| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:02
- Nahlásit
Fajka tak to je průser, já jí koupila dobrůtky, které můžou jíst i páníčci.. ale třeba budu mít s sebou chleba se sejrem.
Kolik tam bude žíhanejch? Abych vás poznala :-D
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:06
- Nahlásit
inu
tak to je průser, já jí koupila dobrůtky
no paní není to uvidíte, když nebude vrčet tak chutná a když nebude chutnat tak bude vrčet ...
Když tak to zkrmíte u sousedů. Jinak piškůtky taky můžeme ale takovej obyč sýr cihly na kostičky.. to je panečku mňamka to by se k vám i lísala
Kolik tam bude žíhanejch? Abych vás poznala
šmarjá to nevííím, to musíte hodit dotaz na Hagurovic ale mě a Fajkýše poznáte hnedka, bo takový dvě trupky se často nevidí
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:07
- Nahlásit
Fajka
ten doklad o zaplacení mám poslat originál nebo kopii???
- kopii
tak se radši ptám.. - jen se ptej od toho jsou hodné tety.
A pozdravuj Páju.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:08
- Nahlásit
co bych pro vas neudelala.. sejra bude
No, vedle Ekiyuovic budete star.. vobe )
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:09
- Nahlásit
bo takový dvě trupky se často nevidí to není pravda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bubacek
- jen se ptej od toho jsou hodné tety.
Moc děkuju, co bych já byla bez hodných tet
A pozdravuj Páju.
Páju??? Myslíš to zlobidlo??? Jo jo vyřídím...
Prej taky pozdravuje. A prej se mám zeptat jestli se na něj zlobíš jak psal Tomík???
inu
co bych pro vas neudelala
Pro náááás????? Paní pro sebe pro sebe!!!!
No, vedle Ekiyuovic budete star.. vobe
Beru to jako kompliment
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:14
- Nahlásit
Fajka
A prej se mám zeptat jestli se na něj zlobíš jak psal Tomík??? - já se nezlobím, jen je mi to moc líto.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:14
- Nahlásit
Fajka
No, panicko a co ta vase cubinka rada? 45% eidamek? Nebo je libo cihla madelandu? :-D
No, kompliment to asi je. Nemate ten cenenej titul BLB zeaano
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
No, panicko a co ta vase cubinka rada? 45% eidamek? Nebo je libo cihla madelandu?
úplně ten nejobyčejnější obyč cihla
Nemate ten cenenej titul BLB zeaano
zatííííím
Bubacek
Nebuď smutná Bubu, on za to fakt nemůže, my teď chodíme každej den hodně pozde z práce a máme spoustu zařizování. K tomu ještě tchán zbořil auto a chce všude vozit, jenže když máme naplánovanej termín kde musíme bejt oba tak nemůžem. Dokonce se i naštvali, že jednou něco potřebujou a my nechcem pomoct. Ale co jako dělat, že když zítra dopoledne odjíždíme pryč a fakt nejsme doma a přesunout se to nedá. Jenže kdo nechce chápat nepochopí
Ale to teď nemyslím na tebe neboj, to je na tchánovce ... ty jsi ta chápavá
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:40
- Nahlásit
Fajka
Já vím, že máte na pilno a držím palečky, aby vše dopadlo tak jak má. Vy jste šikulky a já vím, že to zvládnete, jen buďte na sebe opatrní.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:41
- Nahlásit
Bubacek
jo jo snad se všecko zvládne.... neboj hned jak se vrátíme a půjde to tak ti stejnak Pája všecko vykecá... dyť ho znáš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit
kdoze tady shanel tu bez PP akitu?
http://www.psi-inzerce.cz/akita-inu/stene-akita-in u_10947.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Zdravíme všechny japonce a hlásíme že už jsme zase zpátky ale tady nějak chcípl pes Co je u vás nového?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:32
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, tak to jsme moc rádi, že jste v pořádku zpět. Už se nám po vás moc stýskalo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:42
- Nahlásit
Bubacek
Ahojky
Nám taky... co u vás? Něco nového ?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:10
- Nahlásit
Fajka
Kromě toho, že u nás prší jako z konve, tak vše při starém. Ani si nedovedeš představit jak se těšíme za 14 dní až se uvidíme.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit
Bubacek
U nás to ještě jde a neprší.... pršet určitě začne až půjdu venčit
jak se těšíme za 14 dní až se uvidíme.
Taky se moc těšíme
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:30
- Nahlásit
Ahoj lidickove!
Moc to tady pravda nezije, vsichni pracujou, co ...
Fajka
Cauko, tak jak je po dovce v praci ??
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:36
- Nahlásit
Roxana
Jé, ahojky. No, že se taky ukážeš.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:05
- Nahlásit
Ahoj holky, všechny vás zdravím.
Díky moc za info o štěňátkách, která jste mi našly. To poslední od Inu na v psí inzerci je k zulíbání. Bohužel když jsme se tím probírali a skoukli taťku, je to snad samojed, tak nevíme, co by z toho medvídka vyrostlo, ale jinak je fakt jednička.
Kamarád jinak má se psi zkušeností dost a akitu inu vždy obdivoval, nejen kvůli vzhledu, ale právě i kvůli povaze. Je dost rozumnej - kamarád - takže u něho bych strach neměla. Plemeno má už dávno nastudovaný. Proto mě taky částečně udivuje, že chce bez PP, ale podle něj mu to stačí, jen chce u štěňat vidět rodiče, aby věděl, co čekat.
Co jinak, jak žijete? My se teď snažíme připravovat na výstavu, ale v tom bahně bychom vyhráli asi soutěž o nejzamazanějšího chlupáče.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit
Ahojky
Roxana
Cauko, tak jak je po dovce v praci
V práci děs, jak vždycky když tu nejsme ale aspoň můžu sedět, nohy mě bolej ješte dneska
Laida
Bohužel když jsme se tím probírali a skoukli taťku, je to snad samojed
To si myslím že néééé, podle mě je to spíš dlouhosrstý akiťák.
Plemeno má už dávno nastudovaný
To já měla taky a bylo mě to prd platný
Co jinak, jak žijete? My se teď snažíme připravovat na výstavu
My trénujem taky na výstavu ... dvakrát denně, tak sem na nás v MB zvědavá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:20
- Nahlásit
Nazdarek vsem,
Bubacek
No jo, to vis, furt se neco deje, jak by rekl Donutil .. Jak se mate, co noveho, co pejsani? Pokecame pak v Boleslavi, ju ?
Laida
Cauko,
jsem koukala na ty fotky, nejsou zrovna dvakrat nejpovedenjsi, takze to nejde presne poznat, ale klidne to muze byt dlouhosrsta akita a nikoli samojed - nevim, jak u AI, ale u americanu nejsou dlouhosrstaci (tzv. longcoats) zas az takova rarita, i v jednom z nedavnych vrhu u nas se taky objevila ... Dal v chovu uz pak ale nepusobi ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:24
- Nahlásit
Fajka
V práci děs, jak vždycky když tu nejsme No jo, to si umim predstavit tak at je lip!
ale aspoň můžu sedět, nohy mě bolej ješte dneska Sim te, ja uz beham po Francii a zadnej probl Ale neee, ja vim, ze mestska turistika je neco jinyho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:27
- Nahlásit
Roxana
No si na to zvyklá no, já fakt chodím štreky většinou jen po hlíně a ten asfalt mě dává zabrat
Tak pozdravuj francooooze co tak hezky mluvěj a já jim prdlačky rozumím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:47
- Nahlásit
Fajka
já fakt chodím štreky většinou jen po hlíně a ten asfalt fsak ja vim
co tak hezky mluvěj a já jim prdlačky rozumím to vis, cviceni dela mistra teda jak z koho, abys nemyslela, ze mluvim o sobe
uz sem dlouho nedala zadnyho smajla, takze:
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:24
- Nahlásit
ahoj všem,
tak se uvidíme v Boleslavi (přihlášku jsem poslala obyčejnou poštou, snad dorazila
My zatím teda nic netrénujeme, nejlepší je, když rozhodčí povídá, tak si šibina sedne, proč by stála takovou dobu, že
Ani neumím používat výstavní vodítko - vy ho používáte?
Roxana
hezký optimistický smajlík
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:35
- Nahlásit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit
Dobré ráno,
jů tady už se zase smailuje
Ariška
To je príma, že jedete taky, tak to se na výstavě určitě uvidíme Výstavní vodítko mám, a je mi nahouby, protože Fajkýš ho nesnáší a nespolupracuje na něm Musím vymyslet nějaký hodně tenký obojek... ale nevím jakej
Fajuša si mě taky pořád sedá, takže trénuju hlavně tu výdrž v tom stání a chodíme dokola jak trubky... sousedi si už asi musí myslet že mi hráblo
Jinak vás všechny pozdravuje Vlk se šibicema obzvlášť Roxanku a Bubáčka. Brzy už prý bude mít net a příjde pokecat o šibinách a jiných japonských dubových palicích
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit
Nazdarek vsici,
tak to se v Bolce sejde vybrana spolecnost Se tesim!
Fajka
Jinak vás všechny pozdravuje Vlk se šibicema obzvlášť Roxanku a Bubáčka. Brzy už prý bude mít net a příjde pokecat o šibinách a jiných japonských dubových palicích
Diky za vyrizeni, parada!
Jo - sem se ti ani nezptala, jak vystavujes, jako double handling nebo sama - na dobrotu nebo hracku?? A neboj, to dopadne, uvidis
A jeste jeden smajlos, kdz je pul pracovni tydne za nami ...
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit
Fajka
vy jste teda šprti! Tak já budu muset zkusit to výstavní vodítko, ať taky něco dělám. Zatím jsem používala normální obojek, ale četla jsem, že pak nevynikne krásná šíje
Roxana
hurá, konečně poznám osobně další psí nadšence
|