a poslední tak nad webem mávnu rukou...
NO, to jo, ale víme jak to je, že.. navíc web je CHS reklama a může celkem dost vypovídat o úrovni CHS.

Jen do nich .. oni to potřebujou
No, tak až mě bude chtít zavraždit Mandová (ta už stejně chce) a taky majitelka Go Daiku Ken, tak vypusť Fakýše, ale bez koše :-D

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
No a druhej web Tomimopy má teda rozhodně strašnej nadpisovej banner.
Souhlas, né že bych se chtěla zastávat,ale tak je to ve stádiu vývoje a není to oficiálně takže to třeba ještě změněj

V Tvým případě je to trefa, navíc ty oči bábovičky jsou opravdu úžasné.
Díky, když sem webovky začínala dělat tak to byla jediná věc o které jsem věděla že tak bude ostatní už byla postupná improvizace.
Taky vím že kdybych tam kdykoliv dala cokoliv jinýho... už nikdy by to nebylo ono... prostě ten pohled je magickej a nejen na fotce
Ale ona celá ta fotka z které je to vyříznuto má svoje kouzlo. až budu doma tak jí pošlu mailem a uvidíš.

No, tak až mě bude chtít zavraždit Mandová (ta už stejně chce) a taky majitelka Go Daiku Ken, tak vypusť Fakýše, ale bez koše :-D No problémo Fajuška je výtečná bodyguardka
O Mandové vím tam sem něco postřehla, ale Go Daiku Ken mi nějak uniká.. můžeš nastínit?

NO, to jo, ale víme jak to je, že.. navíc web je CHS reklama a může celkem dost vypovídat o úrovni CHS.
to jo taky se z toho dá mnohé odtušit ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:43
- Nahlásit

Fajka
to jo taky se z toho dá mnohé odtušit ...

ačkoliv já su zářný příklad amatéra co naletěl

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:43
- Nahlásit

Fajka
Nazdarek baby
diskutujete o webovkach? No taky pak prispeju se svouji troskou do mlyna, ale zatim jsem pomala lemra
inu
Tak vitej zpet v rodne krajine Jak bylo v zemi krale Artuse ? No minimalne ti to do mimi poradne uteklo, vid ? A dik za nabidku, jsi moc hodna, ale zatim te urco nebudu otravovat

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

Fajka
Nastínit můžu, ta paní jednak není úplně počestná a druhak má na svých stránkách tunu někde ukradenejch blbovin, které s AI vůbec nesouvisí :-D

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:46
- Nahlásit

Roxana
bylo tam moc fajn, ani se mi nechtělo domů.
No, jestli mě chceš někdy *otravovat*, tak radši dřív,než pozdějc (aspoň bych měla výmluvu, proč nevyrábět další svatební oznámení ;))) )

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:48
- Nahlásit

Fajka
ačkoliv já su zářný příklad amatéra co naletěl
Tak jako pani, já už do toho trochu nevidět, tak taky nalítávám

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:56
- Nahlásit

inu
dik, jsi fakt hodna

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:27
- Nahlásit

Roxana
ahojda
sem tu měla návštěvu tož píšu haž teď
však to má čas ten web, není třeba nic uspěchat že jo

inu
Tak jako pani, já už do toho trochu nevidět, tak taky nalítávám
jj znám vím ...

druhak má na svých stránkách tunu někde ukradenejch blbovin, které s AI vůbec nesouvisí
to vím, ale tak proti gustu že...

Nastínit můžu, ta paní jednak není úplně počestná
A to by mě jako zajímalo, tak bylo by možno mailem více tak předem dík. Když né tak neva ..

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:32
- Nahlásit

Fajka
Fajíku, jsi tu?

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:35
- Nahlásit

Mám dotaz ohledně bonitace - chtěli jsme s Corčou teď do Svojetic, ale začala včera hárat. Takže výstava padá, ale můžem háravku nechat obonitovat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Laida
Jsem ahojdáááá

Já bych v tom problém neviděla, někde sem četla že na bonitace se připouští i hárající fenky.. v každým případě bych tam organizátorům radši zavovalal a řekla jim to předem

A už máte ten rentgen?

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:39 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Laida
nazdarek, to jsou k nam "hosti" , abysme to napsali tuzkou do kalendare

hele, myslim, ze nemusi bejt zadnej probl, pujdete jako posledni, ale pro jistotu zavolej svoji chovatelce, rekne ti to stopro

A už máte ten rentgen?
muze dodat pozdeji, s tim, ze preregsitrace na chovnost a papiry na cmku se poslou az s vysledkem DKK

inu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:41
- Nahlásit

Laida
já si taky myslím, že by to mělo jít..

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:42
- Nahlásit

Fajka
Díky za odpověď, každý tvrdí něco jiného a chovatelce se nemůžu dovolat, tak tam ještě brnknem. Taky jsme byli na tom rentgenu - chudák, strašně se motala. Páníček si jí musel pak celý večer udobřovat, nechtěla mu to zapomenout. Tak jsme to poslali Nytrovi, budeme čekat na výsledky.

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:44
- Nahlásit

Laida
chovatelce se nemůžu dovolat
muzes kdyztak zavolat i Hane Blatonovy, urcite ti taky rekne, presne, co a jak

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:44
- Nahlásit

Roxana
inu
Ahojík a jak jste na tom všichni s těma Svojeticema? Bude to mít někdo cestou?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání