Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 08:02
- Nahlásit

Ariška

Ultrazvuk se dělá při narkóze? ano, ale jen v případě, že se to nedá odstranit srpkem. A pokud si hafan nenechá manipulovat v papulce, tak se přispává i na čištění srpkem. Je to jen a jen na veterináři a majiteli psa.
Ta tvá Šibinka má teprve tři roky, že??? To by nemuselo být tak strašné a určitě bys to poznala, smrdělo by jí z papulky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Dobré ráno všem,

Ariška
Bubáček
to mám doma neviňátko, že? Takovej andílek s ďáblem v těle

Já jen probíhám ale nedá mi to se s váma nepodělit o hlášku dne kterou sem si dneska vyslechla při ranním venčení.
Jdu kolem autobusové zastávky kde čekalo spousta chytrých vesnických důchodkyň na pojízdnou prodejnu pečiva. Když jsem je míjela tak slyším toto:

No to je bordel, ty mladý dneska už nevědí roupama co s prachama a klidně si pořídí vlka a ještě k tomu se sním promenádujou po vesnici jako by se nechumelilo !!!!

Tak já jen, aby jste byli v obraze co já sem to vlastně zač

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit

Fajka
No to je bordel, ty mladý dneska už nevědí roupama co s prachama a klidně si pořídí vlka a ještě k tomu se sním promenádujou po vesnici jako by se nechumelilo !!!!

uplně vidim ty vaše/naše sousedky

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:29
- Nahlásit

Janiii
A to ani nepoznali, že nemám vlka ale vlčici

Ariška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:53
- Nahlásit

to už lidi ani nevědí jak vypadá vlk

ještě by to chtělo nějakýho medvěda

inu
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit

fajka tož pani, co to je todleto?! Já už plánuju to perspektivní spojení a vy máte vlka? To nebudou žampijóni, ale vořeši!

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 13:24
- Nahlásit

Ahojky akitomilci a šibomilci ! konečně jsem našla svý heslo a tak se zas můžu vervat do diskuze.

Fajka
Bubáček mi dala na ostravské výstavě pohlednici s Fajkou, vypadá tam úžasně. A jinak vždyť vlk je přece bezva zvíře.

Zuby jsem nechávala Arčí vyčistit minulý týden, neb jí z držtičky táhlo jak z kanálu. Teďka má zoubky jako piraňka a puch zmizel. Ale nedovedu si představit, že bych se jí v hubě hrabala já.

Ariška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 14:54 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit

vlk
ahóóój, konečně tu nebudu sama za šibího vetřelce

Jéje - omlouvám se Miju

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit

vlk

Ahóóóóóóóój ráda tě zase vidím.

Fajka

Ať si důchodkyně trhnou, když už nepoznají vlka od miloučké, modré šampionky. Měly by se začít na staré kolena vzdělávat, mají óóóóbr mezery ve vzdělání.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:22
- Nahlásit

Zdááár všici... sem se utrhla vod sekačky bo mi došel benzín....
tak vás tu všecky zdravím a Vlka obzvlášť já vlastně proti vlkům nic nemám akorát se musím smát že tydlecty vesnický důchodkyně co řeknou je svatá pravda dycky .. no že jo

vlk
jo jo vím Bubáček vyprávěl že jste se viděli a že se podělili o poslední pohlednici Fajkýška Prima že si zase tu aspoň se Ariška a Miju nebudou cejtit v menšině jak já

Bubacek
Ať si důchodkyně trhnou, když už nepoznají vlka od miloučké, modré šampionky. Měly by se začít na staré kolena vzdělávat, mají óóóóbr mezery ve vzdělání.
tag já jím to s dovolením příště takhle povím

inu
Vořeši nevořeši, hlavně dyž to lidi koupěj za dlouhý peníze... víte paní co to bude za hit... modrej vlk?????? to bude skorem jak modrej šmoula

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:27
- Nahlásit

Fajka
zdravím, teda ty máš galeje holka chudáčku ... ale neboj, pomstu máme vymyšlenou, nezapomeň ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
zdravím, teda ty máš galeje holka, chudáčku ... ale neboj, pomstu máme vymyšlenou, nezapomeň ..
viď Tož doufám že mě nenecháš ve štychu až budu potřebovat helfnout dyž už to máme taaaak krásně vymyšlený

Miju
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:17
- Nahlásit

no skvělé

akita = vlk

shiba = liška

a majitelé vlků a lišek = magoři

je to tak správně?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:20
- Nahlásit

Miju
a majitelé vlků a lišek = magoři

je to tak správně?

No jasně
Sem si na vás hned vzpoměla jak sem to slyšela, že vy s těma liškama si taky dost dovolujete
Já je prostě miluju, ty naše chytrý spoluobčanky

Miju
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:23
- Nahlásit

Fajka

a nejlepsi je "ty jo, z toho by byl dobré kožich" ... jsou k zulíbání

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:25
- Nahlásit

Miju
tak to sem ještě neslyšela ale až to jednou uslyším rovnou odepínám vodítko a volám volno...
Pak se budu zase bavit já nad sprintující důchodkyní

Miju
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:29
- Nahlásit

Fajka

tak ja bych je odepnutim voditka a zvolanim "volno" zrejme vystrasila k smrti... shiba by si zalehla a ja bych ji mohla na kozichuchtiveho leda tak hodit

... jinak nozky uz vypovidaji sluzbu - zvlast jak zacinaji vedra - takze sem si od kamosky pujcila batoh a dnes se pokusim tam shibu narvat (to jen na vysvetlenou, kdybych se tu uz neobjevila)

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:31
- Nahlásit

Miju
dnes se pokusim tam shibu narvat (to jen na vysvetlenou, kdybych se tu uz neobjevila)
No počkéééj myslíš jako že tě při tom šiba zežere a ty už se tu nevokážeš ????

Miju
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:32
- Nahlásit

Fajka

nesežere - zabije me pohledem

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:36
- Nahlásit

Miju
ach tak to joooo

Miju
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:38
- Nahlásit

HEZKÝ VÍKEND VŠEM

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:39
- Nahlásit

Miju
O mě dokonce jedna důchodkyně prhlásila - když jsem si pořídila bílou šibu - ty lidi neví co by si do baráku koupili, ne že má lišku, ale teď si ještě pořídila ledního medvěda....

Teďka mám konečně klid. Co jsem se odstěhovala na samotu v polích tak se mi minule podařilo lítat s šibicema čtyři hodiny vnku aniž bych potkala živou duši. Pazderna - ráj světa a balzám na nervy...

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:30
- Nahlásit

Fajka
Já je prostě miluju, ty naše chytrý spoluobčanky
hele, zítra dopoledne na některou ukaž prstem a já jí položim plot na těch mých bruslích ať si můžou stěžovat na tu dnešní mládež

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:32
- Nahlásit

tak se mi minule podařilo lítat s šibicema čtyři hodiny vnku aniž bych potkala živou dušiFajka
kdybys to psala ty, a venku lítal na volno Fajkýš, tak bych tomu o tý žádný živý duši věřila ...
vlk
a jinak to samozřejmě jen závidím musí to bejt paráda ... co já bych za tu samotu někdy dala

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:40
- Nahlásit

Janiii
To teda je paráda... z rušného velkoměsta do divočiny, to byl vždycky můj sen. Po 44 letech jsem zažila absolutní ticho a absolutní tmu. Hvězdy nad chalupou jako prase.... jen je tu hodně lesní zvěře a tak jedna šibice musí chodit mimo zahradu na vodítku... ale na to je stejně zvyklá z města a pak se vyblbne na zahradě.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 18:19
- Nahlásit

Janiii
hele, zítra dopoledne na některou ukaž prstem a já jí položim plot na těch mých bruslích
To nemusím ukazovat, kterejkoliv plot tady u nás sundáš tak za každým je nějaká hodná a sympatická důchodkyně
Krom toho našeho samozřejmě

kdybys to psala ty, a venku lítal na volno Fajkýš, tak bych tomu o tý žádný živý duši věřila ...
Tsssssss jako vlkodlak sme ale že by až takovej

vlk
Super že si spokojená ty i šibice já taky nejradší do lesů a do polí, tam člověk většinou na nikoho nenarezí a tak je minimalizovaná srážka s blbcem
Já to občas ještě jistím tím že chodím v noci s čelovkou v lese... a to fakt nikoho nepotkáš

Jo včera jsem měla taky zážitek, potkali jsme s Fajušou fenku o které jsem si myslela že kdyby se spolu potkali tak se dožerou tak že jedna z nich skončí mrtvá... natrefili jsme na ní když byla navolno před vlastním domem, páníček nikde, Fajka na vodítku bez koše... jak myslíte že to dopadlo. Fenka (asi kříženec rotvíka s dodrbanem) se k nám přiřítila (zastavit se mi jí nijak nepodařilo, šla bez rozmyšlení rovnou na nás) vrazili s Fajkýšem do sebe otevřenejma tlamama a hrudníkama a po tomto prvním nárazu se ta fenka okamžitě stáhla přičapla k zemi a odplazila se pryč ...
Takže jako Fajkýš se asi ani prát nemusí, ostatní tak nějak hned poznají, že má navrch a stáhnou se...

Ariška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 08:32
- Nahlásit

Fajka
včera jsem měla taky zážitek, potkali jsme s Fajušou fenku ... tyhle situace miluju
já nosím sprej, ale obávám se, že je k ničemu.

Miju
jak jsi dopadla s batohem? Jak se daří šibince babičce

Miju
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 08:51
- Nahlásit

Ariška
ahoj

co se batohu týče, zápas skončil 2:0 (Gatty vs. já) aneb dva neúspěšné pokusy - vzpříčila se - a výraz nejvyššího opovržení...

v patek jsem sla spat asi v devet se slovy "konecne se vyspim" ..Gatty to asi slysela, nebot se ve 4:15 dozadovala venceni...I love her

jinak jí to vedro nedelá vubec dobre...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 08:52
- Nahlásit

Ahojky
Ariška
já nosím sprej, ale obávám se, že je k ničemu.
Tak já tím že mám Fajušku tak sprej nemusím ona si mě ubrání

Bubu, Roxana
Koukejte co sem našla ...
http://www.cz-pes.cz/galerie-1479-q-SEBINA

Ariška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 09:50
- Nahlásit

Miju
ještě, že máme takového spáče, tu musíme budit
Vedro nedělá dobře žádnému psovi, Ariška taky nechce chodit, tak spíš chodíme večer - to si zase posuneme večerku a taky se nevyspíme

Včera jsme museli šibinu vykoupat (původně jsme chtěli počkat do výstavy), stavili jsme s v hospodě na pití, nikde nikdo, tak jsem ji pustila, měla jsem radost, jak si pěkně zkoumala terén, sluníčko svítilo. Pak stačila chvilka mé nepozornosti a už se vyválela v nějakých splaškách Kdyby si aspoň zapamatovala, že po jejím navonění následuje ta strašlivá koupel.

Fajka
jak dáváš eukalliptus? zatím nesmíme dávat frontline, tak není chráněná. Kapeš na obojek těsně před vycházkou? Nebo to vystačí na pár dní?

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání